kauneus

Geelikynsiin Deco mitä trendejä seurata?

koristeellinen kuvio kynsien geeli tyylikäs

Kädet ja kynnet ovat hyvin hoidettuja niin tärkeää kuin miehillä. Hieman useammin kuin miehet, naiset sisustaa kynnet hyvin eri tavoin.


Kaunis kynsilakka tai tekokynnet? Jos haluat kokeilla muutamia asioita eri, miksi ei yritä geelikynsiin? On hyvin luonnollisen ulkonäön, voit koristella monia erittäin luovia tapoja. Jos haluat manikyyrin suuntaus tällä kaudella ja et pelkää kokeilla tätä uutta naula laskeminen tekniikka, kutsumme sinut tutustumaan meidän valinta 52 ideoita Deco kynnet geeli !

Geelikynsiin Deco eleganssia ja luonnollisen ulkonäön

ideoita koriste kynsien geeli

Onko teillä kokemusta asennus UV geelikynsiin? Tämä on uusi trendi, joka on valloittanut monia naisia. Tekokynnet eivät aina samaa mukavuutta ja kauneutta. Akryyli kynnet ovat paksut ja voi olla kiusallinen. Jos sinulla on melko aktiivista elämää, et voi aina saada sinut tuntemaan olonsa jopa ... menettää kynnet! Lopuksi tekokynnet kurssin. Auttaa - geelikynsiin! Tiedätkö erilaisia ​​keskenään ja ne akryyli?

Deco alkuperäinen kynsilakat geeliä ja American Apparel

Kynsilakat Deco geeli

Jos et ole suuri fani tekokynnet, mutta haluat rakentaa oman: geelikynsiin ovat hyvä valinta. Geeli levitetään suoraan kynnet. Jos haluat pidentää, voit käyttää laajennuksia ja kapseleita, joita sovelletaan suoraan kynnet. Geeli, toisin kuin akryyli jauhe, on viskoosi aine, joka kovettuu UV-säteilyä. Ennen hakemuksensa täytyy puhdistaa kätensä. Sitten sinun täytyy valita laajennukset (jos haluat enää kynnet) tai kapseleina. Nämä liimataan suoraan kynnet. On tarpeen geeliä useita kerroksia. Kun ensimmäinen kerros levitetään, sinun täytyy aseta kädet UV-lampun alla. Se vie hieman aikaa.

Deco geeli kynsien kiiltävä lakka

deco kynnet kiiltävä lakka geeli

Geelikynsiin on monia etuja. Ne ovat pehmeitä ja joustavia. Ne hajoavat hitaammin kuin tekokynnet. Väri on erittäin laaja, usein kiiltävä pinta. Geelikynsiin näyttävät luonnollisilta kuin akryyli. Ne antavat pois vähemmän kemiallisia hajua asennuksen aikana. Akryyli kynnet ovat hyvin vahvoja ja vähemmän hauras. Voit käyttää niitä pitkiä. By haittoja, niissä on vähemmän luonnon ilma, koska niiden paksuudesta. Toinen suuri epäkohta on haju ne antavat pois asennuksen aikana. Jotkut ihmiset kokevat tämän hyvin epämiellyttävää kemiallisia hajua.

yksinkertainen ja luonnollinen etsivät manikyyri

deco Nail geeli Nail art ajatus

Kuten jo tiedätte, trendi muodin ja kauneuden luonto. Plus se on luonnollista, sen parempi. Jos vielä olet heikko kynnet ja haluat vahvistaa, suosittelemme geelikynsiin luonnontilaan näkökohta sekä fyysisen kosketuksen. Mahdollisuudet värittää ja koristella niitä on lukuisia.

Ajatus deco tyylikäs kynnet

Deco musta geelikynsiin kultainen ajatus kauneutta trendikäs

Tekokynnet ollaan ruma ja epäkäytännöllinen. Lisäksi olemme aina nähdä, että he ovat väärässä! Geeli kynnet ovat hyvä kompromissi tekokynnet ja pysyvä ja kestävä kiillottaa.

Geeli kynsien koristeluun luonnon lakalla

Tarvikkeet Kynnet geeli Deco ajatus tekokynnet vahvistaminen kynnet ajatus

Trend deco kynnet tyylikäs geeli

Deco geeli kynsilakka violetti ajatus

Koriste kynsien geeli pastellivärejä

Deco geelikynsiin ajatus trendi

Nail Art kiiltävällä

Deco geeli kynsilakka aiheuttaa ajatus

Alkuperäinen ajatus erivärisiä lakka yhdistys

aiheuttaa geeli kynsilakka koristelu idea

Pieni koriste yksityiskohta: valkoinen pennut pieni koriste yksityiskohta geelikynsiin deco ajatus sisustus tekokynnet

Kynsilakat tyylikkäillä ChanelDeco trendi kynsilakan väri geeli kynsien koristeluun idea

väri trendi tänä kesänä Deco Tarvikkeet Kynnet vihreä geeli ajatus trendi malleja

Klassinen koristeelliset yksityiskohdat

Deco kynsien läpinäkyvän geelin ajatus herättää vääriä deco kynnet geelikynsiin

Ajatus kynsien sisustus, jonka Didmynails.com lakka O.P.I.aiheuttaa geelikynsiin ajatus trendi manikyyri geelikynsiin decoAlkuperäiset piirustukset: ihana värien Deco geeli kynsien suunnittelusta

tyylikäs musta manikyyriDeco lakatut geelikynsiin nois piirustukset ideoita

Ajatus manikyyri vihreitä avaimella ja loistava deco kynsien geeli ajatus läpinäkyvä vihreä koriste lakka taipumus

