inne

Bilde huset moderne design: 3 Dekket drøm

idee dekorasjon design moderne hjem dekorasjon room

Dette bildet samlingen design huset inviterer deg til å utforske tre innendørs drøm som skaperne har mobilisert gjenstander deco vellykkede måter. Disse tre husene er eksempler å følge for de som ønsker å bruke kunst i sine hjem.


Vi undersøker dem én etter én under.

Huset bilde moderne design og art deco elementer i kontorhjørne

Bilde moderne hus hjørne hjemmekontor

Kunstsamlinger og design deco elementer er i stand til å gi mye av personligheten til ditt hjem. De gjenspeiler smaken av eierne av huset, la viser gjennom sine interesser og drømmer, og de alltid tiltrekke seg oppmerksomhet.

Bilde huset moderne design: soverom med originale veggdekorasjon

Bilde roms hus ideen tabeller moderne deco vegg

Måten du presenterer kunst kan også fortelle mye om din personlighet. Det er viktig å finne måter å fremheve dine dekor tabeller eller designobjekter unngå kitsch effekt eller bling.

Bilde huset: stue med dekormaling

Moderne hjem stue bilde

Det første huset vi vurderer i dag er i byen Moskva. Interiøret imponerer med bruk av mørke, men naturlige farger i nyanser som er harmonisert ved å innføre noen grå aksenter. Disse nyanser gir huset et moderne utseende og klassisk på samme tid, understreker på samme tid moderne innslag introdusert av den moderne stilen av kunst.

Bilde moderne design hjem deco elementer og naturlig

Bilde dekor design huset moderne stue

I likhet med resten av interiøret, dekorative aksenter i huset er designet av Sequoia Design Studio. De består av grønne planter, innendørs trær, med noen spennende plansjer.

Huset Bilde: Stue innredning med kunst og skorstein

Picture House design ideer stue veggen deco bilde

Den grove siden av betongveggen er en ideell plan for bakre vegg deco tabeller. Vegg nyanser blanding vakkert med grå aksenter introdusert av et design lenestol og en gulvmatte.

Bilde huset moderne design med luksus kjøkken dekorasjon

Bilde utforminger house design tre kjøkken møbler

For kjøkkenet, har eierne av huset støttet seg på en klassisk alternativ: dekorativt treverk som er supplert med en svart marmor benkeplate synlig på kjøkkenet øya overflaten.

moderne hus Bilde: kjøkken med tredekor

Bildet house design bilde tre kjøkken øy layout

Disse materialene er typisk for luksuriøs innredning og indikerer at huset tilhører kjennere.

Tilbehør room decoration room av moderne design

Huset bildet peis moderne kjøkken innredning

I tillegg til kjøkken øy som kan brukes som et spisekrok og som barstoler der fullføre dekorasjon, har huset også et område for å imøtekomme en spisestue og installert mellom kjøkken og stue.

moderne hus Bilde

Bildet huset modellen åpen stue kjøkken design

Bilde moderne design hjem og zen bad

Zen room decoration tremøbler bad

Åpne og romslige, interiøret i huset dekorert med suspensjon tre - belysning trendy akkurat nå - det er en del av samlingen av selskapet secto, hvis kreasjoner bringe en nordisk deco preg på denne elegante plass.

Bilde huset moderne design: stue med geometriske atmosfære

Moderne innredning huset bilde peisestue

Den andre inne vi besøker er laget av Studio DEnew. Det gir noen interessante eksempler på bruk av dekorative elementer i en minimalistisk setting. Dermed er stue dekorert med noen dekorative malerier som representerer sorte rammer arrangert asymmetrisk. Deres enkle linjer passer perfekt inn i den naturlige stemningen i stuen.

Bilde huset moderne design tilbehør levende trend

fargebilde huset idé levende mur

De er ekko også utformingen av moderne peis som er plassert i et hjørne av stuen og er nesten et kunstverk i seg selv.

Bilde huset moderne design: små pyntegjenstander

Bildet huset interiør levende moderne møbler

Rammene på veggen i stuen og peis gi rytmen av en geometrisk dekorasjon som inkluderer elementer i form av møbler (spesielt tuppen av svart og tre sofa) og i valg av mønstre på tekstiler sofaputer.

Luxury Home Bilde: stue og kjøkken layout

Bildet huset idé moderne retter privaten

En stor fordel med denne type dekorative, er det faktum at de kan bli utsatt for alle sider av huset. For eksempel vil brannen bli ansett som et spennende tilbehør i rommet, uavhengig av vinkelen som det er observert.

Bilde huset moderne design: hvit og tre kjøkken

Moderne tre ramme huset idé kjøkkener

I motsetning til stuen, har spisekrok ingen kunst eller spesielle dekorasjoner. Her blir den geometriske stil introdusert av arrangement av møbler og farger som inspirerer en sterk følelse av symmetri. Det er markert med svart tilbehør, bordspisestoler og to suspensjoner design.

Moderne kjøkken Photo

Bilder hjem layout moderne kjøkken

Selv om det har et stort område av hjemmet, du alltid ønsker å vinne litt mer innvendig plass. På kjøkkenet og spisestuen, trebord som kan skjules over sentrale øya, er en utmerket måte å gjøre det. Når fullt eksponert, det gir effekten av et hvitt kjøkken og tre vi alle elsker.

aksent og moderne hjem innredning Wall

rom vegg dekor moderne hjem bilde

I noen tilfeller kan veggene bli forvandlet til dekorative i seg selv. Dette gjelder spesielt for aksent vegger som kombinerer overflater og interessant materiale.

Ideen opprinnelige veggdekorasjon med tre

Bilde suspensjoner rom moderne design

Bad moderne design bad med gå i dusjen

lite bad deco i dusjen

Lyset, naturlig eller kunstig, er en mektig alliert for de som liker å leke med geometriske former og encrusted overflater. Hun er i stand til å gi disse overflater et annet utseende i ulike tider av døgnet.

Bilde huset moderne design i hvitt og svart stue og innslag av farger

hjem dekorasjon ideer interiørdesign lenestoler

Stue og kjøkken åpent hus bilde moderne design

Bildene deco huset bor tre kjøkken øy

Den tredje huset Interiøret er designet for å møte kravene til et ungt par som bor i nærheten av Svartehavet. Innredningen i stuen basert på en kombinasjon av hvitt og svart, som brukes som grunnleggende nyanser. Den gule og nyanser av regnbuens farger, som finnes i biblioteket, er kunstneriske kosttilskudd.

Ideen deco hjørne geometrisk inspirert måltid

Photo dekorasjon spisestue geometri huset idé

Spisestue og moderne kjøkken

arkitektur modell hjem kjøkken tremøbler

Selv om mangel på veggen dekorative, er fin og laget med stor vekt på detaljer i stuen. Den er dominert i dette huset igjen, etter geometriske mønstre.

tendens Lighting for room decoration room

deco design house kjøkken senter øy

Disse begrunnelse fremheves av overflater av stoler og barkrakker som ekko suspendert armaturer, og er det perfekte supplement til moderne interiør.

kunst og moderne hjem innredning

Moderne trapp huset dekorasjon

Men det er ut av kjøkkenet og stuen finner vi de fleste art deco elementer i denne vakre hjem. De spiller en viktig rolle i gangen, men også i rommene og andre indre områder.

Hjørne skrivebord og moderne kunst

Huset objekt ide av moderne art deco

For eksempel, i rommet som huser arbeids område av huset, finner vi en rekke vakre kunstgjenstander. Den samlende element for disse objektene er at de er alle moderne tolkninger av klassisk kunst.

Soverom innredning og designobjekter

AMENAGER fargerommet tendace moderne møbler

fargepalett Idea of ​​Contemporary

hjem innredning idé maling farge voksen rom

De geometriske og skulpturelle motiver dominerer på soverommet hvor voksne armaturer har antatt funksjonen av dekorative hjem. Et lite bord Deco, lent mot en av veggene i rommet, kobler visuelt denne plassen til stilen på resten av rommene i huset.

moderne garderobe utforming

hjemme design idé dressing Inndeling

Rommet har også en romslig garderobe, innredet i moderne stil med enkle skap og praksis.

opprinnelige veggdekorasjon soverom

Interiøret bildet moderne rom hjemme

Vegg plass aksent

Tabell deco huset rom vegg'accent

Det andre soverommet mobiliserer kunsten en annen måte, fremkaller i våre sinn ideen om storformat moderne graffiti og street art.

Ideen soverommet innredning med tapet

deco feminine soverom hvit

Room deco zen

hjem dekorasjon idé deco tapet rommet

Den tredje rommet bruker plass på veggene forskjellig bakgrunnsnaturlandskap som dekorerer satse oss umiddelbart i en Zen atmosfære og feminine.

Baderomsinnredninger med tre pyntegjenstander

idee moderne bad design hus

Endelig har badet, også, designobjekter og samtidskunst og dekorative tilbehør. Fakta og lyse farger i tre, gir de en innbydende og fredelig luft til dette rommet i huset.

Moderne bad med treinnredning

bad dekorasjon ordningen zen

Interiors by Design Sequioia Design Studio, Studio DEnew, Oleksii Karman.


About the author

admin