kauneus

Maori tatuointi paljastuu. Löytää sen merkityksen ja sen historiasta!

Maori tatuointi mies fremme tarkoittavia-ideoita-motiivin heimojen

Maori tatuointi (tai maori) kuuluu heimojen tatuoinnit ryhmään. Se on eräänlainen kehon muinaisessa joka keksi MAORIT, kotoisin Uudesta-Seelannista. Tullut hyvin suosittu tänään, tämän tyyppinen heimojen tatuointi on rikas historia, tiettyä tekniikkaa ja kuvioita vastuussa syvää symboliikkaa.


Taiteen Maori tatuointi pidetään pyhä

Polynesian ihmisiä. Nämä ominaisuudet symbolit ovat tällä hetkellä hyväksytty syinä tatuoinnit trendikäs miehen ja naisen. Yllään tällainen tatuointi ei enää varattu jäsenille maori yhteisöä. Mutta historia ja heimojen tatuointi merkitykset ovat yhtä jännittävä. Niille, jotka ovat vietteli maori tatuoinnit, tarjoamme erityispiirre tästä tyypistä taidetta. Se tutustuttaa historiaan ja merkitys maori tatuointi ja auttaa heitä valitsemaan parhaat mallit.

Verinen historia löytämisen maori tatuointi

Maori tatuointi significiation-pikoura kaulan nainen

Löytö maori tatuointi ja sen jännittävän kuvioita alkaa tutkimusretkiä brittiläisen tutkimusmatkailija James Cook. Matkustaminen alueella Polynesiassa 18-luvulla, hän tutustui taiteen Polynesian tatuointi. Se James Cook johtuvan käyttöönotto sana "tatuointi" (Tattoo Englanti) Euroopan kielillä. Liian, täytyy tietomme tyypillisiä maori motiiveja.

Maori tatuoinnit-tatuointi-historia-header-heimojen-motiivi

Myöhemmin, matka- ja valloitus alueen jonka eurooppalaiset on lisännyt kiinnostusta tätä muodossa kirkkotaide. Ristiriidat alkuperäiskansojen ja eurooppalaiset ovat pakottaneet maori vaihtaa päitä, jotka olivat kuolleet taistelussa aseita. Nämä päät olivat koristeltu heimojen tatuoinnit ihmisiä, perinteitä kunnioittaen. Näin eurooppalaiset ovat voineet löytää yksityiskohtia Maori tatuointi ja sen symboleja.

Mikä on maori tatuointi merkitys ja miksi se oli niin tärkeää?

Maori tatuointi tarkoittaa, kuvio varsi

Maori ihmiset pitävät tatuointitaiteen ja symbolit pyhä. Maori tatuointi merkitys on virstanpylväs elämässä yhteisön jäsen. Siksi on siirtymäriitti ja se tottelee erityisiä sääntöjä. Maori, ensimmäinen heimojen tatuoinnit tehdään ajankohtana nuoruusiässä.

tatuointi-maori-tatuointi-DOS-ajatus

Maori tatuointi on oma sanasto ja symbolit ladattu merkityksillä. Itse asiassa ajatus on osoittaa kykyä tatuoija mutta myös rikas kulttuuri Polynesian ihmisiä. Symbolit ei ole varattu vain miehille; ne ovat myös kuluneet naisille.

Polynesian legenda alkuperän maori tattoo

Maori tatuointi man-DOS-tribaali tatuointi

Maori tatuointi, TA Moko he kutsuvat, tekee alkunsa alamaailmaan. Legendan mukaan nuori soturi nimeltään Mataora, rakastui prinsessa alamaailman Niwareka. Molemmat olivat naimisissa, mutta jonkin ajan kuluttua, soturi on epäkunnioittavaa vaimonsa. Sen jälkeen pakenivat alamaailman perheensä kanssa.

idee-tatuointi heimojen-tatuointi miehen maori arm

Voittaa takaisin sydämessä hänen kaunis, Mataora soturi joutui laskeutua alamaailmaan. Juuri tässä isä prinsessa Niwareka opettanut hänelle taiteen maori tatuointi ennen sovittaa yhteen kahden ystäville ja lähettää ne päivän valoa. Palattuaan soturi pystyi oppimaan koko maori yhteisötaiteeseen ta Moko.

Maori tatuointi ja kehon osien, joihin se on sovellettu

tatuointi-maori-historian kuvioita

Maori tatuointi pidetään pyhä kansa käyttää sitä. Tästä syystä se koristaa pyhin ruumiinosa eli vuonna maori päähän. Miehet käyttivät tatuointeja kasvoillaan. Kuvat, valmistettu musta, voitaisiin kattaa koko tämän osan pään. Kuten naisille, he käyttivät niiden heimojen tatuoinnit leuassa, huulille ja sieraimiin.

Maori tatuointi-nainen-face-tatuointi heimojen perinteiset

Lisäksi miehillä, symbolit maori tattoo koristavat muihin kehon osiin kuten takaosassa, taka ja jalat. Naiset voisivat koristavat aseensa, kaula ja reidet.

Hahmo, motiiveja ja merkitys alkuperäinen maori tatuoinnit

Maori tatuointi suunnittelun-tatuointi-idea-arm-mies

Kuten sanottu, maori heimojen tatuoinnit ovat pyhiä. Tästä syystä prosessi tatuoinnilla itsessään liittyy useita riittejä. Ne liittyvät siihen, miten ruokinnan, asenne ennen, sen aikana ja sen jälkeen tatuointi prosessi.

Maori tatuointi nainen back-tribaali tatttos

Lisäksi maori tatuoinnin yleisesti melko monimutkainen. Miehillä kasvojen tatuointi oli keino osoittaa heidän sosiaalista asemaansa ja heidän perheilleen. Kaikki ihmiset eivät ole keinoja varaa niin taidetta; se oli varattu vain niille korkea sijoitus.

Maori tatuointi-naisen miehen syistä tarkoittava

Koodi tunnetaan tatuoijan osoitti säännöt alkuperäisen Maori tatuointi. Osa kasvojen varattiin historian tatuoitu mies (perheen äidin ja isän); Muilla aloilla havainnollisti oman menestyksensä ja saavutuksia.

Prosessi maori tatuointia voi olla monimutkainen ja erittäin kivulias

Maori tatuointi-tatuointi-perinteisessä merkityksessä

Maori ihmiset ymmärsivät nämä heimojen tatuoinnit eivät neuloilla mutta veitsillä ja sakset valmistettu hain hampaat, luu ja kivi. Siksi on ymmärrettävää, miksi menettely maori tatuointi oli useimmissa tapauksissa hyvin tuskallista.

Maori tatuointi back-perusteet-ajatus

Tämä prosessi tapahtui kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen oli leikata ihoa terävien instrumenttien; toinen toiminto oli alkua alueille näin saatu musteet.

Maori tatuoinnit-arm-naisen miehen idee

Toinen mahdollisuus oli käyttää saksia ajautunut luonnollinen pigmentti. Hän vietiin sitten ihoon avulla vasaran sovelsi sakset.

Maori tatuointi man arm tarkoittava

Iho käsitelty näitä välineitä oli koristeltu luonnon musteet. Kyseiset työntekijät kohtaavat olivat mustia (puuhiiltä); ottamatta muut ruumiinosat olivat selvempiä luonnon pigmentit.

Perusteet ja Maori tatuointi miehen ja naisen symbolit ja niiden merkitykset

tarkoittaen-tatuointi-maori-Manaia-musta-malli

Maori tatuointi on monenlaisia ​​kuvioita ja symboleja, jotka kukin on erityinen merkitys. Lisäksi eristetty kuviot, on myös monimutkaisempia symboleja, jotka yhdistävät useita syitä. Niiden tehtävänä on kertoa tarina yhteenvetona. Alla on paljastaa maori tatuointi merkitys molempien tribaali tatuointi.

Maori tatuointi miehen ja naisen Suosittuja Syyt

tribal-tattoo-maori arm-ta-Moko

kierre mainittu koru, on kuvio, joka nimeää alussa, kasvua ja harmonian. Tämä tatuointi merkitys maori pitkälti perustuu saniainen lehtiä että kierre on tyylitelty tavalla.

tribal-tattoo-Mandala-nainen-arm

koukku ja kala, Hei Matau kutsutaan, ovat symbolinen tapa esittää vaurautta. Tämä merkitys on peräisin siitä, että kala oli tyypillisiä ruokia maori. Rikkaus elintarvikkeiden osalta oli niin tiiviisti sidoksissa hyvinvoinnin yksilön, vaan myös, että yhteisön.

Tatuoinnit-heimojen-maori-motiivin nainen-arm

Lisäksi kalaa ja koukku ovat kuvia, jotka liittyvät terveyteen ja voimaa. Koska luonnollinen elinympäristö kalaa, ne myös symboloivat matkaa merellä.

Maori tatuointi-nainen-hartia-back-kukka-kuvio

yksinkertainen solmu Maori on malli, joka osoittaa elämän ja sen vaiheista. Se on myös ikuisuuden symboli, kuten se, joka on tuttu länsimaisen kulttuurin.

tatuointi-maori tarkoittavia-idee-tatuointi

kaksinkertainen solmu tai kolminkertainen on tapa havainnollistaa liitto kaksi ihmistä tai kaksi yhteisöä. Lainanotto ajatus ikuisuuden edellistä hahmoa, nämä solmut edustavat unionin elämää. Se on kuvallinen tapa kuvata ystävyyttä ja kanta.

Vieläkin perinteinen Maori tatuointi malleja naisille ja miehille
Tatuoinnit-heimojen-motiivin mohori-idee-Mandala

Pakati tatuointi, sanoi myös koiran iho, on tyypillinen kaava miehille. Se liittyy sotureita, taistelut, rohkeutta ja voimaa.

Kuvio hikuaua ​​sanoo tail makrilli, Sen tehtävänä on edustaa Taranaki alueen. Tämä on osa Uuden-Seelannin liittyvän ajatuksen vaurautta.

Maori tatuointi kuvio varsi tarkoittava

kalansuomuineen, unaunahi, ovat symboli kiinnitetty runsautta ja hyvä terveys.

Kuvio ahu ahu Mataroa, edustaa sarjaa käyttäen pystysuorat viivat suljettu runko, on tapa maori näyttää kykyjä ja menestystä henkilön fyysisten testejä. Yleisemmin tämä motiivi edustaa myös haasteita.

Maori tatuointi hihat heimojen-tatuointi-ajatus

Taratarekae kuvio on helppo tunnistaa, sillä se edustaa hain hampaat suljettu kehyksessä. Niin vähän arvata, sen symbolinen merkitys liittyy kuin vaarallisen kalaa.

Katso lisää kuvia Maori tatuointi merkitys

Maori tatuointi nainen ranne-ideoita

Lisäksi näistä syistä maori mukautettu edustaa kaksi mielenkiintoista kuvilta, Manaia ja Hei-Tiki. Täällä deciphering niiden merkitykset:

TA-moko-tatouge-maori-jalka-heimojen-tatuoinnit

Kuvio kutsuttu Manaia on myyttinen olento, jolla on riittävästi linnun pään, kehon ihmisen ja kalan pyrstöön. Tämä mielenkiintoinen olento symbolisoi hengellinen valvojana henkilö. Koska sen attribuutteja, sillä on valta vedessä, maalla ja ilmassa.

tatuointi heimojen-Polynesie-pyöreä olake

Korkeakoulu-Tiki motiivi on inspiroinut ulkonäkö taikakalu maori. Se näyttää edustamaanihmisalkion ja tunnetaan laakerin onnea. Sen muoto liittyy myös symboliikkaa hedelmällisyyttä.

Merkityksen heimojen maori tatuointi koostuu useista motiiveja ja tyylitelty kertomuksia

tatuointi varsi-naaras-malli-maori

Maori tatuoinnit on myös tunnusomaista, että on olemassa joitakin yhdistelmiä kuvioita ja kuvia arvo tyylitelty kerronta. Tässä on neljä tunnetuin:

Maori tatuointi man arm-hartia-malli

tribaali tatuointi Te Ora O Mauin on inspiroinut tarinan myyttinen hahmo, Maui. Hän olisi löytäneet maan Uusi-Seelanti (kutsutaan Autearoa). Heitettiin mereen hänen äitinsä, joka luuli kuolleen syntyessään, lapsen pelasti aallot. Hänen teini hän sai hämmästyttäviä ja hänen elämänsä leimasi valtava saavutuksia.

maori-tatuointi heimojen sun miehen käsivarteen

Maori tatuoinnit sanoo Pikorua kuvaavat merellä ja maalla. Se on tapa osoittaa kasvua ja elämää.

tatuointi miehen jalka-suunnittelu-tribaali tatuointi

motiivi Nga Hau E Wha esittää neljä puolilla maailmaa ja neljä tuulta. Lisäksi se toimittaa viestin kunnioittamisen jumalallinen voimat ja niiden kaikkivaltiuteen.

Maori tatuointi-arm-man-heimojen motiiveja

tribaali tatuointi Timatanga on epäselvä alkuperää ja sen merkitys on epäselvä. Se näyttää edustavan vanhemmille ja lapsille ja heidän elämänsä yhdessä ja kun niiden polut eroavat.

Maori tatuointi miehen ja moderni nainen

idee-maori tattoo-arm-tatto heimojen-Polynesie

Maori ihmistä, tatuoinnit olivat pitkään olennainen osa kulttuuria ja elämäntapaa. Tänään perinne hankkia heimojen tatuoinnit jatkettava joillakin kiinnitys merkki perinteisen kulttuurin Uusi-Seelanti.

kuvio-tatuointi-maori-face-mies

Nykyään maori tatuointi on myös suosittu eritaustaisten ihmisten jotka ihailevat perinnettä heimojen tatuointi. Kuluneet naisten ja miesten ympäri maailmaa, nämä tatuoinnit eivät välttämättä noudata antiikin periaatteita maori kulttuuriin.
TA-moko-maori tatuoinnit-jalka-idea-motiivi

Harvoin kuluneet kasvoille, moderni maori mallia käytetään idea mies ja nainen tatuointi käsivarret, selkä, jalat, mutta myös muihin kehon osiin. Professional tatuoijan usein perinteisiä malleja; Kuitenkin, tatuoinnit voi myös sisältää elementtejä muista viljelmistä.

maori-tatuointi-kaula kuvio-Polynesie heimojen

Jos haluat nauttia maori tatuointi, harkitse arvo viestin haluat antaa. Jotkut ihmiset vain rakastumaan Polynesian motiiveja; ne eivät välttämättä ole erityinen viesti jakaa. Toiset ovat houkutelleet monimutkaisuus maori motiiveja ja niiden merkityksistä. Niillä on taipumus tehdä laaja tutkimus ennen valintaa malleja, jotka sopivat heille parhaiten.

Maori tatuointi nainen ranne heimojen kuvio

Lähestymistapaanne maori tatuointi myös määriteltävä, miten voit lähestyä prosessi tatuointi itse. Jos olet enemmän entiseen luokkaan, voit ottaa yhteyttä ammatillinen tatuointi, joka on vain perehtynyt maori motiiveja. Mitä tulee niihin toiseen luokkaan, he luultavasti kääntyä erikoislääkärin tietää kaikki salaisuudet tatuointi maori.

tarkoittaen-tatuointi heimojen-maori-perusteet


About the author

admin