makuuhuone

Deco suite: 6 makuuhuonetta moderni muotoilu

Deco suite moderni design

Makuuhuoneessa on henkilökohtainen perääntyä. Täällä levätä pitkän työpäivän hyvän kirjan kädessä tai katsella televisiota kunnes uni tulee.


Makuuhuoneessa on enemmän kuin mukava sänky - Deco suite heijastaa aina mitä olet. Siksi valitsimme 6 erilaista esimerkkiä mutta yhtä hämmästyttävä kuin toisiaan Deco suite joka epäilemättä innostaa sinua päivittää oman huoneen.

Deco sviitti puuseinät ja pastellivärit

Deco suite moderni pastelli couelurs

Ensimmäisessä deco makuuhuoneessa visualisoitu Olia Paliichuk on minimalistinen, ilmava ja yksinkertainen. Lattia Kalanruotoparketin tarjoaa erinomaisen naisellinen touch tilaa ja pehmeä vaaleanpunainen seinälle heijastaa vivahteita puuta.

puu verhottu seinät ja yksinkertainen TV-teline hyllyillä

Deco Suite TV-teline

Television jalusta on valkoinen ja myös hyvin minimalistista tyyliä, sekä tyylikäs muotoilu lamppu yhdessä nurkassa. Siinä keskitytään huoneeseen, puiset seinät, lattiat ja suuret ikkunat.

Koristelu kylpyhuone mosaiikki mustavalkoisena

Deco kylpyhuone suunnittelu

Huoneessa on kaunis kylpyhuone moderni laatat kuviot muistuttavat naisellisen tunteen lattia huoneessa. Sisustus kylpyhuoneen seuraa jälleen minimalistinen sääntö.

Huone on sisustettu minimalistiseen tyyliin

Deco suite teollistuneempaa

Toinen esimerkki tulee tänään, kun lahjakas arkkitehti Olia Paliichuk. Tämä huone korostaa rauhallinen ja antaa tunteen rentoutumista astut. Seinät ovat kääritty mukava koostumus, joka luo vaikutelman vaurioitumisen ja heti herättää huomiota.

Teollinen huoneen sisustus harmaa ja valkoinen

Deco suite-katselunestotoiminto modernia suunnittelua

Kaksi kattovalaisimet edellä yöpöydät yksinkertaisuus luoda teollisuuden touch huoneeseen ja korostavat seinät.

Huoneessa on useita eri puolilta luova suunnittelu

Deco suite-katselunestotoiminto originame

Luominen eri puolilta tässä huoneessa on erittäin mielenkiintoinen. Ei ole väliä, jos se on nurkkaan sänkyyn tai lukunurkkaus ikkunan viereen. On nämä osat, jotka antavat todellista luonnetta tilaan.

Koristelu kylpyhuone kahdella kierroksella peilit

Deco suite ylellinen kylpyhuone

Kylpyhuone tässä huoneessa on hyvin zen ja rentouttavaa. Muutos vie laatat koristelu seinät huoneessa. Kaksi peiliä pehmentämällä melko geometrinen tyyliä huoneeseen.

ylellinen makuuhuone sisustettu tyylikkäillä

Deco ylellinen Master Suite

Seuraavat vanhempien huoneessa näytetään Max Studio on ruumiillistuma Master Suite. On täysin dekadentti - sen muhkeat huonekalut, seinät koristeltu kultainen elementtejä ja suuri peili kullattu runko.

muotoilu huone iso pääty ja kulta aksentti

Deco suite elementit dore

Moderni ja ylellinen, tämä huone on pukeutunut retro viehätys kultaa ja Brocade kuvioita pään geometrinen sängyt, yöpöydät ja minimalistinen vaatekaappi.

suunnittelu ja integroitu hyllyn TV-teline

Deco suite mielenkiintoinen suunnittelu

Lisäksi kultainen elementit, tämä huone on sisustettu minimalistiseen ja hienovarainen tyyli. Kaikki on kevyt ja ilmava - Patinoitunut seinät harmaa, violetti verhot ja aksentteja.

Makuuhuoneen minimalistiseen tyyliin puinen sänky

Parental minimalistinen muotoilu tulos

Tämä huone on suunnitellut Studio VAVO on sekä moderni ja minimalistinen. Huoneessa ei ole edes vaatekaappi tai varastohyllyt. Sen sijaan painopiste on lattialla ja tulos on yksinkertaisesti ihana.

Wall Deco pöytä sininen ja punainen

sarja pää vuode puuta

Maali seinälle, jota ympäröi kaksi sipulit punainen, on keskeinen kammion. Sänky on tumma ja valkoiset seinät toimivat taustalla.

Koriste aksentti sijoitetaan lattialle sängyn viereen

suite deco puu

On vielä muutama koriste-esineitä huoneessa, mutta ne levittää lattialle. Kaikki sisustus on hyvin saatavilla ja mukava samoin kuin on erittäin moderni.

Koristelu aksentti seinä puinen paneelit ja LED-valot

nykyaikainen muotoilu suite

Koristepaneelien tässä huoneessa Sequoia ovat yksinkertaisesti satunnaisia. Ne leikata eri muotoihin ja jotkut niistä ovat valaistuja. Tämä on yllätyksellisyys tämän kaunis huone.

Puu on hyvin läsnä koristelu makuuhuone

suite huonekalujen suunnittelu

Seinät ovat täynnä ruskeankirjavia pohjavirettä mutta muualla huoneessa on kuitenkin edelleen hyvin tumma. Paletti kontrastivärien tekee ilmava ja viihtyisä tila.

Loput huone on neutraaleja värejä

suite suunnittelu harmaa kiesit

Luonnonvalo läpi huone on erittäin virkistävää. Se syttyy rahan, jonka tässä yhteydessä, näkyy täysin eri alueella.

Pukeutuminen moderni muotoilu

Moderni Master Suite pukuhuone

Ja lopuksi - unelma kastike! Tilava, hyvin organisoitu ja täynnä valoa - tämä voi olla täydellinen paikka valmistaa ennen töihin aamulla tai romanttisen illallisen.

Suunnittelu huone sininen seinä muotoilu

Makuuhuoneessa deco sininen harmaa

Seuraava pala näytetään Hoang Nhat Nam on erittäin maskuliininen ja mukava. Kanssa päättyy muhkeat ja kauniita värejä, tämä vetäytyminen on täydellinen levätä.

Huone on viihtyisä ja uros

Parental deco harjoitustilaan

Yövalo tässä huoneessa on hämmästyttävä ja antaa tietyn ulottuvuuden tähän tilaan toisin sisustettu viileitä värejä.

Sisustus on parannettu runsaasti luonnonvaloa

elegantti makuuhuoneessa ajatus

Päivän aikana luonnonvaloa täyttää huoneen. Valkoiset seinät päästävät sininen ja harmaa sävyt ulos todella vahva.

Johtaja yksinkertainen mutta tyylikäs bed

Vanhempien sininen aksentti seinä huone

Penkki sängyn vieressä näyttää erittäin onnistunut rooliin lukemisen alueella tai vain saada valmiiksi aamulla. Sen linjat toista aksentti seinään takana sängyn

mustavalkoinen TV kaappi

Makuuhuoneessa kalusteet valkoinen musta tv

Katse sänky, tämä huone näyttää varsin värikäs vaan katseensa, näemme, miten valkoiset seinät heijastavat luonnollista valoa muualla huoneessa. Kyllä, kauneus tällä alalla on yksityiskohdissa.

Näkymä yläkerran huoneeseen

Contemporary makuuhuone suunnittelu


About the author

admin