Deco jul

boho chic häät: juhlia rakkautta kauneutta ja makeutta!

boho chic häät Arch-idee koristelu-naimisissa

Valitse deco boheemi chic häät on juhlia hänen rakkautensa kauneuden ja sujuvasti. Kiitollisuudenvelassa hippiliikkeen ja romantiikan hengessä boho chic tyyli antaa meille rento ja runollinen ilmapiiri, joka juhlii luontoa ja naisellisuutta.


Tästä syystä boheemin tyylikäs häät on erittäin suosittu valinta juhlia kevään ja kesän. Ja koska tämä kaunis kauden avautuu juuri ennen meitä, olemme valinneet joitakin ideoita boheemi tyylikkään sisustuksen avulla voit järjestää ulkona häät unelma.

boho tyylikäs häät koristelu ideoita, tarvikkeet

Sanokaamme heti: sisustus boheemi chic häät velkaa sen valtava suosio luovan ja rento henki vallinnut koko festivaalin. Ja vaikka viime aikoina, monet parit valitsevat tämän tyyli sisustus, tulos on aina erilainen ja mukautettu persoonallisuutta naimisissa. Tähän on yksinkertainen selitys tälle on se, että ...

Jokainen pari valitsee hänen suosikki tarvikkeet ja koriste teemalla boheemi chic häät

Nämä lisävarusteet ovat joskus käsintehtyjä pari ja heidän ystävänsä, joskus ostanut ja yhdistetään odottamattomalla tavalla. Tavoitteena on aina sama: saavuttaa sisustus, joka kuvastaa yksilöllisyyttä Madame ja Monsieur!

deco-boheemi-tyylikäs häät-taulukko-paperi-suspensiot

Sisustus boheemi chic häät niin laittaa vaatteita ja Asusteet. Ne on erityisesti suunniteltu tai osakkuusyritysten antamaan seremoniaan ja juhlaan seuraavat ainutlaatuisen tunnelman. Joten vetoa epäsovinnainen koriste-esineitä innoittamana hippiliikkeen ja boheemi elämäntapa!

Kautta boheemi chic häät sisustus, juhlia kulttuurien!

Boheemi hippi elämäntapa ja on avata hänen mielessään maailman harmonian, kulttuurien ja erilaisten perinteiden. Siksi perinteitä ja taiteen, jotka ovat osa perintöä näiden viljelmien voi antaa sinulle ideoita tehdä eri koriste-esineitä.

koriste-häät-style-boheemi-jousitus pot de fleur-macrame

Keskeyttämisiä rainoja makramee, käsinmaalatut astiat, tepees, ponchoja ... Kaikki nämä voidaan integroida jousi häät koristeet tai kesällä.

Boho tyylikäs sisustus yhdistyvät parhaat eri aikoina historiassa

Lisäksi monikulttuurisen tarvikkeet, kierrätettiin uudelleen ja boheemi chic häät avaa myös temaattista sisustus aksentteja, joka kokoaa yhteen eri ajan historian.

idee deco-häät-hippi-chic-valokuva-pöydän

Kuten loisto barokin koristeet? Joten: lisätä häät kattaukseen tyypillinen kattovalaisin ajan!

koriste-häät-boheemi-chic kukka pöydän

Kohdista se alkuperäisen kynttilän, joka toimii keskipiste pöydälle. Tee sama muiden elementtien oman boho tyylikkään sisustuksen. Valitse kauteen tai ilmapiirin joka miellyttää sinua ja elinsiirtoa tarvikkeet, jotka luonnehtivat sitä.

koriste-table-kukkia häät-style-boho-chic

Esimerkkinä tällaisesta lähestymistavasta: boheemi chic pöydän koristavat alkuun kuvan DIY koriste-esineet maan tyyliin. Yksinkertainen ja halpa säiliöt kierrätetään käytettäväksi maljakot häät taulukko.

koriste-kukka kukkakimppu, maljakko-puu-boheemi-chic häät

Ja tässä kuvassa, kukkakoristeet laitetaan maljakoita koristavat oksia ja joitakin köyden. Kiva idea niille, jotka rakastavat luonnollinen koristelu!

boho chic häät - kun yksinkertaisuus rimmaa kauneutta

Tarvikkeet boheemi chic häät on yksinkertainen ja aito. Jos olet päättänyt tehdä oman koriste, valita luonnon materiaaleja.

Deco-häät-boho-paneeli puu-ulko

Jotkut aksentteja sisustus ulkona häät sali voidaan tehdä viime hetkellä. Edellä puinen kyltti, joka auttaa vieraita paikantamaan suuri päivä

Book-kulta-häät-Boheme-ulkopuolella-malli-idee

Oletko suunnitellut vieraskirjaan oman puolueen? Vieraskirja on suunniteltu auttamaan sinua pitämään muistiin jokaisen vieraasi. Se voidaan esittää kirjanen, jossa jokainen henkilö kirjoitti pienen viestin pariskunta. Mutta on nyt täynnä mielenkiintoisia vaihtoehtoja tämäntyyppisen kirjan, kuten sormenjälki puu tai puinen palapeli kuvaa yllä.

Miten valita boheemi chic hääpuku ja pukeutumisesta hänen syntymäpäivänään

mekko-morsian-boho-tyylikäs pitkä valkoinen-riimu

Pukea boheemi tyylikäs morsian on valittava periaatteiden mukaisesti edellä. Sen tulisi olla yksinkertainen, luonnollinen, naisellinen ja romanttinen. Yleensä pitkä, se korostaa vartalosi ja helpottaa liikkumista koko päivän.

boho tyylikäs häät kruunu kukka mekko lapsi

Ja ilmapiiri chic boho hallituskauden kaikkialla oman puolueen, suosittelen vieraasi valita mekko samaan tyyliin!

Side tarvikkeet Bohemian chic häät ...

Jos se on pakko saada lisävarusteena varten boho osapuoli, ne ovat kukkia. Käytä sitä kaunistaa häät porukka vaan myös luoda väri aksentteja oman puolueen alueella.

boho tyylikäs hääpuku, morsiamen-seppele-kukkia

Boheemi hääpuku liittyy yleensä lisävarusteena hiukset kukka teemalla häät. Kruunu kukkia on klassinen vaihtoehto romanttinen ja helppo muokata.

boho chic häät kukkakimppu-kukkia-romanttinen

Häät kukkakimppu, myös yksinkertainen ja aito. Se kokoaa kanssa kukkia kauden ja lisää siihen maalaistyyliset kasveja.

Mitä boho blomsterdekor häihin?

boho tyylikäs häät terassi deco-ulkopuolella-table.jpg

Tiedämme: kukat ovat eniten käytetty häät kattaukseen lisävaruste. Sillä Taiteelliset festivaalit ovat hauskoja tehdä kukka järjestelyt vilisee Keskipöytä.

valokuva häät pöydän koristelu-ulkopuolella-boheemi-chic

Paletti värien tyypillistä boho tyyli koostuu pastellisävyt, kuten pinkki, vihreä, beige ja violetti. Yritä liittyä kukkia näistä väreistä oman pöydän keskipisteenä.
Taulukko-häät-tyyli hippi-tie-kukka-malli

Haaveilee loma aterian tarjoillaan kukka kaitaliina? Mennä orgaanisen ilme liukas luonnon vaahtoa täynnä kukkia pastellisävyillä!

koriste-table-avioliitto-Bohemian-hippi-chic-kuva.jpg
ulkona häät sopivat erityisesti runsas blomsterdekor. Häitä boheemi chic, kukat ovat läsnä lautaselle. Miksi ei suunnitella menu noin kausikasveja?

koriste-boheemi-chic häät pöydän buffet
hääkakku-boho-chic-idee-jousi-Deco


About the author

admin