Lämmitettävä istuin suunnittelu alkuperäinen ja tyylikäs sisustus – anews24.info

Lämmitettävä istuin suunnittelu alkuperäinen ja tyylikäs sisustus

jousitettu istuin sisustus tuoli suspensio layout

Haluatko tehdä kodin entistä alkuperäisen idean ja tyylikäs? Virkistämiseksi olohuoneen, olohuone tai makuuhuone, The jousitettu istuin on ihanteellinen tapa saavuttaa tämä.


Tänään valitut nojatuolit, tuolit, penkit ja kiehtova muotoilu roikkuu vuodetta, jotka täydellisesti sopivat modernit sisätilat. Katsotaan löytää ne:

Lämmitettävä istuin "vanne Chair" by Leem Luuta Milan harmaan ja punaisen

jousitettu istuin moderni sisustus ajatus suunnittelu nojatuoli valaisimien ripustamisen

Riippuvan tuoli "Hanging Hoop Tuoli" on erittäin tyylikkäät kalusteet. Suunnitellut luoja Lee Broom, sen muotoilu on minimalistinen ja moderni. Lee Broom on Lontoon suunnittelija, joka luo myös valot ja muut roikkuu esineitä. Istuin tuoli on valmistettu Kvadrat villaa ja tulee monissa eri väreissä.

Lämmitettävä istuin "The Red Balloon" by H22043

roikkuu tuolin istuin sisustus punainen nahkainen nojatuoli jousitus jousitus pallo

Elokuva "The Red Balloon" vuodesta 1954 perusrakenne penkki "ilmapallo" suunnitellut japanilainen studio h22043. Sen alkuperäinen muotoilu sopii olohuoneeseen, olohuone ja jopa lastentarha. Koriste- ja käytännöllinen, tämä penkki ei jää huomaamatta ja tehdä jokainen enemmän tuoreita ja hauskoja sisällä. Todellisuudessa ilmapalloja piilottaa vankka kiinnitysjärjestelmä neljän pisteen ankkuroituna kattoon. Todellinen taideteos, eikö olekin?

Penkki "Balloon" ovat japanilaisen Studio H22043

Moderni design sisustus punainen nahka penkki keskeytetty

Jousitettu istuin hyväpalkkainen nahka "Sarja 7" design by Fritz Hansen ja Louis Vuitton

jousitettu istuin nahka ylellinen moderni sisustus olohuoneen kalusteet alkuperäistä ajatusta

Suunnittelu suspension istuimen nahka on yhteistyön tuloksena Fritz Hansen ja Louis Vuitton. Nimeltään "Series 7', se muistuttaa" Muurahainen "tuoli. Lisäksi tämä paikka on erittäin helppo säilyttää ja kuljettaa! Kuinka monta paikkaa näin, tiedäthän? Lopuksi, sen hinta on arviolta $ 18000 - se on Louis Vuitton!

Pääkonttori helppo säilyttää ja kuljettaa