Gulv og tepper

Vinyl gulv flis sement imitasjon: retro og moderne

etterligning vinylgulvfliser sement ide

Den vinylgulvfliser sement etterligning er tilbake! Inspirert av den subtile skjønnhet marokkanske fliser, er sement fliser igjen plassere i moderne oppholdsrom.


Denne gangen i en form enklere å installere, vedlikeholde og mindre kostnadskrevende. Oppdag vårt utvalg av 30 sementgulvet fliser etterligning av ideer samt våre råd og prisinformasjon.vinyl ideer jord sement flis imiterte

Først vil vi se hva som er fordelene og ulempene med vinyl gulv flis sement imitasjon. Deretter vil vi presentere annen etterligning sement flis løsninger tepper, fliser, tapeter, fliser og andre klebemiddel.

flissementen-design-modell-idee

Gulvet er viktig for ethvert rom - farge, vedlikehold, sitt utseende. Uansett hvilken del av stua er det, stue, spisestue eller på badet, sement fliser pynte ethvert interiør. De kler seg ikke bare gulvet, men også veggene, benken på kjøkkenet og selv benkeplater. sement fliser og originale mønstre blir svært attraktivt for mange mennesker. Samtidig retro og moderne, installerer det dem overalt: i kjøkken, stue, spisestue, bad og selv soverommet.

vinylgulv salong flis sement etterligning

Lyst til å revolusjonere hjem uten å bruke mye penger og ingen tungt arbeid? De imitasjon belegg sement fliser kommer i mange farger, mønstre og former, og lar deg oppdatere innredning av ditt hjem.

grå imitasjon vinyl gulv stue hvit sement flis

Hvis du bare ønsker å friske opp interiøret, er det ikke nødvendig å kle alle dine sement gulvfliser. Du kan gjøre det bare for et område for å definere en bestemt plass: kjøkkenet øya, oppføring, brann etc. Det kan også installeres som gulvmatter for å lage en vakker dekorativ aksent. Selv i små mengder, er fortsatt prisen på sement fliser ganske høy. Heldigvis finnes det andre mer økonomiske løsninger som etterligner vellykket ekte skjønnhet sement fliser.

vinyl jord sement flis etterligning

Vinyl: universalløsningen til en lav pris som gjør at du kan nyte den autentiske utseendet til sement fliser, men modernisert. Vinyl er faktisk en kameleon materiale. Noen ganger imiterer det tre, noen ganger er det ligner flis sement. Det tar mange former og sin store fordel er alltid lett vedlikehold. Vinyl er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, teksturer, utførelser. Dessuten er det holdbar og meget motstandsdyktig. Det er ofte sett i utendørs design som gulv terrasse eller balkong. Prisen på vinyl imiterte sement fliser varierer fra 10 til 32 euro per kvadratmeter.

utforming etterligning-flis-til-flissementen

Velg vinyl imitasjon sement fliser å belegge gulvet i hennes kjøkken, stue, spisestue eller andre rom, er en økonomisk og estetisk klokt valg.

interiør-design-sol-sol-vinyl-flis etterligning av sement

den selvklebende fliser er den nest hyppigste valg når det gjelder å velge et alternativ imitere sement fliser. Visuelt, de har samme utseende, er det bare berørt en føler forskjellen mellom selvklebende fliser og gulvfliser sanne. Slik som vinyl, klebe fliser er lett å vedlikeholde og billig sammenliknet med prisen på fast sement fliser.

vinylgulv blå flis sement etterligning

Flisene som imiterer sement fliser: en annen praktisk og økonomisk valg. Prisen er høyere enn for vinyl, men likevel ganske tilgjengelig for små budsjetter. Flisene imitasjon sement fliser kan kle opp gulv og vegger. For kjøkkenet backsplash, er det foretrukne tapet. Dette vil ødelegge raskere enn flisene.

stue-vegg ideer sement fliser imitasjon

Gulvmatter: et annet alternativ for å nyte den vakre eiendommen til sement fliser til lave priser. Den store fordelen med gulvmatter er at du kan installere det overalt. Når du ønsker å endre innredning, du fjerner det, du finner ham et annet sted eller lagring.

jord vinyl etterligning blå flis sement

Hvis du ønsker å kle opp kjøkkenet backsplash eller vegg av brikkene i sement fliser, er det et tredje alternativ imitasjon: tapetet. Vi elsker den fantastiske blå benken i denne moderne utseende av kjøkken:

vinyl jord sement flis etterligning

Hva sement fliser? Sementen flis er en type av belegg av fargede sementer. Sin produksjon teknikk, dukket opp for første gang i midten av det 19. århundre i Frankrike, er unik fordi den ikke krever matlaging. Sement fliser faktisk er gjort ved hjelp av en hydraulisk presse.

sement fliser på gulv idé

Den Hellige Nail Selskapet tilbyr en rekke aspekter av gulvløsninger sement fliser: vinyl, fliser, laminatgulv.

Belegget-flislegging-etasje-vinyl etterligning

Hva det skylder sin sjarm sement flis? Det er takket være sin varierte og unike mønstre som er så verdsatt av moderne designere og designelskere. Det er i stand til å pynte og bringe et snev av enestående originalitet til alle rom.

vinyl skrå inngang flis sement

Et moderne kjøkken benken kledd i imitert flis sement fliser: en vakker dekorativ aksent, men ikke bare, det er veldig praktisk når matlaging. Flisen er enklere å vedlikeholde og mer holdbar enn tapet.kjøkken backsplash idé-kjeller-vinyl-fliser etterligning-of-sementBilde og kilde: Lag kjøkken etterligning flissementen-ideeBilde og kilde: Lag

Et kjøkken med gulv dekket med sement fliser: Dette er en drøm! Til et stort kjøkken eller medium, dette belegget krever en betydelig investering. Med imitasjon sement fliser alternativer (vinyl, fliser, fliselim), nyte vakker artisteri av flisene er mulig selv for de på et budsjett.

utforming etterligning-ide-design-sol-vinyl-flis etterligning av sementBilde og kilde: Lag

Hvilket motiv og hvilken farge velger å kle henne gulv eller vegger? Pick-lez avhengig av stil og møbler allerede på rommet ditt. Hvis den allerede har en godt definert stil og flere aksenter deco farger og mønstre, er det bedre å velge et rent utseende sement takstein imitasjon svart-hvitt eller grått og hvitt.

Hvis det motsatte er tilfelle, og du nyte en ren plass der innredningen er veldig tilstede, og du vil ha dem til å legge til litt farge, så velger en etterligning gulvfliser med fargede mønstre.

utformingen-vinyl-vinylgulvfliser etterligning-de-malt sement -Design-sement Interior fliser etterligningBilde og kilde: Lag

Hva en flott imitasjon sement fliser i blått og hvitt, se: ide-flis-sol-sol-vinyl etterligning etterligning

Integrering en etterligning sement fliser gulv i hans stue er ganske enkelt. Hans estetiske tilpasser seg godt til mange forskjellige designstiler: industrielle, minimalistisk, moderne og med klassiske. Nedenfor ser vi et indre rom med industrielle stilen arbeidsplass som har integrert gulv imitasjon grå og hvit sement fliser. interieur-industriell-design-imitasjon-fliser av sement

Hva imitasjon belegg sement fliser på badet? På badet, vi velger fliser eller vinyl. Dette stykket er svært ofte utsatt for fuktighet og begge materialer er de eneste som kan ingen problemer motstå vann. badekar-idee bakken vinyl etterligning-flis-til-sement

De etterligning belegg sement fliser blir ofte brukt for å definere og visuelt atskilt åpent rom. Dette er tilfellet for en moderne livsstil, bildet under, som ble definert ved installasjon av et gulv og originale veggkledning. Dette belegg skapt et inntrykk av en kokong og innbydende. Når du bor i en veldig åpen plass, er det ofte nødvendig å se for visuell separasjon av praktiske løsninger.

salong imitasjon flis-of-sement-ideer

Du vil ikke tro, men sement fliser imitasjon belegg, bildet under, var håndlaget av eierne av dette huset!

Belegget-jord-vinyl-flis-de-sement etterligning fliser

En moderne stue som utnyttet skjønnheten av sement fliser mønstre i små skritt. Det er stilig! Gulvet i dette rommet var kledd fliser i lys og mørk grå. Den plass rundt sofa og salongbord, ble visuelt atskilt ved å legge en flis rad etterligning sement fliser. Dette innvendig plass er sett veldig harmonisk og trendy.

jord-vinyl-flis etterligning-of-sement-design-ideBilde og kilde: Lag

Den blå belagt hvitt grafisk mønster du se bildet under, var faktisk hjemmelaget. Og ja, det er til og med mulig å lage seg sine egne belegg imitasjon sement fliser! Alt du trenger er motivasjon, tid og noen til å gi deg en hånd.flis-til-sement overheng ide-sol-vinyl etterligning

Du fikk det: sement fliser er tilbake og svært fasjonable. Vi stadig se dem i moderne interiør, men i en mer modernisert skjema - vinyl, fliser, tapet. Hvilket alternativ du velger, avhenger av. Det er tilrådelig å sammenligne i det virkelige liv, for å se de visuelle forskjellene og rørt. I alle fall nyte de vakre mønstre av sement fliser til rimelige priser, og du trenger ikke å investere i arbeidskraft fordi det er lett å spørre deg selv.

sol-vinyl-flis etterligning av sement

Vinyl gulv flis sement imitasjon: et vakkert sett med mønstre og farger

flis-til-sement-etterligning ide-indre-belegg-jord

Vinyl gulv flis sement imitasjon Deco idé: gulvmatterInne i kjeller etterligning flis-sol-vinyl-flis etterligning av sement

Leroy Merlin: en rekke etterligning flis sement løsninger


About the author

admin