Puutarha ilman huoltoa tai melkein: vinkkejä ja ideoita – anews24.info

Puutarha ilman huoltoa tai melkein: vinkkejä ja ideoita

raja viheralueiden ylläpitoon

Niitto, karsinta, rikkakasvien, kastelu ... Sinulla ei ole aikaa hoitaa oman puutarhan ja silti unelmoit puutarha, joka tekee kadehdin naapurin. Ei paniikkia!


Voit silti luoda miellyttävä ja edistävän rentoutumista puutarhassa tuhlaamatta viikonloppu pakokaasun oman puutarhan. Tässä on kätevä opas saavuttamaan unelmasi a viheralueiden ylläpitoon... Tai melkein.

Viheralueiden ylläpitoon: soraa lattian ja kaktukset

Eksoottiset kaktus puutarhassa sora

Nurmikko on puutarha elementtejä, joka vaatii enemmän huoltoa: se on kasteltava ja niitetty säännöllisesti sekä maanmuokkauskohteisiin, lannoitus jne Siksi jos haluat huoltovapaa puutarha, voit korvata oman nurmikon maa kattaa kasveja kuten Sedum tai kääpiö kamomilla.

Puutarhamaisemaan laatat että vetää polku läpi sora

puutarhamaisemaan laatat

Leviämisen estämiseksi rikkakasvien, voit luoda puutarhamaisemaan täynnä kivilaatat tai liuskekivet. Sillä mikä on massiivinen, pitävät koriste ruohon vermiselli tai sininen nurminadan, kaksi kasvia, jotka eivät vaadi paljon kastelua ja niihin kootaan hyönteisiä syövät sirut ja tuholaisia.

Puutarha Sora: Zen asenne

Maisemapuistossa ylläpito

Monivuotinen maa kattaa ovat hyvä ratkaisu, koska säästät molempia kitkeminen, sillä kastelu ja istutus vuodenaikojen kukkien. Loppujen lopuksi aika on arvokasta, ja tulos on upeita! Voit myös asentaa automaattinen kastelujärjestelmä ja kastelu aikataulu alussa tai lopussa päivä, kun aurinko ei taputtaa.

ultra-contemporary Maisemapuistossa

Zen puutarhamaisemaan

Miksi ei käännä joku kasvimaa ilman paljon huoltoa? On lajikkeiden vihanneksia, jotka voivat olla ressemés, kuten tomaatti kirsikka, tammi lehtisalaatteja, pinaatti-mansikka tai maata krassi. Käden käänteessä, olet juuri luonut puutarhan osaksi kahteen.

Sora ja kivet rakentuvat vihreä nurmikko

viheralueiden ylläpitoon

Sora puutarha on toinen tehokas tekniikka vähentää ylläpitokustannuksia. Olemme jo omisti kokonaisen julkaisu, mutta soittaa sinulle meitä eniten. Täydellinen faneille, joilla ei ole aikaa ylläpitää puutarhansa, soran korvaa nurmikon ja antaa tilaa luonnollisen ilmeen kuin esteettinen.

kivilaattoja ja elävät Bonsai puut palavat maahan

viheralueiden ylläpitoon Bonsai puut

Jos pidät pussitettu kasvit, Abelia konfetti on esteettinen ja tyylikäs valinta. puiden viereen Catalpa elämän puusta ja Bonsai ovat erinomainen ratkaisu.

Pieni puutarha konkreettisia kalusteet ja palo kuoppaan

Viheralueiden ylläpitoon kanssa hiilipannu

Jos sinulla on aita, miksei koristavat kuusama, köynnökset kuten hortensiat tai puuhiiltä hiipivä kääpiö?

Viheralueiden ylläpitoon minimalistinen betonilaattoja

Viheralueiden ylläpitoon mukulakivillä

Rajoittamaan taajuus kastelu, mieti mulching kasveja. Voit tehdä tämän, mene männynkuori, haketta tai kuolleet lehdet. Tämä vaihe on tärkeä, koska se myös edistää mikrobien elämää.

Kaunis puutarha tekonurmi

puutarha ilman tekonurmella huoltoa

Lisäksi sora puutarha, Permakulttuuria toinen arvostettu tekniikkaa. Permakulttuuri, mikä se on? Luonnon inspiroima käsite pyritään rajoittamaan kemiallisten lannoitteiden käytön jota ilman metsän kasvaa helposti.

Puutarha puinen terassi ja kukkalaatikot

puutarha ilman puu kannella huoltoa

Todellakin, aluskasvillisuuden asuu eläimiä, bakteerit ja sienet, jotka edistävät maaperän hedelmällisyys ilman kemiallisia ainesosia. Voit inspiroida tätä käsitettä omassa puutarhassa ja älä hyvin toimiva luonto sinulle.

Puutarha Irlanti tuntuu enemmän kuin turvapaikan Provencessa

Välimeren puutarha

Jos se ei ole soraa tai ruohoa, se on usein lattiapäällysteellä kuten liuskekivi laatta tai kivi. Valita laatat eri muodoissa ja luoda graafisia ja mielenkiintoinen kuvioitu vaikutus.

Puutarha sora ja kivilaattoja pitkin

puutarha sora

Voit myös pukea maaperä levittäjät tai ulko puuta verhous kunnossapidon massiivipuuta Vaneripaneelit tai terassi lattiat.

Sora Garden ja kivilaattoja pitkin

puutarhan sora kivet raja

Käytä puu antaa helpotusta omaan puutarhaan ja tehdä muutamia ruukkuja tai yksinkertaisesti luoda harhaan.

Viheralueiden ylläpitoon soralla

soraa puutarha puinen terassi

Tyydyttää hajuaistin mielessä, valitse yrttejä kuten laakerinlehdet, rosmariini, salvia, timjami, minttu tai ruohosipulia, kaikki kasvit, jotka eivät tarvitse uusia. Huomaa, basilika ja Rakuuna taistelu kestää alhaisia ​​lämpötiloja.

Puutarha on uima-allas ja kota olkikattoinen

Puiset puutarhakalusteet on uima-allas

Kuten sanoimme edellä, ruoho vaatii paljon huoltoa. Mutta jos haluat hinnalla millä hyvänsä olla yksi, mieluummin vähän huoltoa turvetta. Sen sijaan, kylvö, voit myös valita saatana kysyä ensimmäisten 24 tunnin kuluessa ostoksen.

Vehreä puutarha on rakennettu sora pihalla

vehreä puutarha ympärillä'une cour gravier

Sillä mikä on rajojen valita tiili tasainen reuna.

Lattianpäällysteen määritellään useita alueita tämän terassi helppohoitoinen

Zen puutarha lattiapinnoite eri

Saat huoltovapaa puutarha, joka Thrills inspiroidu yllä olevaa kuvaa, jossa eri lattiapinnoitteet eivät jätä kylmäksi.

Perustaa mini Zen Garden portaiden alla

mini sisätiloissa Zen puutarha

Vaativat vähän huoltoa, ajotie laatat tarvitaan korkean paineen puhdistus keväällä. Välttää profilération rikkakasvien läpi sora ajoteiden décaissez maa sekoitetaan sitten hiekkaan parantaa kuivatus.

Puutarha helppo ylläpitää soraa

pieni puutarha soralla

Huolto- puutarhan tarkoittaa myös huoltovapaa puutarhakalusteet. Valita puukalusteet lahoa, PEFC tai FSC-sertifioitu, joten ne eivät kohtuullisen hoidetusta metsästä.

Garden Path muistuttaa portaat

Ajatus viheralueiden ylläpitoon

Unohda metalli huonekaluja, jotka on säilytettävä ja maalataan säännöllisesti. Älä myöskään muovista huonekaluja, joka ei ole kovin esteettinen.

Viheralueiden ylläpitoon innoittamana Japanin minimalismia

pieni puutarha zen sora

Lopuksi ja mikä tärkeintä, valmistella puutarha talven. Pick terveitä lehtiä ja laittaa ne kompostiin ja polttaa pudonneet lehdet sairas. Kupit oksia, suojata hauras pensaat, voitele leikkuri, säilytä letku ja on valmis, kun kevät tulee takaisin ...

Lattialaatat, rytmittävät kukkapenkit reunuksetonta

moderni terassi tasainen lista


Like this post? Please share to your friends: