puutarha

Planter ulompi mesh-se-itse-

Planter DIY deco-ulkopuolella-opastus mesh

Kesällä innostaa uudistaa ulkotilaa ja kuvitella blomsterdekor kanssa köynnökset? Tämä on suuri, koska meillä on DIY Deco Idea tilaa kertoa teille!


Siihen liittyy kiipeilijöitä ja kattaa valmistuksessa planter säleikkö itse.

Making planter säleikkö on hyvä tapa sisustaa ulkotilaa.

Kylvökone, jossa trelliksen on objekti, joka voidaan helposti saavuttaa tavanomaisesti käytettyjä materiaaleja koristeluun puutarha. laudoista ja mahdollisesti jotkut metalliset elementit riittävä valmistaa.

valokuva-puutarhuri-ristikko-puu-deco terassi

Joka on otettu yleisesti suorakulmainen muoto, DIY puu kylvökone on myös mahdollista japalettes puuta. Se on DIY vaihtoehto Halpa ja omaperäisen sisustuksen terassi tai parveke.

Planter DIY deco-puu ulko ristikko

Ajatus tehdä planter säleikkö miellyttää sinua, mutta et ole kovin lahjakas itse? Ei hätää! Voit kääntyä vanha ulkona kukkaruukun planter säleikkö että sinulla on jo käsillä tai että olet ostanut.

ruukkuja, joissa mesh-DIY-DIY Tutorial

Alla tarjoamme kolme yksityiskohtaisen opetusohjelmia aiheesta miten tehdä planter säleikkö. Videoesittely näyttää, miten toteuttaa tällainen hanke puisia kuormalavoja. Löydät alla:

Tutorial # 1: tee planter säleikkö puisia kuormalavoja

Toinen opetusohjelma on tarkoitettu niille, jotka etsivät nopea ja helppo projekti. On saavuttaa kukka ja säleikkö valmis käyttämään sitä riittäisi koota ja sisustaa mukaan heidän henkilökohtaista makua. Kolmas DIY opetusohjelma sisältää yksityiskohtaisia ​​ohjeita suorittamalla DIY planter säleikkö tyhjästä. Voit lukea sen heti, siirry tämän sivun!

Tutorial # 2: Miten tehdä DIY planter trellis wood helposti

planter säleikkö-making idea deco Terassipuutarhassa-DIY

Tämä projekti itse Puutarha DIY puisilla ristikko on löytää Liz Fourez kotiin Rakkaus kasvaa villinä. Se on valmistettu mesh käyttövalmis ja yksinkertaisella ulkona kylvökone. Toisin sanoen, emme rakentaa yksi näistä esineistä, mutta vain koota lopputuotteeseen. Nämä ovat materiaaleja tarvitaan tähän yksinkertainen DIY idea:

 • puiset latticework;
 • suorakaiteen kylvökone;
 • laudoista;
 • pyörösaha;
 • mittarin;
 • puuliimaa;
 • ruuvi ase;
 • ruuvi;
 • puu lakat;
 • harjalla;
 • maaperään;
 • Creepers.

idee-puutarhuri-on-miten-se-itse-DIY-ristikko-parveke terassi

Aloitamme valitsemalla tarvittavat materiaalit. Mesh ostamme on oltava riittävän vahvoja painon valitun koristekasvit. Sama pätee myös laudoista joka valitsee. Niiden pitäisi olla paksuus, joka on sovitettu tukemaan mesh. Tässä ovat vaiheet seurata tämän opetusohjelman.

Kuinka tehdä DIY säleikkö sen ulkotarha

Kuinka tehdä puutarhuri-with-säleikkö koristelu ulkona

Ensimmäinen verkko puutarha valmistusvaiheessa on koota hilaa ja laudoista, jotka muodostavat lisätukea.

Tutorial-puutarhanhoito Hila-puu-valmistus

Tätä varten ensin mitataan hilan. Sitten leikataan kunkin aluksella siten, että ne vastaavat korkeus ristikko. Toistamme saman menettelyn leveys säleikkö; Sitten leikattiin levyt näiden osien hilan samoin.

Merkki-a-puutarhuri-hila-puu-ohjeet

Tässä vaiheessa voidaan koota laudat puinen tukea ja ristikko. Se koskee siis liimaa puulevyjen ja mesh kiinteän yksi. Lisävoimaa käytämme ruuvi ase ruuvi yhdessä tuen ja säleikkö.

DIY-puutarhuri-with-puu-ristikko-helppo-opastus

Huom: pohjassa silmän asennetaan sisäpuolelle kylvökone, ei ole tarvetta luoda tukea.

malli-ristikko-puu-puutarhuri-parveke-ei-rakas

Kun olen valmis tässä vaiheessa, siirry seuraavaan. kaunis pinta ja pinnan suojaamiseksi kosteutta puun on puuhun ristikko lakka ja kantaja vieroituksen laudat antaa heille.

