Gulv og tepper

imitasjon parkett fliser 48 fantastiske ideer

fliser imitasjon parkett gulv belegg design idé mirage idé

Når vi tenker på å dekke vår jord og våre vegger, ofte vurderer to mulige løsninger: enten fliser eller tregulv. Begge har sine fordeler og ulemper.


Flisene er holdbare og moderne. Den kommer i forskjellige stiler, farger og mønstre. Den er ideell for bad og toalett. Wood, i mellomtiden, er naturlig og gir et snev av varme i rommet. Og hvis du ønsker et gulv som kombinerer varmen av tre til spesifikasjoner fliser?

porselen fliser på gulv effekt design idé utvendig maling møbler slip

Har du noen gang hørt om imitasjon parkett fliser ? Den har alle de tekniske funksjonene til et moderne flis. I tillegg har den estetikk og den autentiske sjarmen av naturlig tre. For å illustrere dette moderne bryllup, valgte vi mer enn 48 eksempler på bad, stuer, spisestue og soverom er innredet med porselen keramiske fliser ligne tre til perfeksjon.

imitasjon parkett fliser ved Marazzi

fliser imitasjon tregulv utforming gulv designkonsept restaurant Marazzi utvikling

I dag presenterer vi seks italienske selskaper spesialisert på produksjon utformingen porselen keramiske fliser. Alle med stor kompetanse og tilbyr samlinger av faux tre fliser. Vi begynner med å presentere deg Marazzi selskapet, Mirage Atlas Concorde og slutt med ABK, Vives og FAP Ceramiche.

grå imitert parkett fliser ved Marazzi

imitasjon fliser på gulv tre design idé marrazi stue møbler

Marazzi er et selskap anerkjent internasjonalt, som spesialiserer seg på produksjon og salg av keramiske fliser. Denne produsenten har et bredt utvalg av porselen steintøy gulv og krystallisert steintøy, samt mosaikk, marmor, granitt, naturlig stein og andre. På deres hjemmeside, kan du oppdage det brede spekter av farger, størrelser, tykkelser og design. Styrken i selskapet er at det gir både keramiske produkter av høy kvalitet mens betalende oppmerksomhet til miljøet.

mørke tregulv imitasjon fliser ved Mirage selskap

fliser tre effekt gulv idé etasje lounge belegg

Mirage er et selskap spesialisert i belegg prosjekter gulv og vegger i porselen steintøy. For 40 år, er selskapet representert i mer enn 130 land over hele verden. Gjennom sin kompetanse og sin kunnskap, design Mirage keramiske løsninger og samtidig opprettholde en følsomhet for miljøet. Noon Deres samling er en samling som kombinerer varmen av tre med de tekniske egenskapene til porselen steintøy. Den kommer i 5 farger, 2 utførelser og 3 størrelser. Porselen steintøy er meget motstandsdyktig og kompakt materiale. Det kan imitere ikke bare tre, men også betong og skifer. Porselen steintøy er et materiale fra en blanding av leire og silika.

oppnevnt stue med imitasjon parkett gulv, design Atlas Concorde

porselen fliser virkning parkettgulv salong belegging interiør

Det italienske selskapet Atlas Concorde er en av de største aktørene i keramikk markedet. Synonymt med kvalitet, stil og teknologi, selskapet tilbyr et bredt spekter av keramikk og porselen fliser. Deres samlingen inneholder Noce Hickory steintøy imitere tregulv. De tilbyr også fantastisk imitasjon marmor look, stein, sement, tekstur, og en rekke farger. Alle deres produkter er kvalifisert og har et fint jobbet estetikk.

Bad med flislagt porselen gulv effekt, Atlas Concorde

badet porselen fliser på gulv idé atlas enhetlig design imitasjon

moderne og funksjonell plass dekket med porselen fliser på gulv effekt, Atlas Concordeporselen flis design moderne interiør tre effekt atlas concorde

Den tre utseende porselen belegg er en perfekt løsning for utendørs bruk. Den sistnevnte, som ofte utsettes for fuktighet, krever bruk av sterke, slitesterke materialer.

Fliser på gulv porselen effekt, Atlas ConcordeUtendørs tregulv moderne design imitasjon flis

Fliser imitasjon parkett med alderen utseende ved ABK

salong flislagt gulv belegg tre ser gammel idé

ABK er en produsent spesialisert i sektoren av det keramiske belegget. Selskapet produserer også gulvfliser porselen steintøy. Internasjonalt anerkjent siden 1992 selskapet produserer produkter og moderne design takket være sin strategi med fokus på estetikk og kvalitet. Bortsett fra imitasjon parkett belegg, tilbyr selskapet også belegg marmor og stein effekt. signert Kvalitet: Made in Italy!

Spisestue innredet med antikke gulv flis utseende ved Ceramica Vives

parkett flis design distressed effekt stue idé belegg

Vives Azulejos y Gres er et selskap spesialisert på produksjon av keramiske produkter. Den produserer Kina, emaljert steintøy, porselen fliser og spesielle stykker. Ideologien av selskapet er basert på kontinuerlig forskning for å forutse markedstrender og nye teknologier. Selskapet er også kjent med sin miljøpolitikk. Hun investerer jevnlig i miljøvern. Å gjøre sine sandstein gulv og belegg i rødt lim, de fortsatt bruke lokale materialer og resirkulerte materialer.

grå gulvfliser imiterer av Cerdomus

bad gulv idé badekar deco fliser massivt tre

Cerdomus Selskapet er en betydelig aktør innen produksjon av porselen steintøy. Den italienske produsenten jobber med mange partnere internasjonalt. Dynamisk, nyskapende og moderne, tilbyr selskapet en rekke alle produkter laget i Italia. Cerdomus ble grunnlagt i 1969 av Cesare Biancini, sønn av billedhuggeren Angelo Biancini. I første omgang jobber selskapet med glassert takstein. Etter hvert går hun til en ny teknikk for rask matlaging med hvit pasta. Det var først i 1996 at produksjonen med porselen begynte å Cerdomus. Selskapet stopper ikke å utvikle seg og søke nye teknologiske løsninger å forbedre hverdagen.

Tile imitere tre av Marazzi

Moderne design rom interiør Round kaffe deco flislegging tre effekt tabellen Marazzi

FAP Cermaiche tilhører en av de største navnene i keramiske produksjon sektor, Gruppo Concorde. Historien til selskapet begynner å 60s med over 50 års erfaring ved fremstilling av beleggoppløsninger av jord og vegg design, selskapet er i dag en stor aktør i den keramiske markedet. Alle deres produkter er signert: 100% laget i Italia.

Tile etterligne effekten av tre italiensk design, FAP Cermaiche

flislagt gulv fliser imitasjon italiensk design

Oppdag øvrige forslag til seks fliser selskaper keramikk og porselen etterligne tre:

imitasjon tre fliser på badet

flis imitasjon parkett ideer dusj belegg

Den store fordelen med imitasjon parkett fliser er det enkelt vedlikehold. På den ene siden, er det tømmer et materiale som har en enestående estetiske. På den annen side, det krever spesiell omsorg. Mens fliser er svært holdbare og enkle å rengjøre. Gjennom imitasjon parkett gulv, kan du nyte estetikk tre og enkelt vedlikehold fliser på en gang.

fliser ligne idé for parkettgulv og vegger

fliser massivt tre parkett fliser

Estetikk av tre korn flisene er så hardt at det er vanskelig å tro at det ikke er tregulv.

