Brico

Kompostori huoneisto: yksinkertainen, ekologinen, käytännöllinen

kompostori huoneisto DIY ajatus sisäilman komposti

Miten tehdä kompostori huoneisto ? Jos haluat vähentää jätettä ja toimia ympäristön, on komposti bin kotona on oltava.


"Paras" kompostorissa Euroopassa ovat Itävalta, Saksa, Belgia ja Alankomaat. France ei ole kaukana. Kompostointi käytäntö on jo pitkään varattu onnekas omistajat puutarha. As määrä kaupunkien puutarhurit kasvoi ja pieni parveke kompostorit on syntynyt. Vähitellen ansiosta aktivaattori perustuvan mikro-organismeja, kotien voisi nyt varaa asentaa kompostorin keittiön ilman hajuja. Halleluja!

kompostori DIY tasainen sisustus ajatus

Tänään, kierrättää ja komposti jätettä on hyvin yleinen käytäntö. Jos haluat olla osa näistä ekologisen vastuullisia kansalaisia, pyydämme sinua ottamaan aikaa tutustua vaiheet toteutumista kompostorissa asunnon itse, sen tarpeet ja sen ylläpidosta. Joilla on kotonaan kompostorin avulla vähentämään kotitalousjätettä 30%.

huoneisto kompostori sisällä vermicomposting

kompostori komposti ajatus sisällä huoneistossa

On kompostori sopiva minulle? Vain ne, jotka eivät syö hedelmiä ja vihanneksia voi tuntea jäävänsä. Emme tarvitse puutarha tai parveke, voit olla kompostorin hänen keittiö ilman hajuja tai ikäviä yllätyksiä. Kompostorin on kätevä ja ympäristöystävällinen ratkaisu pitkällä aikavälillä. Se ei vaadi erityistä huoltoa, vain sekoittaa se aika ajoin.

kompostori huoneisto puu keittiö

Mitkä ovat nykyiset kompostorin malleja? Yleisin malli ja useimmat käyttää, ovat lautalla. Se voi olla siiloon tai tynnyrin, ja jotka on valmistettu muovista, puusta tai polystyreeni. Se on yleensä myydään sarjat kaupoissa. Myös avoin komposti, jotka soveltuvat suuri puutarha omistajille. Kaupunkilaisille, jotka haluavat sijoittaa kompostorin keittiön tai parveke on kaksi ratkaisuja - ilman kompostia tai mato komposti. Jälkimmäistä kutsutaan Vermicomposter tai vermicomposter. On olemassa useita malleja Vermicomposter - vaakasuorassa, yhden lokeron tai useita lokeroita.

Ero, jolla on tai joilla ei ole kompostiin niiden kompostorissa on hajoaminen ajan. Matoja nopeuttaa kompostoituminen. Jos ajatus ottaa lokeroon komposti matoja eivät kiusaa sinua, älä huoli, et ole yksin! Monet ihmiset alkavat pienellä kompostorin vapauttaa ja se toimii yhtä hyvin, usko meitä! Se vie hieman enemmän kärsivällisyyttä. Jos kierrättää orgaanista jätettä hyvää et ole vaarassa pahat hajut.

kompostori sisällä huoneistossa kompostiin

Luonnollinen tekninen vermicomposting koostuu sijoittamalla säiliön (komposti) madot maaperän (lieroihin), jotka syövät orgaanisen jätteen. Lierojen syödä vastaa niiden orgaanisen aineen paino päivässä. He rikkoa jätettä puolestasi. Matoja maaperä mieluummin lämpötila on +/- 20 ° C: ssa Jälkeen ruoansulatus vaiheessa, he hylkäävät aineistoa ilman haju, johdonmukaisuutta maaperän nimeltään matokomposti. Ole varovainen, että termostaatti ja asunnossasi ei nouse yli 40 ° C, madot enää elossa. Todellakin, lämpötila pysyy melko vakaana asunto, joka on ihanteellinen paikka heitä kehittämään optimaalisesti.

kompostori huoneisto ideahuoneisto kompostori kompostiinruukkukomposti huoneiston

Osto tai valmistus?

Osto tai tehdä itse riippuen toiveet kunkin ja kaikki. On olemassa useita yrityksiä, jotka myyvät eri hintaan. Joissakin kompostori malleja, erityisesti muovia, vähemmän ympäristöystävällisiä kuin muut, jotka on valmistettu puusta. On myös luonnollisesti merkittävä hintaero. Kompostorissa kaiken maksaa sinulle 30-130 euroa ja enemmän.

kompostori huoneisto RECUP sisustus ajatusKomposti-idee-asunto-sisustus

Jotkut sanovat, että markkinajohtaja kompostoria on Ecovi. Tämä on yritys, joka myy erilaisia ​​ympäristöystävällisiä tuotteita, kuten tarjotin, joka asentaa kompostorin asunto hänen keittiö. Truffaut yhtiöt Rustica, Leroy Merlin myös myydä. Leroy Merlin on 60 litraa kompostia, muovia, hinta 38 euroa. On malleja pyöreä, neliö, suorakaide. Valita se, joka parhaiten sopii keittiöön tai parveke, toimi nyt! Vältä composters PVC ja kadmiumin, jos haluat ostaa, valita ne on valmistettu kierrätysmuovista.

kompostori-keittiö-sisustus-idea-asunto

Osta kompostoida kaiken tai tehdä sen itse, kaikki on mahdollista. Itse asiassa, jotta se itse vaadi hankinta ja sinun ei edes tarvitse olla kokenut yleismies.

Komposti-asunto-DIY-ideoita-sisältä

Natasha green Echos suosittelee sisäilman Vermicomposter valmistaja The Box maapallon. Tämä sisäilman kompostori on kehitetty ja valmistettu Lorraine Ranskassa. Se on suunniteltu puuta pyörät helpottavat liikkumista. Se, että hän laittaa puu ensimmäisessä tehtävissä sijoitusta composters ympäristönsuojelijoiden. Sen on suunnitellut ranskalainen pariskunta, Jeremia ja hänen vaimonsa Amanda, jotka asuvat Nancy. He halusivat luoda ratkaisu ceulleux jolla ei ollut terassi tai parveke kompostiin niiden kotitalousjätettä kotona. Aluksi Jeremia luulit täytyi olla taitoja Bricolan tehdä itse puinen kompostorin. Muutamien tutkimus, hän tajusi että se oli helpompaa, mitä se uskoi. Näin ensimmäinen Vermicomposter Maan Box syntyi ...

Parveke kompostori ideoita-inside-asunnot

Ja kyllä, niille, jotka eivät halua muovia kompostori, mutta eivät tunne pysty tekemään puu itse, La Boîte à Terre on loistava ratkaisu. Lisätietoja ja löytää ekologisia tuotteita, käy heidän verkkokaupasta *.

Komposti-idee-sisustus huoneiston keittiö

Tee itse on melko helppoa. Kokeile elpyminen laitteita kompostorissa 100% vihreää! Making kompostiin on yksinkertainen. Voit tehdä tämän käyttämällä kukkaruukun muovilla rei'itetty pohja. Tästä tarvitaan myös kaksi lautasia, valamisen maaperän ja maaperän. Laitoimme päällekkäin potin lautanen kerätä kompostiin neste (kutsutaan mato tee) ja käytämme toiseen kanteen lautanen. On tietenkin sijasta potin, käyttää roskakoriin tai ämpäri se lävistää pohjaan. On myös suositeltavaa lävistää roskat sivuilla niin, että komposti on hyvin tuuletettu.

Komposti-ideoita-ulkona-puutarha-to-vermicomposting

Oletko koskaan kuullut Jean-Jacques Fasquel - mies, joka asennetaan kollektiivinen komposti Pariisin sydämessä?

Komposti-ideoita-DIY-asunto

Parveke kompostori?

Erittäin hyvä ratkaisu, jos sinulla on sellainen. Tarvitsemme parveke kompostorin aina sijoitettu varjossa ja tiiviisti suljettuna, kun se ei ole käytössä.

komposti puutarha-ulkopuolella-DIY-to-vermicomposting

Oikea ainekset kompostorin

Mitä ovat "hyviä raaka-aineita" onnistuneen komposti? Lähes kaikki kotitalouden kasveja ja orgaanista jätettä ovat sallittuja. Hedelmät, vihannekset, kuoret, korret, tähkät, kuivatut hedelmät, munankuoret, teetä, kahvia syistä. Varo valkosipuli kuoret, sipuli, salottisipuli, että haju liian voimakas. Paperi ja kartonki ovat erittäin suositeltavia. Ne on kostutettu etukäteen. Se ei ole suositeltavaa laittaa hänen komposti kaikenlaista lihaa ja kalaa jätteiden koska niillä on hyvin vahva, epämiellyttävä haju. Ja kaikenlaisia ​​maitotuotteet, sitrushedelmien ja raparperi on kielletty.

Komposti-idee-asunto-vermicomposting

Jotkut jäte on nopeammin kuin toiset. perunankuoret, avokado nahat muuttuvat hitaasti. omenankuo- niitä, kurkku, kesäkurpitsa muuttuvat nopeasti, esimerkiksi. Normaalisti se kestää neljä ja puoli vuotta kääntää jätettä kompostiin. Kaikki ei-orgaanisten jätteiden kanssa on kielletty: muovi, metalli ja muut.

Komposti-idee-DIY-ulkopuolella-vermicomposting

Suuria paloja jätettä ei suositella. Pienemmät jäte on, sitä parempi se on teidän kompostori. Yleinen sääntö on koskaan laittaa yli 25% samaa jätteen kompostorissa.

keittiö kompostori-ideoita-asunto-sisustus

hoito-ohjeet

Kompostori ei vaadi paljon huoltoa. Se vain vie Sekoita silloin tällöin. Vuonna sekoittaen, ei epäilemättä epämiellyttävä haju, joka syntyy, mutta se on osa peliä. Jos reikiä sivuilla, luultavasti, ei tule hajua. Sekoitus mahdollistaa hyvän hapetus ja homogenointi kompostin jätteitä. Jos haluat nopeuttaa käymisprosessin, voit lisätä luonnon aktivaattoreita kuten matoja Eisenia Andrei maaperään. Voit helposti löytää ja ostaa verkosta tai kalastusta kaupoissa vain muutaman euron. Nämä otuksia jäljentää hyvin nopeasti, joten sinun tarvitsee vain kaksi laatikkoa. Satunnaisesti kastelu lisää kompostointi suorituskykyä. Kuitenkin heität uuden orgaanista jätettä, harkitse heittää joitakin kukkamullalla päälle.

DIY-komposti-asunto-sisustus

Kompostointi taidetta on kaikille.

Swarthmore äänestyksenä-komposti-idee-asunto-sisustus-DIYKasoissa tai siiloihin

Yleisesti on olemassa kaksi eri tavalla kompostiin: in paalut tai siiloihin. Jos sinulla on puutarha, sinulla on varaa komposti. Jos sinulla on pieni tila, parveke, johon haluat kompostoida omassa keittiössä, niin siiloa lähestymistapa on sopivin sinulle. Suurena etuna siiloon kompostointi on, että se vie vähemmän tilaa. Ei ole väliä, jos komposti on sisällä tai kodin ulkopuolella, et saa koskaan antaa kuivassa ja vettä ja kansi. Kosteus- ja ilmanvaihto ovat tärkeitä.

Komposti-asunto-sisustus-ideoitaMusta kulta puutarhurin

Tiesitkö, että komposti on usein kutsuttu musta kulta puutarhuri? Roskat muutosprosessi tuloksena on lannoite, luonnollinen ja erinomainen laatu. Kompostoitua orgaanista ainesta tekevät kasvit terveempiä ja vastustuskykyisempiä taudeille. Kompostoinnin sinulle erilaisia ​​elementtejä, useimmat komposti on lannoite. Hajottavat mikro-organismit, orgaaninen aines muuttuu aine runsaasti ravinteita. Jotkut neuvovat kaksi kompostiin. Kun fermentaatio on valmis ensimmäisen lokeron, täyttää toinen.

Komposti-DIY-ideoita-asunto-sisustusKompostointi hänen puutarha

Edellisessä artikkelissa tästä aiheesta, olemme tutkineet, miten luoda kompostin puutarha puisia kuormalavoja. Jos olet tyytyväinen asunnon ja puutarha tutustumalla julkaisu löytää kaikissa sen täytäntöönpanoa esittämä Nicolas.

ideoita-komposti-puutarha-DIY-ulkopuolella
Komposti-asunto-ideoita-metalli-sisältäPieni metallinen kompostori huoneisto
kompostori-asunto-DIY-idea-sisustus

kompostori-keittiö-asunto-sisustus-ajatusKompostori litteä muovinen käytännön muoto kompostori-idee-sisustus huoneistoKompostori huoneisto muovitarjottimelle Komposti-idee-sisätila-keittiö-vermicompostingAjatus pienten kompostorin huoneisto
kompostori-asunto-ideeKierrätä onkin keskittyä ympäristöön

Kompostori asunto bin

Komposti-asunto-sisustus-ideoita

Kompostori neliön puinen huoneistoflat-komposti-idee-DIY-vermicomposting


About the author

admin