Making ulkoiset tai sisäiset puuportaat – plug käytännön tietoa – anews24.info

Making ulkoiset tai sisäiset puuportaat – plug käytännön tietoa

valmistus puuportaat ulkopuolella-in-suunnitelma-Record

Olet päättänyt tehdä ulkopuolella puuportaat tai sisälle ja etsit ideoita sen suunnitteluun ja sen luomiseen? Designmag tarjoaa käytännöllistä tiedotteen voit saavuttaa kyseisen DIY projekti.


Tutkia sitä ja tutustu kaksi oppitunnit kuvina avulla voit tarkkailla keskeisiä kohtia muistaa!

Making ulkoiset tai sisäiset puuportaat on tehtävä täysin mahdollista.

Se vaatii hieman valmistelua, suunnittelua ja alustavien laskelmien. suunnittelu periaate ja astinlauta sääntöjä, tietää, että taitteen (vaakasuora osa vaiheista) on oltava välillä 24 ja 31 cm, ja niiden leveyden on oltava vähintään 80 cm.

Making puuportaat - ensimmäisen vaiheen hankkeen liikkuu vaatimat mitoituksen

valmistus puuportaat sisällä, DIY

Making puuportaat on toiminto, jota ei missään tapauksessa onnistu ilman joitakin alustavia laskelmia. Alla, me paljastaa yksityiskohtia vaiheet tämän alustavan vaiheen.

portaiden sisustus-puu-to-tee-se-itse-opetusohjelma

Laskea ulottuvuudet sen tulevaisuuden puuportaat, jaa työ muutaman askeleen. Aloita teimme listan asioita huomioon. Ne avaimet seuraavasti:

  • korkeus portaikko
  • Portaiden kaltevuus
  • askelten lukumäärä
  • vaiheet mittojen

Työnsä helpottamiseksi, siellä elementtejä paperille tallentaa tulokset laskelmansa edessä olevan pisteen. Otamme mittauksia tilassa, jossa portaat sijoitetaan. Sitten, yksi käyttää laskentatyökalun verkossa, kuten esimerkiksi sen. Tietenkin voit myös ottaa yhteyttä neuvonantajana rautakaupan tuotteita.

inside-a-tee-se-itse

Saatuja tietoja lopussa vaiheessa laskettaessa portaiden avulla saat käsityksen useita vaiheita rakentaa; ne ovat hyödyllisiä päättää, mitä materiaaleja tarvitaan projektin. Kun nämä tiedot valmiina, voit ajatella tapoja muokata projektin.

Mitkä ovat standardin mitat sisäinen portaikko klassikko puuta?

tehdä portaiden puu-suunnitelma-valmistus

Tyypillisesti tavanomaiset mitat puuportaat ovat:

  • katon korkeus tila: välillä 2 ja 50 m 2 81 m
  • Suunnittelu vaiheet (kutsutaan myös emmarchement): 60 cm ja 90 cm
  • korkeus vaiheiden välillä 16 cm ja 23 cm

Hyvä tietää: portaat on ihanteellinen määrättyyn korkeuteen on ajoissa. 18 cm: n korkeudella, joka parhaiten sopii fyysinen ponnistus, joka on valmis tekemään liikkua ylös portaita. Noudata tätä käytännön tietojen avulla voimme tehdä mukavasti ja puiset portaat.

Miten tehdä puuportaat hänen laskelmat

make-porras-puu-suunnitelma-DIY

Valmistuttuaan laskennan vaiheessa siirrytään että toteutukseen. Se käyttää neliön ja lyijykynällä hyödyntää puumateriaali leikkauslinjat; ne palvelevat luomaan vaiheita ja nousijat ja puuportaat. Huomaa: Tämä osa työstä tehdään äärimmäisen huomiota yksityiskohtiin.

miten-to-a-portaat puu-sisustus-ajatus

Sitten siirry katkaisuvaihetta josta meillä tarvitaan sahan ja käsisahalla (poistaa pienet epäpuhtaudet). On leikattu mukaan viivat piirretään laudoista edellisen vaiheen aikana.

Kokoa puuportaat itse - kuvaus vaiheista

valmistus portaiden puu-sisätila-malli-free-suunnitelma

Kun kaikki levyt leikataan, se on valmis vaiheen vahvistamisesta portaikko. Toteutetaan tämän työn käyttäen puulevyjen olisi vahvistettava laakerin. Lopussa tässä vaiheessa, varmistamme, että kaikki osat ovat kunnolla kiinni.

Työ puuportaat itse jatkaa asennusta nukkuville. Ne on tehty laudoista, joka on aikaisemmin leikattu käyttäen lähtökohtana laskelmia jo tehty. Ne sisältävät kaikki käytännön tiedot koosta nukkuville.

Miten ymmärtää,-a-portaat puu-sisustus-opetusohjelma

Kun leikkaus, nousuputket ovat turvallisia puisilla sisustus portaikko. Tämän vuoksi meidän siis käytetty ruuvimeisselillä ja liimaa. Kaksi tapaa korjata nouseville takaa meille lisävoimaa portaita.

Jälkeen nukkuville, askelmat on asennettu. Ne voidaan tehdä yhdessä tai useammassa levyt leikkaamme sen jälkeen laskelmat. Hänen levyt on kiinnitetty selkärangan portaat ruuveilla ja liimalla.

portaiden puu-valmistus-vaiheita-to-tee-se-itse

Muodostaa suojattua sisätiloissa puuportaat, emme unohda kaiteen ja kaide! Nämä voivat olla kotitekoinen tai ostettu valmiina. Joka tapauksessa, voimme varmistaa, että se on kiinnitetty seinään kiinteässä tavalla; on kaide, kiinnitämme huomiota, että se seuraa kulman sen DIY portaikko.

Miten ulkopuolella puuportaat puutarha tai terassi

tehdä puuportaat suunnittelu ja koristelu terassi

Nykyään ulkoterassit ja Puinen ovat erittäin suosittuja. Monet DIY harrastajat päätti valmistamaan ulkona sisustuselementtejä itseään. Ja usein, niillä on myös tehdä joitakin toimia, joilla helpotetaan niiden terassille.

kone portaiden ulkopuoli-puu-opastus

Johtavana periaatteena tehdä ulkopuolella puinen portaikko on olennaisesti sama kuin edellä on esitetty. Aloitamme sen olennaisen osatekijät, jotka liittyvät mitat (korkeus, kaltevuus, määrä ja koko askelta). Sitten, vaiheen, mitat puumateriaalin ja sen leikkaus.

miten tehdä-askeleen portaiden puu suunnitelma

luuranko liikutetaan sen ulkoportaat puun terassilla; Sitten käsittelee vaiheet ja nukkuville.

Merkki-a-portaat-puu-ulko-opastus

Hyvä tietää: Toisin sisätilojen portaita, ulkopuolella olevat eivät aina ole nousuputken. Voimme ohittaa toimenpiteet niiden leikkaus ja asennus.

portaiden puu terassi-vaiheet-to-tee-se-itse

Kuten olemme nähneet, vaiheet voi koostua yhdestä tai kahdesta puisia lautoja. Jokainen voi vapaasti päättää, mikä on paras vaihtoehto sen ulkotilaa.

tehdä ulkoterassi puuportaat

Vahvistaminen laudoista tehdään ruuveilla sijasta nauloja. Ensimmäinen vaihtoehto on edullinen, koska se on kestävämpi ajassa ja turvallisempaa.

portaat puu-ulko-a-tee-se-itse-opetusohjelma

On ymmärrettävä, valmistukseen puuportaita ei ole kovin vaikeaa; Se kuitenkin edellyttää huolellista ja vakavaa lähestymistapaa. Jos rakastat itse ja tarvitset sisä- tai ulkoportaat, älä epäröi ryhtyä tällaiseen hankkeeseen!

portaiden ulkona-puu-to-make-se-itse-suunnitelma

luoda portaiden ulko-puu patio-terassi allas


Like this post? Please share to your friends: