Häät sisustus ideoita tehdä se itse poikkeuksellisesta tapahtumasta – anews24.info

Häät sisustus ideoita tehdä se itse poikkeuksellisesta tapahtumasta

Deco häät tee se itse musiikkiin kimppu morsian-pisteet-musiikkia

Avioliitto on yksi suurimmista tapahtumista elämässäsi. Tämä on erityinen päivä ja haluat näyttää ja jakaa rakkautta niille ihmisille, jotka ovat lähimpänä itseäsi.


Tähän mennessä vielä ihanampaa, meidän täytyy ajatella sisustus. Jos sinulla on pieni budjetti tai haluat vain tehdä häät ainutlaatuinen ja henkilökohtainen, valitse Deco häät tee se itse.

kukkia ja hedelmiä taulukko keskipiste häät koristeluun tee se itse

Deco häät tee se itse pöydän keskelle pöydän-pinkki-valkoinen-omenat

pöytä keskukset häihisi antaa tuoreus mutta lisää tilavuutta ja kärjistävät teeman värit ja aksentit vastaanottoa. Oikean kukka voi olla ylivoimainen, varsinkin kun suosikki kukat ovat osoittautumassa liian kallista. Jos budjetti on tärkeä rooli oman häiden suunnitteluun, vähennä kustannuksia meidän deco häät vinkkejä tee se itse.

Deco ajatus avioliitosta tehdä niin edes takaisin pullojen

Deco häät tee se itse taulukko-kukka-maljakoita-näyttö alaslaskettavaa

Keskukset kukka taulukot ovat niin yksinkertaisia ​​kuin kaunis. Voit käyttää vanhoja ruukut hilloja, tyhjiä pulloja ja muita potti, joka on sovitettu laittaa kukkia. Se on sinun päättää, mikä kukkia parhaiten sopivat häiden teema. Keskity vuodenaikojen kukkien, koska ne ovat viileämpiä, mutta myös halvempaa.

Pieniin ruukkuihin papuja yksinkertainen ja viehättävä sisustus

Deco häät tehdä sen itse keskelle pöydän-papu-kukkia

Viimeistellä keskipisteenä voit lisätä nauhoja, pitsiä ja myös juutin langan maalaismainen ja maan häät. Vieläkin enemmän henkilökohtaista ja alkuperäinen muistiinpanoja älä unohda hedelmiä ja vihanneksia. Papuja ja kiviä antaa erittäin mielenkiintoinen huomautus alareunassa maljakko.

Deco häät tee se itse kukkakimppu-kukkia-sanomalehtipaperi

Koristeluun häät tehdä se itse, paperi tarjoaa laajan valikoiman veneet ideoita ja on myös erittäin edullinen. On helppo lisätä paperin koskettaa kaiken - paperi valaisimet, kukat, laatikot, painikkeet ja paljon muuta. On niin paljon ideoita paperin luomuksia häihisi että olet runsaudenpula. Vaihtoehdot ovat loputtomat paperilla erilaisia ​​kuvioita, värejä ja paljon leikkuukoneet jotka menevät sen kanssa.

Paperi jokaisen ilmeen

Deco avioliitto itseensä ajatukseen-number-of-table-paperi

Teemoina maalaismainen häät, esimerkiksi, ovat aina käytetään paljon luonnon papereita. Voit käyttää paperia luoda omia kutsuja ja paikka kortit omia. Sekoita kuvioita ja sävyjä ruskeat, voiteet ja jopa vihreät pysyä luonnollista ja maalaismainen.

Päässä kaunis ja sisustus hillopurkit

Deco häät tee se itse-jam-purkkeihin pitsi kukkia

Näitä hauskoja pikku kukkaruukut yksinkertaisesti valmistettu hillo purkkeihin. Pyydä sukulaiset kerätä kaikki kattilat he pitävät. Koristavat niitä juutti side, pitsiä, nauhoja tai kangasta ja ripaus rakkautta saat haluamasi lopputulos. Lisää vain joitakin yksinkertaisia ​​kukkia saada täydellinen tulos. Voit käyttää näitä ruukkuja oman centerpieces tai roikkua koristeena rautalangasta.

Keskipisteenä kierrätysmateriaaleista wow vieraasi

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-ideoita alkuperäisten

Tässä on alkuperäinen idea, jolla voit yllättää monet. Jos haluat luonnollinen sisustus voit käyttää kierrätysmateriaaleja, kuten wc-paperirullat maljakoita kuivakukkia vahvistettujen keskellä. Voit myös lisätä puun ja kartongin eriä oven nimet ja pieniä yksityiskohtia, jotka viihdyttää vieraita.

Pullot kuiva kukkia painottaa

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-idee-pullon kukkia

Nuotit ja kukkia muodostavat mukava duo häät teema musiikkia

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-musiikki-levyn musiikki-paperi keltainen

Kääri kukkia teema häät on hyvä ajatus hyväksyä. Tällöin tulokset käytettiin pieniksi nippuina kukkasisustus edullisia häät. Jos et halua käyttää musiikkia kirjoja, muista tulostaa.

paperi kukkakimppu kierrättää sisustus tee se itse

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-kukka-kimppu-sanomalehtipaperi

Tee oma kukkia! Leikkaa tai taita paperin muotoon ja blomsterdekor pienen budjetin mutta kaunis on hyvin omaperäinen. Hieman Käytännössä voit tehdä kukka-asetelmia, jotka ovat aivan upeita. Voit myös lisätä paperi kukkia ulkopuolella halpa paperilyhtyjen keskeytettiin yksinkertainen sisustus. Poraa osioita tai sivuja vanhoja kirjoja muodoissa sydämensä tehdä konfetti taulukot vastaanotosta tai pari lopussa seremonia. Oletko myös ajatellut tehdä kukka tapetit?

Käyttää vanhaa Puiset hillitty ilmapiiri

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse ideoita Framework-vihreä

Meillä kaikilla on käyttämättömiä kotiin avainhenkilöt. Sitten jos emme, voimme mennä läpi kirpputori nopeasti ja saada ne. Voit tehdä puisia kehyksiä sisustus erittäin mukava pieni budjetti ympärille vihreä seinä tai käyttää niitä pöytään numeroita.

Deco idea häät tehdä se itse, puiset tikkaat

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-asteikko retro-maalaismainen

Ottakaa mittakaavassa ullakolla ja muuttaa sen jotain omaperäistä. Vuonna poseeraa seinän viereen ja tallettamalla koristelu että haluat saat romanttinen ja hämmästyttävä vaikutus.

Sanoa kiitos henkilökohtaisesti

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse lahja-viestin pullolle

Yksi parhaista tavoista näyttää ystävillesi ja perheellesi, kuinka paljon arvostamme heitä on tarjota heille muistaa mitä he ehdottomasti rakastan sitä. Jos haluat sanoa kiitos jälkeen häät tai tapahtuman, tai jos haluat luoda kotitekoinen lahjoja, täällä on kiva idea ja Mignone, mikä taas on helppo suorittaa. Täytä pari pulloa sisustus, joka muistuttaa teidän häiden teema ja lisätä suloinen pieni sana siellä.

Pienet laatikot tee se itse

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse lahja-ohjeita

Pieni merkki rakkaudesta jokaiselle asiakkaalle muistoksi erityinen ilta

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-lastenlasta matkamuisto sydämet

Puinen osa-levyt yksinkertainen, luonnollinen sisustus

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-placecard puun runkoja

Puu on yksi yksinkertaisin materiaalien ja samalla mukavin käyttää. On satoja häät koristelu ideoita tehdä se itse puuta. Raakapuuta voidaan yksinkertaisesti käytetään osa-levyille tai muutot ovat maljakoita tai edes liittoutumien hääpari maalaismainen ilmapiiri tai maan.

Merkkejä ikuisen rakkauden Makasin ajaton puu

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-rusrique-liittoutumien-puu

Koostumus kynttilät ja puun romanttinen

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse Candle-puu

Deco idea häät tehdä se itse jonkin teeman innoittamana matka

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-Globe-vintage-kohde-romanttinen

Riippuen häiden teema mahtuu sisustus vastaamaan. Käytä maapallo, postikortteja ja mitään esinettä muistuttaa matkan personnalisr tahansa Hääpöydän keskus omistettu tutkia uusia maita.

Personoi tuolit yksinkertainen nauha hohdokas vaikutus

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-tuolit, verhot lentävät solmun-perhonen

Haluatko tehdä tuoleja jotain kaunista ja alkuperäinen? Voit tehdä tämän lisäämällä nauhoja, pitsiä tai yksinkertainen kankaalla sidottu solmu. Voit valita eri materiaaleja ja värejä sekä lisätä oman persoonallista.

Kääntää tuolin kauniissa kevät kasvi

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-idee-alkuperäinen-vihreä-kasvien

Taulukot alkupaloja puinen pyörillä talteen

Deco-häät-a-itselle-vaunu-char-kerroksinen valkoinen

Teidän ruokailuvälineet!

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-maalainen peitossa alkuperäisen

Järjestäessään tätä suurta tapahtumaa jokainen yksityiskohta on tärkeä. Katettu on pääaukiolla pöydälle. Luo pieniä taskuja katettu ja vieraasi eivät välinpitämättömiä.

Deco halpaa tehdä sen itse muistuttaa keväällä

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-kata-kukkia-keltainen

Jos sinulla ei ole paljon aikaa ja iso budjetti, kääri ruokailuvälineet yksinkertainen valkoinen pyyhkeitä ja lisää persoonallisuutta, kuten pieniä keltaisia ​​kukkia valokuva-haittoja ja sitoa ne yhteen juutti langan .

Deco häät tee se itse laventeli teema

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-pöytä-maa-chic laventeli lahja vieraille

Avioliitto on aika ilon

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-alkuperäinen-ilmapallot konfetti

Avioliitto on yksi onnellisin elämämme päivät. Tämä on tapahtuma haluamme jakaa ihmisiä lähimpänä meitä ja juhlia ilo on rakkaus. Siksi emme saa koskaan unohtaa hauskaa huomata. Pallo on liian arkipäiväinen. Näemme kaikkialla. Siksi tarjoamme sinulle alkuperäisen idean tehdä mielenkiintoisempia ilmapalloja. Vain yksinkertaisesti lisätä hieman konfetti ennen paisuttaa. Haluatko nähdä tuloksen? Yrittää tehdä tämän hankkeen heti ja yllättää.

Nippu syötävät kukat ja yllättävä

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-keskus-of-table-keltainen karamelli

Mmm ... joka ei rakasta karkkia! Suurille ja pienille että ajatus deco häät tehdä se itse tulee kuolata enemmän yksi. Samalla kaunis, sisustus ei mene hukkaan, koska se ei varmasti päätyvät roskakoriin. Vieraat voivat miettiä ja erityisesti syövät olla muutama voimia aikana lepoaikaa kunkin tanssin.

Avioliitto on olemassa!

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-tyylikäs-ideoita-entry-paikka

Deco ajatus avioliitosta halpoja kuivatuista kukista

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-kukkia keltainen hydrangea keltainen pyyhe
Napinlävet itselle

Deco-avioliitto-on-miten-se-itse-boutonnieres maalaismainen kukkia
Miksi kuluttaa niin paljon rahaa kukkakauppa napinläpiin, kun voit tehdä sen hetkessä? Soita bridesmaids ja yhdistettävä voimamme näitä kauniita napinlävet yksinkertaisilla pieniä kukkia ja juutti langan. Ilmeisesti se on sinun mitä Deco lisätä, jotta ne sopusoinnussa häiden teema. Se on nyt valmistella erityinen päivä!


Like this post? Please share to your friends: