Deco jul

Taitto lasi pyyhe 5 alkuperäisessä opetusohjelmia löytää!

taitto pyyhkeet helposti opetusohjelmia-lasi ideoita

Oppiminen taittaa paperipyyhkeitä tai kangas on erinomainen tapa koristella hänen pöydän koristelu. On olemassa erilaisia ​​tekniikoita taittuvat pyyhe, joiden avulla voimme vaihdella meidän pöytään sisustus tyypistä riippuen tapahtuman aikaan vuodesta jne


Taittuvat siteen lasi on mahdollisuus tyylikäs

voimme yrittää lasillista eri muodossa. Kutsumme sinut löytää alkuperäistä 5 lautasliina taitto opetusohjelmia, jotka mukautuvat helposti pöytään koriste lasit. Kaikki opetusohjelmia, jotka näette tästä julkaisusta ei saa paperia tai kangasta pyyhkeitä. Ensimmäinen vaihtoehto on kätevä ja ystävällinen rento otteeseen ja jokapäiväiseen. Toinen on paras virallisia tapahtumia. Lisäksi se houkuttelee niitä, jotka haluavat korvata paperipyyhkeitä kestävästi.

Kertainen lautasliina lasi - vaaleanpunainen kukka

taittuvat pyyhe, kerta-opetusohjelma-vaaleanpunainen lasi

Ensimmäinen opetusohjelma keskittyy saavuttamaan lautasliina taitto kukka-muotoinen vaaleanpunainen. Hänen tekniikka on hyvin yksinkertainen; se on helppo oppia ja se ei vie paljon aikaa. Tämän seurauksena se on eräänlainen pyyhe taitto sopii aloittelijoille. Koska tiiviys pyyhe, taita se on myös erittäin monipuolinen. Se sulautuu helposti perinteisen lasia (tai ilman muita lisävarusteita), mutta myös teetä tai kahvia. Lyhyesti sanottuna, se on ajatus taitettava pyyhe lasi kaikkiin tilaisuuksiin!

Kuinka taittaa ruusu-muotoinen pyyhe - opetusohjelma

taittuvat siteen kudoksen-opastus lasi

Taittaa terveyssiteen muoto nousi kukka alkaa tekemällä kolmio. Sitten liikkuva osa kolmion kanta kohti sen sisäosa, kuten on esitetty kuvassa ylöspäin.

kertainen pyyhe opastusohjelmassa helppo-lasi

Toisen vaiheen oppitunnin, terveyssiteen jatkaa rullalle pohjasta yläosaan kolmio. Kun tämä prosessi on valmis, se lähtee vierimään vasemmalta oikealle.

taitto pyyhe lasi-easy-opetusohjelma vaaleanpunainen

taitto-pyyhe-deco-taulukko-lasi pinkki

Kun se on rullattu koko pyyhe, pieni rulla saatu kiinteä liu'uttamalla sen kärki taitteiden sisällä. Sitten jää vain täsmentää taittuu matkia ulkonäkö vaaleanpunainen kukka!

taitto pyyhe lasi-opetusohjelma-easy-kukka-vaaleanpunainen

Edelleen kaunistaa tätä taitto pyyhe lasi, voimme käyttää joitakin vihreitä lehtiä. Jos haluat sijoittaa pyyhe korkeasta lasista, se käyttää ylimääräistä pyyhkeen, asettamalla alla kukka.

Opetusohjelma kertainen pyyhe lasi - kynttilän

fold pyyhe-opetusohjelma-koriste-taulukon lasi kynttilän

Lautasliina taitto muotoinen kynttilä on luultavasti suosituin ja tunnetuin vaihtoehto. Tuloksena on täydellinen juhlaan; kun olemme oppineet uudestaan ​​taittuminen, sitä voidaan käyttää myös koriste-pöytä joka päivä. Pyyhkeitä muodot kynttilät asetetaan lasi ovat kaunis koriste varten juhlapöydän. Mutta kuten kynttilän ja tajusin ei tarvitse juoda pysyä pystyssä, joten on täysin mahdollista sijoittaa suoraan keskelle lautaselle. Tämä on erinomainen ratkaisu koristeluun modernin minimalistinen ruokapöytä!

kuinka fold-a-paperi-pyyhe-kynttilä-deco-lasi

Huomaa myös, että kynttilä-muotoinen pyyhe taitto voidaan koristeltu sormus ja muut tarvikkeet (tarrat, kukka varret ...). Tällöin kynttilän sijoitetaan vaaka-asennossa, houkutella enemmän huomiota. Video esitetään, miten tämä saavutetaan siteen taittuvat minuutissa.

Tutorial kertainen paperipyyhkeellä lasi - alueella

taitto pyyhe tuuletin-opastus-helppo-pyyhe paperi lasi

Kun sytytystulppa, alue on todennäköisesti muodostamaan toinen kertainen pyyhe tunnetuin lasi. Tämä on yksinkertainen taitto, mutta myös klassinen. Erittäin tyylikäs, sitä harjoitetaan usein ravintoloissa. Tämä on vaihtoehto voimme hyväksyä epäröimättä koristella juhlapöydän ja avioliitto. Kuten kaikki muutkin mutkia tarkistamme, se voidaan saavuttaa talouspaperilla. Mutta, koristeluun tyylikäs ruokapöytä, emme todellakaan suosittele liinalla lautasliina.

lautasliina taitto hiekkapaperimainen helposti opetusohjelma-video

Opi taittaa viuhkamainen pyyhe ei vie paljon aikaa. Itse toiminta on hyvin yksinkertainen hallita! Taittamisen jälkeen pyyhe pituussuunnassa, se tekee paljon pieniä taittuu sen pinnalla. Päädyt tehdään pieni kourallinen alue, jota käytetään pitämään yhdessä taittuu. Kääntyvät siteen Näin valmistettu voidaan sijoittaa viinilasi vaan myös samppanjaa huilu. Unohtamatta myös, että se voidaan asentaa keskelle levy ja koristeltu rengas. Tässä opetusvideota auttaa sinua hallitsemaan tätä tavoitetta:

Opetusohjelma kertainen paperia lasi - vaahteranlehti

kertainen pyyhe lasi kukka-Lys-opetusohjelma-video

Seuraavat lasi lautasliina kääntyvät opastus on pieni vaihtelualue taittuvat selitetyllä tavalla välittömästi edellä. Tämä on tapa taittaa pyyhkeet, innoittamana muoto vaahteranlehden. Koska alue pyyhkeet, ne taivutettu muotoinen vaahteranlehden voidaan sijoittaa lasin viiniä samppanjaa huilu tai koristeltu erilaisia ​​lisävarusteita.

Tutorial-kertainen pyyhe-in-lasi-levyn vaahtera-video

Saavuttamiseksi tämän tyyppinen lautasliina taitto todellakaan ei ole kovin monimutkainen. Vaiheet ovat samat kuin taitto-alueella siteen; sillä poikkeuksella, että, jäljittelemään loppuun vaahteranlehti, suoritetaan vielä yksi kertaisesti ennen suorittamista jono. Näet esimerkki kaikkien näiden vaiheiden videon alla:

pyyhe taitto opetusohjelma pääsiäisenä pöydän koristeet - kani

ajatus-kertainen pyyhe-kani-koriste-taulukko-of-easter-opastus

Lopuksi tarkastellaan lautasliinan taitto opetusohjelma lasissa yrittävät merkitä pääsiäisenä tai syntymäpäivä lapsi. Hänen ideansa on muuttaa yksinkertainen paperipyyhkeitä tai liinalla pieni ystävällinen kaneja. Operaatio ei vie hieman enemmän aikaa. Mutta se on sen arvoista täysin koska tulos on määrä päättyä hurmaava!

tutriel-kertainen pyyhe paperi-pääsiäinen-kani-deco

Mini ja teki kanit voidaan sijoittaa lasin klassinen viiniä. Se sopii myös lapsen deco lasi pikarit ja jopa syntymäpäivä pikkulapsille! Kaikki tämä laskematta monia vaihtoehtoja muokata näitä pyyhkeet teemalla koristeet pääsiäisenä tai kevät saapuu. Katso alla olevasta videosta oppia taittaa kani-muotoinen pyyhe:

kertainen pyyhe-opastus-kani-easter-in-lasi


About the author

admin