DIY Halloween koristeluun idea – DIY opetusohjelmia ja vihjeitä tehdä itse – anews24.info

DIY Halloween koristeluun idea – DIY opetusohjelmia ja vihjeitä tehdä itse

DIY Deco Halloween kurpitsat, syksy sokerijuurikkaan ja kaali-halloween

31 lokakuu lähestyy ja on aika ajatella koristelu, joka edistää oman Halloween. Nuoret ja vanhat, kaikki iloita! Viikkokausia ennen kaupat ovat täynnä pukuja ja koristeet suuri päivä.


Mutta miksi kuluttaa niin paljon rahaa, jotta voimme tehdä omaa DIY Halloween sisustus. Lisäksi se ei ole monimutkaista. Yksi tai kaksi viikonloppuisin on kaikki mitä tarvitset korjailla laajasti ja on haluttu kummitustalo.

Ja olemme täällä auttamassa! Tämä artikkeli on omistettu teille. Esitämme ideoita

DIY Halloween sisustus

voit löytää kuvia. Katsella meidän opastusta ja meidän vinkkejä ja voit tehdä yksin tai perheen kanssa ihmeitä. Useimmilla opetusohjelmia löydät koristeita valmistettu kierrätetystä esineitä. Osoitamme, että voimme säästää rahaa ja pysyä vihreä!

DIY Halloween sisustus ovi sisäänkäynti koristelu-ajatus

Ennen kuin aloitat Halloween sisustus hankkeiden on tarkentaa kohteeseen. Haluatko sisustus melko kammottava, pelottava tai söpö? Tietenkään tämä ei estä sekoittaa tyylejä. Mitkä ovat olennaiseen oman DIY Halloween sisustus? Kun yksi viittaa Halloween, se välittömästi viitataan kurpitsat, hämähäkinverkkoja, haamuja, kynttilät ja karamelli.

idee koriste-kurpitsa-talo

Aloitetaan kurpitsan, symboli tämän suuren juhlan 31. lokakuuta. Mikä on Halloween ilman että osa koristelu? Jokainen, jopa lapsi, voi luoda Halloween kurpitsa.

Ensinnäkin on aivan välttämätöntä ostaa suuren kurpitsan torilla. Enemmän on pehmeämpi, se on helppo työskennellä. Sitten sinun täytyy antaa itsellesi veitsellä pois vahvat hampaat. Ensinnäkin, sinun täytyy kaivaa kurpitsan lusikalla. Valitse yksi kiinteä ja paksu sekä siellä on töitä! Tehdä tämän, pese kurpitsan veteen ja piirtää ääriviivat hattu kurpitsa, oikealla tavalla käyttämällä huopaa. Nyt olet valmis tyhjentää. On tärkeää kaikille muuten tyhjään kurpitsa voi mädäntyä. Lisäksi, sitä enemmän se on ohut ja kevyt menee ohi.

Vihje: Älä heitä kaikki on sisällä. Voit käyttää lihaa kurpitsan tehdä hyvää kotitekoista keittoa tai kakku. Huomaa myös, että siemenet ovat herkullisia, kun paahdetaan uunissa ja sopii aperitiiviksi.

Kun tämä on tehty, piirtää kuvioita ääriviivat yllä ja leikkaa ne veitsellä hampaita. Jos joskus osallistua vahingossa, laita se siellä käyttäen hammastikkuja. Kun valmis, voit tehdä kynttilän. Altista kurpitsa pois, joten se kestää pidempään ja ei houkuttele hyttysiä.

koriste-kurpitsa-pöllö-idee

Jäljellä samassa hengessä, voimme tehdä täysi DIY Halloween koristeluun kurpitsat, kuten näet kuvassa yllä. Tässä tapauksessa valitse kurpitsaa pienempiä ja ripustaa ne toisiinsa käyttämällä hammastikkuja. Muuten, käytä mielikuvitustasi.

lyhty-paperi-pelottavannäköisen idee

Trick or treat!

