designesineiden

20 esimerkkejä modernin takka olohuoneessa

takka'angle design

Aina unelmoinut nykyaikaisen takka olohuoneessa? Miten lisätä siihen sellainen takka sisustus huoneen elämän? Tai miten uudistaa takka? Tarjoamme lounge moderni takka kuvat innostaa sinua ja toteuttaa unelmasi.


Design-tyyli tai perinteisempiä tulisijat, tai ilman Insert - voit valita oikea ajatus! Valikoimaamme nykyajan vaikuttava tulisijojen lisätä uuden ulottuvuuden kotiisi. Puun ja monipolttoainekattilan, kaasu tai sähkö, tulisijoistamme tekevät asuintilaa lämmin ja vieraanvarainen alue.

Moderni takka tuo lämmin tunnelma olohuoneessa

moderni kaasutakka

Useimmat teistä ovat ehkä suuria faneja moderni muotoilu tyylikäs, tyylikkyys ja tyylikäs odottamattomia yksityiskohtia. Vaikka tila on moderni, se ei voi olla lämmin ja ystävällinen ilmapiiri ja mukava viettää aikaa. Se kestää vain oikeaa nappia se muuttuu lämmin koti ja ajan tasalla. Olemme koonneet kokoelma 55 loistava esimerkkejä modernin takka, esittää eri tiloissa talon. Ottaa takka kotona ei vain luo lämpöä, mutta ihanteellinen paikka kerätä ja viihdettä ja toimii täydellinen keskipiste.

Savupiipun Tänään eri muodoissa

moderni tulisija'angle

Muotoilu järjestely mukavat etuistuimet takkaan niin hyödyntää tilaa. Useimmat takka malleja on räätälöity, mutta monia ajatuksia, jotka esitimme voidaan helposti mukauttaa kotiisi. Nauti kuvia modernin takka alla ja inspiroidu.

riipus moderni takka olohuoneessa

Moderni takka olohuoneessa

Se on keskipiste huoneen

moderni avotakka

Joskus löydät nurkkaan

suunnitella Contemporary takka

Joskus se on seinällä

Takka seinälle

Se hyväksyy geometriset muodot

Takka Suunnittelu kierros

Moderni takka olohuone suunnittelu

Moderni takka olohuone suunnittelu

musta ja valkoinen kontrasti Takka

musta ja valkoinen kontrasti Takka

Sisustettu kivi, se on näyttelyssä

kaunis kivi takka

Moderni takka valkoinen olohuoneessa

Moderni takka valkoinen olohuoneessa Moderni takka maalaismainen lounge Moderni takka suunnittelu Moderni takka olohuone näkymät takka koristeltu kivillä Musta Contemporary Takka Pohjoismainen muotoilu Salon ja savupiippu Värikäs huone, jossa on moderni tulisija Mukava takkahuone muotoiluun ja nykypäivän olohuone takka


About the author

admin