Miten tehdä kangas kukkia 4 alkuperäisessä opetusohjelmia testaamaan! – anews24.info

Miten tehdä kangas kukkia 4 alkuperäisessä opetusohjelmia testaamaan!

miten kukkia tekstiili-tarvikkeet-DIY-deco kangas

Mikä on makeampi ja naisellinen kuin kukkia? Juhli kauden kesän sisustus ja tarvikkeet luonnon innoittamana valmistajan kangas kukkia!


Tässä on hauska idea manuaalista toimintaa, joka voi auttaa muuttamaan ulkonäköäsi tai sisustus. Selata opetusohjelmia kokoonnuimme alakertaan nähdä

miten tehdä kangas kukkia

ja täydellinen asu ja hiukset tai yksinkertaisesti lisätä joitakin naisellinen koskettaa kotiisi. Tai, saada vaikutteita näitä ideoita pienen alkuperäinen lahja ystävälle!

Miten tehdä huopakukkaa kangas kaunistella hänen varusteet

miten kukkia vyön deco kangas

Ensimmäisessä hankkeessa, miten tehdä kangas kukkia on ehdottaman ajatuksen Cheri on I Am Momma Hear Me Roar. Työskentelevät tapoja tehdä mielenkiintoisempia tekstiili vyö, hän löysi idea tehdä tuntui kangas kukkia. Sen helppo koristeet ovat teemana syksyn ja värit tällä kaudella. Mutta voimme helposti sopeutua halujaan valitsemalla kangas keväällä tai kesällä varjossa.

do-the-kukat-in-kangas-aineiden vaatiman

Valmistaa näitä kangas kukkia, sinun täytyy liimata (tai liimapistoolilla), joka on grosgrain nauha ja noin 12 senttimetriä kudosta. Tämän materiaalin määrä tulisi olla riittävä tuottamaan 4 eri vyöt. Näyttöä siitä, että hanke hauska ja söpö DIY ei tarvitse kysyä suuri investointi!

Valmista teline tehdä kangas kukkia

miten-to-kukka-kangas-opetusohjelma-video

Saksilla leikata nauha grosgrain. Koossa, johdat teidän toimia tai että henkilön haluat antaa luomuksesi. Tämä hihna on suunniteltu sidottu vapaasti, joten varmista leikata riittävän pitkä. Ja koska turvavyö ei ole kiinnitetty vaatteeseen voit pukeutua useita erilaisia ​​mekkoja tai tunikat!

valmistus-kukka-in-kangas-vaiheet-kuvia

Jatka seuraavaan vaiheeseen ja paikallistaa keskellä nauha. Sitten ottaa huopa suorakulmio ja liittää sen nauhalle. Tämä vaihe voit luoda tukea, josta pitää liittää kangas kukkia.

Tee kangas kukka huopahihnan

kukkia-in-a-kudos-to-itselle-mallit

Kun pohja hihnan valmis, jatka luomista kukkia. Jälleen voit vapaasti valita väri, joka sopii kauden ja muotivirtaukset. Täällä kaikki riippuu mielikuvitus! Jotta kangas kukkia huovasta, leikkaa sen pituussuunnassa. Sinun pitäisi saada kaistale noin 2, 5 cm.

toiminta-ohjeen aikuisen kudoksen-kukkia-esimerkki

make-kukka-kangas-idee vapaa-s-luova-muoti-kevät-kesä

Edelleen leikkaamalla loppuun kankaan toistamaan tulos kuvassa yllä. Toista prosessia koko pituuden kankaalla.

kukkia-in-kangas-valmistus-opastus-in-picture

Sitten kääri huopa nauha tehdä terälehdet kankaan kukka. Tietenkin voit muokata ulkoasua terälehtiä ja muoto mieleisekseen.

Seuraavat opetusohjelma - miten lehdet kukka kudos

DIY-kangas-kukkia-toiminta-käsi-DIY-helppoa

Lisää luova deco DIY vaatteet vihreät lehdet. Voit tehdä tämän, päästä eteenpäin vihreät värit huopaa. Leikattu yksi tai useampia arkkeja ja tehdä viilto yhdellä niiden puolella, kuten on esitetty kuvassa.

ompelu-toiminta-aikuinen-kukka-kangas-valmistus

miten kukkia vyön deco kangas

Lopuksi, taittaa ja liimaa kaksi päätä saatu. Lisää vihreät lehdet vyön paikkoja, joissa voi vielä nähdä tuen kukat. Ja nyt, sinun DIY projektin ja kukkiin ompelu on valmis!

Miten tehdä kangas kukkia kuluvat lisävarusteena

kukka-kangas paita-old-kierrätys

Nyt meidän toinen opetusohjelma. Ehdottama hieman Sunshine, se osoittaa, kuinka tehdä kankaasta kukkia, kierrätys vanha paita. Tähän hankkeeseen, sinun olisi vanha paita, pieni pyöreä pala huopaa, painike, liimaa, kangas, sakset, leikkaus mallilautana kukkia. Tämä on todella helppo tehdä: se riittää leikata pahvi muotoon.

miten tehdä kangas kukkia lisävaruste-kevät-kesä

Hankkeen toteuttamiseen leikkaamalla 8 kukkien kanssa leikkausmallilla. Ottaa ne yksitellen ja taivuta kukka keskellä kerran, sitten toinen (vaihe 3). Lisää kohta liimaa kulma taivutuksen jälkeen (vaihe 4). Liitä 4 kukkia ympäri huopa kangas ja aseta kolme kukkaa yläpuolelle, joita käyttäjä on jo liittänyt. Lopuksi, ota viimeinen kukka ja kiinnitä se keskelle luomuksestasi (vaiheet 5-8). Aseta nappi keskellä kukka ja kiinnitä liimalla tai lankaa ja neulaa (vaihe 9).

kierrättää vanhoja ei shrit hanke-kukka deco DIY

Maali lisäämällä tekstiili takapään kukka liimalla. Juuri tätä poika että te liittää kukka kangas, johon haluat!

Miten kukka kangas - tehdä pionit sisustaa kotisi!

kukka-in-kangas-a-tee-se-itse-pionit

Miten kangas kukkia sisustaa talon? Vastaus tulee tämän herkkä ja tyylikäs ehdottaman hankkeen DIY äiti. Se edellyttää seuraavia aineita: kangas tähteet, joka sulaa kosketuksiin tulen kanssa (organza, satiini, sifonki ...) köyden polyesteristä, neula ja poika, kynttilä, mallina terälehtiä (jotta lataa tästä linkistä).

miten tehdä kukkia vaaleanpunainen kangas valmistus-vaiheita

Ja tässä ovat vaiheet tähän DIY projektin. Käyttäen ladatut malli, leikkaa 6 kopiota kustakin terälehden kokoa (vaihe 1). Välittää kullekin terälehden lämmön sytytystulpan kääntämällä muotoilemiseksi päät leikata kudoksen (vaihe 2 ja 3). Huomaa, että tämä vaihe on suoritettava varoen (älä pidä missään tapauksessa kangasta liian lähelle liekkejä). Sitten ompelu pienempi terälehdet (vaihe 4 Tutorial).

miten tehdä kukkia vaaleanpunainen vintage-kangas terälehtiä

Jatka suurempi terälehtiä, kiertämällä ympäri ensimmäinen (vaiheet 5 ja 6). Suojaa lopuksi pioni kanssa edes pieni poikansa alle kukka (vaihe 7). Alla olevassa kuvassa, erittäin onnistunut tuloksena mielenkiintoinen hanke.

miten tehdä kukka pioni vaaleanpunainen kangas

Miten tehdä kangas kukkia - ruusut sanka tai DIY kodin sisustus

miten tehdä kangas kukkia kruunu-idee

Viimeisen opetusohjelma DIY koristeluun tai lisälaitetta hiuksia (päätät!) Tarjoavat nyt se on aika. Jotta nämä ihanat ruusut, muista huopa kangas, vihreä panta pään neulan ja poika, tyyli ja paperi, sakset.

make-kukkia-kankaalla DIY opetusohjelma

Tee kangasta ruusut alkaen valmistuksen leikkaus mallin hyödyntäen paperille. Leikkaa terälehdet, sitten, jos haluatte, koristella niitä maalilla. Ompele yhteen kaksi terälehtiä keskustassa, sitten Muotoile ruusut (vaiheet 6-9) ja kiinnitä muutamalla pistolla. Lopuksi leikataan muutamia lehtiä käyttää täydentämään kukkia. Ruusut voi nyt koristella panta, lisälaitteen tai pieni kori kotiisi!

ajatus-to-kukka-kangas-kruunu-trendi-kevät-kesä


Like this post? Please share to your friends: