Sisätila kotiin aasialainen sisustus – anews24.info

Sisätila kotiin aasialainen sisustus

Aasian itämainen sisustus

Tänään tarjoamme yksityisen matkan kahdessa tilat moderneilla kodin sisustus ja aasialainen sisustus, joka sijaitsee saarella Taiwan. Nämä kaksi kaunista asuntoa antaa meille yleiskuvan suuntauksista Zen tyyli alueella Aasiassa tekemällä meidät tutkimaan kentän, joka on edelleen vähän tunnettu Euroopassa kuin nykyisten tulkintojen monissa Aasian perinteiden alalla suunnitella sisällä.


Sisustusta nykyaikaisen kodin design by Allness

deco zen huoneen sisustus moderni talo

Ensimmäinen tila on täysin uusittu Allness Design House. Se on suunniteltu mukautumaan perheen kaksi lasta. Omistajat asuinpaikka halusi nauttia auki alueella, jotta voidaan vauhdittaa vuorovaikutuksia perheenjäseniä. Tämä on mitä sai suunnittelijoiden suunnitella iso keittiö avoin olohuoneeseen.

Sisätilojen modernin talon Aasian tyyliin

sisustus nykyaikaisen kodin deco aasia

Pehmeä, neutraaleja värejä, mukana luonnonmateriaaleja, osaltaan luomaan rauhallisen ilmapiirin, mukavan ja rentouttavan. Valinta valaisin- on tarkoitettu runsaasti valoa. Sen vaikutus on valmiiksi päällä lampun yläpuolella suuri sohva näet kuvan alla.

Sisätila talo: salonki zen

Aasian sisustus

Remontin jälkeen, talo on modernin ilmeen, joka on ominaista yksinkertaiset linjat ja muodot. Perspektiivi tila organisaatio, ne helpottavat siirtymistä huoneesta toiseen, kuten näkyy selvästi kuvassa.

Sisätila koti Aasian vaikutteita

Zen koristelu ideoita moderni sisustus

Harmaa matto ja vihreät tyynyt kiinnittää huomiota tähän nurkkaan tilaa, osoittaa meille, että pienimmistäkin aksentti seurata vaikutuksia värejä olohuoneessa. Tällaisia ​​toimia ovat kokoa ylikuormittamatta ilmakehään. Lakatut pinnat, kuten valkoista levyt tässä on erinomainen ratkaisu koristelu kulmat, joilla ei ole tarpeeksi luonnonvaloa.

moderni koti Taiwanissa Leikkuukulma

nykyaikaisen kodin deco zen sisustukseen

Tämä pieni toimisto sijaitsee takana paneeli, joka isännöi viihde alue. Työalue on luotu erityisesti vanhemmat voivat jatkaa uraansa suunnitelmat samalla menot hetkiä lastensa kanssa. Tummat värit ja seinän puinen työpöytä on perusta rentouttavan ja rauhallisen ilmapiirin, joka helpottaa keskittymistä.

Ajatus kehitetään nykyaikaista kirjasto

sisustus feng shui sisustus

Talossa on myös pieni kirjasto. Tämä kiehtova pala on järjestetty noin pieni pöytä, sijoitetaan huoneeseen ympäristössä. Hänen tavoite: antaa kaikille perheenjäsenille mahdollisuus lukea yhdessä ja antavat vanhemmille auttamaan lapsia läksyjen teossa.

Sisätila kotiin aasialainen sisustus ja valotehosteita

Sisätila sisustamisen zen tyyli

Jos tämä ei ole tarpeeksi tilaa sinänsä alkuperäinen, tässä on utelias yksityiskohta: kirjasto ei ole vain varattu koulutukseen ja käsittelyssä; ja siinä on myös suuri kokoelma puinen postimerkkejä kaikenlainen! Jälleen valosuunnittelu on ratkaiseva antaa tilaa näyttelyhalli ulkonäkö.

Ajatus sisustus moderni käytävällä

sisustus modernia aasialaista kotiin

Tässä kuvassa käytävän talon, näemme jälleen kerran, miten tärkeää on valon pienissä tiloissa suunnittelussa. Puupinnat ja harmoninen yhdistelmä välillä vaaleiden ja tummien värien on salaisuus elegantti sali ja moderni!

Living Zen kylpyhuone moderni muotoilu

deco moderni Zen suunnittelusta

Saavuttuaan kylpyhuone, yksi on yllättynyt alkuperäisen avioliiton monenlaisia ​​kivi tummempi sävy. Sisustussuunnittelijan at Allness suunnittelu varmasti kuvitellut mukava tapa incorper luonnonmateriaaleja huoneessa, joka haluaa yksivärinen. Tulos: yksi zen tilat koko talon.

Yhdistelmä Aasian huonekalut ja moderni sisustus

koriste esine Zen moderni sisustus

Sisätila talon 爱 设计

sisustus ajatus moderni sisustus Aasian

Toinen esimerkki nykyaikaisesta Aasian sisustus on ominaista koristelu nojaava rohkea kontrasteja. Se on myös esimerkki yhdistelmä eri tyylejä ja perinteitä: Zen ja teollisen muotoilun tulevat yhdessä täällä tavalla varsin huomattava.

Sisätila talo Zen oleskelutila

nykyaikaisen kodin sisustus deco Zen-huone

Tämä kuva, keskittyy osa osoittavat, osoittaa tämä vaikutus: pieni metallinen jalat huonekalut on varmasti yksi keskeisistä piirteistä teollisuuden tyyliin. Ilma vähän ujo huonekalut tasapainotetaan onnistuneesti suuret pellava sohva väriä ja selkeä matto. Suuri peilit, jollainen kirjastossa asennettu alareunassa olohuone ovat myös tärkeä osa tässä talossa: he visuaalisesti lisätä tilaa samalla enemmän valoa.

Sisätilojen moderni talo - häät koristelu tyylit

arkkitehtuuri ja sisustus nykyaikaisen kodin zen

Väripaletti on erityisen siisti. Tässä kuvassa, olemme heti iski pöydän ruokailu tuolit tummat sävyt, jotka ovat parantaa ainutlaatuinen valkoinen tuoli. Tämä heijastelee sohva lounge on erittäin onnistunut tapa.

Sisätilojen modernin talon innoittamana Aasian perinne

sisustus modernia aasialaista huonekalu talo

Kuten ensimmäisessä talossa jälleen, asunnon ovat luottaneet suuria avoimia alueita, mutta selvästi rajattu. Ja vain korostaa tarkoitus järjestää tilaa, suunnittelijat ovat ryhtyneet fiksu ideoita: konkreettinen yläraja oleskelutila ja puinen seinä, rustiikkityyliin ruokasalissa.

Ruokaa modernia aasialaista kotona

Zen sisustus sisällä nykyaikaisen kodin kalusteet

Ruokapöytä vaaleaa puuta on luultavasti yksi houkuttelevin huonekalut tässä osassa taloa. Hän muistutti meille kaikille hyödyllistä vaikutusta puukalusteet, joka tarjoaa lämpimän, luonnollinen merkinnän sisustus.

Aasialaista ruokaa moderni sisustus

nykyaikaisen kodin sisustus Aasian

Voisi olla huomaamatta roolia toinen suuri peili, joka valaisee vielä tämä osa talon heijastamalla valossa olohuoneen ikkunat. Lakatut pinnat, puu ja valaistus vaikutuksia ...

moderniin kotiin valokuva itämainen sisustus

Ulkoasuja deco lounge modernia aasialaista tyyliä

... Lyhyesti sanottuna, täydellinen esimerkki yhdistelmän materiaaleja, värejä ja kuvioita moitteeton!

moderni tila erottaminen vaikutteita Kiinan ja Japanin talot

sisustus talon modernia aasialaista designia

Innoittamana Aasian perinne, suunnittelijat ovat luottaneet paneelit, jotka toimivat ovet. Metallituotteiden, ne ovat moderni tulkinta tilaa erottaminen huonekalujen vanhempi itämainen taloja. Niiden tehtävä on rajata ne osiin, kun kerroit auringonvalossa.

Corner minimalistinen teos Aasian huonekalut

Fengshui sisätila sisustamisen zen tyyli

Tämä on uusi pala innoituksensa perinteisestä aasialainen sisustus. Sen luonteenomainen piirre: minimalistinen muotoilu vanhat ja yksinkertainen sisustus. Tämä pieni tila on suunniteltu mukautumaan nurkkaan työtä, hänellä on myös kaihtimet, jotka antavat enemmän yksityisyyttä sen käyttäjille.

Makuuhuoneen Zen moderni design

Sisätila sisustuksessa Zen huone

Kaunis makuuhuone on sisustettu paletti neutraaleja ja tyylikäs värit ovat rauhallinen ilmapiiri ja moderni kerralla. Jos et pysty osoittamaan sormella, joka antaa tämän huoneen modernin ilmeen, tässä on kappale: se on leikkiä geometrisia muotoja kivimuuri, verhot ja puiset huonekalut.

Zen Room kylpyhuone nykyaikaisen kodin Aasiassa

Zen kylpyhuone koristelu kylpyhuone

Vuonna kylpyhuone on sama zen ilmapiiri modernia tyyliä. Uudelleen, se saadaan sopimuksen materiaaleja ja muotoja: kivi vaakaviivoja, tyypillinen pyöreä kulhot Zen kylpyhuonetta, iso peili ja lasipinnat.

Talon suunnitelma sisustus, jonka Allness Suunnittelu

modernia aasialaista tyyli kotiin arkkitehtuuri

Suunnitelma talon sisustanut 爱 设计

Aasian deco suunnittelu moderniin kotiin


Like this post? Please share to your friends: