hage

Kjøkkenet i tre barn: en morsom aktivitet for sommeren

tre kjøkken med fargerike bøtter

Barn elsker å tilbringe tid utendørs. En ball spill i parken, en skattejakt, en cache del skjult i hagen, er mulighetene uendelige.


Det er godt kjent, barna også elsker å imitere voksne. Mellom å gjøre mamma, omsorg for en baby doll og matlaging, de alltid på utkikk etter en mulighet til å bli en voksen, tiden for et øyeblikk. Og hvis du bygger en tre kjøkken for barnet ditt?

Tre kjøkken for barn hvor plastboller tjene som synker

vaskeservanter i form av vasker

Sommeren er installert og solfylte dager er å multiplisere; en tre kjøkken ville være en god måte å stimulere kreativiteten hos barna dine mens la dem ha det gøy utendørs. La oss utforske flere eksempler på bilder.

trepaller på kjøkkenet til hagen

tre kjøkken utvalg

Hvordan lage en tre kjøkken for barn? Sving til trepall, vil det være din alliert i mange DIY-prosjekter.

hjulet Kjøkken: resirkulert en gammel trillebår i matlaging for barn

trillebår kjøkken på hjul

Du trenger ikke et stort budsjett til å bygge en tre kjøkken for pjokk. Faktisk kan kjøkkenskapet være laget av tre palett, en plastskål eller en gammel trillebår Kassen kan virke som sink. Du kan også sende inn en dam i hule av en gammel dekk på bakken for å gi mer tegn til den.

Pallen tre er det foretrukne materiale av tre kjøkken for barn

tre komfyr

Den trepall er lett å hente, du er nødt til å finne et mangfold av stablet paller i markedene. Når utvinnes, må du huske å fjerne noen negler som kan forstyrre. Deretter kan du begynne å sette sammen tre kjøkken.

En virkelig kreativ workshop med tre "synker" og en stor arbeidsflate

Barnet tre kjøkken

Når du har samlet, kan du male ditt nye kjøkken i selskap med dine barn. La dem velge fargepaletten. De har muligheten til å ha det gøy med stempelputer i ulike former og farger.

barnas kjøkken i hagen

tre kjøkken for barn

Du kan også lage et lite spisebord for dine barn. Ovennevnte ordning er svært vellykket siden barn har rett til et lite kjøkken i seg selv.

En bolle i den hule av et dekk, og du er eiere av en original vask

improvisert kjøkken med dekk

Eksempelet over er interessant fordi, i motsetning til andre, har handymen ikke brukt palett men to dekk i form av vask og hagen gjerdet for å henge to Rekkverk suspensjoner.

Kjøkkenutstyr for store og små

kjøkken for barn i hagen

Når du gjør en tre kjøkken for barn, vurdere høyden på arbeidsflaten. Det må selvsagt tilpasses høyden på et barn. Husk også å gi rikelig med lagringsplass for esapce alle kreasjoner av dine barn, men også for dem til å lagre og henge sine kjøkkenutstyr.

Barn kan gi frie tøyler til fantasien

Kjøkken for barn

Det er ingen ideell men neste kjøkkenet konfigurasjonen er et godt eksempel til etterfølgelse. Foruten kjøkken og dets redskaper, oppmerksom tilstedeværelse av spader for å grave i gjørma - den første ingrediens på kjøkkenet barn. Det er derfor en god idé å grave en sandkasse eller gjørme i nærheten av ditt tre kjøkken.

Vurdere å gi spader for å grave i gjørma

kjøkken nær gjørma

Den lærer deg noe, barna elsker gjørme og det er ikke benektes det faktum at dette er en svært allsidig materiale. Barn vil concoter småkoke i slammet, blande røren for en kake til slammet, noe som gjør suppe slam, etc. I løpet av disse aktivitetene, må du sette din mani til side og la barna bli skitten, det er en del av moroa.

Barn i aksjon: en kake i gjørma?

Barn imitere foreldrenes matlaging

Husk å utstyre kjøkkenet for barnet ditt. Som deg, vil de trenger store boller å blande inn alle ingrediensene de har funnet, fra bestikk til gryter og panner, bøtter, vannkanner, store tre skjeer .... Og listen fortsetter.

Stor teak bollen for concotions barn

stort trekar reklameblandinger

Selvfølgelig fantasien til barn som hva det er, vil de finne andre ingredienser for å sette i deres suppe gjørme. Hvorfor ikke gå plukke kongler, samle skjell og småstein som kan brukes i sine kulinariske kreasjoner?

Krukker fylt med improviserte ingredienser

Ideen ingredienser i krukker

Du kan lagre dem i bokser og ha det gøy tilordne en ny funksjon: kastanjer er nå haricos, steiner - brød og tre skiver kan være chips.

Kastanjer i form av bønner og små tre plater som en potet?

Hermetisert ingredienser ideer oppfylt

Tre kjøkken paletten og to boller å etterligne synker

plast bassenget synker

Du kan kjøpe tavla effekt maling og male en stor del av tre kjøkken. På menyen i kveld: en kake i gjørma, en pot-au-feu med gjørme og dessert, vil det være en kake med gjørme.

Du kan male tre med en tavle effektmaling

Tavlemaling effekt

De fleste handymen, inviterer vi deg til å gjøre en tre ovn, med en liten dør på hengsler og kokeplater er laget av tre skiver. Flink, ikke sant?

Superb vedovn med komfyr skiver tre

lite kjøkken med vedovn

Fargerik Kjøkken: kjøkkenutstyr hang på gjerdet

lite kjøkken tømmer barn

Vi har påpekt ovenfor, er lagringsplass avgjørende for din komfort, så vel som for barnet ditt. Ingen er en fan av stort rot. Hvis plassen tillater det, kan du ordne tre kjøkken langs gjerdet og gjerdet og bruke det som en støtte for en hylle, noen kroker eller hengeren jernbane.

Lite kjøkken langs plankegjerdet

lite kjøkken tømmer hage

Noen steinblokker og en tre telleren

liten kjøkkenkrok barn

Du kan også bygge en hel spisestue med en rustikk spisebord, logger i form av avføring og en bin fylt med jord. Hva lykke for barna!

Vakre spisebord hvor avføringen er trestokker

rustikk tre spisebord

Husk bestikk. Siden alt er i detaljene, kan du ha det gøy maleri rullesteins mønstre gafler, kniver og plater som ovenfor. Det er en ekte visuell kunst workshop!

Pebbles malt for å etterligne bestikk

improvisert bestikk


About the author

admin