puutarha

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

halpoja puutarha penkki puun valmistus ajatus ruukkuja

Tehdään oma puutarhakalusteet on trendikäs, ympäristöystävällinen ja kätevä. Se on kenties jäivät suunnittelukilpailun penkillä, joka tekee meistä todella haluavat, mutta valitettavasti hinta on hyvin korkea meidän budjetin.


Ottaa halpa puutarhakalusteet ja muotoilu ulkoasua on mahdollista, koska monet online DIY opetusohjelmia. Olemme valinneet joitakin parhaita antaa sinulle inspiraatiota.

Penkki halpa tehdä itse

puutarha penkki halpa puiset puutarhakalusteet penkki DIY ideoita

Ideat puutarha penkki halvat tehdä itse

Useimmat DIY puutarha penkki hankkeet edellyttävät minimiin perus remonttityökalut: taulut tai puisia suluissa, saha, porakoneen, vasara, ruuveja, nauloja. Määrän ja koon laivanlankut riippuu halut ja ulkotila missä haluat puutarha penkki. Lopuksi, on mahdollista luoda erilaisia ​​puutarha penkki malleja - tai ilman backsplash kanssa tai ilman tallennustilaa, tai ilman integroitua ruukkuja.

Esitämme neljä Kunnosta halvat puutarha penkki: maalaismainen puutarha penkki, puutarha penkki kuormalavojen ja kaksi puutarha penkki malleja kudottu säilytystilaa alla.

Tutustu miten tehdä niistä ja valita yksi, joka parhaiten sopii ulkotilojen suunnittelu ja omaan makuun.

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Tässä on yksi meidän suosikki puutarha penkki projekteja. Maalainen ilme on erittäin lämmin. Se on täydellinen ulkona sekä sisätiloissa. Todellakin, sen luoja suunniteltu se voi asettua hänen makuuhuoneensa ja pisti kokoelma. Mielestämme on myös integroituu hyvin puutarhassa, parvekkeella tai terassilla. Tutustu vaiheet kuvina valmistuksen helppoa!

Penkki halpa puiset puutarhakalusteet säilytystilaa helppo valmistaa *

Tämän saavuttamiseksi sinun seuraavia aineita:

 • kaksi puista lautaa maalaismainen 150 pitkä ja 8 cm: n paksuinen ja 40 cm leveä
 • kaksi arkkia 40 cm pitkä
 • 8 suuri L suluissa
 • 32 ruuvit
 • porakone

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

 1. Aloita asettamalla puinen pohja.
 2. Aseta ensimmäinen osuus samalla perusteella ja varmistaa, että se on reunalla reunan. Alla oleva kuva näyttää kuinka.Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvatPenkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat
 3. Aseta operaattorin L tukiasemaan ja kohdista se missä haluat liittää jalkaan.Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat
 4. Irrota jalka ja kiinnitä tuki L alustaan.Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvatPenkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat
 5. Aseta jalka pohjaan ja kiinnitä teline L jalkaan.
 6. Kierrä toinen tuki L Base ja jalkojen taakse pohjan.
 7. Aseta toinen jalka pohjaan ja aseta se huuhtele.
 8. Toista vaiheet 3-6.Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat
 9. Aseta istuin oman penkin päälle alustan, tehden molemmissa jaloissa.
 10. Ruuvi jalat yläreunasta vahvistamisesta L suluissa suoraan yläpuolella alemmasta median L.
 11. Toista ja toista toisella puolella.

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Tämä puutarha penkki maalaismainen ilme ja valmistus muutamassa tunnissa. Se on kiinteä. Kiitos sen tallennustilaa, sijoitetaan omassa puutarhassa, teidän terassilla tai parvekkeella, sen avulla voit sijoittaa ruukkukasvit, tyynyt, puutarha työkaluja tai lisävarusteita, tai mitä haluat tehdä.

Ihaile ja nauttia kauniista puinen penkki!Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Puutarha penkki Halvat kuormalava puu: tuulta!

On mahdollista tehdä halvalla puutarha penkki puisia kuormalavoja monella tavalla. Se kaikki riippuu halu ja tilaa. Purkaminen tai leikkaamalla puuritilällä tehdä puutarhaan penkki ei ole välttämätön vaihe. Standardi koko kuormalavan on välillä 80 ja 100 cm 120 cm. Jos koko haluat, niin ei ole tarvetta leikata se pois. Huomaa kuitenkin, että kengittää varsin penkillä!

kuormalava-size-DIY kuormalava-sohva lounge puutarha

Jos sinulla on työkaluja ja halu, tässä projektissa Halvat DIY puutarha penkki kuormalavoja. Se kysyy muutaman tunnin toteuttaa se. Jos olet jo kokenut yleismies, voit jopa saada tehdä alle kaksi tuntia!

Making puutarha penkki Taloudellinen lavan puuta

Lopulliset mitat puinen puutarha penkki alla ovat 90 cm istuimen ja 120 cm backsplash.

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Ensimmäinen vaihe on leikata lavat istuimen. Luovat puutarhaan penkki, pidimme pituus on alueella 1,20 m ja valitsi leveys 40 cm. Paletti, johon ne käytettiin 90 cm leveä. Jaettu kahteen, saadaan kaksi kappaletta per lava. Se kestää 4 kaikissa sopivat puutarhaan penkki 45 cm korkea.

Selkä ja käsinojat ovat valinnaisia ​​vaikutus

Sillä backsplash, se vie koko paletin. Täällä ei tarvitse leikata! Backsplash on todella vapaaehtoista, riippuen siitä haluat olla yksi tai ei.

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Istuimen, jos haluat luoda entistä mukava istuin, voit tehdä tämän:

Nollaa säleet viimeisen lokeron istuimen. Leikataan paneelista mukava istuin pituus 1,20 cm ja leveys 50 cm. Leveys on suurempi saada kalteva taaksepäin.

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Käsinojat, nekin ovat valinnaisia. Jotta ne, voit käyttää kappaletta kuormalavoja heittää. mitattu ja leikkaamalla käsinojat. Ja puutarha penkki nämä mitat, laaja käsinojat tarvitaan 75 cm ja korkeus 65 cm. Välttää reikää vuoksi leikkauksessa säleet poistetaan palaset heittää ja lisätään puolin käsinojat!

penkki puutarha-no-hinta-aluePenkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Puutarha penkki kudottu puu: tyylikäs ja hyvin omaperäinen

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Tiedät luultavasti hyvin puutarhassa penkillä puisia kuormalavoja ja puun puutarha penkki Recycling korjaustöissä. Tässä on kudottu penkki hankkeen erilainen ja alkuperäinen, joka muuttaa perinteisiä puutarha penkki Kunnosta.

Making halpa kudottu puutarha penkki puinen pohja

Sen valmistus Bretagne BlogThis HACK käytti punapuu. Sequoia puu on tunnettu sen vastustuskyky hyönteisiä ja sieniä. Se on täydellinen puutarhakalusteet tietäen, että se on usein vaarassa vaurioitua nopeasti. Sequoia puu on erittäin pehmeä ja siksi helppo työskennellä. Voit löytää ja ostaa paikalle ftfi tai sivuston Presto-puuta. Lopuksi, voit toki valita toisen vastustuskykyiset puulajit: mänty, tiikki, Douglas ym. Jos ostat erikoisliike, kysy neuvoa neuvonantajaksi.

Voit leikata tai ei leikata kiinnitystapit puun. Periaatteessa Brittany on päättänyt käyttää hänen näki ja jiirisaha tätä. Tässä ovat mitat, että se on saanut:

 • Kaksi puista kannattimet 115 cm (50 x 50)
 • 4 puinen suluissa 47cm (50 x 50)
 • Kaksi puista kannattimet 36 cm (50 x 50)
 • 2: n pakettien sampayan (joka 60 m) yli johto puolan

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Tiedä, että mitat voivat vaihdella asiakkaan toiveet. Koota kaikki kiinnitystapit ja jalka sängyn, käytä Kreg Jigit. Kreg Jigit on DIY kokoonpano, jonka avulla toteuttaa Kunnosta nopeasti ja helposti. Helppokäyttöinen myös aloittelijoille, kun ostat sen, sinun Kunnosta tulee lasten leikkiä!

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Loppuvaiheessa täytäntöönpanon kudottu puinen penkki

Tässä tulokset että saat kokoamisen jälkeen kaikki puu rimat:

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Seuraavaksi märkä puu hoitoaine. Tämä on tarpeen suojata huonekaluja. Kun kuivattu puurakentaminen, on aika laittaa vaatteita.

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Kutominen on tärkeää saada vankka perusta. Älä epäröi vetää kovaa! Näin se:

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Kuten näet Brittany päättänyt käyttää tätä puutarhan penkillä sohvapöytä. Voit tehdä saman, jos sinulla ei ole yksi. Tämä tyylikäs penkki sopii hyvin omassa olohuoneessa tai puutarha. Sinä päätät minne se menee paremmin!

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Toinen kudottu penkki malli DIY halvalla

Uusin DIY projekti tällä hetkellä ja myös tyvestä joiden ajatellaan toimivan panos penkki. Se voi kuitenkin yhdistää hyvin teidän ulkona puutarhassa tai terassilla. Yksinkertaisesti aseta se varjoisassa nurkassa: teidän patio tai pergola. Sen valmistaminen on yksinkertaista. Sen tyylikäs muotoilu on helppo sovittaa mitään tyyliä. Hänen luova Caitlin tehtiin asentaa sen tuomista ja käyttää kenkä kaappi.

Luoda tätä kudottu penkki hän käytti juutti sijasta pyykkinarulla.

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Tässä on laitteiden ja työkalujen sen toteuttamiseen:

 • kolme puinen suluissa
 • neljä pöydän jalat (tai sama kiinnittimiä)
 • kynä
 • saha
 • hiekkapaperi
 • pora
 • ruuvi
 • kaksi juuttia rullien
 • puuvilla köysi (lisävaruste)
 • vasara
 • vahvistamisesta kynnet

Lyhyesti, voit jatkaa samalla tavalla Bretagnen ja puun perustaa oman penkin nappuloilla tai kierrätetystä puusta. Tärkeintä on mitata tarkasti mittoihin penkki teidän ulkona. Suurin ero tämän kudottu edellisen penkki on se, että meillä on tässä säilytystilaa alla. Luoda sen sinun tulee viisi uutta kiinnittimiä.

Vaiheet tämän saavuttamiseksi puutarha penkki halpa ja tyylikäs

Luoda täsmälleen sama penkki kuva, tarvitset 2 Puulistoja 127 cm, 30,5 cm 2 kiinnittimiä, kiinnittimiä 3 98 cm ja 29 cm 2 kiinnittimiä. On täysin mahdollista vaihdella koon mukaan toiveesi.

Käytä poraa tehdä reikiä samankokoisia haista paska. Porata lopussa molempien listojen 127 cm. Nämä reiät toimivat liittää palaset 30,5 cm kuin 127 cm. Kun nämä vaiheet, sinun on sängyn emäksiseksi.

Siirry seuraavaan vaiheeseen, kudonta. Kiinnitä merkkijonon vahvistamisesta kynnet kuten tehtiin kuvassa alla. Älä epäröi vetää vaikea saada vankka perusta. Tarvitset vähintään kaksi juutti köysi rullaa. Kuten näette kuvan, puuvilla köyttä käytetään puhtaasti esteettisistä syistä.

Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Liittää jalka sängyn, voit tehdä reikiä yläpuolella 127 cm Puulistoja. Näet miten kuva yllä.

puutarha penkki-no-hinta-idea-ideoita

Ja viimeinen vaihe: Ihailen kauniin luomuksen!
penkki-kudottu-puu-suunnittelu-valmistus Penkki halpa itse Puutarha: neljä opetusohjelmia kuvat

Tutustu nyt jotkut muut mallit

DIY puutarhapenkit tyylikäs ja helppo suorittaa.

penkki puutarha-DIY-tyylikäs puu-making-se-itse

Suuri etu penkki on, että se on todellakin monen kaapin toimintoja. Sijaitsee puutarhassa, se on puutarha penkki tai ilman tallennustilaa mukava. Kesällä päättynyt, voit tehdä sen sopii ja käyttää kenkä kaappi, esimerkiksi. On myös malleja, jotka voidaan muuntaa pieni sohvapöytä.

penkki puutarha-puu-huonekalujen puutarhatuotteissa

Alla tyylikäs penkki malli, puusta ja kullalla jalat. Se on suunniteltu ensisijaisesti toimimaan kenkien kaappi lisää tallennustilaa. Kuitenkin näemme hyvin asentaa moderni ulkoterassi.

huonekalu-kenkä-bed puutarha-DIY

Kuulutus on helppo sijoittaa ansiosta yksinkertainen rakenne. Useimmissa tapauksissa se on vain pohja perustaa ja jalat. Jälkeen sohvapöytä on todennäköisesti toiseksi helppo valmistaa huonekaluja.
DIY-bed puutarha-puu-huonekalujen DIY penkki puutarha-maalainen

Penkki tehty vastaan ​​päällystetty
huonekalu-kenkä-penkki-puinen-puutarha päätöksenteossa

Alla on maalaismainen puutarha penkki mallia. Se oli tehty vanhan puiset huonekalut.
penkki puutarha-DIY-puun vuosikerta ja maalainen

Puu- ja keinonahka nai alla muodostaen penkki (puutarha) erittäin tyylikäs. Rakastamme makramee seinäkoriste!

penkki puutarha-puu-moderni-ideoita

Penkki ajatus kaikki puustapenkki puutarha-puu-DIY ideoitaDIY-bed puutarha-kalusteet-idea-DIY

lähteet:

* Urban Outfitters

* Vintage Matot Shop

* Hyvää Thought


About the author

admin