Miten korjata trelliksen hänen puutarha DIY

malli-puutarhuri-ristikko-puu-suunnitelma päätöksenteossa

Kun puuosat ovat kuivat, kokoaminen osista planter säleikkö. Tämä vaihe voi kestää hieman vaivaa, joten varmista, että seuraa ohjeita kuvattu alla.

make-a-puutarhuri-opetusohjelma-ristikko-puu malli

Aloita tausta sijoitetaan puutarhassa pieni määrä maaperän. Tämä vaihe pyrkii luomaan vakaan perustan ristikko.

Miten ymmärtää,-a-puutarhuri-Trelliskaavion koriste-terassi-ei-rakas

Sitten verkko on sijoitettu keskelle kylvökone ja asettaa jokin lisätukia. Nämä voivat olla melko suuria kiviä tai paloja massiivipuuta. Jatkamme täyttämällä maaperän kylvökone.

planter säleikkö DIY koristeluun terassi-parveke-ideoita

Ennen täysin täyttää kylvökone, puukappaleet leikattiin menee välisiin vapaisiin tiloihin pohjan verkon ja puolella kylvökone. nämä kappaleet on sijoitettu pystysuoraan luoda lisätukea mesh. Lopuksi lopettaa täyttämällä kylvökone muun lattian.

Koristele puutarha säleikkö tehdä itse creepers

säleikkö puutarha-puutarhuri-puu-valmistus

DIY planter säleikkö on nyt valmis käytettäväksi. Voit valita kasveja sisustaa. Jos kysyt millaisia ​​kukkia valita, älä unohda tutustu erityistä ulkona viiniköynnösten. Se antaa sinulle ideoita koristamaan puinen ristikko!

Tutorial # 3: valmistamiseksi kylvökone puuta ja metalliverkolla nollasta

planter säleikkö-making idea-helppoa

Kokeneemmat käsitöihin voi lähteä DIY projekti planter säleikkö tehdä tyhjästä. Tässä tapauksessa ne ovat saavuttaa ulkotarha laivanlankut ja silmän metallilangasta ja metalliputket. Alla on luettelo materiaaleista saatavan ennen DIY projekti:

 • laudoista (koko määritetään sen mukaan, että kylvökone on haluttu konstruktio);
 • pyörösaha;
 • puu ruuvit;
 • puristin;
 • puu lakat
 • pyörät (lisävaruste);
 • muovinen kansi;
 • laipat ja sinkitty kyynärpäät;
 • galvanoitu vaijeri (koosta riippuen halutun mesh);
 • sinkitty putket (mukaan halutun silmäkoko);
 • ohjausvarren;
 • väline kaapelin katkaisuun (niiden valinta);
 • maaperään;
 • Creepers.

Aloitamme valmistamalla kaikki tarvittavat materiaalit DIY puutarhan hankkeen ristikko puuta ja metallia. Sitten, seuraavat vaiheet kuvataan opetusvideota alla, joka on jaettu viiteen osaan: valmistuksen pohja, valmistelu kylvökone, runkorakenne trelliksen, toteutumista verkon ja lisäämällä kasveja.

Luoda pohja hänen puutarha puu- ja metalliverkolla

DIY-puutarhanhoito-puu kasvit kiipeilyä

Jotta pohjan DIY planter säleikkö, käytetään puisia lautoja. Kappaleet on leikattu tekemään perusrakenne kylvökone halutun koon.

Jardiniere ulkona-a-tee-se-itse

Levyt on kiinnitetty ruuveilla; voimaa, voit myös lyödä vetoa ratkaisua liimalla ja ruuveilla.

kuinka make-a-puutarhuri-kasvien kiipeily

Sitten siirry seuraavaan vaiheeseen tämän osan opetusohjelman. Se liittyy tuotantoon lisätukia korjaustöissä puinen planter.

miten-to-a-puutarhuri-ulkopuoli-puu-ristikko-kasvi-kiipeily

Nämä ovat suoritettava pieniä puuta asennettu sisäosassa kylvökone. Nämä kappaleet tarjoavat vahvuus lopullisen luomisen.

Jardiniere-puu-pyörät-a-tee-se-itse-malli

Tehdä tämän osa puutarhaa DIY opetusohjelma, menemme asennuksen pyörien. Siksi kääntyy puurakennus ylösalaisin ja pyörät on kiinnitetty pohjastaan ​​ruuveilla.

Hyvä tietää: tyyppi valittu pyörien tulisi vastata koko puun puutarhuri ja paino (harkita myös painon maaperän ja hilan).

