kauneus

Geometriset Tatuointi: merkityksiä ja ideoita kuvina

geometrinen tatuointi ranteessa nainen mies

Geometrinen tatuointi on tyylikäs, minimalistinen ja elegantti. Jos mietit joista valita geometrisen tatuointi ja haluavat tietää enemmän niiden merkityksistä, sinä putosi oikeassa paikassa!


geometrinen kolmio minimalistinen tatuoinnin ajatus

Geometriset Tatuointi: merkityksiä ja ideoita kuvina

Kolmio, ympyrä, neliö, pyramidi, suorakulmio - joka on symbolinen kaikkia näitä geometrisia kuvioita? Keskittyä niiden merkitykset enemmän galleria geometrinen tatuointi ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä, miten valita sijainnin.

tattoo-neliö-geometrinen-tatuointi Nilkka

Geometrinen tatuointi trendi vaikuttaa moderni design

Geometria on erittäin trendikäs moderni sisustus. Geometrinen linjat ovat usein läsnä suunnittelussa Scandinavian minimalistiseen tyyliin oleskelutilat. Geometriset muodot ovat myös erittäin trendikäs, kun se tulee valita pienen minimalistinen ja tyylikäs tatuointi. Toisaalta, nämä muodot yhdistyvät täydellisyyttä. Ne ovat ihanteellisia. Toisaalta, aloittaa pienellä geometrinen tatuointi on aina hyvä idea. Varsinkin jos se on ensimmäinen pysyvä tatuointi elämässäsi! On varmaa, että et tule katumaan sitä, koska pieni kolmio tai ympyrä on hillitty ja siro.

geometrinen kolmio tatuointi pieni tatuointi ranne käsivarren tatuointi

Geometriset Tatuointi: Mitä ympyrä?

Ympyrä ilmaisee täydellisyyttä, ääretön, sykli. Se on hyvä, jos haluat ääretön nilkka tai ranne tatuointi. ihanteellinen muoto, soikea ja pehmeä. Se edustaa maapallon, aurinko, täysikuu. Se on kosminen muoto. Lisäksi luonnossa ihanteellinen ympyrä ei ole olemassa.

Ympyrä tatuointi on erittäin huomaamaton. Se voi täysin sisustaa ranne, nilkka, kyynärvarsi, kaula ...

tattoo-geometrinen ympyrä-pikku-tatuointi-ajatus

tattoo-ympyrä-ajatus tatuointi-varsi

Mitä merkityksiä kolmion geometrisen tatuointi?

Kolmio liittyy tasapaino. Kolme pistettä yhdistää kolme riviä. Jotkut sanovat merkki valaistu. Vuodesta ensisilmäyksellä, kolmio on yksinkertainen symboli. Itse asiassa se todella symboloi monia eri asioita. Voit tietenkin vapaasti myöntää hänelle henkilökohtainen tulkinta haluat.

Yksi tekijä, joka on kaikkein sen merkitystä, sen suunta. Ja ympyrä ja neliö, ei ole muutoksia, kun taas kolmion voidaan suunnata eri tavalla.

Yksi yleisimmistä tulkinta on se, että kolmio liittyy Trinity. Kolmio voi myös herättää kuun vaiheiden. Antiikin Kreikassa uskottiin, että kolmio edustaa eräänlaista "gate".

Kolmio on sijoitettu ylöspäin symboloi: maskuliinisuus, aktiivisuus, dynamiikkaa, isä ja Mars. Kääntyi ylösalaisin, se symboloi: naisellisuus, passiivisuus, äiti ja Kuu.

Näin ollen, kolmio tatuointi on sukupuolesta. Se on myös usein liittyy luovuutta, taikuutta, harmonia, muutos ... Ei ole väliä, mitä haluat kolmio, voit aina löytää merkitys, joka sopii persoonallisuuttasi.

Ja pyramidi tatuointi?

Pyramidi tatuointi on luultavasti kiinnostavampi numero. Liitämme pyramidin Egyptissä. Se on todellinen rakennuksen menestys Man vuosisatoja. Tämä monimutkainen rakennus-, vakaa ja suunniteltu täydellisyyttä on osoitus suuresta kapasiteetista Egyptin sivilisaation. Se oli myös kulttuuri, joka oli merkittävää tietoa maailmankaikkeuden ja tähdet. Nykyään se on edelleen mysteeri, miten he onnistuivat hankkimaan tällaista yksityiskohtaista tietoa aurinkokunnan.

Lyhyesti sanottuna, se ei ole väärin sanoa, että pyramidin tatuointi symboloi tietoa, asiantuntemusta, älykkyyttä, sitkeyttä, hengellisyyden ja mysteeri.

Kolmio elementti maapallolla pieni-tatuointi-geometrinen-nainen-tatuointi

kolmio ääretön tatuointigeometrinen tatuointi käsivarren tatuointi idea ennen mies

Henkilökohtainen kolmio tatuointi ideakolmio-tatuointi-ideoita-aamiainen tatouge vaimo

Mikä on tarkoitettu neliön tatuointi?

Joka symboloi neliö? Neliö koostuu suoria viivoja. Se symboloi vakautta, neste energia, turvallisuus, rakenne ja järjestys. Hindujen kulttuuriin, se on luonnollinen järjestys maailmankaikkeuden. pääilmansuunnat: pohjoinen, etelä, itä, länsi. Talvi, kevät, kesä, syksy: neljä vuodenaikaa?. Neljä kosmisen elementit: Aurinko, Kuu, planeetat, tähdet. Ja neljä elementtiä, jotka muodostavat maailmankaikkeuden: tuli, maa, ilma, vesi.

neliö-musta tatuointi-kyynärvarren aamiaisen tatougae geometrinen tatuoinnin-varsi-idee-neliö-tatuointi tatuointi-delta-minimalistinen-ideeneliö-tatuointi-geometrinen ranteessa tatuointi-nainentatuointi-kyynärvarsi-idea-pieni-tatuointi

Mitkä ovat eri versioita mielenkiintoisia ja mukautettuja geometrinen tatuointeja?

On mahdollista yhdistää useita geometrisia muotoja ja elementtejä luoda mukautetun tatuointi. Ympyrä ympäröi neliön, kolmion, jossa on piirustus ... Mahdollisuuksia on monia. Voit aloittaa tatuointi kolmio, neliö tai yksinkertainen ympyrä ja kehittyy vähitellen.

tatuointi ranteessa tatuointi-idea-small

Rakastamme tätä puuta tatuointi ympyrä:
tatuointi hihojen-geometrinen-tatuointi varsi

Mikä geometrinen paikka minun tatuointi?

Yksinkertaiset geometriset muodot ovat täydellinen tatuointi ranteessa, nilkassa tai tatuoinnilla ennen hillitty aseita. Pidämme erityisesti kaulan tatuointeja heidän salaperäinen ja piilossa puolella. Sen sijainti riippuu myös siitä, miten haluat tatuointi on näkyvissä. Jos haluat sen olevan todella hiljainen ja jotain intiimiä, valitse huomaamaton paikkaan, kuten kaulan tai korvan taakse, esimerkiksi. Tatuoitu nilkka, ranne tai käsi, tatuointi helposti apercevable.

aamiainen tatuointi Nilkka-ideoita-minimalistinen-tatuointi

minimalistinen tatuointi idea idee-tatuointi-geometrinen kolmio-Arm

Pysyvä tatuointi: päätös elämälle

Valitse pysyvä tatuointi merkitsee tehdä lopullisen päätöksen. Kun olet tehnyt, se on hyvin vaikea poistaa. On olemassa tiettyjä tekniikoita, mutta se ei ole sattumaa, että tatuointi muste on nimeltään "pysyvä". Jos olet sellaisia ​​ihmisiä, jotka usein muuttaa mielensä, on parempi kokeilla väliaikainen tatuointi. Läpikulku askel "väliaikainen tatuointi" avulla voit paremmin muotoilla toiveesi.

idee-tatuointi-geometrinen-minimalistinen

Toinen idea on aloittaa yksinkertaisesta tatuointi kuten aiemmin mainittiin. Tee tyhjä geometrinen tatuointi (ympyrä, neliö, kolmio) yksinkertainen avulla voit kehittyä myöhemmin. Alla on esitetty aalto tatuointi ympyrä. Se on huomaamaton ja alkuperäinen. Voit inspiroidu ja aloittaa tyhjällä ympyrä tatuointi yksinkertainen. Se on idea usein ehdottaman tatuoijan - suunnitella tatuointi kuin sinä.

ympyrä-tatuointi-aalto ranne-ajatus tatuointi-varsi

Monet ihmiset valitsevat geometrisiä tatuointeja heidän puhtaasti esteettinen. On totta, että kaikki geometriset muodot on hillitty tyylikkyys ja erittäin miellyttävä. Geometrinen tatuointi on epäilemättä nykyaikaisin tatuointi nyt.

kaula-tatuointi-delta-nainen-tatuointi

Lisätietoja tarkoitettuja tatuointeja täällä.


About the author

admin