kauneus

meikki varastointi: helppo ideoita toteuttaa ja edullinen hinta

DIY meikkiä varastointi ajatus

Etsit idea meikkiä varastointi käytännöllinen ja edullinen? Olemme valinneet joitakin parhaista varastoinnin ideoita meikki tehdä itse tai ostaa online ... Kaikki ideat ovat sopeutuneet budjetin ja vaativat hyvin vähän aikaa toteutua.


Varastointi seinä DIY meikki säilytyslaatikko meikki laatikko

Seuraavat rivit löydät meikki tallennusratkaisuja DIY tai pieni hinta ostaa verkossa tai IKEA. Näet - meikki varastointi ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nautinnollista!

Saat onnistuneen varastointi meikki, tehdä eräänlainen!

Olemme tottuneet kerääntyä kohteita, jotka eivät ole enää käytössä. Olemme aina sanoneet, "Ehkä Aion käyttää tätä kohteen yhtä päivänä ..." Mutta se päivä ei koskaan tule ja voit päätyä huomattavan määrän esineitä, vie vähän liikaa tilaa. Kaikki tällaiset meikki! Ennen kuin yrittää löytää meikki tallennustilaa ratkaisu sinulle, älä lajitella! Katso viimeinen voimassaolopäivä tuotteiden ja sammuttaa ne, joita et enää käytä. Jos sinulla on meikki, joka et laita, mutta päivämäärä ei ole vanhentunut, tarjoa sen kaverille, esimerkiksi.

DIY meikki varastointi ajatusta lakka

Erottaa paremmin tallentaa ja järjestää

Lakat, huulipunat, huuli harjat, ripsiväri, voiteet, luomiväri ... Erillinen paremmin tallentaa ja järjestellä meikkejä! Tahansa kauneutta tuote vaatii erityistä varastointia. Se ei ole listalla samalla tavalla nämä harjat ja maalit, esimerkiksi. Ja ennen kaikkea, älä anna tarvittavaa ja säännöllisesti katsella päättymispäivää kosmetiikkaa.

On parempi olla joitakin laadukkaita meikki tuotteita sijaan, liikaa, mutta heikkolaatuisia. Tämä pätee erityisesti meikki silmät ja huulet. Aina valita luomutuotteita, ja ajatus hieman kalliimpaa, takaavat laadun ja terve! Huulipuna on jotain, joka nielee As (alitajuisesti tietenkin). Tässä syy, miksi me valita huulipunaa 100% orgaanista. Mitä meikki silmät - silmät ovat hyvin herkkiä ja niin olla hyvin varovainen. Koskaan nukahtaa silmämeikki!

Ostaessaan meikki, harkitse tämä lause:

"En koskaan laittaa kosmeettista valmistetta naamaani, että en voinut syödä!"

Saat ajatus ... �� On aika mennä vihreä ...

varastointi DIY meikkausliikkeeseen meikki ajatus

Säilytystilaa meikki sopiva koko hänen elintilaa

Sinulla on meikkiä huonekaluja? Se on hienoa! Sinulla on varaa tahansa tallennustilaa teillä ja erityisesti komerot mihin tuotteita. Joten sinulla säilytysratkaisuusi meikki silmien edessä.

Jos sinulla ei ole meikkiä huonekalut ja kotiasi on pieni, niin se on parempi valita toimiva meikki säilytysratkaisu. Maksimoida pieneen tilaan, järjestää sen korkeus. Tässä on tallennusratkaisu meikki todella kätevää, että voit ripustaa oveen oman kylpyhuoneen tai makuuhuoneen:
varastointi ajatus meikki häkkivarasto ratkaisu

Voit tehdä itse, jos sinulla on ompelukone tai ostaa sen verkossa. Ne ovat kaikkialla ja epäilemättä löydät IKEA. Se on täydellinen ratkaisu pieni kylpyhuone tai makuuhuoneeseen.

Wall säilytysratkaisu meikki optimoida avaruuteen

Rakastamme meikkiä ratkaisu DIY säilytyslaatikko muuri kuva alla. Se sopii pieniin tiloihin ja erittäin toimiva. Tällaisen keksinnön et koskaan löydä meikkejä. Sinulla on aina silmiemme edessä ... Hienoa! Rakastamme ajatus tämän alkuperäisen seinämaalaus ja kätevä. Se on hyvä vaihtoehto seinään taskuun.

meikki-varastointi-wall-idee-DIY

meikki varastointi ideoita tehdä itse

tyhjä lasipurkkeihin? Hienoa! Ruukut helposti muuntaa varastointi esine oman harjat, kyniä, eyelinereissa, ripsivärit ... Ne ovat niin käytännöllistä! Voit käyttää samaa metallia ruukkuihin, keramiikka jne Ei todellakaan ole rajoja. Haluttaessa koristella tai vetämällä niitä maalilla sopivat kyseisen materiaalin. On sovitettu maalien lasi, esimerkiksi. Löydät kaikki välttämättömiä erikoisliike tai halvempia - verkossa.

meikki-ideoita-järjestö-storage-avaruus-DIY

Täällä, meikki alue täydellisesti siisti ja edullinen hinta! Sen järjestäjä on käyttänyt ruukut e metalli- ja pahvilaatikoihin. Metalli ruukut myydään IKEA. Ja pahvilaatikoita, jos et ole kotona, sinun on helppo löytää saman myymälässä vieressä.

ideoita pot-storage-avaruus-DIY

Usein sanotaan, parhaat ratkaisut ovat yksinkertaisin ratkaisu. Ei ole mitään helpompaa kuin ostaa tyylikäs tarjotin ja laittaa kaikki hänen meikki sisäpuolella. Voit myös käyttää vanhaa levyä ja anna sille toinen elämä! Pitää kaiken - hajuvettä, hiusharjaasi, meikkejä.

Tämä tarjotin puu on erittäin tyylikäs ja kauniisti sovitettu valkoinen muki mustia pisteitä. Hän tuo Skandinavian ja maalaismainen koskettaa.

Varastointi-meikki-DIY-ideoita-wc

monipuolistaa varastointi tarjotin

Palveleva tarjotin on halpa ja meillä kaikilla on kotona! Jos sinulla ei ole paljon meikkiä ja tilaa, mihin tarjotin tallennusratkaisu on helpoin meikki. Saat tyylikäs, Skandinavian ja modernia tyyliä, valitse puu. Voit myös asentaa kaksi, toistensa päälle. Jonka alla on iloa pikkutavaroille - kyniä, huulipunat, ripsivärit. Ja yllä voidaan tallentaa hajuvettä, wc vesi, kasvovoide, jne

idee-varastointi-meikki-a-puna-huuletjärjestäminen idea-meikki-pot-DIY

Meikki harjat, ei ole mitään yksinkertaisempi kuin laittaa ne tyhjä lasi tai potin. Täytä kahvipannu siemeniä tai kiviä, jotta ne eivät pääse liikkumaan! Todella alkuperäinen idea ja hyvin houkuttelevaa niille, jotka rakastavat tuoksu kahvia ...

tallennustilaa-ideoita-varastointi-idea-meikki-ranger

Varastointi-meikki-box-idea-DIY

Yksinkertainen ja toimiva varastointi on onnistunut meikki varastointi ...Varastointi-meikki-DIY-ideoita-ei-rakas

Varastointi-meikki-idee-DIY-pot-store meikki

Muovipullo leikkaus kahteen - vihreää meikkiä ja DIY säilytysratkaisu

muovipullo, olemme jo nähneet puolestaan ​​melkein mitä tahansa ... Ja kyllä, eikä heittää roskiin meille, se muuttuu käytännön merkitystä! Sama meikkejä, vain leikata muovipullo kaksi ja tässä on meikkejä tallennusratkaisu Kierrätystä siellä.

Varastointi-meikki-ideoita-DIY-store-wc-a-puna-huulet

Jos DIY ideat eivät ole intohimosi, sinun on helppo löytää kohde sopii tarpeisiisi tai verkossa IKEA. Ruotsin valmistaja on aina jotain meille ...

Varastointi-meikki-no-hinta-buy-ideoita

meikki tallennusratkaisut ovat todella monia. Se kaikki riippuu tarpeista, budjetti ja halu luoda! Kierrätysratkaisuja priorisoida ja alhaiset hinnat on aina hyvä idea.

box-varastointi-meikki-DIY-ideoita

Kenkä laatikoita ja kartonkien muuttuvat edullisia säilytysratkaisu meikkiä!

box-box-idea-varastointi-DIY-meikki

Ei ole tarvetta käyttää paljon rahaa siivota hänen meikkiä. Sen sijaan, katso mitä olet kotona - tyhjiä laatikoita kenkiä, laatikoita jne. Jos sinulla ei ole yksi, vain mennä kauppaan vieressäsi ja kysyä kartongit. Se on hyvin yksinkertainen ja täysin ilmaiseksi! Laatikoista talteen päätät miten edetä siellä. Voi tehdä yksinkertaisia ​​laatikoita tai keksiä alkuperäisen kokoonpanon (kuten kuvassa yllä).

Toteuttamiseksi tämän projektin, kaikki mitä tarvitset on sakset, liimaa, teippiä ja ... kärsivällisyyttä! Jos haluat muokata keksinnön varastoon pakkauspaperina, markkereita, tarroja ja nauhoja.

box-varastointi-meikki-ei-rakas-taitoa

Potit ovat ihanteellinen varastointiin siveltimiä ja kyniä.

keräytyy usein tyhjä lasipurkkeihin kotona. Että koska ne voivat palvella sinua monin tavoin. Niitä käytetään pitämään tärkkelys, kahvia, teetä jne On myös mahdollista käyttää niitä tallentaa kosmetiikkaa! Muokata, pukea heidät hauskaa kangasta tai koristella niitä yksinkertaisesti lahjapaperista.

meikki-varastointi-ajatus alkuperäisten DIY Varastointi-meikki-idea-ei-rakas

Tallennusratkaisu meikki pinnoitetun haittoja päättyy? Miksi ei!

Varastointi liuos alla on optimoitu ja käytännöllinen. Se tehtiin vastaan ​​päällystetty. Rakastamme pientä laatikkoa ja kermainen ja pehmeät värit. Tämä ratkaisu myös sopivat täydellisesti kylpyhuoneeseen.

box-varastointi-meikki-DIY box-varastointi-idea-meikki-meikki-myymälä box-Kenkätelineitä-meikki-DIY

Ja jos haluat, tässä varastointi ajatus meikki pahvista. Periaate on hyvin yksinkertainen. Yksinkertaisesti ottaa tarpeeksi paksua pahvia, sakset, kynän ja mittaria. On tärkeää laskea mittaukset onnistuneen projektin. Katso kuva alla ja ymmärrät periaatetta:

Ajatus-box-varastointi-meikki-DIY pahvi idee-varastointi-meikki-box-pahvi

On vaikea uskoa, mutta kaapissa laatikoilla, jonka näet alla, on tehty täysin shoeboxes. Sitten hänet pukeutunut vaaleanpunainen paperia ja koristeltu kaunis kirkas kukkia hieman pep.

box-box-meikki-varastointi-DIY laatikot Kenkätelineitä-idea-meikki


About the author

admin