hage

Planter med ytre mesh-det-selv

Planter med diy-Deco-utside-veiledningen mesh

Summer inspirerer deg til å revolusjonere uterom og forestille seg en blomsterdekorasjon med klatreplanter? Dette er flott fordi vi har en DIY Deco idé for denne plassen til å dele med deg!


Det innebærer klatrere og dekker produksjon av planter med espalier til deg selv.

Å gjøre en planter med espalier er en fin måte å dekorere din utendørs plass.

Planter med gitter er en gjenstand som lett kan oppnås ved hjelp av konvensjonelt anvendte materialer for dekorasjon hage. treplater og muligens noen metallelementer er tilstrekkelig til å produsere.

foto-gartner-gitter-tre-deco terrasse

Tatt generelt rektangulær form, DIY tre planter er også mulig japalettes trevirke. Det er en DIY alternativ for billig og original innredning terrasse eller balkong.

Planter med diy-Deco-tre ytre gitter

Ideen om å lage en planter med espalier appellerer til deg, men du er ikke veldig begavet for deg selv? Ikke noe problem! Du kan bare slå en gammel utendørs blomsterpotte planter med espalier som du allerede har på hånden, eller at du har kjøpt.

planters med mesh-diy-diy opplæringen

Nedenfor har vi tre detaljerte tutorials om emnet hvordan å lage en planter med espalier. En video veiledningen vil vise deg hvordan å realisere et slikt prosjekt i trepaller. Du kan finne under:

Tutorial # 1: lage en planter med espalier trepaller

En annen tutorial er ment for de som er ute etter en rask og enkel prosjekt. Det er å oppnå med en blomst og en espalier klar til å bruke det ville være nok til å sette sammen og dekorere i henhold til deres personlige smak. En tredje DIY tutorial gir detaljerte instruksjoner om hvordan du utfører en DIY planter med espalier fra scratch. For å lese det umiddelbart, blar du nederst på denne siden!

Tutorial # 2: Hvordan lage en DIY planter med trellis wood enkle

planter med espalier for å lage idé-deco terrassehage-diy

Dette prosjektet DIY hagen DIY med tre gitter er en finne Liz Fourez hjem Kjærlighet vokser vilt. Den er laget med en maske klar til bruk, og med en enkel utendørs planter. Med andre ord, hadde vi ikke bygge et av disse stedene, men bare for å sette sammen det endelige produktet. Dette er materialer som trengs for denne enkle DIY idé:

 • tre gitterverk;
 • en rektangulær planter;
 • treplater;
 • en sirkelsag;
 • en meter;
 • trelim;
 • en skrue pistol;
 • skruer;
 • tre lakker;
 • en pensel;
 • jord;
 • villvin.

idee-gartner-er-hvordan-det-selv-DIY-gitter-balkong terrasse

Vi begynner ved å velge de nødvendige materialer. Maske vi kjøper må være sterk nok til å tåle vekten av de valgte dekorative planter. Det samme gjelder for de tre styrene som vil velge. De bør ha en tykkelse som er tilpasset for å støtte mesh. her er fremgangsmåten for å følge denne opplæringen.

Hvordan å lage en DIY espalier for sin utendørs hage

Hvordan lage en gartner-med-espalier-dekorasjon-utendørs

Den første trådduk med hage fremstillingstrinn er å montere gitteret og de treplater som utgjør en ekstra støtte.

opplæringen-hage Lattice-tømmer-fremstillingen

For dette, må vi først målt gitteret. skjær begge bord slik at de korresponderer med høyden av gitter. Vi gjentar den samme fremgangsmåte på bredden av gitter; deretter ble sage planker for disse deler av gitterverket i tillegg.

Lag-en-gartner-gitter-tre-instruksjoner

På dette punktet, kan man montere den styrer tre støtte og gitteret. Det gjelder derfor lim for treplater og mesh den faste en. For ekstra styrke, bruker vi slagtrekkere å skru sammen den støtte og espalier.

DIY-gartner-med-tre-gitter-lett-opplæringen

Merk: bunnen av mesh blir installert innsiden av planter, er det ikke nødvendig å opprette en støtte for det.

modell-gitter-tre-gartner-balkong-ikke-kjære

Etter at jeg er ferdig med dette trinnet, gå til neste. et pent utseende og beskytte overflaten av fuktigheten i treet påføres på tre gitter lakklaget og bæreravvenningsplater for å gi dem.

Hvordan fikse espalier til hagen hennes DIY

modell-gartner-gitter-tre-plan-making

Når de tre delene er tørre, montering av deler av planter med espalier. Dette trinnet kan ta en liten innsats, så sørg for at du følger instruksjonene som er beskrevet nedenfor.

make-a-gartner-tutorial-gitter-tre modell

Til å begynne, er bakgrunn plasseres i hagen en liten mengde jord. Dette trinnet har som mål å skape en stabil basis for gitteret.

Hvordan realisere-a-gartner-espalier-dekorasjon-terrasse-ikke-kjære

Da trådduken er plassert i senter av planter og installere noen ekstra støtter. Disse kan være ganske store steiner eller biter av heltre. Vi fortsetter med å fylle jord planter.

planter med espalier DIY dekorasjon terrasse-balkong-ideer

Før fullstendig å fylle planter, ble stykker av tre snitt for å gå inn i de frie rom mellom bunnen av nettet og på siden av planter. Disse brikkene er plassert vertikalt for å skape ekstra støtte for nettingen. Til slutt ender vi ved å fylle planter av resten av gulvet.

Dekorer hagen din med espalier å gjøre deg creepers

espalier hage-gartner-tre-produksjon

DIY planter med espalier er nå klar til bruk. Du kan velge planter til å pynte. Hvis du spør hva slags blomster å velge, ikke glem å sjekke vår spesielle på utendørs vinstokker. Det vil gi deg ideer til å dekorere tre gitter!

Tutorial # 3: fabrikkere en planter med tre og metall maske fra null

Planter med espalier-gjøre ideen-lett

Flere erfarne DIYers kan legge ut på en DIY-prosjekt planter med espalier for å gjøre fra bunnen av. I dette tilfellet må de oppnår en utendørs hage tre planker og mesh metalltråd og metallrør. Nedenfor er listen over materialer som skal oppnås før du starter DIY-prosjekt:

 • treplater (størrelsen skal bestemmes i henhold til den av planter er ønskede konstruksjon);
 • en sirkelsag;
 • treskruer;
 • klemmen;
 • tre lakk
 • hjulene (valgfritt);
 • et plastdeksel;
 • flenser og galvanisert albuer;
 • galvanisert ståltau (avhengig av størrelsen av den ønskede mesh);
 • galvaniserte rør (i henhold til den ønskede maskestørrelse);
 • strekkfisker;
 • et instrument for kutting av kabelen (etter eget valg);
 • jord;
 • villvin.

Vi starter med å forberede alle materialer som trengs for DIY hage prosjekt med gitter tre og metall. Deretter, ved å følge fremgangsmåten som er beskrevet i opplæringen nedenfor, som er delt i fem deler: fremstillingen av base, til fremstilling av planter, rammekonstruksjon espalier, realisering av maske og legge planter.

Bygg grunnlag av hans hage med tre og metall mesh

DIY-hage-tre planter klatre

For å gjøre bunnen av DIY planter med espalier, blir brukt treplanker. Deler er skåret for å lage hovedstrukturen av planter i den ønskede størrelse.

jardiniere-utendørs-a-gjør-det-selv

Platene festes med skruer; for styrke, kan du også satse på en løsning med lim og skruer.

hvordan make-a-gartner-plante-klatring

Deretter går du til neste trinn i denne delen av opplæringen. Det er relatert til produksjonen av ytterligere støtte for hobby tre planter.

hvor-til-en-gartner-utvendig-tre-gitter-plante-klatring

Disse skal utføres små trestykker som er installert i den indre delen av planter. Disse bitene gir styrken av den endelige oppretting.

jardiniere-tre-hjul-a-gjør-det-selv-modell

For å avslutte denne delen av hagen DIY opplæringen, går vi til installasjon av hjulene. snur derfor sin trehus opp ned og hjulene er festet i bunnen med skruer.

Godt å vite: hvilken type valgt hjul skal samsvare med størrelsen på tømmer gartner og vekt (for å vurdere også vekten av jord og av gitteret).

Forbered DIY planter med gitter i tre og metall

kart-making, hagearbeid, DIY tre-deco terrasse

På dette stadium er det å fremstille dens DIY tre planter å helle gulvet. Denne prosedyren er gjort i to trinn. Først installerer vi trebord til planter bakgrunnen for å lage en støtte for gulvet. Deretter blir den beskyttende plast installert, og som vil holde jord på innsiden av planter med espalier.

make-hage-ytre-tømmer-med-mesh

Når beskyttelsen plassert i hagen, er det noen hull for drenering av bakken. Det sørges for at hullene tilsvarer den ledige plassen mellom bordene i bunnen av planter DIY.

Godt å vite: Dette trinnet er også et godt tidspunkt å beise eller male overflaten av det. Dekk planter med gitter med et lag av lakk eller maling er viktig siden det vil lette vedlikehold. Velg produkter for utendørs bruk, som for eksempel lakk båt som gir utmerket vannresistens og øker levetiden av veden.

Hvordan bygge rammen av gitteret DIY for sin utendørs hage

DIY-mesh-plante-klatring-gartner-terrasse-balkong

Nå til produksjon DIY espalier. For dette trinnet, legging av rør og galvaniserte albuene på en flat overflate for å gjøre en forbindelse. Metallelementene er sikret med klemmer.

diy-hagebruk tre dekorasjon-ytre-mesh

Når struktur fremstilles, kan det være installert på veden DIY planter. gjennomfører dermed sin montering ved hjelp av treskruer.

Hvordan DIY hage espalier ståltau

mesh-plante-klatring-er-hvordan-det-selv

Det neste trinn av planter med gitter produksjon prosjektet er å oppnå espalier ståltauene. Disse kablene er montert på treplater og sammenmontering med strekkfisker.

truss produksjons-anlegg-klatring-Deco-diy

For det første skrittet, hullene i trestykker av planter DIY. Det setter skruen for å holde kablene. Deretter kuttes den ønskede lengde av ståltau. loddrett montering kuttet kabelen ved å feste skruene som er installert i de trestykker (begge sider av planter).

Planter med DIY-making ideer-mesh

Deretter fortsetter til den vertikale installasjonen av vaieren. En tendens vertikalt kabel og klippet på begge sider av konstruksjonen ved hjelp av strekkfisker. Prosedyren blir gjentatt for å fullføre hele gitteret.

DIY Tutorial gartner med gitter - Velg klatrere for sitt utendørs

planter med espalier-gjør-det-selv-opplæringen

Planter med espalier er ferdig, vi flytter til det skritt å plante blomster i hagen. konstruksjon og installerer planter som sjasmin bakken er fylt, vinranker, eføy ... Det er også mulig å bruke denne typen stort format blomsterpotte for en grønnsakshage. I dette tilfellet vil man velge plantearter som jordbær eller gresskar, f.eks. Og med hjul, kan den flytte sin store utendørs blomsterpotte i den mest solrike delen av utsiden!

Under denne prosedyren, man legger en liten ende av stammen av anlegget ved hver vaier. Det er en måte for å sikre at anlegget vil klatre gitter DIY således produsert.

DIY planter med espalier passer våre DIY ferdigheter og vårt utendørs dekor!

Planter med ide-Deco-utenfor bring mesh

De tre eksemplene ovenfor har vist at hagen med utendørs DIY mesh objekt kan være lett å fremstille. Forny slikt tilbehør for hage eller terrasse tilpasse våre DIY ferdigheter, slik som å tilby alle en attraktiv dekorative idé.

Planter med espalier-inspirerte ikea-diy-deco

Men det er mer, siden disse ytre hage prosjekter kan bli ytterligere tilpasses. Og det er sjarmen til denne typen kreative ideer til aktiviteter som følge dekorative elementer perfekt designet for våre hager, balkonger og terrasser!

Tilpasse utenfor hagen - noen originale ideer for DIY deco prøver

vind-view-gitter-make-a-seg-gartner-idee

Tilpass innredning med en gartner DIY er en måte å gi den siste finpussen til det ytre. Men det er også, på det meste, en måte å ta hensyn til sine dekorative ideer og behov. Anta at vi allerede har en gammel betong planter. Hvorfor ikke bruke dette objektet i å gi et nytt utseende og legge en tre espalier?

gitter-breaker for-DIY-gartner-balkong

Stein og tre kombinere harmonisk og gir mye karakter til innredningen hage, terrasse eller balkong. Så en god idé vi vil realisere ved å ta gitteret DIY DIY instruksjonene i opplæringen 1 eller 2 nedenfor!

small-hagebruk-klatrestol-anlegg

Videre er det også mulig å ta en planter betong eller annet materiale og å oppdatere utseendet med maling. Man kan selvsagt ta over hele overflaten; men det er også muligheter for trendy innredning med geometriske figurer. For å oppnå et slikt prosjekt makeover, vil vi bruke maling beskyttelse lim. Det vil dekke en del av overflaten av planter, og malingen vil bli brukt på det andre parti.

Å gjøre en planter med espalier som tilsvarer dens behov

planters-utvendig-gitter-vegg-Deco-dørlås-hus

DIY Planter med espalier kan vedta størrelsen og formen du ønsker. Langt fra å være bare en ytre dekorativt tilbehør, kan det bli reist for å fullføre en balkong eller hageterrasse.

jardiniere-balkong-gitter-lager-en-seg

Slike gartner til å gjøre det selv har fordelen av opptar mindre plass. I en liten hage, vil plassen frigjort under beholder plantene brukes til lagring av hageredskaper.

idee-gartner-med-tre-gitter-klatring planter

Størrelsen på garden og espalier til seg selv i hovedsak avhengig av overflaten du har. Men de er også fastsettes avhengig av bruken vi gjør av det.

vegetabilske hage-tre fagverk-plante-vine

En planter med espalier grønnsakshagen å okkupere mer plass enn et dekorativt blomsterpotte. Det er fordi det er ment å romme mer planter og øke produksjonen av grønnsakshagen.

planter med trellis wood-a-gjør-det-selv

Det er litt det samme prinsippet som gjelder for planters med espalier som spiller rollen som en visning bris. Deres størrelse vil bli bestemt av det av det området vi ønsker å beskytte fra nysgjerrige øyne.

Planter med espalier-DIY-modell

Et utendørs planter med espalier noen ganger ledsaget DIY vegg hager og de av suspendert type. I dette tilfellet er beholderen generelt utformet for å følge mye av veggen dekorert. Det er en måte å dekke planten veggen raskere, plante blomster i mange steder.

Tilpass DIY espalier - hage innredning ideer og terrasse

gitter-DIY-deco-utendørs-hage

DIY espalier som utfyller planter for å gjøre deg selv kan også også variere i størrelse og form. I tillegg planter alternativer på føttene eller trinser utsikt i veiledningene, kan du også velge en hage mot en vegg.

espalier-utendørs hage-DIY

Dette alternativet vil gi oss mulighet til å installere gitter DIY direkte på veggen med spiker, tau eller skruer. Så, truss produksjonsmaterialer alternativene blir mange.

diy-mesh frontrute-syn-utside-plante-hekk hage

Trestykker, stengler og sønn metall er egnet for slike prosjekter. Formål, de blir nesten usynlig når dekket med blomstrende planter.

espalier hage-idee-deco-vegg-outside

De fine strukturer montert på en vegg gi oss frihet til å leke med formen av nettet DIY. Den klassiske geometriske former vil dermed fortrengt av mer originale ideer støtte side.

planter med espalier-making-seg-DIY-tutorial-deco

Endelig er ideen om en selv espalier ofte motivert av et spesifikt behov. Det er å skjule en del av veggen, for å beskytte sitt privatliv eller å gi ekstra støtte til et anlegg, vil de typer DIY espalier som produserer nødvendigvis bli diktert av den spesifikke behov.

DIY hage med hage-vertikal espalier

Så mange poeng som vi kan reflektere før du starter i en av våre DIY planter med espalier DIY-prosjekter!

jardiniere-utvendig-mesh-anlegg hage

gitter-hekk hage-diy pynt


About the author

admin