sisällä

Art deco tyyli: kaksi modernia tulkinnat

art deco tyyli nykyaikainen olohuoneen seinää deco sohva taulukko'angle

Art Deco on laajalti tunnettu ja helposti tunnistettavissa. Synonyymi ylellisyyttä ja yksinoikeuden, se on tunnettu siitä, että geometriset linjat, kirkkaat, voimakkaita värejä.


Sitä kutsutaan usein "retro" ja "vintage". Nykyään se on edelleen vaikuttaa arkkitehtuurin ja nykyaikainen muotoilu. Tänään esittelemme kaksi modernia huoneistoa sekä niiden sisätilojen varustettu tässä muotoilu. Jos haluat kutsua Art Deco henkeni teihin, meidän galleria antaa sinulle ideoita miten onnistuu.

Art deco-tyyliin: nykyaikainen tulkinta

art deco tyyliin sohva'angle gris coussins tableau mur

Jotkut taidekriitikkoja väittävät, että Art Deco ei ole taidesuuntaukselle tai virran, mutta ilmaus inhimillisen kehityksen kannalta estetiikan ja teknologian. Esiintyvät ensimmäisen kerran 1910-luvulla, muutama vuosi Art Deco on maailmanlaajuinen menestys. Termi "art deco" tulee lyhenne "taideteollisuus". Vasta 1960-luvulla, että "art deco" ilmestyi. Ei ole vaikea tunnistaa tämän muotoilu, joka on ominaista sen seinävaatteita, koriste-esineitä arvokkaita materiaaleja ja maalauksia. Art deco voi olla minimalistinen, mutta perinteisessä yhteydessä se ei ole kovin usein. Molemmissa nykyaikaiset sisätilat, jotka esitämme teille, sitä voidaan edelleen kuvata minimalistinen. Se nähdään usein "boutique" tyyliin, jolla on vahva läsnäolo esineitä ja muotoja. Nykyaikaisessa suunnittelua, se edustaa rajallinen määrä esineitä: tuoli, pöytä, koriste-esineet, maalaukset ja muut. Yleisesti, art deco näyttää maku laadukkaita materiaaleja, jalo- ja eksoottisia joista yksi havaitsee alabaster, norsunluun, puu ja pronssi, messinki ja lasi.

Contemporary Living Room Art Deco tyylitajua Smidt Studio

moderni art deco seinälle ajatus sohva'angle gris coussins tapis de sol

Ensimmäinen kerrostalo, että esitämme on suunnitellut valkovenäläisen yrityksen Smidt Studio. Painopiste tässä sisustus on teema valitut värit: keltainen ja violetti. Jotkin kohteet pysyvät klassinen ja rajoutent vintage touch: puiset ovet, lattia, tummaa puuta kirjasto. Samalla, modernit huonekalut virkistää tilaa ja tekee siitä entistä moderni.

Suuri tumma puu kirjaston klassista tyyliä

art deco tyyli modernissa ruokasalissa kirjasto puu harmaa sohva

Ruokasali on avoin oleskelu. Tässä näemme samat värit ja sekoitus erittäin onnistunut tuolit erilaista Art Deco violetti tuolit yhdistettynä puinen pöytä klassinen muotoilu ja kaksi roikkuu valot modernin minimalistinen muotoilu.

Ruokasali

art deco ruokasalissa tuoli Art Deco ajatus valaisin jousitus

Useimmat koriste-esineitä ovat yksinkertaisia, joskus metallia. Noble materiaalit eivät ole poissa, mutta niiden läsnäolo on hyvin maltillinen: se on avain kehitykseen ja onnistuneen sisustus.

Olohuoneessa sohvapöytä koristaa kynttilänjalka suunnitteli Fritz Nagel

Moderni Art Deco lounge sohva tyynyt matolle graafisen kuvion pöytä puulattia huone

Harmaa matto tyhjä geometrinen kuvio koristaa maaperän päällystetty parketti. Se on myös tekijä, joka määrittelee olohuone ja ruokasali. Sohvapöytä on sijoitettu metallinen kynttilänjalka suunnitellut Fritz Nagel.

Valaistus olohuoneessa rajoutent tyylikkäisiin ja moderni

art deco nojatuoli sisustus art deco ruokapöytä

Tämä sisustus on onnistunut yhdistelmä modernia ja art deco: aito esineitä, nykyaikaiset huonekalut, alkuperäinen sisustus ja lauhkean värejä. Jatkamme kiertueen sisäänkäynnin tämän kauniin huoneistossa paperi seinä maalattu kukka motiivi heijastuu peilistä oikeassa valokuvan alla:

Onnistunut avioliitto, moderni sisustus

moderni art deco muotoilu lattiavalaisin gray white matto

Yksi ensimmäisistä elementeistä, jotka voidaan nähdä, kun yksi on olohuoneessa on valoisa maaperän peitetty valkoinen marmori. Oikealla alhaalla, puinen sohvapöytä maalattu harmaaksi ja jakkara samalla violetti väri löydämme olohuone ja ruokasali on huolellisesti asennettu.

Suuri aula marmoria lattiapinnoite

Art Deco marmori laatoitettu sisäänkäynti huonekalusuunnittelun

Seinälle puolella taulukko on koristeltu maalaus abstraktin taiteen. Valaisimet ovat eri tyyliä teollisuuden tyyli valaisin on ripustettu pöydän yli, kun taas kaikki kattoa pitkin, näemme suuria valoja suorakulmainen ja valkoista valoa ovat melko moderni elementti. Seinä on puettu kukkatapetit: must sisustus rakennettu Art Deco-tyyliin. Tällä kertaa yhdistelmä modernia ja aito on erittäin onnistunut taas!

Sivupöytä ja jakkara violetti

huonekalut marmori merkintä lattiapinnoite pöytä'appoint papier peint motif floral

Aulassa on erittäin suuri ja tilava, avoin ruokasali

Tulo maahan marmoripöytä'appoint canapé luminaire idée

Keittiö on varustettu hienostuneen tyylin ja marmori tummanharmaa valkoinen puinen keittiökalusteita.

Puun ja kylpyhuoneiden

kylpyhuoneiden counter valkoinen puukalusteet suunnittelu parkettia

Keittiö on suuri, tilava ja täynnä valoa. Valkoinen puiset keittiökalusteet ole mitään erikoista ensi silmäyksellä. Todellakin, geometriset linjat tehdä siitä ylellinen ja tyylikäs kohde.

Valkoiset huonekalut

marmori työtaso keittiökalusteet puukalusteet ajatus

metalliesineet ja keraamiset ruukut ovat perinteinen valinta, kun se tulee Art Deco inspiroimaa.

Koristelu ja keraamiset ruukut

marmori keittiön työtaso idea puukalusteet suunnittelu

Keittiö on valoisa, tilava ja aito suunnittelu

keittiö art deco ajatus marmori työtaso suunnittelu

Toinen asunto vierailla on suunnitellut yhtiön Bach Nguyen. Sen sisustus on eklektinen klassisia yksityiskohtia ja moderni art deco koskettaa Scandinavian innoittamana. Tämä asunto on erittäin tilava ja on 147m². Silti se oli rakennettu minimalistisella tavalla optimoida ja tehdä vielä enemmän tilaa. Tämä selittää ilman suuria vieviä huonekaluja ja sisustus leuto.

Sisustus sisustettu jugendtyylinen elementtejä ja nykyaikaista elementit

art deco keittiö design art deco nojatuoli penkki ajatus

Keittiökalusteet on kevyt jauhe sininen, kun taas ruokapöytä keskellä, joka toimii myös Keski-saari, ympäröi tuolit ja Ludvig XVI: n tyyliin penkki. Kaunis pieni kukkiva puu koristaa diskutrymmet Keski saaren.

Sohva sininen ja abstrakti art

moderni sisustus sohva sininen kokolattiamatto seinä sisustus sohvapöytä

makuuhuoneessa

makuuhuoneen seinään art deco puusomistus ajatus

Makuuhuone on myös varustettu ja sisustettu vaaleansininen jauhe, sama löytyy keittiössä. Se luo rauhoittava, rento ilmapiiri ja elintärkeitä molemmille. Kaunis yksityiskohta yläpuolella pääty ja art deco pöytä yhdistyvät kauniisti modernit valaisin.

Seinä musta tapetit ja valkoinen Art Deco inspiraatio

makuuhuoneen sisustus idea tapetti musta valkoinen seinä

Tämä huoneisto kauniisti yhdistyvät nykyaikainen design elementtejä, huonekalut vaikutteita ranskalaisesta suunnittelu ja suurin luovan työn tekijöiden ja suunnittelijoiden nykyaikaisia ​​esineitä. Sisustus, joka sulautuu kolmea eri aikoina ...

Sisustus, joka yhdistää kolme erilaista suunnittelu aikakausien

Deco sisustus art deco keltainen lepotuoli jakkara valkoinen art deco-tyyliin penkki

sisäänkäynti

matto suunnittelu tulo suunnittelu puulattia


About the author

admin