Moderni ulkotakka: 42 mallit trendi – anews24.info

Moderni ulkotakka: 42 mallit trendi

takka'extérieur terrasse deco style moderne

Terassi ja puutarha sisustus ulkotakka on keskeinen trendi tällä kaudella, esittelemme 42 moderneja malleja. bioetanolin takat, kaasu, puu tai sähkön ja koot klassisen ja alkuperäisen muotoja, suuri tai pieni ... tässä runsas valikoima tuotteita, joista valita yksi, joka parhaiten sopii kotiisi:

Ulkotakka moderni design Llar by Gandia Blasco

takka'extérieur style moderne foyer ouvertSponsoroidut linkit

Kun otetaan huomioon suosio tulisijojen ulkoalueiden, ei ole yllättävää kuulla, että nämä tuotteet myydään nyt useat valmistajat, jotka ovat erikoistuneet luomiseen ulkokalusteet tai työskentelevät alalla toteutumista takat sisä- ja ulkokäyttöön. Tämä mahdollistaa niille, jotka haluavat asentaa tällaista tuotetta puutarhansa ostaa käyttövalmis malliin.

Ulkotakka monipuolinen Gizan jonka Robeys varten terassi tai puutarha

takka'extérieur idee design moderne decoration jardin

Robeys on yksi merkkejä, jotka tarjoavat useita malleja tällaisiin tilanteisiin. Hänen Gizan malli on kompakti, nykyaikainen ratkaisu valmistettu Corten - materiaalina käyttämä ulkotiloihin sisustussuunnittelijan aikoina. Gizan on monipuolinen tuote, jota voidaan käyttää takka, jossa puuta tallennustilaa, ja grilli. Nimi ja muoto mallin innoittamana kuuluisa pyramidi Egyptissä.

Ulkotakka bioetanolin moderni nolla Falper

takka'extérieur decoration terrasse de luxe

Falper Valmistaja antaa kokoelman ulkotakkojen ja koteihin, jotka ovat ominaisia ​​puhtaat linjat ja minimalistinen muotoja. Nämä tuotteet soveltuvat sekä avoimia ja suljettuja tiloja. Joten ne ovat erittäin hyvä vaihtoehto niille, joilla on veranta tai muuta siirtymäkauden väli ja sen ulkopuolella.

Ulkotakka moderniin tyyliin bioetanolin Falper

biothenol ulkotakka moderni deco

Falper Takat ovat metallia epoksilla hoitoa ja ovat saatavilla monissa väreissä. Lisäksi mallien asennusvalmiita, Falper tarjoaa rahtivalmistukseen, perustuu sen malleja - ajatus, joka vetoaa omistajille terassit vain perinteisiin.

valkoinen ulkoa takka Idea: Zero keräys Falper

takka'extérieur petit espace terrasse moderne

Suunnittelu on myös helppoa näillä tuotteilla Falper myy myös joukon kukkaruukut jotka ottavat muotoja ja värejä. Moderni ja kehittynyt, kokoelma Italian brändi täydentää erinomaisella rentouttava ulkoalueiden allasterasseilla.

Ulkotakka moderni design by Pharos Robeys

takka'extérieur deplacable jardin deco

Pharos on tuote Robeys tuotemerkin. Tämä on takka ja grilli patio ja puutarha, jossa voidaan käyttää mukaan sen etusijalle ja siirtää ilman vaikeus ulkoalueella toiselle. Malli on suunniteltu vaikutuksen, ja siksi se tulee nopeasti keskipiste tahansa ulkoterassi.

Ulkotakka Spot Robeys ripaus Skandinavian sisustus omassa puutarhassa

deco takka puutarhaterassille moderni ajatus

Spot - ulkona takka puu tallennustilaa Nordic inspiraatiota. Tämä kiimainen malli ottaa ulkoasua perinteisen uunien antaa sille modernin ilmeen ja kompakti. Näiden ominaisuuksien Spotlight integroituu saumattomasti kaiken kokoisille tilaan.

Ulkomainonta takka nykyaikainen muotoilu terassi ja parveke Gyrofocus Focus

takka'extérieur design moderne idee decoration terrasse

Gyrofocus on toinen pienikokoinen mutta vaikuttava tuote. Luominen ranskalaisen Focus moderni tulisija on osa sarjaa keskeytetty tulisijat, joita voidaan käyttää sisällä kotiin ja ulkona. Suunniteltu käytettäväksi spécaliement auki, takat tässä sarjassa ovat erittäin kestäviä.

Pieni moderni ulkotakkojen Babele Antonio Lupi Suunnittelu

koti palo puutarhaterassi deco moderni tyyli

Babele bioetanolin tulisijat ovat luomus Mario Ferrarini Antonio Lupi Design. Valmistettu teräksestä, ne ovat muodoltaan yksinkertainen geometrian pohjalta ja niiden yläosa on suojattu levyillä karkaistua lasia. Suunniteltu käytettäväksi ja sen ulkopuolella, niillä on alueen, jossa voit laittaa lasit ja pullo viiniä nauttia moderniin tyyliin terassi.

Ajatus Moderni Deco terassi ulkotakkojen Babele

ulkoinen terassi kodeissa ulkoasut

Keräämisen tulisijojen Babele on saatavilla valkoisena, mustana ja teräksisellä Corten silauksen.

Ulkotakka Suunnittelu Stardust alhainen terassi Robeys

takkamallien'extérieur jardin design robeys

Jos pidät Babele keräämistä mutta mieluummin alhainen koko teidän ulkona takka, sinulla on mahdollisuus hankkia Stardustin Robeys yhdistämällä hyvin modernin ilmeen pieneen ahne muotoiseen tilaan.

kompakti ulkotakka ja käyttövalmis ystävyyskaupunkien Italia Uni Suunnittelu

Moderni design ulkotakkojen koristeluun

Ulkotakkaa pieneen tilaan, jonka Italia Uni Suunnittelu

mini takka'extérieur terrasse petit espace

Twin on toinen kompakti tulisija, joka toimii bioetanolia. Se keksi Massimo Botti ja jaetaan tuotemerkin Italian unelma suunnittelu. Ulkovalojen Tämän alueen on tarkoitettu koristeluun hienostunut terassien jossa jokainen yksityiskohta on tärkeä.

Zen Deco moderni terassi, jossa on takka, modernin muodon, jonka Italia Uni Suunnittelu

takka'extérieur amenagement terrasse et jardin contemporain

Twin sarjan tuotteet on valmistettu sähkösinkitystä metallista ja karkaistu lasi. Niiden tavoitteena on tuoda sinulle tunne rentoutumista ja luonnollinen zen ilmapiiri.

Ulkotakkaa pieni puutarha tai terassi moderni Mosquito mukaan Altro Fuoco

takka'extérieur amenagement terrasse jardin moderne

Mosquito on ulkotakka ja ystävällinen kehittämä käytäntö Domenico Lo Giudice ja valmistettu Italiassa. Tämän tuotteen, Altro Fuoco tavoitteena on tarjota kaikille mahdollisuus nauttia takka ilman asennustyöt pitkiä ja joskus erittäin kallista.

kompakti ja moderni takka puutarha Mosquito mukaan Altro Fuoco

takka'extérieur bioéthanol jardin moderne

Juuri tästä syystä Mosquito suunniteltiin liikkuvaksi ja ekologisia ulkotakka joka toimii bioetanolin ja siksi poistaa tarpeen varastoida puuta tai rakentaa savupiippuja. Muita Tämän mallin etuna: se on varustettu pieni laatikko, jossa voit laittaa hyttyskarkotetta suojaamaan hyönteisiä illalla.

Ajatus asennus ulkona jäljittelevät vuosikerta takka Girse Duo Exclusiv by Robeys

takkojen asennus ulkoterassi puutarhan suunnitteluun

Lovers vuosikerta koristeluun luultavasti vietteli puutarhan ja terassi Girse Duo Exclusiv by Robeys. Tehty käsin, se toimii sekä takka että grilli. Koska se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, tämä tuote ei vaurioidu sateen ja kosteuden, vaikka se pysyy ulkopuolella ympäri vuoden.

Ulkotakka Cube Robeys: mukava lisävaruste pieniin tiloihin

pieni takka puutarha nykyaikainen ulkona Robeys ulkoasut

Mini ulkotakka Cube on luominen Robeys joka on tarkoitettu omistajat pieniä puutarhoja ja vuokralaiset kotien kanssa terassien, jotka eivät halua investoida asennuksen suuri savupiippu. Kuten useimmat muut Robeys tuotteiden mukana meidän kokoelma, kuutio on monipuolinen ja helposti käytettävä ulkona palo ja grilli. Tämä viehättävä puutarha sisustus lisävaruste on valmistettu Corten ja ruostumattomasta teräksestä.

Suuri terassi 400 Linea takka British Tulipalot

takka ideoita'extérieur deco terrasse moderne sol bois

Ajatus takka designkalusteet terassi: Linea 400 ritish Tulipalot

takka'extérieur terrasse piscine design moderne

Takka Linea 400 British Tulipalot on vaikuttava ulkoa malli, joka toimii kaasulla. Suojattu lasipinnan puolelta, Linea 400 on pitkä 4 metriä, joten se mieleenpainuva ja alkuperäinen koriste aksentti. Tuote on saatavana myös verkon kautta web-sovelluksen älypuhelimille.

Electric takkasydän puutarha ja terassi: Panorama kokoelma Deep Amantii

ulkoseinän takka tulisija ulkoasut

Deco konservatoriossa takka seinään sisä- ja ulkokäyttöön Panorama Deep Amantii

deco verabda sähköinen takkasydän terassi

Keräämistä modernin tulisijojen Panorama Amantii sisältää joukon malleja, jotka toimivat sähköä ja sitä voidaan käyttää kaikentyyppisissä ulkotiloihin ja turvallisesti. Savupiiput Panorama alue on saatavilla eri värejä (keltaisesta sininen ja violetti).

Ulkotakka malli sähkön terassi Deco Panorama Deep Amantii

Electric takat ulkopuolella ideoita ulkoasut

Nämä laadut ovat muutettavissa yksinkertaisella painamalla kauko-ohjaimella tuotteiden kanssa.

Outdoor takkasydän ja moderni terassi kalusteista CVO Tuli

moderni takka suunnittelu aiheuttaa terassit ja puutarhat

Takka by CVO palokaasut töitä ja tavoitteena on tuoda sinulle miellyttävän tunnelman, joka on todella verrattavissa tuottamien perinteisten puuliesien. Asennus on nopeaa ja helppoa: liitä Kaasun virtaaminen tulisijan ja savupiipun on käyttövalmis.

monitoiminen ulkotarha takka Morsø *

ulkotakka suunnittelusta Modern BBQ

Terassi takka ja uunin Morso

takka'extérieur four amenagement barbecue morso

Savupiipun terassilla Morso on kehittynyt monikäyttöinen esine esteettisiä ja käytännöllisiä. Se ei ole vain lämmitysratkaisu ulkona lisäksi uuni ja grilli. Puhumattakaan hänen erittäin tyylikäs muotoilu voisi olla syy sinänsä laskevan tästä!

Takka ja BBQ moderni ulkotilaa by Morso

Morso takka grilli ulkona puun muotoilu

suunnitella ulkotakka mallia Morso Deck

Halkoja Uuniritilä suunnittelu ulkoa Morso

Lisäksi takka ja puutarhaterassi jo nähneet Morsø brändi tarjoaa myös takka malli vie muodot antiikin Amfora ja soveltuu ulkokäyttöön.

