Deco jul

Koristelu ovi seppele Halloween

musta koristelu Halloween

Hyper suosittu Yhdysvalloissa, mutta valmis tulemaan Ranskassa, Halloween on kaikille mahdollisuuden pukeutua hirviöitä kohdata pelkonsa ja yrittää peloitellakseen muille.


Se on myös tilaisuus lapsille koputtaa ovia ja kysyä makeisia jos haluamme paeta kirous, ja tehdä koristeet musta ja oranssi kotiin. Kruunut ovat perinteisiä koristeita joka lähtöön ja Halloween on yksi niistä.

Inspiroidu luomaan seppeleen Halloween

tyylikäs Crown Halloween

Valitse pääkalloja, luurankoja, hämähäkkejä ja käärmeitä - nämä ovat tyypillisiä aiheita Halloween ja ne ovat aina pelottavia. Musta ja oranssi ovat perinteisiä värejä, mutta voit kokeilla muita sävyjä, kuten vihreä tai sininen neon. Jos haluat eleganssia, tee mustavalkoinen seppele kukkia Goth, tai kokeile myös punaisen ja mustan - se on kaunis goottilainen yhdistelmä. Inspiroidu ideat alla!

Keltainen ja musta Halloween

Keltainen ja musta juhlan'Halloween

Halloween-iltana, kurpitsaa veistetty, koristeltu ja valaistu valaisemaan talon heitä kasvoihin ja oranssi väri. Tässä on ideoita koristeluun ovesi! Tee kruunu yhteen kietoutuneita säikeiden kanervan ja lisää oksia Physalis. Appelsiinit on muodoltaan samanlainen kuin kurpitsat, pienoiskoossa. Ripustaa sen oven kertoa lapsille, että makeiset ovat valmiita jakeluun!

Kruunu oranssi silmät, jotka näkevät kaiken!

Courone silmät Halloween

Lepakot paperi oveen ovat hyvä idea

Lepakot paperi oveen

Halloween oranssi kruunu

Orange Crown'Halloween

Tyylikäs Halloween koristeluun

Tyylikäs Sisustus Halloween

Lisää hämähäkki kruunu juhlaksi

Spider Halloween seppeleen

Mielenkiintoinen kruunu tehty solmujen

Neuds Halloween kirkkaat värit kruunu oveen Lepakot Halloween useita värejä kirkas rengas Oranssin värin Halloween musta omena Halloween Tyylikäs Crown ovi VSP ruskettunut kruunu mustavalkoisena hopea pääkallo ovi seppeleen Kruunu tyylikäs musta ja viininpunainen kruunu'Halloween avec Boo Kruunu kaunis oranssi ja musta Kruunu hauskaa kuin noita Kruunu vihreä Halloween Koristelu Halloween


About the author

admin