puutarha

puinen terassi keskeytetty: info, vinkkejä ja ideoita

Terassi keskeytetty puinen aurinkotuoli ajatus

Aurinkoinen terassi on ulkona rakennus, joka kuuluu talon tai asunnon. Mitä eroa on klassisen terassi ja terassi keskeyttää?


Ero on korkeus! Tavanomaiset terassit ovat usein laajennus sijaitsee pohjakerroksessa. Suspendoitunut terassi on asennettu korkeus. Se on usein nähty rakentamisen modernia taloa meren rannalla tai metsässä. Joskus se on valinta, joskus joillekin se on ainoa ratkaisu nauttia terassi.

Tänään keskitymme puuterassilla keskeytetty, estetiikka, sen hyödyt ja he antavat sinulle joitakin hyödyllisiä vinkkejä asennuksen ja huollon. Valitsimme 40 ideoita puinen terassi keskeytetty kaappiin kannella ja kattoterassi ja moderni design. Mitä kannella malli valita kotiisi riippuu maaston, toiveesi ja talousarviosta.

puinen keskeytetty kerroksen terassilla pinnoite suunnittelu

Muuntaa perinteinen puutarhaterassi, tarvitsemme tasainen tila. Jos emme tee niin, me valita keskeytetty kannella!

Todellakin, terassi kehitysmalli on useita etuja sinänsä. Yleensä tämän tyyppistä rakentamista tukee puujalat tai pilariin. Suspendoitunut terassilla voi myös nauttia katettu lisätilaa, yksi alapuolella terassi keskeytetty. Myös vapaasti seisova malleja. Suuri ero keskeytetyn kannen ja pysyvä terassi on, että yksi on kiinnitetty talon edessä, kun taas toinen on riippumaton.

Terassi keskeytetty puinen suunnittelusta

Suspendoitua Terassi on suunniteltu korkeus ja aina kaide turvallisuussyistä.

Riippumatta terassi mallin valitset, asennus pergola on erittäin suositeltavaa suojella sitä sään. Tämäntyyppinen terassi keksittiin sopivaksi epätavallinen maasto ja ne rinteessä. Tämä on myös tapauksessa vapaasti seisovia terassi. Kokoonpano eräiden maa, viistot tai epätasainen, vain voidaan asentaa kaappiin tai keskeytetty terassi. Molemmat mallit terassi kutsutaan usein myös terassi puujalat tai pylväisiin.

puuterassilla keskeytetty lattiapinnoite muotoilu tuolit

Nykyaikainen rakennettuja taloja vuoristoalueilla, melkein aina on terassi keskeytetty, koska maasto ei salli asennuksen klassisen terassi. Lisäksi tämä malli on erinomainen terassi nauttia poikkeukselliset näkymät meitä odottaa korkeuteen. Yksi muista suurista eduista keskeytetyn kannella on, että voit myös nauttia tilaa alla. Tällä tavoin on kolme ulkotiloihin: terassi, alapuolinen alue ja puutarhassa! Hyvin usein tämä tila käytetään pysäköintialue.

ulkomuoto puinen terassi keskeytetty

Suspendoitunut terassi, sanoi usein kohonnut terassi, on hyvä vaihtoehto mahdollistaa sisustaa hänen elintilaa.

Saatu levähdyspaikka korkeus ja säästää tilaa puutarhassa. Jos pinta pakka yli kaksikymmentä neliömetriä ja sen korkeus on yli kaksi jalkaa, sinun on hankittava rakennuslupa ennen töiden aloittamista. Tätä varten kuullaan ammattimaisen on erittäin suositeltavaa. Se ei vain auttaa tarkasti suunnitella rakentamista oman terassi keskeytetty, mutta se auttaa sinua hallinnolliset tiedot.