Tradition sanoo, että yönä Halloween lapset pukeutunut puvut kulkevat ovelta ovelle vaativia karkkia. Ensimmäinen suosittu Yhdysvalloissa ja Britanniassa vesi, nykyään yksi toteaa yhä useammat lapset kaduilla Ranskassa. Tämä perinne on tullut niin tarttuva, että yhä useammat ihmiset ajattelevat sisustaa kotinsa sekä sisältä että ulkoa. Ja ne, jotka ovat puutarhat sekoitetaan edelleen luomalla väärennettyjä hautausmaakiinteistöt aaveet ja pääkalloja, koska se pelottaa pois pahat henget.

idee-Candy-kulho kurpitsa

Mutta kun pieniä hirviöitä saapua pääoven edestä, otamme olla valmis välttää ikäviä kepposia. Päivä ennen Halloween on todellinen hulluutta. Jokainen heittää ostaa makeisia. Mutta miten tarjota niitä lapsia?

Tässä uusi ajatus DIY Halloween sisustus toteuttaa aikayksikön

Periaate on yksinkertainen. Ostaa keskikokoinen kurpitsa. On vahva käsi leikkaa se puoli, jossa on mahdollisesti sahalla. Sitten valua ja add-on kaikki karkkia se mahtuu. Ja loput ... se on ilmeisesti syö!

kulho kynttilälyhty muumio

Mennään joitakin pieniä esineitä ko DIY Halloween saavuttaa meidän ulkotilaa. Alkajaisiksi tarjoamme kaikki mitä yksinkertaisin - jar sisustus. Meillä kaikilla on vanhat purkit kaappeja. On aika ottaa ne pois! Voit tehdä ihmeitä - haamuja, kurpitsat, zombeja, muumioita ja enemmän.

Tapauksessa kuva yllä, purkit kääritty yksinkertainen valkoinen paperi ja vedettiin musta markkereita. Lisää pieni kynttilä luoda salaperäinen ilmapiiri.

Kynttilä-house-veri-idee

Ja puhutaan tulpan, näytämme miten tehdä kynttilän nyyhkyttäen. Nämä kynttilät koristeet ovat todella helppo saavuttaa Halloween sisustus viime hetkellä. Käytämme kahta erilaista vahaa antaa vaikutelman, että säännöllinen valkoinen kynttilä on verenvuoto ja kun valot ovat pois ja kynttilät palavat, ne ovat melko pelottavia. Tällöin punainen kynttilä käytetään "verta." Aseta punainen kynttilä pataan ja kuumenna miedolla lämmöllä. Tarkkaavaisia ​​kunnes vaha on sulanut, kaada vaha hitaasti reunat perus valkoinen kynttilä. Helppo, eikö?

Web-Spider-idea koristelu

Hämähäkinverkkoja ovat tärkeä osa Halloween sisustus. Tällöin sinun olisi yksinkertainen langan värin haluat. Leikkaa merkkijono kahteen sijoittamalla vaakasuora ja pystysuora tavalla, niin että ne leikkaavat. Sitoa kierre yhden rajan näkökulmista. Tämä on mentävä ulospäin. Toista edestakaisin kolme enempien. Rakentaa hämähäkki Web, muodostaa spiraalin ympärille solmusta toiseen säteiltä.

valmistus-Craft-canvas-Araignee

Jos tarkastelemme kuva-puolia voit nähdä, että se on hyvin yksinkertainen.

koriste-tuoli paperi haamu

koriste-oven tapahtuma-ilmapallot

seppele koriste-home paperi

Ajatus-suunnittelun perustana-Spider-web

Ajatus-operaattorin entry-body

Eye-koriste-maalaus-idee

baby doll-zombie-idee

sormi noita-idea-liimaa

käytetyt-luuranko-pate-suola

table-juhla-koriste-ajatus


Like this post? Please share to your friends: