Deco jul

Halloween kissa meikki 20 ideoita: helppo tehdä ja erittäin söpö

meikki kissa Halloween kissa puku Halloween idea

Haluat valmistaa hyvissä ajoin Halloween tai olet tervetullut naamiaisissa? parvea varten kissa meikki Halloween onnistui, helppo tehdä ja erittäin söpö.


kissa meikki sopii kaikille, nuorille ja vanhoille!

halloween meikki kissa tyttö kissa puku

Kissa Halloween Meikki: yli 20 helppo ideoita tehdä ja super söpö

Kaikki rakastavat kissoja ... Söpö, oikukas, makea, nämä pienet eläimet ovat tunkeutuneet kaikkien sydämet ja näemme niitä kaikkialla verkossa. Se ei ole väärin sanoa, että nyt jotkut kissat ovat kuuluisia kuin tähdet itse!

Jos sinäkin olet yksi niistä ihmisistä, jotka rakastavat kissoja, ei ihme haluat käännyt kissan Halloween. Tämä meikki ei ole vain söpö, mutta myös helppo tehdä ja täydellinen viime hetken ajatus.

Kissa nainen meikki halloween alkuperäistä ajatusta

Hyvä uutinen - kissa Halloween meikki on yksi helpoimmista saavuttaa. Keräsimme joitakin inspiroivia meikki ideoita sinulle ja pieni valikoima kuvista video opetusohjelmat. Löydät Halloween meikki ideoita vaimonsa ja tyttärensä Halloween meikki. Kaikki tässä esitetyt näkemykset voidaan tietenkin käytettävä poika ja miehen ylös.

halloween meikki ajatus kissa nainen

Yksinkertaisia ​​tai monimutkaisia ​​kissan meikkiä? Kaikki riippuu toiveesi!

Tehdä super yksinkertaisen kissa meikki, tarvitset vain rajaussivellin, musta lyijykynä, huulipuna hyvin tumma (viininpunainen, musta, ruskea). On tietenkin muita versioita kissa meikki monimutkaisempi. Kaikki riippuu toiveesi ja meikkejä taitoja. On myös tärkeää huomata, että yksityiskohtainen meikki kissa versioissa (kuten kuvassa alla, esimerkiksi) vaativat enemmän meikkiä ja siksi enemmän investointeja. Ja kuitenkin, kuinka kaunis! katso:

halloween kissa nainen meikki halloween ajatus

Halloween meikki kissa tyttö ja poika yksinkertaistettu versio

Lapset rakastavat Halloween ja puku! Jos haluatte söpö ja yksinkertainen meikki teidän tyttö tai poika, kissa meikki on ihanteellinen valinta. Keräsimme jotkut kissan Halloween meikki ideoita yksinkertainen tyttö ja poika. Kasvojen ihon (etenkin lasten) on hyvin herkkä. Joten on parempi välttää laittamalla liikaa meikkiä ja valita meikki minimalistinen versio kissa. Yhdistä DIY kissan korvat tai söpö kissa perässä. Lapsesi on hyvin onnellinen, näet! Miau ...

halloween meikki kissa kissa puku ajatus

Tarkoituksensa toteuttamiseksi meikki alakuvassa, tarvitset vain kynän, valkoinen ja punainen sävy huulipuna taustalla. Voit myös tehdä yksinkertaisella Halloween meikkipaletti. Voit ostaa erikoistavarakaupan, verkossa tai jopa supermarketissa. Jos haluat valmistautua hyvissä ajoin, tilata tarvittavat materiaalit verkossa.

meikki-Halloween-cat-easy-idee

Ja vielä enemmän yksinkertainen, se on myös mahdollista tehdä erittäin yksinkertaistettu versio kuvan alla. Kaikki mitä tarvitset on lyijykynällä piirtää nenä ja viikset.

Kissa korvat, voit käyttää kartonki ja korvaläpät, esimerkiksi. Löydämme myös kauppoja alle 5 euroa. Mutta kuten tiedätte, me Designmag Rakastamme tehdessämme naamioida itsemme!

meikki-girl-yksinkertainen idea-peittely-kissa

TuTo meikki kissan silmät ja suu yksinkertainen versio

Yleensä kun kohtaamme meikkiä, se alkaa säätiö, sitten muodostavat silmät ja viimeinen - suun. Säätiö ei tarvita, se on enemmän mieltymyskysymys.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi kissa meikki, voit valita eyeliner ja kynä. Jos et ole kovin hyvä meikki (kuten minä!), Valita kynä. Eyeliner ei ole niin helppo soveltaa. Mutta sen suuri etu on, että se on täydellinen piirtää silmiä. Se on voimassa päälle paljain silmin (Ilman perusta, jauhe tai silmä).

Aloitamme soveltamalla mustalla palkilla silmäluomen laskussa. Sitten teimme saman reunalla alemman silmäluomen. Päädyt soveltamalla luomet (musta, harmaa tai tummanruskea) kuten näkyy kuva alla.

Suuhun, voit käyttää Halloween meikkipaletti tai musta huulipuna. Viimeinen vaihe on tehdä mustalla kynällä posket ja viikset!

meikki-chat-halloween-easy-tytär

Alla löydät toisen kissan meikkitutorial. Vaiheet sen loppuun edellisen. Ainoa ero on vääriä kulmakarvat voit korvata ripsiväri.

Pelejä, tämän kauniin naisen on myös toiminut valkoista perusta ja huuli - punainen huulipuna.

meikkitutorial-kissa-halloween-nainen-meikki-helppoameikkitutorial-cat-halloween

Tässä toinen kissa Halloween meikki idea nainen kuljettaa mustalla kynällä: meikit-halloween-nainen-cat-ideoita

Kissa tarkastellaan 100%, voit myös ostaa Cat eye piilolinssit. Se on havaittu 15 paria kohden.

meikki-halloween-nainen-meikki-opetusohjelma-chat-helppoa

Viimeinen minuutti kissa meikki täydellinen

Kissa meikki sopii Halloween meikki ajatus viime hetkellä. Jos olet kutsuttu naamiaiset tai et ole suunnitellut juhlia Halloween, valitse kissa meikki. Se oli kokonaan musta lyijykynä, ripsiväri ja huulipuna hänen meikkipussi!

Korville, kokeile materiaaleille teihin. Pahvi, paperi, kangas, panta, elastinen ... Kissa korvat ovat erittäin helppo tehdä! Ja oman puku, voit vapaasti valita mitä haluat - hame, housut, mekko shortsit.
meikki-cat-girl-halloween-meikki-helppoacat-meikki-easy-nainen-ideoita Pantteri on iso kissa! cat-woman-meikki-meikki-idea-helppoaMeikki satunnaisia ​​pantteri! meikki-cat-woman-halloween-meikki-ideeRakastamme kissa meikki kuvassa alla. Se on hyvin yksinkertainen ja tyylikäs! meikki-cat-yksinkertainen idea-meikki-nainen-helppoa

Kissa meikki, alla, tehtiin eyeliner.
halloween meikki-meikki-yksinkertainen-helppo-vaimomeikki-nainen-halloween-puku-kissa

Oheisessa videossa nähdä kissan meikki versio niin yksinkertaista ja kaikissa sen täytäntöönpanoa.


About the author

admin