Deco jul

Oviseinään mail 35 inspiroivia ideoita

Range mail puutavara ovitaskun tyhjä postin kuljetukseen

Digitaalisella aikakaudella, se harvoin saa paperipostilla. Ja vielä ... On joitakin meistä, jotka pitivät romanttinen perinne lähettää postikortteja ja kirjeitä ystävien ja rakkaitaan.


Lopuksi, kirjeet eivät vieläkään saa hyvin romanttinen EKR SNCF jne Miten järjestää ja tallentaa ne käytännöllinen ja toimiva tapa? kanssa seinälle kirjain ! Seinään kirjeitä haltija on ihanteellinen varastointiin sähköpostinsa, mutta myös ripustaa avaimia tai palauttamalla tyhjät taskussaan. On olemassa monia erilaisia ​​malleja. Voit valmistaa monenlaisia-mail itse tai ostaa puu-, muovi- tai pahvista. Koska sen periaate on hyvin yksinkertainen, se ei ole ollenkaan vaikeaa tehdä kotona. Kutsumme sinut löytää meidän ovelle-mail galleriassa Wall muotoilu 35 inspiroivia ideoita.

Puinen Wall-mail Wall posti puinen ovi sisäänkäynti huonekalut ajatus

Miten koristella pieni sisäänkäynti? Jos sinulla on pieni sisäänkäynti eikä tarpeeksi tilaa laittaa pöydälle tai pieni pöytä, kirje harjoittaja sopii sinulle. Pieni ja tyylikäs se on lisäksi erittäin kätevä. Ripustaa avaimet matkalla on tehokas ei kysyä sitten: "Missä luovuin avaimet?". Tietyillä laitteilla voidaan varastointi suurempia esineitä, kuten lehtiä, kirjoja, laukkuja ja muita. Ripustimet usein tilaa tallentaa postin.

Ovelta-mail - seinälle tai pöydälle - puuDIY puinen ovi posti alkuperäinen suunnittelusta

Se on erittäin helppo tehdä ovelta kirjeitä kotiin. Tarvitset pahvia tai puuta. Tässä on kirjain riveissä oikeastaan ​​hyvin hauska pahvi, että lapset varmasti ihailevat:

alkuperäinen seinälle kirjain DIY pahvialkuperäinen pahvi kuriiri ovi sisäänkäynti sisustus ajatus DIY

DIY Ovi-mail mustaa puuta
DIY puinen ovi seinän suunnittelusta kirjain

Ovi-mail ripustaa tai paikkaan Wall posti puinen ovi sisäänkäynti huonekalut ajatus

Puinen ovi avaimet roikkuu-mail ovi kuriiripostin ajatus riveissä puu seinä tasku

Puu Range-mail näppäimillä roikkuu DIYmail ovi roikkuu avain puun suunnittelun kehittäminen merkintä ajatus

Pidin kirjaimia puinen roikkuu avaimet koristeltu kukillaRange mail roikkuu kamat tulo avain Range mail punaista näppäintä tartuntamuotoilun kukkia puu oviseinään postilaatikko ovi suunnittelu DIY idea Mail pussi ajatus ovi tyhjä seinä suunnittelu puu ovi posti suunnittelusta kehityspanosta kamat porttina ajatus kirjepostin Range Ajatus johto riveissä sisäänkäynti keltainen puu-mail key koukku roikkuu deco sisäänkäynti kukkia Range mail roikkuu näppäinsyöttö asettelun tyhjä taskut ajatus Range ideoita mail aikakauslehdet deco ovi oviseinään puu ajatus kirjainnäppäimiä roikkuu suunnittelu Range mail roikkuu avain suunnittelun kehittäminen sisäänkäynti Seinäkoriste ajatus mail ovi suunnittelu puukalusteet tulon idea sisustus ideoita mail ovi keltainen puumuotoilu merkintä deco seinä varastointi ajatus ovi posti ajatus tyhjät taskut suunnittelusta tulo säilytyskaappi Range kankaan suunnittelusta deco sisäänkäynti mail varastointi koriin Range mail suunnittelusta deco ovi merkintä DIY mail ovi ajatus deco kangas jousitus kirjaimia tyhjä muotoilu kangas taskut ovi suunnittelusta mail ovi posti kangas tarttuu ajatukseen deco suunnittelu tyhjä taskut ovi mail johdon ajatus koukku suunnitteluperiaatteeseen Vuosikerta puinen ovi kuriiri ajatus deco suunnittelu jumittuu johtoajatusta puinen ovi roikkuu avain mail suunnittelusta moderni sisustus ovi posti kankaan suunnittelusta suspensio deco seinä merkintä Black metal oven posti suunnittelusta kirjoituksen asettelun courriet puu ovi suunnittelusta liitutaulu merkintä kaappi Valkoinen puinen ovi posti deco huonekaluja suunnittelusta sisäänkäynti kukkia puinen ovi seinä postitse ajatus merkintä suunnittelu


About the author

admin