Valmista DIY planter säleikkö puuhun ja metalliin

kartta päätöksenteossa, puutarhanhoito, DIY puu deco terassi

Tässä vaiheessa se valmistelee DIY puinen kylvökone kaataa lattialle. Tämä menettely tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensin asennetaan laudoista on kylvökone taustan luoda tukea lattiaan. Sitten suojaava muovi on asennettu, joka pitää maaperän sisällä kylvökone kanssa säleikkö.

Merkki-puutarhanhoito-ulomman puutavaran kanssa mesh

Kun suoja sijoitetaan puutarhassa, on jonkin verran reikiä tyhjene maahan. Huolehditaan siitä, että reiät vastaavat välinen vapaa tila levyjen alaosassa kylvökone korjaustöissä.

Hyvä tietää: Tämä vaihe on myös hyvä aika maalata tai lakka pintaan sen. Peitä planter säleikkö kerroksella lakka tai maali on tärkeää, koska se helpottaa huoltoa. Valitse tuotteita ulkokäyttöön, kuten lakka vene, joka tarjoaa erinomaisen vesitiiviyden ja lisää elinikää puuta.

Miten rakentaa puitteet hilan DIY sen ulkotarha

DIY-mesh-kasvien kiipeily-puutarhuri-terassi-parveke

Nyt valmistuksen DIY säleikkö. Tätä vaihetta varten tehdyn putket ja galvanoitu kyynärpäät tasaiselle pinnalle muodostaa yhteys. Metalli elementit ovat turvallisia puristimilla.

DIY-puutarhanhoitoon Puukoristelu-ulkoinen meshin

Kun rakenne tuotettu, se voidaan asentaa puun DIY kylvökone. Näin ollen tekee sen, jossa käytetään puuta ruuveilla.

Miten itse Puutarha säleikkö vaijeri

mesh-kasvi-kiipeily-on-miten-se-itse

Seuraava vaihe kylvökone, jossa trelliksen valmistus hanke on saavuttaa trelliksen vaijerien. Nämä kaapelit asennetaan laudoista ja vahvistamisesta yhdessä ohjausvarren.

ristikko valmistus kasvi-kiipeilyä deco DIY

Ensimmäisessä vaiheessa, reikien puukappaleet on kylvökone korjaustöissä. Se lisää ruuvi pitämiseksi kaapeleita. Leikataan halutun pituuden vaijeria. pystysuuntaiseksi leikata kaapelin kiinnittämällä ruuvit asennetaan puukappaleiden (molemmin puolin kylvökone).

planter DIY-tehdä ideoita mesh

Sen jälkeen jatka pystysuoraan asennukseen vaijeria. Yleensä pystysuoraan kaapeli ja leikkeen, molemmin puolin rakennetta tuella vanttiruuveilla. Menettely toistetaan loppuun koko ristikko.

DIY opetusohjelma puutarhuri ristikkopuomeilla - Valitse kiipeilijää sen ulkona

planter säleikkö-tee-se-itse-opetusohjelma

Planter kanssa säleikkö on valmis, me siirrymme vaiheeseen istuttaa kukkia puutarhassa. rakennus- ja asentaa kasveja kuten Jasmine maa on täynnä, viiniköynnökset, muratti ... On myös mahdollista käyttää tällaista suurikokoinen kukkaruukun varten kasvimaa. Tässä tapauksessa yksi valitaan kasvilajien, kuten mansikoiden tai kurpitsaa, esimerkiksi. Ja pyörillä, se voi liikkua sen suuri ulkouima kukkaruukun aurinkoisin alue ulkona!

Tämän prosessin aikana, yksi pitää pieni pää varren kasvin kussakin vaijeria. Se on tapa varmistaa, että voimalaitos kiivetä säleikkö DIY näin tuotettu.

DIY planter säleikkö sopii meidän DIY taitomme ja ulkona sisustus!

planter kanssa ajatus deco ulkopuolella, mikä mesh

Kolme Edellä esitetyt esimerkit ovat osoittaneet, että puutarha ulkona DIY mesh esine voi olla helppo valmistaa. Kunnosta tällainen lisälaite puutarhassa tai terassilla sopeuttaa DIY taitoja, jotta voidaan tarjota kaikille houkutteleva koriste idea.

planter säleikkö jäljittelevät IKEA-DIY-Deco

Mutta siellä on enemmän, koska nämä ulommat puutarha hankkeita voidaan edelleen räätälöidä. Ja se viehätys tällaisen luovan toiminnan syntyneistä ajatuksista koriste-esineitä täysin suunniteltu puutarhassa, parvekkeet ja terassit!

Muokata sen ulkopuolella puutarhassa - joitakin ideoita korjaustöissä Deco yrittää

tuulta-view-ristikko-make-a-itselle-puutarhuri-idee

Muokata sisustus puutarhuri DIY on tapa antaa loppusilaus sen ulkomitat. Mutta se on myös korkeintaan tapa ottaa huomioon sen koristeelliset ideoita ja tarpeita. Oletetaan, että meillä on jo vanha betoni planter. Miksi ei käytä tätä esinettä antaa uuden ilmeen ja lisäämällä puinen säleikkö?

ristikko katkaisija-DIY-puutarhuri-parveke

Kivi ja puu yhdistyvät harmonisesti ja antaa paljon merkin sisustus puutarha, terassi tai parveke. Joten kannattaa ymmärrämme ottamalla ristikko DIY DIY opetusohjelman ohjeiden 1 tai 2 alla!

pieni-puutarhanhoito-kiipeilyä ristikko-kasvi

Lisäksi on myös mahdollista ottaa kylvökone betonia tai muuta materiaalia sekä päivittää ulkoasua maalilla. Voidaan tietysti ottaa koko pinnan; mutta on olemassa myös vaihtoehtoja trendikäs sisustus geometrisia muotoja. Saavuttaa tällainen hanke muodonmuutoksen, käytämme maali suojaa liimaa. Se kattaa osan pinnan kylvökone ja maali on levitetty toisen osan.

Making kylvökone, jossa on säleikkö, joka vastaa sen tarpeisiin

ruukkuja-ulkopuolella-ristikko-wall-deco-ovi merkintä-talo

DIY planter säleikkö voidaan hyväksyä koko ja muoto haluat. Suinkaan vain ulompi koriste lisälaite, se voidaan nostaa täydentää parveke tai puutarhaterassi.

Jardiniere-parveke-ristikko-Create-a-itselle

Tällaiset puutarhuri tehdä sen itse on se etu, vie vähemmän tilaa. Pienessä puutarhassa, tilaa vapautuu alle ruukkukasville käytetään varastointiin puutarhatyökalut.

idee-puutarhuri-with-puu-ristikko-köynnökset

Koko puutarhan ja säleikkö itselle lähinnä riippuvat pinnan teillä. Mutta ne ovat myös määritetään riippuen käytöstä teemme sen.

kasvis puutarhanhoitoon puu ristikko-kasvi-viiniköynnöksen

Kylvökone kanssa säleikkö kasvimaa miehittää enemmän tilaa kuin koriste kukkaruukun. Se johtuu siitä, että se on tarkoitus sijoittaa enemmän kasveja ja lisätä tuotantoa kasvimaalla.

planter trellis wood-a-tee-se-itse

Se on vähän sama periaate, jota sovelletaan ruukkuja kanssa säleikkö roolissa näkymä tuulta. Niiden koko päätetään, että alueen haluamme suojella uteliailta katseilta.

planter Trelliskaavion DIY malli

Ulkona planter säleikkö joskus mukana DIY seinä puutarha ja niille keskeytetty tyyppiä. Tällöin säiliö on yleensä suunniteltu seuraamaan paljon seinän koristeltu. Se on tapa kattaa Kasviseinä nopeammin, istuttaa kukkia monin paikoin.

Muokata DIY säleikkö - puutarha sisustus ideoita ja terassi

ristikko-DIY-deco ulkona-puutarhanhoito

DIY säleikkö jotka täydentävät kylvökone tehdä itse voi myös vaihdella kooltaan ja muodoltaan. Lisäksi planter vaihtoehtoja jalustalle tai pyörille näkemyksiä tutorials, voit myös valita puutarhan seinään.

säleikkö ulkona puutarhanhoito DIY

Tämä vaihtoehto antaa meille mahdollisuuden asentaa ristikko DIY suoraan seinään nauloilla, köysi tai ruuveilla. Joten, ristikko valmistusmateriaalit vaihtoehtoja tullut lukuisia.

DIY-mesh tuulilasi-view-ulkopuolella-kasvien hedge puutarha

Puukappaleita, varret ja poika metalli soveltuvat tällaisten hankkeiden. Tarkoituksiin, ne ovat lähes näkymättömiä, kun peitetty kukkivia kasveja.

säleikkö puutarha-idee deco seinään ulkopuolella

Sakko rakenteet seinälle antaa meille vapauden pelata muoto mesh korjaustöissä. Classic geometrisia muotoja siis syrjäyttää enemmän omaperäisiä ideoita tukea puolella.

planter säleikkö-making-itselle-DIY-opetusohjelma deco

Lopuksi, ajatus itsestään ristikon usein taustalla on erityinen tarve. Joka on piilottaa osan seinää, suojella hänen yksityisyyden tai tarjota lisätukea kasvi, tyypit DIY säleikkö valmistavan välttämättä sanelee erityinen tarve.

DIY puutarha puutarha-pystysuora säleikkö

Niin monta pistettä joita voimme pohtia ennen laukaisemista yksi DIY planter säleikkö Kunnosta!

Jardiniere-ulkopuolella-mesh-kasvi puutarha

ristikko-hedge puutarha-DIY koristeluun


About the author

admin