Moucharabieh – kaikki taideteoksen ja Trendikäs sisustus – anews24.info

Moucharabieh – kaikki taideteoksen ja Trendikäs sisustus

Sisällä Moucharabieh majesteettinen luksushotelli

Kovavaahtomuovilistat on eräänlainen aidalla islamilaisen arkkitehtuurin vuori ikkunat silmäkoko, useimmiten puusta mutta myös betonin, monimutkainen geometrisia muotoja, käytetään tuuletusta huoneissa tai kosteilla alueilla.


Silmien, niin sanotusti, tai pikemminkin reiät - soikea tai neliön - muotoinen tähdet, crescents tai pastillit, siis kiihdyttää tuulen ohi niitä ja näin se kuivattaa tilan.

Moucharabieh koristelu suuri itämainen oleskelutila

Moucharabieh suuri itämainen oleskelutila sisustus

Vaikka sanan alkuperä ja ensisijainen tehtävä kovavaahtomuovilistat ovat varsin proosallinen, sen ulkonäkö säilyy ja pysyy meille kaikille, salaperäinen, elegantti ja maaginen. Sana tarkoittaa Moucharabieh jossa voi juoda vettä ja ensimmäinen tehtävä tällainen näyttö oli sijoittaa ja pitää veden varjossa jos ei kylmä, ainakin kustannuksin.

Moucharabieh suunnittelukilpailun huoneen Oriental ja tyylikäs

Moucharabieh huone tyylikäs itämainen suunnittelu

Toiminto kovavaahtomuovilistat on useita. Sitä käytetään ilmanvaihdon, kuten olemme jo maininneet. Samalla meillä oli tilaisuus varastaa henkilöä - kuka sen takana on tai tekee sen - vahingossa tai katseilta ulkopuolisten ihmisten. Se toimii myös vähentää kirkkautta suoraan kirjoittamalla ikkunan läpi ja suojaavat raskas lämpöä voimakas aurinko. Se palvelee hyvin, ilman tämä palvelu koetaan vähemmän tärkeitä hyvältä.

Sisällä tyylikäs itämainen ravintola

Moucharabieh tyylikäs sisustus itämainen ravintola

Kovavaahtomuovilistat niin kiehtoi että hän nopeasti integroitu sisustus: in panelointi lasille ja koristeena huonekalujen. On jopa seinä kaavioita, jotka noudattavat Kuvassa koriste tunnusomainen arkkitehtuuri Orient. Tutustu myös tarkastella mattoa, et tunnista ääriviivat tyypillisen itämaiseen tyyliin?

valkoinen latticework täysin ylellinen huoneisto

valkoinen latticework täydellinen luksushuoneisto

Itäosissa Moucharabieh voi yksin, runko ikkunat ilman lasia kaareva ylitti rikki, tyypillinen itämainen arkkitehtuuri.

Sisustus itämaiseen tyyliin vihreä ja lohen värit ja puun

Moucharabieh itäinen sisätilojen talon tuoretta puuta lohta

Venyttely Intiasta Espanjaan, tämä sisustuselementti auttaa ihmisiä ja embellishes ulkopuolella kodeistaan ​​tai hotelleissa, joissa ne pysyvät.

ylellinen aula: loistoa ja kauneutta

Moucharabieh ylellistä loistoa kauneutta aulassa

Tyypillinen ornamentti kysymys, tuo eksoottisia eri huonekaluja ja koriste-esineet. Asunnossa sisustettu minimalistiseen tyyliin, tämä itämainen kaunistus elvyttää enemmän paikkoja ja kalusteet.

Koristeelliset huonekalut Moucharabieh olohuoneessa kaupunkinäkymät

Moucharabieh huonekalut kaupunki näkymä olohuoneeseen kaapit

Tämä taulukko on todellinen taideteos. Nykyaikaisessa ja joskus banaali kalusteet, taideteos tällä tavoin voidaan muuttaa koko ulkoasua paikka ja jopa hänen tyylinsä. Pieni Moucharabieh kohde voi auttaa muuttamaan paikasta alkuperäisen itämainen suunnittelun sijaan.

Sohvapöytä Moucharabieh tavalla: taideteos

Moucharabieh sohvapöytä työtä'art

Mieti näitä koriste taide-esineitä, esimerkiksi. Jos sisällyttää ne kalustettu paikassa tavallisessa tavalla, he eivät - tai ei - tuo lisäksi uskomattoman itämaiseen tyyliin varjo avaimet koko paikka ja kiinnitä hyvin pelaamaan peliä varjoja ja valot.

Oriental valaisimet ja lyhdyt

moucharabiehs itämainen lyhdyt valaistuselimet

Seuraava kaappi ei kutsu minkäänlaiseen tyyliä, muotoilu ja sisustus. Tämä on itse asiassa mestari - työtä. On selvää, että käytetty tekniikka puunjalostus, muistuttaa kehitys moucharabiehs, on enemmän kuin kontrolli. Se on oppinut täydellisyyttä, koska se johtaa hyvin hienostunut toteutumista puuta.

majesteettinen ja kallisarvoisia huonekaluja

moucharabiehs-elementit-huonekalujen majesteettinen-kallisarvoista

Nämä ikkunaluukut perinteisessä Itä ovat epäilemättä yksi koriste ikkunoihin, käytävät ja parvekkeet, kaunein joka voi esiintyä maailmassa. Tämä matemaattinen täydellisyyttä, jotka edustavat eri geometrisia muotoja tai kierre rivit symmetrisesti aina kiehtonut.

Perinteiset Moucharabieh ilmanvaihtoa ja suojaa rakennuksiin

Moucharabieh tarjoillaan perinteistä rakennuksessa ilmanvaihto suoja

Toinen tyyppi matemaattinen koostumus - tällä kertaa pastillit, jotka on järjestetty rinnakkain suorakaiteen ja neliöt - ns spiraaleja Ulamin. Se peittää tyhjiö kaari ylitti hieman rikki, huomiota ja aiheuttaa ihailemme.

perinteiset puiset latticework neliön kierre

Moucharabieh perinteinen neliö kierre puu

Kerrossänky timantit, jotka näyttävät kuutiot jos muutamme pisteen käsitys muodostavat esimerkki suunnittelun. Tämä monimutkainen rakenne takaa paremman suojan paikkoja kuumuutta ja kosteutta.

Moucharabieh perinteinen itämainen puu, jonka tehtävänä on tuuletus

Moucharabieh perinteinen itämainen tuuletin puiset

Muoto kaaren itä- ja Moucharabieh tyyppi ornamentti, jotka täyttävät puolet alkuperäisiä huonekaluja sijaitsee erottaa olohuoneeseen ruokasali yksin määrittää tyyli on kuvassa, joka on sinulle esitetty alla. Se on sama kaarien tehdä suunnattuja eri kappaletta ja muutamia muita hieman itämainen tyyli, on rikki kaari, näemme joukko valon ja varjon, joka oli puhua hieman korkeampi.

Puinen itämainen elementti valtaistuimella olohuoneessa

Moucharabieh itämainen puinen Istuinelementti

Itä-verkko on verkko valinta. Mutta mikään ei estä esitellä "kubismi" ja modernismin täydellisyyteen perinteisen taiteen. Sen sijaan valita perinteisen matemaattisia lukuja sen ikkunan silmäkoko, arkkitehti voit "mesh" toisin, täysin mullistava. Siten, pariton muodot voidaan korvata tuttuja muotoja.

Suojaseinä ikkunoiden suoralta auringonvalolta

valkoinen ristikon ikkunat etuseinä suojata suoralta valolta

Sen sijaan, että sijoittamalla ritilöiden tai ikkunaluukut koristeita, voit noudattaa nykyaikaisempi ratkaisu - häikäisysuojien autojen tyyppi tarroja. Kanssa latticework tyyppinen piirros tai muita länsimaisen, voit tehdä esteettisesti ilman arkkitehdin tai puuseppä puuta sitä.

Pariisilainen asunto koristeellinen seinään ikkunoita

Moucharabieh moderni Pariisi myydään asunto

Koostumus sellaista, kuten joka on esitetty alla, varmasti vaativat rauta runko. Tänään, tietenkin, leikkaus vielä ei enää tehty käsin. Koneet tulevat korvaamaan nero ja ihmisen näppäryyttä.

valkoinen latticework ja puurunkopalkeille sisällä asunto sijaitsee terassilla

valkoinen puinen latticework kehystys sisäterassi

Valkoiset ja puinen latticework päälle terassi näkymä

valkoinen puinen latticework on terassi näkymä

Näin ottaa rakennuksen alkuperäisen tapa suojautua suoraa valoa ja lämpöä.

nykyaikainen arkkitehtoninen työ moderneilla Moucharabieh

Moucharabieh nykyaikainen arkkitehtoninen rakennuksille

Tämä suoja klassinen ornamentteja voidaan valmistaa metallista tai betonista. Näin annat nuori ja modernin ilmeen kiinteistöön.

nykyaikainen arkkitehtoninen rakennus Moucharabieh koristeet

Moucharabieh ornamentti nykyaikainen arkkitehtoninen rakennus

Antaa modernin ilmeen samalla korostamaan arkkitehtonisia arvoja, tässä mitä esteettisiä ja suojaava ratkaisut auttavat.

Moucharabieh moderni koriste Building: nykyarkkitehtuurin

Moucharabieh ornamentti nykyaikainen arkkitehtuuri building

Tässä tapauksessa, kuten Seuraavat kaksi esimerkkiä, tämä suoja tekee mahdolliseksi sijoittaa käytävien ulkopuolella suljetun osan rakennuksen.

Itä suunnittelu Rakennus pinnoite

Moucharabieh päällystämällä itämaiseen tyyliin rakennus

Itä suunnittelu Rakennus pinnoite

Moucharabieh päällystämällä itämaiseen tyyliin rakennus

Moderni Moucharabieh: Länsi arkkitehtuuri

modernia eurooppalaista arkkitehtuuria Moucharabieh

Mesh voi löytää paikka rakennuksen sisällä palvelee samalla esteenä käytävillä, luonnollinen ilmanvaihto järjestelmän tai vain koriste.

valkoinen ristikon sisällä suuri, moderni rakennus

Moucharabieh valkoinen iso moderni rakennus

Vähentää häikäisyä valaisevia toimistossa, voit valita suojaava metallinen latticework koristeet. Näin käytäntö vihitään eksoottisten.

Moucharabieh moderni black metal toimistoissa

metalli nykyaikaiset toimitilat Moucharabieh

Ruudukko - muistuttaa kovavaahtomuovilistat pitkälle ja lähellä Norja ekspressionistinen Munch - tuo paljon tyyliä ja nykyaikaa sisälle huoneeseen suunnitteluun.

Moderni black metal sisällä asunnon

moderni black metal latticework sisällä huoneistossa

Moucharabiehs modernimpi ja tavalliset puu voi tepsiä erottaa samalla embellishing siirtyminen viereisiin huoneisiin.

Moderni Moucharabieh erottamalla sisäänkäynti ja sisällä

Moucharabieh erottamalla moderni sisustus merkintä

Jos sisustus on perinteisempi, vaikka klassista itämainen tai päinvastainen - erittäin nykyaikainen eurooppalaista taidetta, perinteisistä moucharabiehs voi mennä hyvin sisustukseen.

Ilmanvaihto huoneessa: minimalistinen sisustus mutta hyvin taiteellinen

Moucharabieh tuuletus taiteellinen minimalistinen sisustus huone

Voit sisustaa kotisi tai ravintolan, tämä houkutteleva ja käytännön itämainen touch voi aina paikka jonnekin. Tässä esimerkiksi, tässä vähän itämainen ravintola väreissä Levantin puinen näyttö on erittäin sopiva.

keltainen puinen näyttö nykyaikaiseen ravintolan Allure&Puu Trellises luoja-mesure¹

Nykyaikainen ravintola keltainen puinen latticework

Suojaavana ikkunat liukuovet puuta ja lasia, Moucharabieh tyyli laite mahdollistaa lisäksi säännöllisesti katsomaan pienimmille. Samalla se varmistaa yksityisyyden ja turvallisuutta lastesi niille varattuun tilaan. Lopuksi, se tarjoaa erinomaisen ratkaisun sisustukseen haasteisiin.

Moucharabieh puu liukuovet ja marmorilattia

Moucharabieh puiset liukuovet marmorilla

Huomaat, että tyyppi ristikon näyttöjä että esitämme esimerkkeinä paitsi nostaa omaperäisyyttä ja ripaus taidetta. He myös antavat sysäyksen sisustusta, joka voi olla tarpeen steriili moderni sisustus.

moucharabiehs elementit: näytöt valkoinen huoneissa

elementit ristikon näytöt valkoinen oleskelutilojen

Niin puinen näyttö, kolmion mesh, vinoneliön muotoisia ja puinen trapezoids, kaunistaa ja ravistaa jäykkyys paikka. Lisäksi se on moderni ja iloinen huolimatta kylmä, tumma väri.

moderni, harmaa suunnittelu näyttö minimalistiseen tyyliin oleskelutila

Moucharabieh puinen olohuone moderni muotoilu näyttö

Seuraavassa esimerkissä, riemulliseen vain näyttö vaikuttaa dynamiikkaa paikka koristeltu eri materiaalit ja otiginaux. Kivitakka koristeltu, hallitsee vanha peili ohella Japanin huonekalut. Lasiseinä tuhatta moderni puoli ja mesh tyyppi Moucharabieh heijastavat ja heijastaa tulevan valon. Taulukkotyyliä Edouard Léon Cortès esittelee sateinen pariisilainen bulevardeja tuo mukanaan silkkityynyt, vaikuttava väri avain.

valkoinen olohuoneessa ja puun ja näytön Moucharabieh

valkoinen puinen elävä latticework näyttö

Toinen puinen näyttö ja lasi, joka parantaa kotimaisen pääasiassa valkoinen.

moderni valkoinen puinen näyttö erottaa lounge keittiöstä

Moderni valkoinen puu latticework erottamalla olohuone

Tämä keittiö tummansininen ja valkoinen on diskreetti ja moderni näyttö sellainen latticework. Tämä taitavasti kätkee aterian valmisteluprosessia niille, jotka ovat jo asettuneet ruokasalissa.

Moderni sininen näyttö nykyaikaisia ​​ruokia

sininen moderni keittiö Moucharabieh

Nykyaikaisuus voivat rekisteröityä helposti perinteinen itämainen sisustus ja jopa vaihtaa arkipäiväinen ilmeen. Perinne voi olla uusi näkemys nykyaikaisen moucharabiehs yksityiskohtia.

moucharabiehs moderneja elementtejä: väri lasi ja puu näytöt

Moderni puu ristikon elementtien värejä lasipintoihin

Osoitamme tyytyväisiä, että lasi näyttö kylpyhuoneeseen moucharabiehs moderneja elementtejä.

Moderni kylpyhuone ja lasi latticework

huone Moucharabieh modernin lasi kylpyhuone

Se oli meidän kokoelma näyttöjä. Palataan esimerkkejä perinteisen ritilä- tyyppiä tai moderni koriste embellishing sisäosiin kodeissa tai tuo tyyliä esineitä ja huonekaluja niiden mukana.

Puutöitä hallitseva valkoinen pääty: todellinen taideteos

Moucharabieh valkoinen puutyöt hallitseva pääty

Ilman puutöiden pääty, se ei ole mitään fancy. Master - työ, joka hallitsee, sänky on kuninkaallisen näköisiä. Mitä tulee kuvan kylpyhuoneen, laatat jäljittelemällä Moucharabieh modernisoitu. Jäljelle vertailukelpoisia molemmissa kuvissa on ulkoasua tyylikäs paikkoja.

Moucharabieh perinteisiä elementtejä makuuhuone ja kylpyhuone

perinteinen latticework elementtejä kylpyhuone huone

Saatat hyvinkin lisätä ristikon ikkunoissa, mutta sisältä. Näin sinun ei tarvitse verhot. Ei tarvitse pimennysverhot, jotka tekevät koko pato valolle. yksinkertaisia, hieno ja huomaamaton verhot vain pukeutua osittain koristeet, usein läsnä piirustuksessa, mene useimmiten täydellisesti lukuja hakattua puutöitä.

Gateway tyhjälle alueelle ja puiset ornamentteja mukaan Allure&Puu Trellises luoja-mesure²

Moucharabieh valkoinen puinen ovi sisäänkäynti lounge

Tässä on kaksinkertaistunut ovi nykyaikaisen koristeellinen laitteeseen. On totta, että koristeet ovat niin moderneja on vaikea rinnastaa kanssa ristikon. Kuitenkin, edustus puiden sekava toistensa yli ovat samanlaisia ​​kuin jo tunnettuja. Ne muistuttavat jotenkin Oriental kauneutta ja niin piirtää geometrisia muotoja

Moucharabieh moderneja valinta etuluukku Allure&Puu Trellises luoja-mesure³

Moderni ovi merkintä Moucharabieh

Moderni Moucharabieh voi toimia kaiteet.

Moderni Kaide valkoinen puu

Moucharabieh valkoinen puu kaiteet

Bannister ja valkoinen kaiteet ja puun

Moucharabieh valkoinen puu kaide kaide

Lopuksi voidaan käyttää kattoon. Tässä tapauksessa kyse on hyvin moderni Moucharabieh koska veistetty muotoja ovat, ensimmäistä kertaa, ympyröitä. Mutta myös perinteinen ja moderni latticework, on tunnettu siitä, että geometriset muodot, joissa on vähintään kolme kulmaa. Siluetti itäisen kaari on aina hieman rikki.

Valkoinen metalli katto moderni toimisto

Moucharabieh valkoinen metalli toimisto katto

¹ www.allureetbois.com

² www.allureetbois.com

³ www.allureetbois.com


Like this post? Please share to your friends: