Deco pöytä punainen ja valkoinen häät 40 ideoita

Deco pöytä punainen ja valkoinen häät tyylikäs-avaimet-tai-mallia

Saat pian juhlia häät ja olet valinnut punainen ja valkoinen sisustus teidän erityinen päivä? Onnittelut tästä tyylikäs valinta! Nyt sinun kannattaa ajatella tarkemmin kaikkien osien bileistä, kuten Deco pöytä punainen ja valkoinen häät.


Paikantaa mielenkiintoisia ajatuksia, tutustu kuvakokoelman omistettu tälle aiheelle.

Deco pöytä punainen ja valkoinen häät kaikkina vuodenaikoina

Deco pöytä punainen ja valkoinen häät-hopea peitossa kynttilöitä

Sisustus pöytä punainen ja valkoinen häät on erittäin monipuolinen. Se sopii kaikille vuodenaikoina ja useita teemoja järjestämisestä osapuoli tai sen ulkopuolella. Tästä syystä olemme jakaneet teille tekstin osiin, jotka vastaavat mahdollisuuksia ja eri teemoja. Aloitamme välittömästi sarjan taulukoita esitetään ehdotuksia vuodenaikoina.

Meidän kattaukseen ideoita häät punainen ja valkoinen talviloma ateria

Deco pöytä punainen ja valkoinen häiden teema talvi-joulu

Sisustus pöytä punainen ja valkoinen häät sopii kaikille vuodenaikoina. Mutta jos on kausi, joka yleensä yhdistetään nämä kaksi väriä, se on talvi. Jos meidän pitäisi etsiä selitystä tähän, se olisi todennäköisesti se, että punainen on tyypillistä sävyjä joulukuusi koristelu ja valkoinen muistuttaa tyypillisen lumisten maisemien joulukuuta. Siksi nämä kaksi väriä olisi ihanteellinen aiheeksi juhla, joka tapahtuu talvella.

Deco pöytä punainen ja valkoinen häät DIY-deco-luonnollinen puu

Häät kattaukseen joka tapahtuu tänä vuonna on innoittamana klassikoita kauden. Sen tavoitteena on luoda viihtyisä ja ystävällinen ilmapiiri, kuin jos olisimme kokoontuvat jouluateria. Niinpä Deco pöytä punainen ja valkoinen talvi häät esittää tyypillisiä kuvioita kauden.

Deco pöytä punainen ja valkoinen häät avioliitto talvi-joulu

Ei ole harvinaista, lautasliinat ja ruokailuvälineet punainen ja valkoinen yhdistettävä vihreän sävyt. Kuusen oksat ovat usein tehtävän vuoksi sisustustarvikkeet. Valkoinen misteli on myös läsnä. Ja kuten aina, se on tarkoitus toimia koristeena, mutta myös romanttinen touch, muistuttaa meitä perinne suudella alle sen oksat.

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen keskus pöydän pallot

Jos suunnittelet talvi häät vuosina joulun ja uudenvuoden, tietävät, että voit merkittävästi innostaa niitä osapuolia valmistautumaan pöytään. Joulupallot, kynttilät, mini mänty ja keskeytykset ... Kaikki nämä esineet tulee muuntaa helposti lisälaitteita Hääpöydän.

Deco pöytä punainen ja valkoinen romanttinen häät

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-koriste-romanttinen ajatus

Jos päivämäärä valitsit laskee joulukuun jälkeen ja ennen maaliskuuta, pelaa korttia romanttista koristeluun! Ottaa vaikutteita juhla rakkauden ja järjestää taulukko teema Ystävänpäivä.

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-terälehti vaaleanpunainen leikattu samppanjaa

Voit tehdä tämän, mene tyylikäs tarvikkeet väri intohimo, punainen. Vetoa koriste-esineet, jotka ovat osa ajatuksen suuren iltana Ystävänpäivä. Samppanjaa lasit koristeltu terälehtiä, suklaata, helmiä ... Kaikki tämä muodostaa ihanteellisen taustan loma aterian.

deco-taulukko-avioliitto-punainen-valkoinen-valikko-resepti-lämpölevyllä

Valikosta aikana jäähdytin kuukauden tulot kuuma ja comfort food. Pienet säiliöt punainen tai valkoinen vuoka palvella munat, kuuma juustoa tai muita elintarvikkeita mielessä peiton.

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-theme-Ystävänpäivä, tulppaanit

Voit vapaasti lisätä tarvikkeet sydämenmuotoiset! Sydän on symboli Ystävänpäivä. On siis loogista taulukossa punavalkoinen deco innoittamana häät 14. helmikuuta. Näyttää siltä, ​​kuvio pöytäliinat ja lautasliinat mutta myös kynttilänjalat, laatikot nimet vieraasi, jopa pieniä lahjoja heille.

Mitä koriste punainen ja valkoinen häät kevätjuhla?

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen tulppaani kukka-Champetre

Maaliskuun alusta toukokuun lopulla, punainen ja valkoinen häät sopii sävyissä renessanssin laatuaan. Kauden aikana, pöytä on täynnä kukkia, siihen pisteeseen, että voit jopa valita terveyskeskuksen pöydän kukka seppele!

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen kone-retro-malli

Huomauttavat, että vaatteita ilmapiiri huolella valittu ruokia. Suosi lautaset ja lautasliinat koristavat kukka kuvio. Jos unelmoit tyylikäs muttei mahtaileva osapuoli, valita pöytätarvikkeet käsinmaalattu.

Miten koristavat hänen Hääpöydän kesällä?

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-moderni-värit kirkas

Saapumista kesän, pehmeät värit väistyä kirkkaita värejä. Tämä on aika kokeilla koristelu Hääpöydän joka yhdistää kirkkaan, rohkea sävyjä. Tässä yhteydessä punaisen tämä naimisiin lämpimät värit tarvikkeet: keltainen, vihreä, oranssi ja pinkki.

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-lyhdyt ulkopuolella-idee

Toukokuusta alkaen ulkona juhla sivustoja korvata häät salia. Nauttia luonnosta ja muokkaamme astiat avoimeen tilaan. Hang lyhdyt ja värivalot yläpuolella ruokailutila. Tulet kutsua ja ilmapiiri entistä juhlava ja romanttinen.

Luo koriste punainen ja valkoinen häät syyskauden

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-teeman vintage-esimerkki

Syksyllä, punainen näkyy kaikkialla ympärillämme: lehtiä, hedelmiä ja kukkia. Näiden tuotteiden käyttöä luonnon inspiraationa häihisi kattaukseen. Kuvittele keskipisteenä noin punaisia ​​omenoita, höyhenet ja lehdet kerätään ulkopuolella. Voit jopa toimia esineitä näistä luonnollisista tuotteista, kuten tässä kuvaajalta Designthusiasm.

Deco-table-avioliitto-puna-valkoiseksi maalattu tarvikkeet-astianpesukone

Vahvistavat toivottua vaikutusta lautasantennin koristeltu punaista hienovaraisesti liittyy oranssi. Ja jos mennä tämän vaihtoehdon, voit sijoittaa muutama pieni kurpitsat kypsynyt hyvin pöydälle!

Ajatuksemme deco ruokapöytä ja punainen ja valkoinen häiden teema

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-inspiraation-Valentine-kynttilänjalat

Kiersimme ajatuksia kaudella. Mutta vielä on paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia tehdä, jos päätät mennä Deco pöytä punainen ja valkoinen häät tietyn teeman. Tämä on mitä on seuraavassa jaksossa.

Kaunistella hänen punainen teema pöytä vintage-inspiroi

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-idee keskus pöydän-cirstal

Ei tarvitse investoida paljon rahaa juhlia erityinen päivä vintage antiikkikoristeita! Tee punainen ja valkoinen sisustus helppoa retro lautaset ja kristallia.

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-tarvikkeet-theme-retro

Huipuksi alkuperäiset avaimet: paperirullia vuotiaiden kanssa runo kirjoitettu kalligrafian viestejä jokaiselle asiakkaalle ...

Mikä tarvikkeet maalaistyylisen loma ateria

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-tyyliin maalaismainen Champetre

Jos haluat sijoittaa teitä järjestelemään puolueen ja tee itsestäsi osa koriste, mennä maalaismainen teema! Tee kaitaliinan punainen ja valkoinen säkkikangas ja punainen maali.

deco-taulukko-avioliitto-punainen-valkoinen-malli pesukone-valkoinen

Valitse astia ja Englanti-tyyliä tai resuinen chic tarvikkeet yhdellä kahdesta temaattisen vivahteita. Levyihin antropologian edellä, joissa otetaan pitsi aihe, ovat ihanteellisia tilaisuudessa.

Meidän ehdotuksia koriste punainen teema boheemi chic

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-way-of-table-boheemi-chic

Haluavat järjestää yksinkertainen ja luonnollinen ulkona osapuoli? Tällöin Säädä punainen ja valkoinen deco boheemi chic. Käytä tähän hippi tyyli juoksija.

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-maljakko-syöttäjä-kulho maalattu

Yhdistä se pöytätarvikkeet koristavat etnisen motiiveja sävyjä punainen ja valkoinen, mutta ei ilman koskettaa muita värejä. Nämä voivat olla kylmällä alueella (katso edellä) tai lämmintä (kuten alla oleva kuva).

Deco-table-avioliitto-puna-valkoiseksi maalattu kone-idee

Deco häät trendi skandinaaviseen tyyliin

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-pöytäliina-skandinaavisen idee

Toinen idea on yksinkertainen ja ystävällinen tapahtuma: skandinaaviseen tyyliin. Ominaista koristeelementteinä valkoinen ja musta, tyyli Pohjoismaista mahdollistaa myös punainen aksentti.

deco-taulukko-avioliitto-punainen-valkoinen-urien-Champagne-malli

Puhtaat linjat ja toiminnalliset esineet ovat tyypillisiä tämän tyylin. Joten varmista, että lasit, lautaset ja ruokailuvälineet ovat tyylikäs mutta menettänyt kaiken, mikä on turha!

Mitä täydentäviä värejä valkoinen ja punainen sisustus?

Deco-table-avioliitto-puna-valko-musta-lahja-idea kutsuja

Punainen ja valkoinen häät koristelu korostaa kahta päävärit. Mutta missään ei sanota sinun täytyy tyytyä vain niiden sävyt. Päinvastoin, voit ripotella Hääpöydän täydentäviä värinäppäimillä. Musta on vaihtoehto, joka ilahduttaa niitä, jotka haluavat vahvan vaikutuksen.

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-kulta-style-vintage-esimerkki

Metallinen sävyt ovat toinen erittäin tyylikäs ratkaisu. Ja lisävarusteena nämä värit tulevat eri tyylejä, sinun on helppo löytää ne, jotka parhaiten sopivat koristelu!

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-sävyt-pastelli peitossa kultaa

Puhumattakaan siitä, että punainen väri on yhdistetty itsensä useita sävyjä. Ja ne voidaan yhdistää tuhat eri tavoin. Se on hyvä idea niille, jotka haaveilevat häät taulukko varsin jäljittelemätön!

Mikä kukka järjestely pöydän deco punainen ja valkoinen häät?

Deco-table-avioliitto-puna-valko-vaaleanpunainen-kukka kokoonpano,

Kukka koostumus on usein keskellä koristelu häät pöytä. Tältä osin, kuten aina puhumme järjestämisestä juhlava ateria, suosittelemme vetoa kukkia kauden. Se on tapa korostaa luonnon ja kunnioitettavan koristeet luonnon ovat myös kestävämpiä. Tutustu ehdotuksia kukkia eri vuodenaikoina!

Kukkakoristeet valkoinen ja punainen häät talvella

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-kasvi-joulu-maljakko-joulutähti

Lisäksi kuusen oksat ja misteli jota hän oli alkuun kysymys, taulukko talvihääpuku voidaan koristavat kukkia ruukut. Tämä ratkaisu valittaa niille, jotka eivät pidä leikkokukkien ja haluavat korostaa luonnon tunnelman. Joulutähti perheen kasvit ovat ihanteellisia tilaisuudessa. Kuuluisinta edustaja, joulutähti, olisi ihana lisä juhlatila.

Kukka Sovitus punainen ja valkoinen Hääpöydän keväällä

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-maljakoita deco kukka tulppaani.

Maaliskuun puolivälistä toukokuuhun, tulppaanit koristavat puutarhoissa ja sisätilat. Ruukuissa tai maljakoita, punaisia ​​tulppaaneja muuttuvat helposti tyylikäs ja luonnollinen juhlava keskipisteenä.

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-kukka-pioni-maljakko

Myöhään jousi on ajan kukinnan pioni. Tämä herkkä kukka sävyjä vaaleanpunainen ja punainen, miellyttävän tuoksuinen ja houkuttelee monet parit juhlivat liiton aikana tähän aikaan vuodesta.

Ajatuksemme kukkia koristella häät taulukko kesällä

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-punainen kukka-maljakko-cv-up

Sen jälkeen, kun pioni on gerbera kiertue herättämiseksi. Kiitos niiden vahva varret, nämä kukat voidaan käyttää tuotantoon alkuperäisen kukka-asetelmat pitkille maljakoita. Ne ovat myös hyvin kestävä, joten se on hyvä valinta kuuman päivän kesällä ja alkusyksystä.

deco-taulukko-avioliitto-punainen-valkoinen keskus-of-taulukko-puna-kallanchoe potin

Koska gerbera, The Kalanchoe on erittäin kestävä ja soveltuu laitoksen taulukon keskipisteenä lämpiminä kuukausina. Käytä hyvin kehittynyt kasveja kukkasisustus tarjotaan ja pieni usean kukka kasvit luoda punaisia ​​korostuksia hieno ja huomaamaton.

kukka inspiraatioita pöytä- ja syksyn hääsali

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-kynttilä-koostumus-kukka-talvi

Toisin kuin voisi luulla, syksy on aika vuodesta, joka tarjoaa erittäin rikas ja mielenkiintoinen häät kukka koristelu vaihtoehtoja. Kuten kaikki muut tarvikkeet, tämä on aika olla luova ja rohkea yhdistelmiä rohkeita värejä. Sekoita kukkia ja hedelmiä ja uniikkeja koristeita!

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-malli-koostumus-kukka.

Huolimatta kaikista kukkakoristeet vaihtoehtoja, ruusut ovat edelleen suosituin valinta punainen ja valkoinen teema pöytä. Esteetön ympäri vuoden, nämä kukat ovat symboloi rakkautta ja intohimoa.

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen kone-tai-glamouria

Mikä olisi parempi päivä, joka juhlii sitoutuminen ketään toiseen?

Valitse hääkakun sävyjä punainen ja valkoinen teema

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-wedding-cake-theme-romanttinen

Saapuminen kakku on aina odotettu hetki eteenpäin. Yllätä vieraasi herkullisilla joiden ulkonäkö vastaa täysin sisustukseen!

Deco-table-avioliitto-puna-valkoinen-kakku-lattiat-idee