baderom

Leve farget bad: Deco originale triks og ideer

colorée moderne bad

Du tilbringer mye tid på badet, og liker alle rom i hjemmet ditt, dekorere ditt bad skal reflektere din personlige stil.


Har du noen gang lurt på hvorfor badene på hotell er så luksuriøs og stilig? Dette er ikke nødvendigvis knyttet til deres størrelse, selv om de ofte er ganske stor. Snarere er det atmosfæren som hotellet har skapt - en fargerik historie som forsiktig beveger seg gjennom kammeret og ender der du avslutte dagen: slapper av på badet. I denne artikkelen vil vi gi deg noen ideer og tips hvordan å dekorere en fargerik bad hvor du vil føle deg komfortabel og sikker.

Fargerik bad med moderne møbler

romdesign fargerik bad

Ikke begrens deg til vanlig hvitt bad - velg det fargerike badet! Bli inspirert av ideene nedenfor og finn den fargen du liker! Gjør farge badet er et veldig personlig valg. Dette er for å katalogisere din smak for å forvandle badet til en oase av velvære. Det sentrale dekorasjon punkt for de fleste bad er det badekar. Gi farge for å gjøre innredningen av rommet mer munter og moderne bad. Fokus på bunnen av karet, eller hvis badekaret har føtter - på føttene. Dette er de punktene hvor fargen kommer best ut. Selv om boksen anbefales maleri, er maling spray en relativt rask alternativ til denne prosessen. Beskytt områdene rundt godt å slippe å rense lakken da.

Fargerik badet i rødt og grønt

colorée idé bad

Den raskeste måten å gjøre innredning av ditt mer fargerikt bad er ved å erstatte de hvite håndklær med fargede håndklær. Bad håndklær er en del av tilbehøret som brukes av alle i hjemmet, inkludert gjester. Hvis du ikke har tid til å fullstendig renovere badet ditt, du virkelig har en sjanse til å oppdatere utseendet på denne plassen med fargerike håndklær. Monogrammer eller mønstrede servietter er også en fin måte å gi et personlig preg på rommet. Det er mange interning nettsteder der du kan finne sett med fargede håndklær og dette kan bli en veldig morsom prosjekt for hele familien. Og hvis du ønsker å gå videre, kan du prøve å kombinere håndklær i forskjellige farger og med forskjellige design for å skape en svært original innredning.

Fargerik bad med original innredning

fargerik deco idé bad

Badet er godt organisert og ryddig Zen bad. Unngå rot betyr også at nødvendig tilbehør er alltid hendig. Støtte stiger er en fin måte å gi mer dimensjon i bad og denne typen skjell tilbyr også ekstra lagringsplass for tilbehør. Velg bokser eller lagring kurver til å sette i skap på badet ditt. De blå og gule nyanser er kanskje den mest passende farge for dette rommet fordi de skaper en følelse av velvære, mens de røde og oransje vil gjøre atmosfæren mer energisk og levende.

Baderom design med moderne møbler

Moderne fargerike bad

Planter er som glasur på kaken for den fargede badet. Velg en vase av dine favoritt blomster eller noen orkideer å gjenopplive utsmykningen av rommet. Orkideer er et flott alternativ fordi de elsker fuktighet og indirekte lys. Du kan plante dem i potter i lyse farger. Her er mer originale ideer som vil inspirere deg til den fargerike innredning på badet:

Elegant bad i rødt og hvitt

fargerik rødt hvitt bad

Bad innredning i grønt og hvitt

Grønn bad

Moderne bad i rødt og blått

hvit blå farget bad

Bad innredet i lyse farger

romdesign fargerik bad

En elegant og original bad

elegant fargerike bad

Rom ultra moderne bad i gult og hvitt

gul farget bad

opprinnelige baderomsfliser

flislagt moderne bad

Deco idé til et lite bad

deco lite bad

Rom dekor badet i grønt og hvitt

dekorasjon green room bad

dekorasjon moderne bad

deco moderne bad

deco farger bad

deco bad design

deco moderne bad

deco opprinnelige badet

deco bad idé

baderomsmøbler farger

møbler bad design farger

møbler baderoms moderne farger

Booth blå bad

moderne bad maling

male green room bath

Booth lilla bad

hvit gul colorée bad

colorée gray green bad

gul grønn bad

colorée red green bad

Badet beige lilla bad colorée

deco beige lilla bad

Original innredning bad

moderne bad design

elegant design bad

Badet lilla gul utforming

Original design bad

Ultra moderne bad design

lilla bad design

lilla minimalistisk bad

moderne oransje bad

utstyrt med moderne blek rosa bad

moedrne deco bad