Brico

Kirjanmerkki Kunnosta 17 käsityötoimia testaamaan!

kirjanmerkki DIY malli-alkuperäinen-käsikirjan-aktiivisuus-idee

Making DIY alkuperäinen kirjanmerkki on hauska ja nopea manuaalinen toiminta. luova hanke soveltuu suurille ja pienille, moderni kirjanmerkit tehdään eri materiaaleista: paperi, erilaiset tekstiilit, nahka ja jopa metallia.


Painosmäärä ja leikkaa minuuteissa tai luo tyhjästä, nämä DIY kirjanmerkki ajatukset ovat niin ystävällisiä, että voit jopa käyttää niitä tehdä henkilökohtainen lahja. Tutustu projektit alla!

Kirjanmerkki DIY eri tekstiili-

kirjanmerkki DIY deco-luonnollinen-kangas-Japani

Avaamme suoraan takaisin sen keskellä sarjalla tuotemerkin malleihin DIY sivu valmistaa eri tekstiilejä. Ensimmäinen projekti luotte Japanin innoittama esteettinen esine. Erityisesti, se on lisävaruste tehty nimetty tekstiilien värjäys tekniikka shibori.

malli-mark-no-idea-DIY-deco-tekstiili-shibori

Shibori tekniikka on yksi niistä vanhan Japanin taiteen, jotka edelleen vaikutuksen. Periaatetta? Otamme pala kudosta on haluttu värjätään ja käsitellään eri tavoin ennen joutuminen maali. Vuonna Japanin perinne, jokainen tapoja sitoa tai kierrä kangas on eri nimi. Voit lukea lisää tai keksiä oman tekniikkaa. Ajatuksena olisi värjätä kankaalla ennen kuin siirrytään seuraavaan vaiheeseen hankkeen.

kirjanmerkit, lahja kudos- shibori

Kun pala värjätty kangas, kuiva, leikkaa se saadaan tekstiili kastike. Sen tarkoituksena on kääriä suorakulmainen pala pahvia tai vanha kirjanmerkki. Liimaa tai ommella sen reunoilta shibori kankaalla. Lisää sitten lopullisen silauksen luomiseen: tee reikä yläosassa ja aseta siellä nahkanarua.

kirjanmerkki henkilökohtaisen DIY malli-kudos-kirjainta

Toinen opetusohjelma vie ajatuksen DIY kirjanmerkin kankaan antaa sille luonnollisen deco kierre. Tämä saavutetaan värillinen tekstiili työllisyyttä ja yksinkertainen ulkoasu. Kankaanpalaan leikataan kirjanmerkin klassinen sivulle.

kirjanmerkki-a-pehmopaperin-kirjainta

Sitten hän on koristella kuin haluat. Voisit läpäistä reikää ja lisätä hieman nauha, esimerkiksi. Muuten, musteiden ja tekstiilien puskurit lisätä omia koristeita.

Tee DIY kirjanmerkki-end nahka värjätty kirkkain värein

make-a-kirjanmerkki-nahka-päät-Colores

Perinteisten kangas vaihtoehtoja, on olemassa myös alkuperäiset kirjanmerkkejä nahasta. Kolmas ajatus manuaalista toimintaa esität jonkin lajikkeita. Tämä on kirjanmerkki, joka DIY voidaan luoda pieni pala nahkaa, joka teille levon peräjälkeen DIY projekti deco (esim avaimenperän itselle) .

make-a-kirjanmerkki-nahka-maali malli

Menetelmän seurata on melko yksinkertainen. Leikkaa pala, niin käytä sientä pad siveltimellä maalin valinta. Nykyaikaista geometrinen vaikutus inspiraation, suojella muun pinnan liimalla, kuten on esitetty yllä olevassa kuvassa.

Tehdä alkuperäisen kirjanmerkki poika neulominen

DIY kirjanmerkki pompulat lapsi

Näiden ajatusten Luovan toiminnan kangasta ja nahkaa lisää kykyä luoda alkuperäisen kirjanmerkki poika neulominen. Valmistettu poika eri värejä ja koristeltu tupsu, tällainen kirjanmerkki on hauska tehdä ja valittaa lapsillesi. Kuinka tehdä DIY kirjanmerkki tämäntyyppisen? Tekniikka on hyvin yksinkertainen ja voidaan sovittaa käsikirja pienyritys.

Create-a-kirjanmerkki-DIY-opetusohjelma deco tekstiili

Ensinnäkin, sinun pitäisi valita väri. Se riippuu vastaanottajan luomuksesi. Kirkkaat sävyt ovat ihanteellisia lapsille ja pastellivärit esineen, joka tarjoaa ystävä. Mitä tummia sävyjä, he suostuvat henkilökohtainen lahja, kun isänpäivänä.

kirjanmerkki-alkuperäinen-pompoms-a-do-mallin

Sitten edetä leikkausvaiheen. Sinun olisi kaksi poikaa: lyhyempi, joka toimii merkkijono merkitä sivuja ja toinen, pidempi, me muokkaavat muotoinen tupsu. Voit mittaa ensimmäisen ottamisen mallina kirjan perinteisen koosta. Mitä kuin tupsu, se on määritettävä koon mukaan haluamasi pieniä koriste tupsu. Tee se kietomalla pojan neulominen niin, että se muodostaa pienen pallon. Viimeistele sitomalla loppuun pojan ympäri palloa.

DIY-deco-kirjanmerkki-tekstiili-pompoms

Jatka seuraavaan vaiheeseen yhdistää kaksi poikaa. Kiinnitä merkkijono kirjanmerkin tupsu tehdä solmu. Leikkaa saksilla päät pojan pompula muotoiltu saada tulos näkyy kuva yllä. Lopuksi puhdista kakun ennen käyttöä.

Brandin luova ja söpö metalli sivu

valmistus-kirjanmerkki-alkuperäinen-cat-metalli

Viime aikoina olemme puhuneet suosio metallin deco esineitä. Ne muodostavat seinäsomisteiden vaihtoehto rakastamme sen tyylikäs ja modernin ilmeen. Mutta tiesitkö, että on myös mahdollista luoda mukautetun kirjanmerkin metallia?

sivun alkuperäisen merkin-metalli-kissa DIY

Samanlainen metalli koruja, kirjoja tämän kirjanmerkin sivujen toimii kuin paperiliitin. On tehdä joitakin metallista tai muovista poika se kierre muodostaa silmukoita. Kyse on jälkimmäisestä, jonka avulla voit korjata design arkki kirjan tai lehden. Inspiroidu tämän ajatuksen useita pieniä koruja kirjoja muotoinen eläimiä tai muita esineitä!

Ideoita käsitöitä tehdä paperia kirjanmerkki

Jos et halua asentaa koodi sivuille, joilla on vähän paperinpaloja kaikenlaista, mitään parempaa kuin luonnollinen kirjanmerkki tehty paperista. Tulostaminen mallia valmiina tai rakentaa itse, vaihtoehdot ovat rajattomat!

Ihana valikoima DIY tuotemerkkisivulta tulostaa

DIY tuotemerkin sivulla on painettu paperi-vapaa malli

Säästää aikaa ja nauttia DIY kirjanmerkin mielenkiintoinen, valitse malli, joka ladattavissa ja tulostettavissa kotona. Tarjoamme meidän valinta tässä osiossa.

DIY-kirjanmerkki-paperi-tulostus

Merkki Malli painettu paperi sivu Design Syö Toista, lataa tästä

Klassinen merkki sivu on ominaista sen suorakulmainen muoto. Se antaa meille mahdollisuuden liukua helpommin välillä kirjan sivuja. Joten on hieman paksulle paperille ja tulosta omat värit kirjanmerkit laittamalla mallin yllä olevassa kuvassa.

kirjanmerkki diy tee-a-paperi-print-suunnittelu-eat kertaus

Helppoa ja käytännön hyötyä, tehdä pieni reikä toisessa päässä pahvin ja lisätä merkkijono. Tämä on kätevä tapa löytää kirjanmerkit nopeasti, kun väliin useita sivuja keittokirja.

kirjanmerkki-alkuperäinen-make-a-lapsi-idee

Brand alkuperäinen sivu valmistaa paperia lapsille Lia Griffith, lataa tästä

Lukemisen hauskempia liikuntaa lapsille tulee tuulahdus kirjanmerkkejä innoittamana mielikuvitus satuja! Muotoinen metsän eläimiä, vuodenaikojen koristeet ja jopa niiden suosikki tv-sarja, paperi kirjanmerkit edistää lasten kiinnostusta kirjoja.

DIY-kirjanmerkki-alkuperäinen-lapsi-opetusohjelma

Joten hyvä tapa osoittaa tyttäresi tai poikasi miten hauskaa kirja klassisen tukea!

Making DIY tuotemerkin pieni sivu yksi näistä malleista tulostaa

kirjanmerkki DIY deco-print-paperi

Näytteen kohdalla timantinmuotoinen sivu Pop ja sooda ladata täältä

Sen jälkeen, kun kirjanmerkki mallien perinteisessä paperimuodossa, nähdä joitakin alkuperäisiä ajatuksia vähän pieni. Käytäntöjä, nämä kirjanmerkit on suunniteltu auttamaan sinua takaisin oman lukeminen sijoittunut mutta osoittavat myös useat kohdat oppikirjan, sanakirjan tai vastaavan kirjan.

opetusohjelma-kirjanmerkki-book-DIY-Deco

Kiitos niiden pienen koon, nämä timantin muotoinen pahvi kappaleet väliin aikakauslehtien sivuilla ja keittokirjoja. Niiden avulla voit etsiä ja kuvan tai lautasen ilman sukeltaa kyseisen kirjan.

miten-to-kirjanmerkki-paperi kirjaa

Tähän projektiin DIY tuotemerkkisivu alkuperäisessä muodossa, tartu pahvia, johon hän tulostaa mallin. Leikataan timantti muotoa seuraavan piirustuksen. Lopuksi, käytä mattoveitsellä tehdä aukko, joka auttaa korjaamaan tämä pieni kirjanmerkin paperille.

kirjanmerkki-a-tee-se-itse-popandsoda

Se on siinä! Sinulla on nyt pieni DIY Tuotemerkkisivun paperi olet saavuttanut muutamassa minuutissa!

kuinka make-a-pikku-kirjanmerkki-helppoa

Tee kirjanmerkki helposti paperille idea Sokeri Penguin, lataa tästä

Kirjanmerkit kirjoja topkuva innoittajana saman ajatuksen. Ne keksittiin antaa sinulle mahdollisuuden järjestää koulutusta, tai keittiön sisustus ideoita. Miten? Käyttämällä sarjaa paperi kirjanmerkkejä eri väriä. Ne sopivat helposti arkille ja voit löytää sivusi värikkäine kappaletta eri sävyjä.

Kuvittele pieni paperi kirjanmerkit lastenkirja

DIY-kirjanmerkki-lapsi-opetusohjelma

DIY tuotemerkkisivun lastenkirja Lonnie Jacobse, lataa tästä

Kirjanmerkit lastenkirjoja tehdä söpö versio tätä mallia tuotemerkin alkuperäisen sivun tehdä muutamassa minuutissa! Hauskaa ja soma, ne valmistetaan alla kuvatulla menetelmällä.

malli-kirjanmerkki-a-tee-se-itse-lapsi

Valitse aluksi on paksulle paperille ja lataa tiedosto tämän mallin yksilöllisiä kirjanmerkin. Etene vaiheeseen tulostuksen lopussa johon olisi kaksi mallia kirjanmerkki ketun muotoinen pää (sininen ja oranssi).

DIY kirjanmerkki fox-paperi-DIY-Deco-lapsi

Sitten leikkaa kettu päät mallia noudattaen yllä olevassa kuvassa.
make-a-kirjanmerkki-lapsi DIY-paperi-Lonnie

Veitsellä, tehdä reikä paperin tuloksen saavuttamiseksi kuvassa yllä.

DIY tuotemerkin sivu paperissa print-opetusohjelma

Custom kirjanmerkki on nyt valmis käytettäväksi. Näyttää sen lapsellesi ja pitää hauskaa yhdessä kääntäminen yksi hänen suosikki kirjoja!

Merkkipaperia DIY sivu ja muokkaa mukaan halunsa

aktiviteetti-manuaalinen-helppo-home-aikuinen

Lisäksi malleja tulostaa, on olemassa myös useita erilaisia ​​kirjanmerkkejä ja paperin kirjanmerkkejä tehdä tyhjästä. Esitämme muutamia mielenkiintoisia esimerkkejä.

Projekti-luova-aikuinen-lapsi-kirjanmerkki-maalaus

Tehdä oman kirjanmerkin tyhjästä, mitään parempaa aloittaa paksu paperille ja jotkut väritystä haluat. Leikkaa suorakaiteen paperinpala (voit myös ottaa kirjanmerkin, joka olet kotona ja käyttää sitä mallina määrittää kokoa luominen). Levitä väriä sen pinnalla. Tarkempaan tulokseen, suunnitella vähän maalia suojaa tarran avulla voit yhdistellä eri värejä.

DIY-deco-kirjanmerkki-a-tee-se-itse-idee

Koristella kirjanmerkki valkoista paperia, se voi myös käydä läpi leikkaus muotoja ja kirjaimia. Ne ovat kiinni siitä DIY kirjanmerkin esimerkkiä noudattaen yllä olevassa kuvassa.

toiminta-luova aikuisen-kirjanmerkki-a-do-opetusohjelma

Sinulla on useita vaihtoehtoja tehdä alkuperäisen kirjanmerkki tällaista. Paperi tai kangas koristeet voidaan kiinnittää valkoinen pinnalle käyttämällä liimaa; kanssa washia teipillä tai muita vastaavia liima ...

make-kirjanmerkki-muokata-washi-nauha

Puhuminen liima, myös sanoa, että on toinen nopea ja helppo tapa muokata paperille merkitsemiseen sivuille. Voit tehdä tämän, valitse kuva tai lause haluat. Tulostaa sen muodon, värin ja fontin valinta. Liitä lopuksi kirjanmerkki liimalla tai koristeteipit.

Tee kirjanmerkki muotoinen viikset

merkki-malli-alkuperäinen-viikset-sivulle

Kuten pieniä kirjanmerkit? Yritä tehdä yhden tai useamman muotoillun viikset! Itse varustaa arkki musta paperi, kynä, sakset ja liimaa. Sitten seuraa ohjeita opetusohjelman luoda trendikäs kirjanmerkki tällaista!

Tehdä mukautettuja sivu lapsille, ajatus manuaalista toimintaa, joka inspiroi meitä!

Projekti-luova lapsi-kirjanmerkki-original-ajatus

Merkitä loppua vuoden loma tai Lomakauden kutsu pikkuinen tehdä itsensä kirjanmerkki. Auta häntä tehdä ääriviivat lumiukko tai eläimen on paksua paperiarkkia. Tarvittaessa osallistua sen aikaan leikkaus.

toiminta-ohjeen lapsen-DIY-kirjanmerkki-idee

Anna sitten tyttäresi tai poikasi vapaus valita koristelu hänen luomiseen. Värit, helmiä, koriste- ja erilaiset tekstiili- poika, tässä on joitakin ideoita ehdottaa!

Luo yksilöllinen kirjanmerkki tupsut tai piirustukset

opetusohjelma-DIY-kirjanmerkki-pompoms

Intohimo lukemiseen, sinulla on paljon kirjanmerkkejä haluat muokata? Testaa joten ajatus manuaalisen työn kuvaan ylös ja keksiä koristeet tupsut!

miten-to-a-kirjanmerkki-muokata sitä pompoms

Voit tehdä tämän, saada poika neuloa ja toimi kuten opetusohjelman yllä. Kun tupsu on valmis, tehdä reikä kirjanmerkin ja liitä tämä kaunis pieni koristelu!

opetusohjelma-kirjanmerkki-DIY-paperi-tekstiili-lahjaidea

Mutta niille, jotka haluavat tehdä, heillä on kyky muokata paperinpala teknisten doodle. Alla olevasta videosta lisätietoja:


About the author

admin