Mitä tehdä muovipullojen: luovia ideoita – anews24.info

Mitä tehdä muovipullojen: luovia ideoita

että muovipullojen kierrätys koristelu idea

Mitä tehdä muovipullojen? Mahdollisuudet ovat todella rajattomat! Talteen, kierrättää, puuhastelun - se on nykyaikainen ja vihreä! Olemme valinneet joitakin parhaista ideoista kierrätykseen muovipulloja.


Mitä tehdä muovipullojen: valikoima parhaita ideoita

että muovipullojen deco kukkia idea RECUP

Mitä tehdä muovipullojen? Tehdä pysty puutarha potin tai maljakko!

Ja niin, tässä on ensimmäinen hyvä idea käyttää muovipulloja luoda vertikaalisen puutarhan! Se on hyvin yksinkertainen - vain leikata pullon koosta riippuen juuret kasveja ja keskeyttää. On myös mahdollista tehdä pystysuoraan puutarha lavan ja muovipullot. Katso esimerkit alla ymmärtää periaate:

mitä tehdä muovipullojen pullo suspensio ideoita

Vertikaalinen puutarha on usein kysymys tilan optimoinnin. Jos pidät vihreä, mutta tarvitset enemmän tilaa kotona tai omassa puutarhassa, investoida tilaa korkeus- ja luoda mukava pystysuora puutarha.

Mitä tehdä muovipullojen? Pystysuora puutarha! että muovipullojen kuormalavojen ajatus Kierrätys

Valaistus on houkutteleva ja käytännön harjoittelua välttämättömiä kaikille tilaa, sisällä tai ulkona. Jos haluat sytyttää patio tai sisällä mielenkiintoinen ja halpa, tee lamppu, kynttilänjalka tai merkkijono valot muovipullot! Jotta seppeleen alla, sinun tulee kuusi pulloa eri värejä, sakset ja tavallinen merkkijono. Kuten näet kuvassa, pullo leikattiin kahteen. Saksilla muodostatte kukkia ja voit päätyä laskemisesta pieni sipulit Garland kehässä pullon.

Lamppu tai kattokruunu valaistus ketju Garland valoa DIY pullo-muovi

Rakastamme ajatus kattokruunu muovista lusikat! No, ei ole pullo, mutta muovilusikat! Päätimme sisällyttää tätä ajatusta valikoimaan, koska se on erittäin informatiivinen. Periaate sen toteuttaminen on hyvin yksinkertainen - tarvitset muovilusikat (määrä riippuu koosta haluatte), köyden ja liimaa. Katso video nähdä kaikki vaiheet sen toteutus:

Mitä tehdä muovipullojen? Alkuperäinen lampunvarjostin!

lamppu pullo-muovi-ajatus-lampun

Saavuttaa kattokruunu kuvassa alla, tarvitset suuri muovipullo.

lamppu-muovipullojen ajatus valaisin

Rakenna linnunpönttö tai lintu syöttölaite on orava erittäin hyvä idea Kierrätys ja vihreä. Muovipullo on täydellinen tähän! Vain tehdä reikä, täytä siemeniä ja ripustaa terassi, parveke tai omassa puutarhassa.

Linnunpöntön ja lintu syöttölaite oraviasyöttöliikenneyhtiönä linnut DIY pullo-muovi-pesä

Pikkulintu tyytyväinen hänen kaukalosyöttölaite lintujen pesintä box-DIY pullo-muovi-RECUP

Kierrätys ja alkuperäinen kynttilänjalat? Se on hyvin helppo tehdä ja olet vapaa koristella kuin haluat! katso:

as-made-of-pullon-muovi-ideoita

Kyniä, kelat, pieniä esineitä ... Joskus emme todellakaan tiedä, mihin ne. Muovipullo voi helposti muuttua alkuperäiseen varastointi tarvikkeet ja käytännöllinen. katso:

Deco-ajatus RECUP-pullo-muovi-DIY-maljakko

Muovipullo tulee koru? Kyllä! Se on täysin mahdollista. Voit luoda minkäänlaista koruja Kierrätys muovista. Lisää ideoita, paitsi kaulus alla, pyydämme teitä vierailemaan Craft and Fun * sivusto.

Mitä muovipullot? Kierrätys kaulakoru hyvin vihreä! kuten valmistettu-of-pullo-muovi-helmi-DIY-RECUP

Opettaa lapsia kunnioittamaan ja rakkaus luontoon

Opettaa lapsia kunnioittamaan ympäristöä on tärkeä. Vaikka "vihreä olento" on muodissa viime vuosina, tämä suuntaus ei ole vielä laajaa. Monet ihmiset pitävät tarpeettomana kierrätys- ja ei ole tapana korjaamiseen vanhoja kohteita sijaan heittää ne. Jos haluat esitellä lapsesi kierrättää ja palauttaa, viettää viikonloppu luovaa toimintaa. Näyttää heille, miten pullo ja korkit voi tulla hauskaa ja mielenkiintoista leluja. Alla on kaksi ideoita leluja valmistettu muovista:

deco-pöllö-muovi-pullo-DIY-RECUP

muovi robotti, lähde: Pullo robottirobotti pullo-muovi-RECUP

* Craft ja hauskaa


Like this post? Please share to your friends: