sisällä

Modulaarinen kirjasto: alkaa muokata sisustus

kuutiot kootaan tarpeiden mukaan

Mitä enemmän aikaa kuluu, kirjallisuudessa skannaus ja vähemmän tarvetta suuri kirjasto ilmenee. Silti kirjasto on edelleen ajankohtainen.


Usein tämä on olohuoneessa tai makuuhuoneessa, kirjaston toteuttamisen välttämätön huonekalu jokapäiväisessä elämässämme. Mutta mitä jos meidän sisustus alkaa ärsyttää meitä? Mitä tehdä, kun meidän täytyy muuttaa? Esitämme teille modulaarinen kirjasto, huonekalut, jotka voivat muuttaa elämäsi ja lisäksi monta kertaa ...

Modulaarinen kirjahylly maksimaalisen joustavuuden

minimalistinen kirjasto kokoonpano

Modulaarinen kirjasto on käytännöllinen ratkaisu ilmeistä syytä: se on muokattavissa. Versio päällä, seinällä tai kattoon, se voi nopeasti tulla keskipiste sisustukseen. Joissakin malleissa pinottava, toiset tarjoavat mahdollisuuksia loputon koostumuksiin.

Seinälle hyllyjärjestelmä, olet vapaa järjestää kuutioita kuin haluat

säädettävät hyllyt grid seinä

Jos etsit elvyttää sisustusta tekemättä suuri työ, modulaarinen kirjasto on erittäin hyödyllinen. Sekä käytännön ja esteettinen, se lisää merkin huoneeseen samalla suojaten kirjoja ja matkamuistoja.

Tangram: modulaarinen kirjasto, joka muistuttaa geometrinen palapeli

ultra suunnittelu modulaarinen kirjasto

Etuna modulaarisen kirjasto on sen joustavuus. Itse voit tulla suunnittelija ja käyttäjä ja jotka tullaan paremmin kuin sinä, mitä tarvitset?

Tässä on yksi monista koostumuksista, joita voit luoda tämän seinän kirjahylly

tangram epätyypillinen kirjasto

Take TANGRAM kirjasto edellä, esimerkiksi. Muokattavissa mieleisekseen, se voi jopa luoda pieniä taideteoksia seinällä ja tulee niin paljon huonekaluja koristeena. Saatavana useita värejä, hän on saanut innoituksensa ikivanha kiinalainen käsite, joka näkee neliön jaettu 7 osaan.

alkuperäisen kirjaston, joka koostuu useista kuutiot erikokoisia

eri kuutiot kasataan vapaasti

Käsitteen takana skaalautuvin kirjastot tietenkin on jatkuva muutos. Tarkoituksena on tarjota enemmän joustavuutta niiden käyttäjille, ne voidaan konfiguroida vapautta ja luovuutta.

Deco ajatus, joka on järjestetty kirjaston eri

Ajatus deco suunnittelu kirjasto

Toisin Tangram, kirjasto on esitetty alla pinottava tyyli. Oikeus pinottu ja suunnitteli Julien de Smedt, se koostuu useista osista, nimittäin kuutiot erikokoisia ja materiaaleja, jotka voidaan pinota toistensa luoda muokattava homogeeninen Kaappi Yksi kuukausi toinen.

Ja nyt Viimeisenä esimerkkinä deco jossa puinen kuutioiksi juuri poikkea kuin valkoinen

minimalistinen koostumus

Suunnittelu tämän kirjaston nojaa vahvasti kontrastin valkoinen ja puu. Tämä värien auttaa erottamaan kuutiot taas loi arvo verrattuna muihin.

Löysä kuutiot ja täysi vapaus asettelua kirjastosta

valkoinen modulaarinen kirjahylly

Huomaat, että kuutiot pinottiin lattiasta kattoon edellä mainitussa esimerkissä. Tuloksena on alkuperäinen, hieman boheemi sen kaoottista puolella, mutta varmasti hyvin nykyaikainen.

Tässä kahvi, puoliavoin kirjastot toimivat väliseinät

ri kirjasto kahvinviljelijöille

nyt löytää esimerkki, joka tulee ulos asuinalueella, mutta jossa voidaan sisällyttää tai yksinkertaisesti innostaa sinua. kahvila Esitämme teille enemmän kuin alkuperäinen suunnitellut Penda, studio perustuu Pekingissä. Kahvi Kyseessä erottuu modulaarinen ja nerokas kirjasto, jonka konsepti on rakennettu noin teräksen arina.

Säleikkö koristanut siellä täällä puuta kuutiot, joista osa palvelee myös ruukkuja

puiset kuutiot työnnetään teräsverkko

Se on tällä ruudukon jotka tulevat lepäämään puupalikat, jotkut talon kirjoja, toiset tulla ruukkuja. Se on ekologinen ja älykäs ratkaisu - aivohalvaus sydämen!

Tässä on innoittanut seinä kirjahylly 1950

seinän kirjahylly 50s

Täällä on muuri kirjahylly innoittamana 1950 Keksi suunnittelu Poul Cadovius 1948, tämä taloudellinen ja minimalistinen huonekalut on saatavilla yhden tai useamman sarakkeen ja yhden tai useampia rivejä. Mitä enemmän muokattavissa! Hengaile pituus yläpuolella työpöytä tai korkeus olohuoneessa ...

veistoksellinen kirjasto, joka voidaan järjestää asiakkaan tarpeiden mukaan

kirjasto voidaan järjestää tarpeen mukaan

Tutustu nyt citybook, modulaarinen kirjasto, joka myös veistoksellinen. Vähän kuin Tangram, nähnyt edellä, tämä laite on vain odottaa henkilökohtainen. Kukin moduuli tarttuu toiseen pienten magneetteja.

Citybook on todellinen design-huonekalut on suunniteltu suuri nerokkuus

bibliothèquie joustava citybook

Kirjasto on saatavilla myös seinähylly vapautumisen voi löytää alla olevassa kuvassa.

Kirjasto voidaan myös asentaa seinään hylly

Deco modulaarinen seinä hylly ajatus

Suunnittelema Ronda suunnittelu, seuraavat kirjastoon voisivat miellyttää sinua sen kaareva muodot ja leikkisä ulkonäkö. Modulaarinen, se voidaan asentaa vaakasuoraan tai pystysuoraan, mikä muuttaa suuntaa aallotuksen. Tutustu kaksi esimerkkiä.

Kirjahylly, jossa seinät ovat aaltoileva

modulaarinen kirjasto

Ja nyt sama kirjasto, mutta on järjestetty pystysuoraan. Kumpi olisit mieluummin?

kaunis kirjasto aaltoilun

Se on Uuden-Seelannin tulimme seuraavana kirjaston. Jonka otsikko Ecobox on mänty ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita värit haluat. Ympäristöystävälliset ja muokattavissa, tämä kirjasto on hyvä ratkaisu ystäville suunnittelun ja luonto.

Ecobox: kirjahylly rytmittävät värit

ecobox-kirjasto-suunnittelu

Takaa katsottuna, kirjasto näyttää taideteos ja voi näytellä osio

kirjasto ecobox puu

Nyt täällä on minimalistinen ja huippumoderni kirjasto. Se koostuu useasta kuutioita on pyöristetyt kulmat, jotka voidaan pinota kuin haluat. On jopa mahdollista hajottaa moduulit olohuoneen läpi ja käyttää yhtä tai kahta nurkka taulukoita.

Modulaarinen kirjahylly minimalistinen

minimalistinen kirjasto

modulaarinen hylly ultra-nykyaikainen muotoilu

Modulaarinen seinä hylly

Oikeutettuja B-302, tämä modulaarinen kirjahylly alla muistuttaa meitä kuuluisan Tetris pelin. Mukautuva, se sovi kotiin toimistoon.

Kirjasto, joka voidaan koota kuin tetris

bicolor modulaarinen kirjasto

Wall Kirjasto, säädettävä haluamallasi

Modulaarinen seinän kirjahylly

Päätämme tämän artikkelin tyylikäs Esimerkiksi yksinkertainen ja tyylikäs. Modulaarinen kirjasto alla tulee samasta luoja kuin Tangram, epätyypillinen kirjasto edellä on todettu. Selvemmät, se täydentää sisustusta täydellisesti.

modulaarinen kirjasto Deco idea tyylikäs ja käytännöllinen sisustus

musta modulaarinen kirjasto


About the author

admin