Brico

Making kuormalava puu puutarhakalusteet – sohva ja sohvapöytä opetusohjelma helppoa!

Valmistamme kuormalava puu puutarhakalusteet opetusohjelma pöydän-low-DIY deco sohva

Making kuormalava puu puutarhakalusteet on hyvä tapa sisustaa ulkotila mittatilaustyönä tehdyt huonekalut kuluttamatta paljon. Sen lisäksi, että erittäin monipuolinen kannalta sisustus, huonekalut puisia kuormalavoja ovat myös erittäin kestäviä ja sopii ulkotiloihin.


Itse asiassa lavat on rakennettu altistua äärimmäisistä sääolosuhteista. Ne ovat myös tukemaan raskaan lastin, joten se on ihanteellinen materiaali tuotannon sohvat, nojatuolit ja pöydät. Tässä julkaisussa tarkastellaan kahta opetusohjelmia, jotka osoittavat,

miten puutarhakalusteet lavan puuta.

Ensimmäinen opetusohjelma opastaa saavuttamaan sohva ja toinen opettaa sinulle luoda sohvapöytä kuormalavoja. Kaikki askel askeleelta ja muutamia ideoita ja vinkkejä räätälöintiä huonekalujen Salon puiset puutarhakalusteet!

Miten saada lavan puuta puutarhakalusteet - ajatus kodikas sohva oman ulkotilaa

Miten ansaita elantonsa-puutarha-in-kuormalava-DIY opetusohjelma

Making puutarhakalusteet kuormalava puu on hanke, joka voi ulottua ajan. Itse asiassa, kuten huomaat, lavat ovat materiaalia, joka voi innostaa sinua tekemään paljon DIY tarvikkeet ulkopuolella. Ruokapöytä, tuolit, kesäkeittiö, baari, ulosteet ovat vain osa huonekaluja, jotka voivat tehdä lavaa. Ilman myös unohtamatta lattia, aidat ja tuulet katsella ... Tai edes pieniä ruukkuja tai huonekaluja lasten leikkipaikka!

Mutta luominen kuormalavojen ulkokalusteet alkaa lähes aina vuoteen sohva. Siksi olemme päättäneet esittää opetusohjelma sohva kuormalavoja.

valmistus puula puutarhakalusteet opetusohjelma sohva-lavat

Huom: Tämä hanke liittyy käytön patja, joka palvelee tyyny pehmentää sohvan lavaa. Voimme käyttää vanhaa patjan tai ostaa uuden. Kaikissa tapauksissa, koko ja lavojen lukumäärä riippuu koosta valitun patjan.

TuTo sohva lavat - puhdistuksen aloittamista puu

valmistus puutarhakalusteet kuormalava puu DIY-opetusohjelma deco terassi

Ensimmäinen askel tässä opetusohjelmassa sohva valmistus lavat on valmistella materiaaleja. Lavat puhdistettava huolellisesti ja hiottu, edullisesti käyttämällä hiomakone. Tämä vaihe varmistaa mukavasti kalusteiden käyttäjien se myös antaa meille mahdollisuuden välttää loukkaantumisriskiä johtuen karhea pinta lavan. Lisäksi se kaunistaa puuta ja varautuu mahdolliseen hoitoon lakalla tai maalilla. Käyttö hiomakone suositellaan, koska suuri hoidettavasta alueesta.

Miten rakentaa lavan sohva

Valmistamme puutarhakalusteet puun kuormalavojen idea-sohva

Puhdistuksen jälkeen ja valmistelee kuormalavojen, menemme vaiheita rakentamisen puulavaan sohvalla. Tätä varten monia toimia patja ja päättää, jos se leikkaa palettia vastaamaan koko jälkimmäisen. Se suorittaa tämän vaiheen, jos tarpeen.

opetusohjelma lounge puutarha-lavan sohva facile.jpg

Sitten alamme seuraavassa vaiheessa tehdä reikiä lavaa. Niitä käytetään koota sohvalla pitämällä kaksi (tai enemmän) kuormalavoja yhteen. On tarpeen tehdä kolme reikää, kaksi molemmissa päissä korkeus, ja yksi keskellä. Välittömästi sen jälkeen, pidämme lavaan pulteilla, kuten kuvissa.

valmistus lounge puutarha-kuormalava puu sohvat

sohva kuormalava puu-ulko-DIY-opetusohjelma deco

Lopussa Tämän vaiheen lavat tiukasti kiinni toisiinsa. Se sijoitetaan sitten maahan valmistautua seuraavaan vaiheeseen. Se on myös hyvä aika hoitaa puuta lakka tai maali sopiva. Tämä vaihe on suositeltavaa, koska se tekee siitä entistä kosteudenkestävä huonekaluja.

Lisää omia painikkeita DIY sohvan lavat

lounge puutarha-kuormalavojen-of-puu-idee-valmistus-sohva

Jatka teimme reikiä vastaavat valitun muodon pyörät.

make-a-olohuone-puutarha-in-kuormalavojen rullat sohva-opetusohjelma

idee-lounge puutarha-kuormalavojen valmistus malli

Lisäys pyörien ei ole pakollista. Se on kuitenkin näppärä tapa tehdä hänen sohvan puisia kuormalavoja helpompi liikkua. Yli sohva on suuri, se on vaikeampi liikkua ja tilaa sen alapuolella tulee myös vähemmän saatavilla. Lisäys pyörien on paras tapa välttää nämä epäkohdat.

Valmistamme kuormalavoja puutarhakalusteet DIY opetusohjelma-sohva-alue

Lisää lopuksi viimeistellään hänen kaappiin puutarhakalusteet kuormalava puu käsinojat. Nämä voivat olla valmistettu puusta ja kiinnitetty suoraan kerroksen terassilla. Mutta on myös mahdollista kierrättää metalliputkia ja muuttaa käsinojat. Jälkimmäinen vaihtoehto on edullinen sohvaa, jotka haluavat siirtyä.

valmistus puula puutarhakalusteet sohva tyyny kuormalavoja

Lisää lopuksi patja ja tyynyt sisustaa hänen sohvalla lavat!

Making puulavalla puutarhakalusteet - ajatus DIY sohvapöytä

valmistus puutarhakalusteet kuormalava puu pöytä matalan DIY

Jälkeen sohva, DIY sohvapöytä puun kuormalavojen on toiseksi suosituin ulkokalusteet tehdä puutarhaan. Lisäksi tällainen taulukko on hyvin yksinkertainen toteuttaa. Suostutella teitä, katsokaa opetusvideota alla!

taulukko-low-range-of-puu-idee-valmistus-opastus

Aloittaa, on välttämätöntä purkaa lavan ja poistaa se osa, joka muodostaa pohjalla.

Tutorial-taulukko-low-range-of-puu-malli

Jos koko paletin ei vastaa taulukon haluamme saavuttaa, se on myös oikea aika leikata puun halutun mittoihin. Ennen jatkamista, voimme myös hiekkaa pinta kuormalavan ja jatka puun käsittelyyn lakalla tai maalilla.

valmistus matala-taulukko-kuormalava-puu-opastus

Jatka sitten lisäämällä jaloilleen DIY sohvapöytä puisia kuormalavoja. Tämän käytimme ylöspäin lavan itse voidaan kiinnittää pintaan valmistettu edellisissä vaiheissa.

alue-of-puu-lounge puutarha-opetusohjelma-DIY-helppoa

Jotta sohvapöytä helpompi liikkua meloa, voit lisätä pyörät. Nämä on tarkoitus kiinnittää asennettu jalka juuri ennen.

stand-kuormalavojen-idee-opetusohjelma-lounge puutarha-puu

Viimeinen vaihe on opetusohjelma on vapaaehtoista: lisätä lasia. Sen lisäksi, että lisäsuojaa sohvapöytä, alusta on myös hyvä tapa, jotta hän miellyttävä pinta käyttää. Muuten voit myös täyttää tyhjät tilat lavan pienillä laudoista leikata. Se on myös viimeinen vaihe tämän hankkeen lavan huonekaluja.

DIY-taulukko-low-kuormalava-puu-opastus


About the author

admin