Muotoiluun kasvot: tekniikoita täydellinen kasvojen – anews24.info

Muotoiluun kasvot: tekniikoita täydellinen kasvojen

Hallitus muotoiluun kasvojen meikki

Olet ehkä kuullut tämän vähän kauneutta temppu nimeltään kasvot muotoiluun, kuvanveistoa tai highlihting että avulla joitakin meikki voi täysin muuttaa muotoa ja soikea naamasi kääntää sinut atomipommi.


tekniikka kasvot muotoiluun sopii sinulle, jos olet valmis vakavasti pelata muoto kasvosi esittelemiseen luonnon kauneutta.

Ihailet naisille korkeat poskipäät ja sopusuhtainen kasvot? Valitat omaan doom? Ääriviivojen tekniikka on soveltamismenetelmä selkeä ja tumma meikki kasvot luoda ääriviivat tai muuten pehmentää kasvonpiirteitä. Se on menetelmä, joka luo kauneuden kautta illuusion.

Päällikön maalarit käyttävät valoa ja tummat sävyt luoda illuusion ylä-ja alamäkiä, kun he maalata kasvot. Nämä taiteilijat sanovat, että tämäntyyppisten sävyjä luo syvyyttä, etäisyys ja muodostavat kasvot. Hienovarainen vaalea tai tumma sävy voi täysin muuttaa käsitystä. Ja ensimmäinen askel muotoiluun on ymmärtää miten kokevat kasvosi.

Jos sinulla on iho kevyempi tai terä, joka työskentelee rusketuksen ja tummempi tuotteita. Jos ihosi on jo pimeää, niin sinulla on jo perusta mataliin kohtiin kasvosi.

Muotoiluun kasvot täydellinen meikki

kasvot muotoiluun meikki ajatus

1. kartoitus kasvot

Vaikka käyttäisit meikkiä vuosia, oletko koskaan ottanut aikaa tutkia luustorakenteen kasvosi. Näytät kasvosi jokapäiväistä, mutta oletteko todella tietää? Auttamaan sinua tekemään tämän, pyydä joku ottaa kuvia naamasi joka kulmasta. Oltava objektiivisia kun sitten tutkia näitä kuvia, tarkastella niitä ikään kuin et mutta joku et tiedä. Tutkia vahvuudet ja puutteet kasvojen. Sitten kartoittavat kasvosi fyysisesti tuntea sen rakenne.

Opiskella kasvosi käyttämällä sormenpäät varovasti. Missä ovat "korkea" ja "taistella" in your face? Kiinnittää huomiota omaan luita nähdä, jos ne ovat kulmikas tai pyöristetty. Myös olla varovainen rakenteen ihosi - on melko ohut hienompaa huokoset, eikä ryppyinen kuten kangasta tai paksu avoin huokoset? Onko teillä ryppyjä ja mikä on sävyä? Analyysin naamasi auttaa tunnistamaan ja arvostamaan yksilöllisyyttä kasvosi. Tietäen rakenne ihon, väri ja luusto on tärkeä ensimmäinen askel hallitsemaan meikkiä muotoiluun.

Kuvanveistoa meikki Kim Kardashian

Väri Meikki muotoiluun kasvojen pro

Valon käyttö tai korostus nostaa varjot ja auttaa ulos, laajentaa tai pehmentää ominaisuuksia. Kartoituksen jälkeen koko kasvot, te tiedätte, mitä vikoja ja painumia. Nämä alueet tarjoavat varjoa, joka antaa enemmän vuotta kasvosi. Tämä on aika vähentää niiden vaikutusta!

Kevyempi sävyt ovat todellakin ole niin valkoista kuin luulisi. Valitse säätiö tai jauhe, jotka ovat muutamia sävyjä vaaleampi kuin säätiö, jota käytät koko kasvot. Jotkut meikki tuotemerkkejä tarjoavat erittäin tehokkaita tuotteita tätä tekniikkaa kuten kuvanveiston jauhe MAC. Levitä kevyempiä sävyjä juuri pohjaan ongelma-alueita naamasi.

Tekniikka meikki muotoiluun veistää kasvot

kasvot muotoiluun monipuolistaa vinkkejä

2. Miten käytämme selvä varjossa?

Levitä meikki kuvanveistoa ei ole viimeinen askel päivittäistä meikkiä - läpikuultava jauhe on. Koska emme halua kumota "mestariteos" jälkiä smearing tai luomivärejä putosi poskissa. Pienellä siveltimellä, sovelletaan kevyempiä sävyjä hieman ongelma-alueet ja sitten sormilla levittäytyä. Käytä "kosketus ja puristaa", joka on käytössä sormenpäät koskettaa ja työnnä tuote iholla.

Varoitus! Lämpö iho sulaa tuotetta ja se pyrkii "päästä pois" sovellusalueita. Joten käytä kankaalla tai pyyhkeellä puhdistaa sormet jatkuvasti. Kun opit hallitsemaan tätä menetelmää, näet kuinka vaalean ja tumman sekoittuvat ja näyttävät kuin ne ovat luonnollisesti läsnä naamasi. Kyllä, tämä menetelmä vie hieman aikaa, mutta se on täydellinen kertaa, kun otat kuvia tai juhliin.

Jatketaan käytön tummia sävyjä. Näitä teräksiä käytetään poistamaan tai terävöittää kasvojen osat. Soveltaminen tummemmat sävyt voi saada ihmeitä kaksoisleuka tai luo illuusion pidemmän nenän tai pienempi embellishing.

Täydellinen kasvojen muotoiluun

meikki kuvanveistoa ideoita info

3. Miten hakea tummempi sävyt?

Kuten olet ehkä arvata, tekniikka tummia sävyjä on täsmälleen sama kuin vaaleita sävyjä. Jauhemainen tuotteet ovat lievempi että rahasto Tinto tumma koskien kuvanveistoa meikkiä. Käytä kahta eri sävyä tummempi parhaan tuloksen.

4. Unelma poskipäät

Vuoden aikana kartoituksen kasvojen, olet sevriez huomannut kuinka rakenne poskipäät voidaan verrata reunojen rakennuksen. Reunat rakennuksen ja cheekbones on suurempi näkökohta, puoli ja sisäpuoli. Nämä kolme tekijää on otettava huomioon luomiseen täydellinen poskipäät. Kuvittele, että kasvot on pystysuora katkoviiva sijaitessa ulkoreunasta silmään ja jatkuvat koko kasvot. Tämä on "maaginen viiva" on opas soveltaa meikkiä kuvanveistoa sivuilla kasvot. Unohda hallitus soveltaa blush "omenat" posket koska joskus tämä tekniikka voi tehdä sinusta näyttää naurettavalta. Älä ylitä taika linja. Kokeile ja näet itse.

Täydellinen meikki kaikenlaisiin kasvoja

contourng typografisia

Harjalla tai sormilla vetämällä kuvitteellinen linja ulkoreunasta silmäsi korkein kohta poskipäät. Piirrä sitten toinen kuvitteellisen viivan kulmasta silmäsi kunnes hiusraja. Sulje kolmion piirtämällä poikkiviiva pysähtymispaikkojen posket. Kuten te huomauttaa parhaita puolia posket. Täytä kolmion hahmotelman vaaleita sävyjä ja sitten käyttää "kosketus ja puristaa" levittää jottei jätä reunoja. Tämä tekniikka on ensiarvoisen tärkeää luoda mahdollisimman tehokkaasti suculptant meikkiä.

Alkaen pohjat posket, taika linja, soveltaa hieman tummempi sävy tuotteita korville. Puristinta käyttämällä menetelmää ja koskettava leviäminen alaspäin ja taaksepäin niin, ettei jättää paljasta vihjeitä. Jos haluat syventää varjo vaikutus tämän hakemuksen sovelletaan myös hyvin kapea tumma alkuperäisestä tumma alapuolella poskelle.

Sekoita, sekoita, sekoita! Jos sekoitat hyviä arvosanoja, se luo illuusion luonnon varjot syventää ontto alapuolella poskelle. Tämä tummentaa alempi osa teidän poski. Ja lopuksi sinun täytyy lisätä hieman väriä sivussa posket. Väri tuottaa käyrät ja sileä posket.

Toinen esimerkki muotoiluun

veistää kasvonsa meikki

5. Tuotteet värien korjaamiseen

Tuotteiden väri korjaus on täydellinen piilossa lukuisia virheitä, poistaa viat ja venyttää jännittynyt perustuksen. Useimmat voiteet on keltainen sävyjä joka auttaa heijastavat valoa hyödynnä elinvoimainen ja hehkuva iho. Vihreä voiteet ovat paras korjata punoitusta ja jopa ulos ihon tekstuuri. Violetti tai violetti voiteet eloa tylsää ihoa. Ja sitten vaaleanpunainen tai persikka kerma ovat täydellisiä tummia, iän paikkoja ja pisamia.

Värikorjauksen tuotteet

väri oikaisemisesta monipuolistaa vinkkejä

Meikki kuvanveistoa mustalle iholle

muotoiluun meikki idea

Toinen esimerkki täydellinen meikki

muotoiluun meikki idea

idee kasvot muotoiluun meikki

meikki muotoiluun kuvanveistoa


Like this post? Please share to your friends: