arkkitehtuuri

Ekologinen talo rakennettu bambusta, kivi ja savi

Ekologinen bambu kivitalo

Tämä on mahdollista, koska aloitteen Vietnam kulttuurikeskus taide- ja kestävä rakenne H&P arkkitehdit, joka tekee koulutuksen yhteisössä sijaitsee kaupungin Ha Tinh Vietnamissa.


ekologinen talo on muodostettu lippujen paikallisesti saatavilla olevista materiaaleista ja perinteisillä rakentamisen menetelmiä.

Eco-tuli taloon johtaa kapea polku kahden rakenteiden avoin sisätilojen sisäpihaekologinen clay stone Bamboo House

Ekologista talonrakennuksen prosessi perustuu osallistumista ja vuorovaikutusta asianomaisten henkilöiden, toivoen tehdä tunnetuksi edut hyvän suunnittelun sekä tarkoituksenmukaisempi lähestymistapa erikoistunut rakentamaan. Sivustossa on vihreä kotiin järjestelyllä majoja kokoontuivat tilaa piha, joka muodostaa noin pavillons.L'entrée johtaa polku kahden rakenteiden mahdollisesti auki sisälle päin tuomioistuimessa.

Paviljongit on rakennettu perinteisin menetelmin

kapea polku sisäänkäynti kahden rakenteiden

Suunnittelu ekologisen talon muodossa paviljongeista osoittaa pois esimerkkejä ja opetukset alalla aerodynamiikan (tuuletus), diffuusion valon ja biologia (kasvi fotosynteesi). Kaikki nämä ratkaisut tietoisuutta missio, muuttaa ja parantaa asenteita tulevaisuutta, jossa ympäristö on vihreä ja ympäristöystävällinen.

Please follow & like us :)

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Random Posts