Naiset koominen vaikutus Manikyyri Deco tendanca Naula manikyyri vaaleanpunainen valkoinen trendi

deco violetti kynsilakka geeli piirustukset kukkia luonnollista kynsien manikyyri ajatus kauneus trendi Deco koriste idea geelikynsiin deco kynnet ajatus trendi manikyyri moderni manikyyri kynsien koristeluun geeli lakka kultainen vihreä

preciouspolish.com kynsilakat pinkki purppura hohde ajatuksen herättää tekokynnet geeli Deco ajatus Deco ajatus manikyyri geelikynsiin geeli kynsilakka trendikäs koristelu idea manikyyri kynsien koristeluun väri idea geeli lakka kynsilakka kynnet mustavalkoinen idea

Kuten hedelmiä?

Rakastamme ajatus naisesta manikyyri valkoinen hedelmillä malleja: täydellinen kasvissyöjille!

kynsien mallit ovat yleensä hengentuote

Saat ainutlaatuisen manikyyri, uskalla räikeä värejä! Keväällä ja kesällä kokeilemme sävyjä.

vihreä kynsilakka väri kynsien idea oli trendi

Sininen väri oli aina taipumus - sisustus, muoti ja manikyyri! Riippumatta sävy haluat, tummansininen, pastelli tai kirkas taivas, sininen maalattu kynnet ovat tyylikäs ja helppo sovittaa kaikenlaista vaatteita, rento tai tyylikäs.

herättää vääriä Deco geelikynsiin ajatus trendi manikyyri

Ranskan manikyyri

Ranskan manikyyri, käännetty "ranskalainen manikyyri" on tekninen meikki rakkaimmat naulat naiset sen tyylikäs ja luonnollisen ilmeen. Tämä on korostaa luonnon kauneutta kynsiään. Tämä Menetelmässä sovelletaan ensinnäkin pohja selkeä ja pastellivärisiin kiillottaa koko kynsien, nimeltään aluslakka Englanti. Seuraavaksi märkä viiva valkoista puola kynsien reuna joten se näyttää enää. Tämä kynsien meikki menetelmä keksittiin Yhdysvalloissa vuonna 1970.

kynsilakka geeli kynsien suuntaus herättää vääriä

Ajatus ranskalainen manikyyri moderni tulkinta kultainen viivakoristelu geelikynsiin manikyyri ajatusKanssa ranskalainen manikyyri voi julkaista enää kynnet kysymättä geelilakalla tai tekokynnet.

geelikynsiin suuntaus herättää vääriä kynsilakka trendideco kynsilakat muodossa geelin ajatus manikyyri manikyyri trendi ajatus tekokynnet musta deco puola geeli kynsien suuntaus aiheuttaa

kaunis ja alkuperäinen manikyyri tähti mallejageeli kynsilakat ajatus deco hukkuu

Klassinen punainen manikyyri: yhdistelmä eleganssia ja tyyliä

Ah, klassinen punainen ... Punainen manikyyri on yksi suurista klassikoista, kun se tulee meikki kynsiään. Liittyvä tyylikkyys, 30s ja Yhdysvaltojen ja Ranskan näyttelijöiden ajasta, punainen menee kaiken ja paljastaa kauniisti valoisa ja tyylikäs.

geelikynsiin ajatus trendi manikyyri punainen moderni musta patenttia

Yksi voi vaihdella klassinen punainen muilla väreillä on samaa luokkaa: tumma pinkki, pastelli oranssi ja monet muut.

tumma ja pastelli pinkki manikyyripuola väri trendi ajatus

Rakastamme tätä väriä pastelli oranssi lakkapuola punainen kynsien idea asettaa nykyinen suuntaus

Kynsien malleja on tullut 2000-luvun trendi kynsikoristeet harjoitetaan nykyään monet naiset ja eivät lopeta innostaa muita. Hauskaa manikyyri kaikki kukkainen ja värikäs, tämä on suuri, mutta muista se vie sen jälkeen ottelu hänen varusteet! Kitsch ei ole kovin muodikasta ...

Manikyyri vaaleansininen nainen piirustukset ruusuja, valokuva ja ajatus: Copycat Claws

piirtäminen kukat Vaaleanpunaiset kynnet ajatus

manikyyri idea naisille innoittamana sateenkaariNaula manikyyri moderni taiteellinen suunnittelusta

Söpö idea innoittamana pienten mansikoita manikyyri Kynnet BlueDeco ajatus kynsien geeli manikyyri trendi oli

Haluat kirsikoita? Kuva: Nail Nerdkynsilakka trendi Deco Gel ajatus

Neuvomme: uskaltaa kaikki värit ja kaikenlaisia ​​piirustus. Kokeilla ja vakuuttaa ainutlaatuinen ja jäljittelemätön tyyli! Ole luova ja hauskaa kynnet ...

Monet kosmetologit suosivat OPI laatu lakka

kynsilakka trendi OPI kynsilakan moderni ajatus

harmaa manikyyri ja valkoiset kukat: helppo idea rakentaa itse

harmaa geeli kynsien mallit kukkia idea

kiiltävä harmaa ja musta kukka malleja

koristelu idea naula naulat musta harmaa trendi geeli

Manikyyri mustaa kultaa? Se on tyylikäs ja tyylikäs: manikyyri kynsilakka lakan idea musta kulta kauneus suunnittelun suuntaus


About the author

admin