Dekor møbler og dekke med fliser som imiterer tre

etterligning parkett fliser belegging tregulv

kjøkken gulvfliser imiterer tre

parkett kjøkkengulvet fliser imitasjon flis

Lys treimitasjon med Marazzi

imitasjon tre fliser Marazzi moderne idé salong gulvbelegg utforming

grå imitert parkett fliser ved Marazzi Design

grå imitasjon fliser på gulv utforming lenestol utformingen tre bord Marazzi

mørk treimitasjon parkett fliser ved Marazzi

imitasjon fliser mørk brun tregulv design skinn sofa lounge Marazzi

lyse tregulv etterligning av Marazzi

flis design idé belegg etasje lounge imitert parkett tre salong Marazzi

Beige og grå, Marazzi

imitasjon fliser på gulv soverom idé belegg seng puter hvit kaffe nattbordet

grå imitert parkett fliser ved Marazzi

imitasjon flis design idé interiør trebord tre hvit stol Marazzi

Kaffe utstyrt med fliser imitere parkett beige, Marazzi

imitasjon fliser på gulv beige design idé trebord hvit trestol utforming Marazzi

Selv på nært hold, synes belegget laget av tre og ikke av steintøy.

fliser imitasjon tre svart designer salongbord design idé Marazzi stue gulv

belegg flisegulv idé imitasjon tre gulvbelegg interiør stue

tre gulvfliser som massivt tre gulv ide interiør Marazzi belegg

Montert på innsiden med treimitasjon flis Marazzi flis design idé imitasjon tre gulvbelegg utforming Marazzi

flislagt effekt gulv Marazzi moderne interiørdesign

Fliser porselen gulv virkning av Atlas Concorde

porselen lagte effekt gulv innredninger av tre utforme indre tre gulvbelegg atlas Concorde

Soverom med flislagt gulv effekt Mirage

flislagt effekt gulv tre design idé soverom sengegavlen trevegg innredning tre utseende flis idé interiør stue gulv plante moderne innredning idé

tre utseende flis design moderne tregulv belegg mirage ideen trestol seng puter

belegg flisegulv idé trestruktureffekter design rom Interiørdesign gulvbelegg

fliser tre effekt gulv levende idé Sofaputene hvit trebord stol hvit stol

inne hvitt utseende utforming flisegulv veggkledningsbord stol utforming rom dekorativ veggarmatur fjæring belegg roms gulvfliser imitasjon tregulv design idé

Vi elsker denne imitasjon tre lag med alderen effekt ved Ceramica Vives: alderen tre titt fliser bad gulvbelegg idé spisestue stol tre spisebord dekorasjon idé

Vi ser dette i et rustikt interiør eller industrielle stilen.

gulvfliser imitasjon alderen ideen spisestue gulvflislagt effekt gulv tregulv stue design idé vegg belegg bad flis effekt gulvfliser imitasjon tre speil dusj

flislegging tre spisestue idé faktisk falske tre gulvbeleggfliser tre utseende design bad gulv

Badet er en del av vår store huset. Vi føler ofte tre kjolen å gi den en hjemmekoselig følelse. Dessverre er tre absolutt ikke den mest egnet materiale for denne delen. Heldigvis har moderne produsenter oppfunnet imitasjon tre belegg. Vives innovasjoner!

Badet er belagt med grå tre effekt fliser

tre utseende fliser bad dusj idé gulvbelegg flislagt effekt gulv idé bad design gulvbeleggflislagt effekt gulv idé interiør bad gulv flis design tre effekt Cerdomus planlegging plass lamper idé tub bad Interiøret badet flislagt gulv hvit grå tre effekt belegg utforming bad idé falske gulv gulv belegg

Stue med flislagt gulv effekt Ceramica Vives

tre utseende fliser levende idé belegg hvit sofa design salongbord rød

fliser massivt tre gulv bad gulvbelegg idé

gulvbelegg bad flis vegg tre virkning

imitasjon parkett fliser 48 fantastiske ideer

parkett utforming etterligning porselen steintøy

imitasjon parkett fliser 48 fantastiske ideer

imitasjon parkett fliser 48 fantastiske ideer

utvendig treverk parkett fliser imitasjon