Terassi keskeytetty puulattia pinnoite suunnittelusta

Terassi malli tukee runko on kiinnitetty kohtisuoraan. Viimeksi mainittu on yhdistetty rakennuksen etuosassa, ja se perustuu ainakin kaksi tukipilareita ankkuroitu maahan. Nämä palkit on oltava hyvin kiinnitettyjä turvallisuuden varmistamiseksi sen käyttäjille. Emme saa sekoittaa koholla kannella ja seisoo terassi. Kun kyseessä on keskeytetty terassi on rakenne, joka on kiinnitetty julkisivun. Lattiamalliset patio on riippumaton eikä kiinnitetty julkisivun. Ammattilaiset neuvovat suunnitella terassi keskeytetään tai vapaasti seisova hieman rinne valua virtausta sadeveden.

terassi roikkuvat puusta-casa-till-WMR-Arquitectos

Suspendoitunut terassilta on näkymä huipulle fabulous ulkona.

On keskeytetty kansikorkeus on hyödyntää horisontin meressä, kauneuden vuoristossa tai vain vihreitä peltoja. Ja kyllä, se on unelma ...

Terassi keskeytetty puinen keskeytetty Design House

Ripustetun terassi mahdollistaa rakentamisen ruokailutila tai ylimääräistä puutarha.

Asentamalla ulkotakkojen, voit jopa nauttia talven tässä kauniissa ulkona rakentamiseen. Ja jos sinulla on käytössäsi suuremman budjetin, miksei edes uima-allas?

terassi roikkuu puinen roikkuu tuoli

Toinen etu on, että sinun ei tarvitse huolehtia, että lattia ja vaikuttaa sääolosuhteet. Tämä ei ole tavanomaisten terassien, lattiapäällysteen vaikuttaa maaperän kosteutta. Keskeytetty terassi on parempi suojattuja ja helposti varaa puu pinnoite ilman pelkoa, että pilata nopeasti maaperän kosteutta.

keskeytetty puinen terassi ulkopuolella moderni sohvapöytä muotoilu

Yksi ainoa haittoja tämäntyyppisen terassi on sen hinta. Se on edelleen melko kalliita arkkitehtoninen ratkaisu. Talousarvio riippuu tietenkin koosta ja materiaaleja haluat rakentaa jäädytetty terassi.

nykyaikainen muotoilu puinen terassi keskeytettyCortes House WMR Arquitectos

Asentaminen keskeytetään terassi pyynnön väliintuloa ammattilainen.

Ota puuseppä tai arkkitehti tiettyyn suunnitelma rakentaa tulevaa puinen terassi keskeytetty. Koska tämä on rakennuksen korkeus ja vasten talon edessä, sen arkkitehtoninen suunnitelma on ymmärrettävä täysin. Vaikka olet kokenut yleismies ja haluat rakentaa sitä itse, se on erittäin suositeltavaa pyytää neuvoja ammattilainen. Ensinnäkin, voit aloittaa tutkimiseen hinnat ja kustannukset sen täytäntöönpanoa.

terassi keskeytetty puinen nykyarkkitehtuurin talo

Tämä talo, joka sijaitsee Costa Rica, paitsi nauttii aurinkoinen terassi peitetty puuta, mutta myös baari ja ruokasali nykyaikainen ruokailu. Se on täydellinen paikka aamukahville tai cocktaileja nauttien raikkaasta ilmasta metsän ja sen asukkaiden - puut.

keskeytetty puinen kansi suunnittelu BardTerassi keskeytetty puinen baari Costa Ricassa

On mahdollista rakentaa roikkuu terassi kaide lähes näkymätön. Tämä koskee tämän iso puinen terassi keskeyttänyt osan talon varrella valtameren ja suunnitellut WMR Arquitectos.Terassi keskeytettiin puinen ulkopuolisen pinnoitteen ajatusIso puinen terassi keskeytetty, suunnittelu ja kuva: WMR Arquitectos

Maahan, jossa talo on rakennettu on epätasaisuutta. Valitessaan asentaa suuri aurinkoinen terassi on niin hyvin looginen.

till-house-WMR-Arquitectos terassi-keskeytetty-ideeSuuri puinen kansi keskeytettiin Till Arquitectos House WMR

WMR Arquitectos on design-studio ja työskentelee Latinalaisessa Amerikassa. Meidän valikoiman kuvia, voit löytää niiden mallit taloja ja terassit (keskeytetty kaappiin ja kattoterassi) kaunis. Kaikki nykyaikaiset talot rakennettiin epätodennäköistä paikoissa epätavallinen maastossa. Joskus ei vain terassi on keskeytetty, mutta koko talon!

till-house-WMR-Arquitectos-terassi keskeytettyTill Arquitectos House WMR

Tämä puinen terassi keskeyttänyt osan talon Swift. Se on läpinäkyvää lasia kaide. Tämäntyyppinen kaiteiden tarjoaa tarvittavan turvallisuuden samalla nauttia näkymistä menettämättä tilaa visuaalisesti.terassi-nopeaa-house-WMR-ArquitectosTerassi keskeytetty kaide, Swift House WMR Arquitectos

Ja tässä, arkkitehdit studiossa WMR todisti: mikään ei ole mahdotonta modernin arkkitehtuurin!

Mikä tahansa maa mahtuu nykyaikaiseen kotiin, jopa kaikkein epätavallinen maastossa. Tämä puutalo suunniteltiin kivinen kenttään. Se tukee kiinteää metallitangot. Satunnaiset!

Contemporary-house-terassi-keskeytetty-Mackay-Lyon-Sweetapple-arkkitehditkeskeytetty suunnitteleman Mackay-Lyons Sweetapple Arkkitehdit

Terassi Tämän nykyaikainen talo on jotain hyvin omaperäinen. Kaiteen / punainen pergola vetää katseen välittömästi sen punaisen värin. Talo on suunniteltu kahdessa tasossa ja terassi keskeytetty liikaa.

terassi roikkuvat puusta-hytin hermanos-WMR-Arquitectos

Koko rakenne tämä rakennus on tehty puusta - julkisivun, pinnoitteen terassi ja pergola / punainen kaiteet. Näkymä on tietysti henkeäsalpaavat näkymät valtavan sinisen meren massa ...Hermanos-hytti-WMR-Arquitectos-chiliHermanos Cabin, suunnittelu ja lähde: WMR Arquitectos

Joskus roikkuu terassit on suunniteltu jakamaan talon ja osa puutarhaa.

Puinen keskeytetty terassi on ihanteellinen nauttia keväällä ja kesällä. Se keskeytettiin rakentaminen malli sopii hyvin alalla kaltevuus. Syksyllä ja talvella, se on peitetty tai suojattu pergola vahingoittamatta puuta. terassi suspendoitiin-puu-Casa-Diaz-Panora-WMR-ArquitectosCasa Diaz Arquitectos Panora by WMR

keskeytetty puinen moderni ulkomuoto terassi

Tämä puinen roikkuu terassi suunniteltiin useilla tasoilla. Ensimmäisellä tasolla, näemme allas ja toinen, alue suojattu suojakaiteen. Puu on hallitseva materiaali suunnittelussa tämän nykyaikaisen kodin.

terassi keskeytetty puu-suunnittelu-house-nykyaikainen

Emme näe monet terassit keskeytetty kaupunki. Useimmissa tapauksissa se on itsekantava malleja. Tämä koskee tämän iso terassi peitetty puuta:

terassi puu-suunnittelu-idea

Tämä rentoutumisalue ja meditaatio nauttii puinen terassi keskeytetty kaunis kaiteita. Se on todellakin jatke olohuone, joka on suljettu läpi liukuvat lasiovet.

terassi-puinen-keskeytetty-WMR-matayoga-suunnittelu-avaruusHouse Matayoga by WMR Arquitectos

Tämä suuri talo on kaksi roikkuu terassia suunniteltu kahdella eri tasolla. terassi-suunnittelu-avaruus-nopeaa-ArquitectosContemporary talo puinen terassi keskeytetty, suunnittelu ja lähde: Swift Arquitectos

Jos sinulla on suurempi budjetti keskeytetty rakentaminen Terassiltasi voit asentaa allas.

terassi puu-pino-suunnittelu suspedueTerasseille ripustettu allas, joka sykähdyttää SAOTA suunnittelu

Tämä aurinkoinen terassi seisoo. Yleensä tämä terassi malli on pieni. Suuri terassi keskeytettiin malleja vaativat silti asentamista paalut tai pilariin.

terassi puu-house-nykyaikainen

Miksi valita puun päällystämiseen terasseineen keskeytetty? Puu on luonnollinen materiaali ja eniten arvostavat kaikki nykysuunnittelijoilta. Kuten olemme jo maininneet, talot, jotka hyötyvät tästä terassilta mallista yleensä rakennettu luontokohteisiin. Oman ulkoa rakentaminen on sopusoinnussa ympäristön kanssa, ei ole mitään parempaa kuin valita puun ottaa.terassi puu-suunnittelu-puu-pinnoite

Se on selvä: maa, jossa Till talo on rakennettu rinteeseen. Tästä syystä arkkitehdit Studio WMR päätti suunnitella sen konkreettinen pohja, joka on mahdollistanut rakentamisen on elegantti elintilaa. Hän on pukeutunut kokonaan puusta.

house moderni terassi-keskeytettySergio-tillcortes feljormac-terassi roikkuvat puuTill Arquitectos House WMR

Terassi Tämän nykyajan elintilaa on itsekantava.house-moderni suunnittelu-moderni-idea-avaruusTill Talo Chilessä suunnitteli WMR Arquitectos house-suunnittelu-terassi keskeytetty-pinnoite kellarissa

Kattoterassilla on myös yhteinen valinta koteihin, jotka ei ole varaa asennuksen perinteisen kannen. Se sijoittaa pääntila optimoida ja tehdä se isompi.house-suunnittelu-terassi keskeytetty

Terassi Stud on toinen malli keskeytetty terassi, joka keksittiin sopivaksi epätavallinen maastossa. Se on vain harvoin suojakaiteen ja tehty useammin osa olohuoneessa. Pidämme siitä tämä puu on integroitu rakentaminen moderni puinen terassi juoni:

house-suunnittelu-terassi-puinen-keskeytetty

Kuten olemme maininneet joskus näemme terassit keskeytetty edes kaupungissa. Mallin Terassin kuvassa alla on itsekantava. On jopa altaan vettä!

Mikä kalusteet patiolla? Viime aikoina monet ihmiset haluavat asentaa korikalusteet sen lujuus ja kestävyys. Kaikki riippuu sää omalla alueella ja jos haluat myös nauttia ulkotila syksyllä ja talvella. Neuvomme on valita toiminnallisia ulkokalusteet ja minimalistista tyyliä helposti integroida tyyliä kannella.Ajatus terassi roikkuvat-puu-suunnittelu

Pidämme siitä puupinnoitteelle kannelle yhdistettiin kiillotettu betoni lattia makuuhuoneesta. Tämä avioliitto materiaalien on yksi trendi nykyään.Ajatus terassi ripustettu puu-suunnittelu makuuhuoneen

Tämä tila on suunniteltu puuta, avoin ja erittäin kirkas. Terassi on jatkoa sisätilojen. suunnittelu-space-terassi ripustettu puun halfpipe-Chile-casa-Merello-WMR

Hallitseva materiaali sisustamisessa Tämä nykyaikainen talo on betonia. Puu on kirjattu linja aurinkoisella terassilla. tila-suunnittelu-betoni-vaha-terassi keskeytetty puu

puinen keskeytetty terassi ja kauniit maisemattilaa nykyaikainen house-terassi puuta

Terassi keskeytetty puinen omaleimainen design WMR-matayoga avaruus-house-suunnittelu-puu terassi


About the author

admin