Ulkotakka kätevä ja liikkuva Morso

ulkona puun takka malli deco suunnittelu terassi

Lopuksi, älä unohda pienin perheenjäsen Morso tuotteet: kompakti ulkoa takka ja yksinkertainen käyttää ja kuljettaa kaikkialla haluat!

Moderni Takka terassi tai puutarha Siilossa Ruby Fires

Suunnittelu takka suunnittelu bioetanolin terassi kotiin

Siilo on takka ja tyylikäs trendi harjoittaa hankkeen Hans Daalder Ruby Fires. Varustettu pyörillä, se on helppo kuljettaa koristella joka kolkkaan oman ulkoa.

suunnitella ulkona tulipalon Sunfocus Focus

Pienten tulisijojen'exterieur amenagement coin repas

Tämä pieni ulkona tulipalon annatte patio, kesäkeittiö tai ulkoruokailutilalla kosketuksen hyvin omaperäinen ja hyvin luonnollinen.

Deco ajatus modernin puutarhan takkaa suunnittelu puu Isoker

puu takka koristelu suunnittelu moderni ulkomuoto

Koristelu avotakka puutyöt on erinomainen tapa antaa ulkotila rauhallinen tunnelma. Tällaisia ​​tuotteita on saatavilla klassinen tulisijojen valmistajat sisällä.

takka ulkotiloihin

Kaasu takka aseta moderni ulkoterassilla muotoilu

terassi kuva nykyaikaiset takkaa mukaan Glo Twilight

nykyaikainen takkasydän ulkoinen terassi

Sisustaa patio takka on joskus myös näppärä tapa tehdä sisälle taloonsa kirkkaampi. Tämä pätee erityisesti käytettäessä kaksipuolisia tulisijat, koska kuumuus mallin Glo Twilight.

Outdoor palo avotakka Deco suunnittelun terassi Identity Construction

aiheuttaa ulkoterassi moderni tulisija

Suunnittelu talon suunnittelu valokuva patio takka

ulkotakka avoin deco puutarhaterassi

Huolimatta siitä, että nykyaikainen ulkona tulisijat ovat nyt ulottuvilla kaikille, monet ihmiset haluavat rakentaa omaa patio takka. Tämä on päätös, joka sallii ne, jotka haluaa muokata niiden tilaa ulkopuolelta koriste-esineitä mittatilaustyönä.

ulkotakka rakennettu: ajatus modernin terassi Identity Construction

rakentaa takkaa terassi nykyaikainen muotoilu

Ihmiset, jotka valitsevat ja nauti osallistuvat toteutumista viheraluehankkeet joskus harjoittaa rakentamisessa tulisijat itse tyylitajua malleja. Toiset kuitenkin haluavat palkata ammattilainen sisustaja ja terassit.

Ajatus kehittää ulkona takka nykyaikainen terassi connect1 Suunnittelu

rakentaa takka ulkopuolella moderni puutarha

Kehittää nykyaikaisia ​​terassi takka ja ulkotakka mukaan SKG Suunnittelu

amenager sen palo ulkopuolella patio takka suunnittelu

Jos harkitset ensimmäisen vaihtoehdon, tietää, että se antaa sinulle paljon vapautta ja täydellisen kontrollin ulkoasua takka. Mutta se on myös vaativampi aikaperspektiivi sinun täytyy omistautua projektin ja tiedot, jotka tulisi hallita onnistuneen työn. Toinen vaihtoehto on parempi, jos sinulla on selkeä käsitys siitä valmiin ulkoasua ulkona, jotka haluat tehdä suorittamatta rakennustyöt itse.

terassi ja nykyaikainen deco suunnittelu hormiin Kaupunki Maa

rakentaa nykyaikainen takka suunnittelu ulkona

Ajatus puun takka ulkoterassi Valiant IHP Astria

Halkoja terassi suunnittelusta Contemporary

* Ulkotakka Kuva design by Morso


Like this post? Please share to your friends: