Making alkuperäinen säästöpossu on helppoa ja hauskaa näillä 5 projekteja! – anews24.info

Making alkuperäinen säästöpossu on helppoa ja hauskaa näillä 5 projekteja!

Alkuperäinen idea possu-tuotanto-lastenohjelma

Kesä on hyvä aika löytää luovia ulkoiluun. Mutta kun lämpö ulkopuolella tulee liian kovaa, käännymme jäähtyä koteihimme.


Näinä kellonaikoina, monet vanhemmat ehdottaa ideoita käsitöitä lapsilleen. Se on tapa nauttia niistä sisälle taloon, oppivat samalla miten tehdä erilaisia ​​esineitä koristeluun taimitarhan. Tänään me vain kiinnostunut tällaisesta luovia projekteja. Päätimme puhua

Alkuperäinen possu valmistus hankkeita,

koska tämä ystävällinen aihe on myös se etu opetella pieniä kerätä rahaa niin investoida lahja tai toimintaa, joka tekee niistä unelma. Kuukausien kesäkuusta syyskuuhun ovat juuri silloin, kun lapset ja teini-ikäiset ovat vapaasti suunnitella toimintaa, joka voi tuoda niitä vähän rahaa syrjään. Ja mikäs sen parempi kuin alkuperäinen säästöpossu pitää suojassa uteliailta katseilta?

alkuperäinen sika säästöpossu maalattu liuskekivi väri

Alkuperäinen säästöpossu-maalaus-musta-idee-DIY-lapsi

Aloitamme melko yksinkertainen manuaalinen aktiviteettiin. Siihen liittyy maalaat sika säästöpossu meillä jo valmiina antamaan sille enemmän trendikäs ja hauska katsoa. Materiaaleja, joita tarvitaan tämän alkuperäisen idean säästöpossu ovat:

 • vanha säästöpossu;
 • liuskekivi maali;
 • harjat tai maali puskuri;
 • liitu koristamaan hänen säästöpossu (lisävaruste).

Alkuperäinen säästöpossu-idee-manual-lastenohjelma

Ensimmäinen askel tässä projektissa on valmistella sen työtasolle. Jos säästöpossu että käytämme on vanha ja pölyinen esine puhdistetaan hieman saippuavedellä ja kankaalla. Annetaan kuivua ennen puuttumalla seuraavaan vaiheeseen.

DIY-possu-alkuperäinen-a-valmistus-se-itse maali-liuskekivi

Toinen osa hanketta on omistettu maalaus. Ennen kuin käynnistetään, sen työsuunnitelman valmistetaan peittämällä paperin tai muun tyyppinen suojavarusteita. Tämä on tärkeä askel, varsinkin jos luottaa edustaja maalauksen lapsellesi!

possu-alkuperäinen-lapsi-sika-hopea-lapsi

Se kattaa vanhan säästöpossu yhdellä tai kahdella maalikerrosta liuskekivi. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi on varmistettu, että maali ostimme on sovitettu pinnan tyyppi voit maalata.

DIY-possu-possu-lapsi-maalaus-liuskekivi

Kun maalattu pinta täysin savi väri, annettiin kuivua. Lopuksi, kun säästöpossu on täysin kuivunut, koristeltu liidulla.

idee deco-huone-lapsi-possu-possu-musta

Ja nyt, pikku jo oma alkuperäinen ja henkilökohtainen säästöpossu!

DIY-possu-hopeanhohtoinen kullattu väri-metallisten-idea-maali

Tietenkin tämä ajatus räätälöintiä voidaan soveltaa myös muihin säästölippaat; Lisäksi meillä on vapaus kokeilla erilaisia ​​värejä maalia. Hyvä idea niille, jotka haaveilevat trendikäs sisustus esine hopeinen tai kultainen säästöpossu!

Moneybox alkuperäinen supersankari on valmistettu lasipurkki

Alkuperäinen säästöpossu aktiivisuus-ohjeen lapsen-supersankari-purkki

Toinen ajatus manuaalista liikuntaa lapsille kuuluu myös maalausta, mutta hieman eri muodossa. Tämä on luoda alkuperäisen säästöpossu alkaen lasipurkkiin. Tätä varten aseistettu itsensä seuraavien aineiden:

 • lasipurkkiin
 • maalaus värin valinta
 • veitsi
 • paperi tarroja tai tavallista paperia ja liimaa

Alkuperäinen säästöpossu on-kuinka-se-itse-idee

Jälkeen materiaalien valmistelu, se on ennen kaikkea etenee leikata aukon kansi purkin. Se tulee muuttamaan yksinkertainen lasiastiaan henkilökohtainen säästöpossu jossa piilottaa sen aarteita. Sitten he siirtyvät maalaus purkin; annetaan kuivua ja se on sisustettu DIY säästöpossu supersankari motiivi. Tämä on tulostaa tarrapaperille tai yksittäiselle arkille, joka liitetään purkki liimalla.

Alkuperäinen possu poika-supersankari-DIY-Deco

Yllä olevassa kuvassa, ideoita ja malleja, joita voidaan käyttää, jotta tämä koristeluun. Ne ovat saatavilla maksutta blogin Tulikärpästen ja Mud piirakat; niin voit nauttia luovan toiminnan projekti!

Tehdä alkuperäisen possu koriste- savea tai muovailuvahasta

Tiesitkö voit myös tehdä henkilökohtainen possu savea deco tai muovailuvahasta? Ajatus on mielenkiintoinen ja erittäin luova. Tutorial video näyttää miten saavuttaa sellaisen esineen vaikutteita Starbucks. Kun olemme ymmärtäneet perusasiat joten tämä objektin, voit koristella halutulla!

Alkuperäinen possu valmistus Idea viljakasvien laatikko

DIY-possu-lapsi-prosessin opetusohjelma

Vilja laatikko on aihe haluamme kierrättää projekteissa eri lapsen käsitöitä. Ja siellä on myös säästöpossu saavuttaa alkuperäisen pahvi! Tässä on luettelo materiaaleista, joita tarvitaan tämän käyttöohjeen toimintaa:

 • laatikko viljakasvien;
 • värillinen paperi;
 • sakset;
 • liima;
 • koriste silmät ja hännän.

possu-a-tee-se-itse-paperi ja pahvi

Ensimmäinen askel alkuperäisen säästöpossu hanke on kattaa viljakasvien ruutuun värilliselle paperille. Tarkka sävy riippuu eläimen tai esinettä haluat edustaa. Tässä esimerkissä valitun eläin on sika ja väri - kirkkaan varjossa vaaleanpunainen. Se voi myös päättää maalata ruutuun; Tässä tapauksessa olisi sovellettava useita kerroksia maalin peittää kattavuutta viljan.

Henkilökohtainen possu-idea-se-itse-lapsi-paperi

Seuraava askel riippuu lapsen iästä. Pienemmät osat eläin on leikattu etukäteen; ne suurempi voi leikata itse liukuu paperin haluttuun muotoon.

Alkuperäinen piggybank lapsi-a-tee-se-itse

sitten etenee seuraavaan vaiheeseen kiinni leikatut kappaleet laatikon. Uudelleen, se seuraa kuvion valitun eläimen.

valmistus-possu-lapsi Henkilökohtainen pahvi

Lopuksi viimeistely lisätään siihen. Hauska linjan takana muropaketin edelleen velvollinen säästöpossu. Puhumattakaan pienen aukon lisätä rahaa!

Ideat alkuperäinen possu pankit murolaatikot

Alkuperäinen säästöpossu on make-itselle-lastenohjelma

Projektit DIY alkuperäinen säästöpossun sopeutua lasten etuja. Pienille jotka rakastavat tekniikkaa, se muuttuu vilja laatikko jääkiekon. Me sitten käyttää kappaletta värilliselle paperille luoda painikkeita ja muilla asianmukaisilla koristeet.

Alkuperäinen pahvi possu-a-tee-se-itse-lapsi-hand-toimintaa

Suurissa, se tuottaa paperia säästöpossu kirjaimia. He voivat kirjoittaa viestin edelleen muokata niiden luomisesta. Viestit leikkaavat paperin ja kiinni pintaan tai kiinnittää suoraan paperille, joka levitetään laatikko.

Tehdä alkuperäisen possu Kierrätysmateriaalit

make-a-possu-itselle-ideoita

Harrastajia ekologisen Deco voivat nauttia tämän lapsen käsikirja aktiviteettiin opettaa pieniä muutamia hyviä refleksejä. Kerää materiaaleja ja kierrättää niitä luova DIY sisustus on trendikäs ja se auttaa suojelemaan ympäristöä.

DIY-possu-aine-idea-lapsi-Deco

Tässä on idea possu muovipullojen ja paperia, joka on muodoltaan lentokoneen. Toimita hanke poikansa tai tyttärensä tulee seuraavia aineita:

 • tyhjä muovipullo (pieni tai suuri, arvosta riippuen);
 • Väripaperi pahvista (sävyjä sininen, vihreä tai muu);
 • kaksipuolinen teippi;
 • sakset;
 • lyijykynällä.

possu-a-lapsi-make-se-itse-pullo

Kun annetaan tarvittavat materiaalit, olet päässyt hanke leikkaamalla reikä muovipullossa. Tämä aukko toimii liukua rahaa säästöpossu henkilökohtaista lapsi.

miten-to-a-possu-alkuperäinen-lapsi

Toinen vaihe edellyttää hieman enemmän huomiota. Se koostuu piirustus ilma-aluksen suunnittelusta ja on tehdä tarkasti. Tätä varten käytämme pahvi paperia ja piirtää selässään kappaletta, jota käytetään pukeutua pulloon. Tarkempaan tulokseen, vedämme pala ja on mallin toista. Sitten leikata toisen palan.

idee-piggy-alkuperäinen-on-to-paperi Pullotettu vesi

Siirry seuraavaan vaiheeseen, joka on kiinnitetty sylinterin kastike sen pinnalla. Tätä varten kaksipuolinen liima käytetään. Se antaa meille mahdollisuuden laittaa palaset paperin muovipullo. Varoitus: trim kattaa myös aukon olemme jo saavuttaneet. siis käyttänyt saksia tehdä rahaa saataville avata.

Miten muokata alkuperäiseen säästöpossu muotoinen lentokoneet

Ajatus-a-possu-making-itselle-opetusohjelma

Sitten molemmat moottorit hänen lentokone on ja leikataan. Tätä tarkoitusta varten, kantaa kaksi kappaletta suorakaiteen paperi on kierretty ja joka tarttuu yhteen. Sitten ne on kiinnitetty muovipullo käyttämällä liimaa. Hyvä tietää: hyvin tehty moottori lentää pysyvät vakaina, kun se asetetaan tasaiselle pinnalle.

aktiviteetti-manuaalinen-lapsi-possu-original-opetusohjelma

Seuraavaa vaihetta varten, vedämme ja leikkaamme siivet tason. Jälleen edetään käyttäen siipi mallina muille. Tämä pikku temppu tekee kaksi osaa samassa tasossa.

säästöpossu paperi-lentokone-pullo-valmistus

Siivet on leikattu ja pitäytyä alkuperäisessä säästöpossu kaksipuolisella teipillä. Päätämme piirtämällä potkuri koneen. Se on sitten kiinnitetty avaavan pullon ja sen kannen; tästä syystä se olisi parasta käyttää sitä mallina. Lopulta yksi on vain lisätä sisustusratkaisuiltaan hänen henkilökohtainen säästöpossu!

kuinka make-a-possu-lapsi-paperi-idee

make-a-possu-itselle-ideoita


Like this post? Please share to your friends: