Lintu tatuointi 8 tatuointi ideoita ja merkityksiä – anews24.info

Lintu tatuointi 8 tatuointi ideoita ja merkityksiä

lintu tatuointi väri-DOS-nainen malli

Kuten tatuointeja ja luonto? Tässä tapauksessa on olemassa hyvät mahdollisuudet, että sinulla on katsottu mahdollisuus tehdä sinulle lintu tatuointi. Kuten kaikki muutkin syyt tatuointeja, jotka edustavat yhden tai useamman linnun on symbolinen merkitys.


yleensä

lintu tatuointi merkitys liittyy vapauden ja vahvuus luonnetta.

Linnut ovat olentoja, jotka näkyvät monissa kulttuureissa ympäri maailmaa symboleina vapautta, mutta myös ihmissielun ja sen tuonpuoleisuuden. Niistä linnut tatuoinnit nainen ja suosittu mies, ovat samat kuin Phoenix, riikinkukko, niellä, kotka ja kyyhky. Lisäksi on myös enemmän abstrakteja esityksiä lukien lintujen siluetteja. Ne osoittavat koko kuvan lintu tatuointi ja tulkita sitä omaperäisesti. Alla esitämme esimerkkejä linnun tatuointeja ja niiden merkityksiä suosituimpia aiheita.

Lintu kyyhky tatuointi symboloi harmoniaa ja rauhaa

idee-tatuointi ranteessa Dove-lapsenlapset tatuoinnit-malli

Koskien lintu tatuointi merkitys ja kuva kyyhky, huomaa heti, että tämä on malli molemmat hyvin vanha ja erittäin tunnettu useimmissa länsimaissa. Kyyhkynen tatuointeja symboloivan rauhaa ja harmoniaa; ne edustavat samalla selviytymisen tapahtuman jälkeen.

pienet tatuoinnit-nainen-kyyhky lintu-idee

Kyyhkynen on myös merkitystä liittyvä rauhallinen ja tyyni suhtautuminen elämään ja kokeet, jotka aloitimme. Pieni tai suuri, tämä lintu on joskus tatuoitu ranne, joskus kaulaan, nilkan tai taaksepäin. Nykyään se vetoaa naisiin kuin miehiin.

Peacock tatuointi on erilainen merkitys eri kulttuureissa

tatuointi riikinkukko värinen jalka-idee

Riikinkukko lintu tatuoinnit ovat merkittäviä niiden rikkaus värejä ja yksityiskohtia. Monimutkaisia, ne vaativat pitkää ja tarkkaa työtä ammattilainen tatuoija. Tästä syystä ne pidetään myös kalliimpaa ja tuskallista kuin muita lintuja tatuointeja. Side tarkoittaa riikinkukko tatuointi erotamme useita symboleja eri kulttuureissa. Yleensä riikinkukko on kuninkaallinen ja mahtava olento; Joten se on tapa esittää aateliston ja arvokkuutta.

riikinkukko tatuointi-nainen-vatsa-black-kuva

Lisäksi joissain uskonnoissa riikinkukko on lintu liittyvä jumaluutta ja kuolemattomuus. Hindulaisuudessa, riikinkukko liittyy Krishna ja buddhalaisia, se on rehellisyyttä. Antiikin kreikkalaiset, se oli symboli kuningatar jumalten Hera. Lopuksi, joukossa Kiina, se ymmärretään edustavan uudestisyntyminen, ylösnousemus ja kyky parantaa.

Merkitys tatuointi Phoenix - uudestisyntyminen ja luonteenlujuutta

feeniks lintu tatuointi käsivarteen-nainen malli

Phoenix lintu tatuointi on samanlainen kuin Phoenix, että se on monimutkainen ja siinä on syvempi merkitys, mutta myös vaihtelee perinteiden ja kulttuureissa. Useita tarinoita kuvata tätä linnun voi palata kuoleman jälkeen ja nousee tuhkasta. Tästä syystä se on aina symboloi voimaa, taistelua ja uudestisyntyminen.

Phoenix tatuointi-ranteessa naisen miehen idee

Feeniks on lintu tatuointi, joka on suosittu naisten ja miesten kesken. Keskuudessa egyptiläiset ja muinaiset kreikkalaiset, se liittyy auringon. Kiinan ja Japanin, tämä lintulajia myös symboloi harmoniaa ja tasapainoa maailmassa. Koska sen rikas historia, feeniks tatuointi voidaan tulkita kaikki nämä eri tavoilla.

Swallow lintu tatuointi idea - toivoa, voitto ja suojaus

nielemään tatuointi lintujen jalka-nainen-lastenlasta tatuoinnit

Mitattuna linnun tatuointi merkitys, pääskynen on pitkä historia. Aiemmin pääskynen oli lähinnä miehen tatuointi varattu merimiehet ja niille, jotka purjehtivat merelle. Tämä selittyy sillä, että lintu oli pitkään käytössä merimiehet keinona löytää laakerit kursseja niiden matkustaa.

Bird Silhouette tatuointi ranteessa tarkoittava nainen

Nykyisin tämä tatuointi on myös suosii monia naisia. Sen symboliikka liittyy myös uskollisuus, uusiminen, elämäniloa ja onnea. Joli, tatuoinnilla esiintyy erilaisissa muodoissa eri ruumiinosia.

Linnut tribaali tatuointi versio

tribaali tatuointi kuvio ranne lintu

Termi tribaali tatuointi on sarja tekniikoita ja motiiveja tyypillistä joidenkin viljelykasvien rikas perinteet taidetta. Nämä tatuoinnit on tunnusomaista runko koristeltu kuvioita innoittamana ihmisen luontoon. Näistä syistä on olemassa useita erilaisia ​​lintuja, jotka vaihtelevat alueittain ja legendoja kunkin ihmisiä.

tatuointi heimojen-lintu ranteessa pöllö

Lajista riippumatta linnun päättää tarjota heimojen tatuointi versiossa se poltetaan käyttäen tyypillisiä tekniikoita näiden kasvien. Jos haluat lisätietoja, lue erityinen artikkeli heimojen tatuoinnit.

Kotka lintu tatuointi - voimaa, vapautta, kuninkaallisten ja vastus

tatuoinnit-linnut eagle-man hartioiden signfication-mallit

Kotka tatuointi on toinen hyvin vanha ja erittäin suosittu versio lintu tatuointeja. Koska alkuperää ihmiskunnan, kotka on aina symboloi voima ja se ymmärretään edustus jumalien ja Kings.

tattoo eagle tarkoittava ranne-mies

Lisäksi voimaa ja kuninkaallisia, kotka tatuointi on myös tapa osoittaa sitoutumisensa vapauden ja kyky voittaa vaikeudet. Henkisesti nämä linnut pidetään symboleja viisauden, keskittymistä ja selkeys.

Tatuoinnit linnut kuva miehille ja naisille

tatuointi sormen-lintu-idee-lapsenlapset syistä-tatuoinnit

Eikä päätynyt tietyn lintu tatuointi, se voi myös päättää tarjota lintu siluetti tatuointi. Se on abstrakti tapa edustaa joukko ideoita ja merkityksiä kuvaan liittyy näiden olentojen yleensä.

lintu tatuointi varsi-muoto esimerkkejä

Nämä linnut tatuoinnit vaihtelevat kooltaan ja kuvioita. Jotkut esittävät yhden linnun, kun taas toiset esittävät kaksi tai kolme numeroa, yleensä lennon.

Linnut pari tatuointeja symboloi rakkautta

tatuointi lintujen vääntöä niskan naisen tarkoittava rakkaus

Pari linnut tatuointeja myös selvä merkitys. Se liittyy rakkaus ja uskollisuus kaksi kaksi ystäville. Tämä variantti lintu tatuointi voi liittyä sydämen. Lisäksi jotkut parit haluavat edustaa kahta erillistä lintua; ovat kukin kumppani ilmaisee kiintymystä toista.

tatuointi-rakkaus-lintu ranne vääntömomentin nainen mies

Niin monet tatuointi ideoita miehiä ja naisia ​​eri muodoissa. Mikä näistä vaihtoehdoista valitsisit?

pieni-tatuointi-ajatus-hartia-titi-esimerkki

Breakfast-niellä-tatuointi-kuvia tarkoittava nainen

Bird tatuointi merkitys olkapää-vaimo


Like this post? Please share to your friends: