Dekorasjon stue spisestue: hvordan å optimalisere plass – anews24.info

Dekorasjon stue spisestue: hvordan å optimalisere plass

dekorasjon stue bibliotek idé grå sofa

Eiere av små hus eller små leiligheter kan noen ganger føle seg frustrert, men sannheten er at små mellomrom tilbyr mye mer privatliv enn større.


Små områder også redusere det økologiske fotavtrykket til familien din og oppmuntre en enklere perspektiv på eiendeler. likevel stue interiør spisestue kan være en skikkelig utfordring som krever presis og nøye planlegging. Her er noen ideer om hvordan å lage en vakker dekorasjon spisestue liten plass i bilder:

Dekorasjon stue med stort borddekorasjon stue teppe stripete trebord hjørnesofa

For å optimalisere dekorasjon stue, bruke elementene i begge områder og leke med plassering av møbler. Det er også programvare som lar deg se ordningen av rommet og bestemmer seg lettere til plasseringen av dine møbler.

Room makeminimalistisk spisestue

dekorasjon stue minimalistisk

Selv om det er i ett stykke, er du fri til å arrangere to separate områder visuelt med møbler. Hvis du har en peis, for eksempel, kan du sette sofaen foran den og dermed avgrense stuen av spisestuen.

Ideen om åpen plass med Deco spisestue og stueinnredet stue sofa idé

Du kan plassere TV-en på et TV-bord i hjørnet og salongbordet ved siden av sofaen. Sett spisebord og stolene litt lenger bak sofaen med alle de andre møbler som refererer til denne delen av plassen.

elegant stue med runde bord og spiseplass

dekorasjon stue gulvmatter gul blå sofa

Farge er et av verktøyene i den mest allsidige design. Før du plasserer møblene dine, kan du kjøle rommet med et strøk maling i en farge etter eget valg. Lysere nyanser som hvitt eller pastell farger, vil du hjelpe visuelt utvide plassen. Du kan også male taket en kontrast skyggen med vegger for å "åpne" mer plass. Velg alle de samme fargene som går godt sammen for å skape en flytende utseende.

Optimalisere plass og pent innredet

innredet stue sofa hvit idé

Være plass mellom møbler og vegger. Du vil miste bare en liten bit av plass, men denne ordningen vil skape en optisk illusjon av et rom mer romslig.

Minimalistisk Dining Lounge

dekorasjon stue moderne

Du kan også bruke den ledige plassen på veggene ved å sette lagring hyller for bøkene dine, for eksempel. Bytt ut den store sofaen med en sofa to eller tre steder. Ikke ofre størrelsen på spisebordet eller salongbordet fordi de er multifunksjonelle møbler og svært komfortable. Hvis du virkelig ikke har nok plass, velger en benk i stedet for stoler og slå den inn i en behagelig møbel dekorere moderne puter.

Interiøret er innredet i skandinavisk stil

stue spisestue dekorasjon hvit grå

Ikke velg tepper for små mellomrom. Velg en stor teppe i stedet for flere små. Installer gardinene over høyden på vinduene for å skape en illusjon av høyere tak. Bruke ulike gardiner, men nær nok som stilen for spisestue og stue. Unngå rot og overbelastning av møbler eller dekorative detaljer.

åpen plass med dekorative elementer i rødt

deco minimalistisk stue

Hvis plassen er svært liten, er vårt råd å ordne stuen i samme linje som spisested. På denne måten rommet vil gi inntrykk av å være mye større enn de grunnleggende dimensjoner.

moderne plass med peis stue spisestue utforming

Men hva i tilfelle du ønsker å tydelig skille de to mellomrom? Det er ganske tenkelig uten å måtte rote opp interiøret. For dette kan du bruke en splitter bibliotek i din egen stue og spiseplass. Hvis du allerede har et bibliotek, kan du velge en annen enhet. Hvorfor ikke en bar?

Room makeover spise svart og hvit stue

living room decoration gray white svart spise

Her er et lite tips. Du kan også skille de to stedene i rommet ditt ved ett eller to trinn. Det tar ikke deg mye, men helt klart sette en grense mellom stue og spisestue.

moderne plass

dekorasjon moderne stue

For å skille de to stedene, prøve å snu sofaen tilbake til spisebord. Og så vil TV bli plassert i den andre enden av rommet.

åpen plass med stort spisebord tre

dekorasjon stue trebord

For din egen stue innredede spisesalen har du valget mellom en lignende deco eller vedta to forskjellige stiler. Hvis du ønsker å delta i disse to stedene, så er det bedre å velge en enhetlig innredning. Ellers kan du gå for en annen innredning mens du holder samme stil å unnslippe kitsch og rot.

Hjemmeinnredning i svart og hvitt

dekorasjon stue svart og hvitt

Lyset er ikke å bli oversett. Hvis stua er en del av en mer lysende plass som spisestuen, det naturlig avgrense dine to mellomrom i to.

Dekorasjon stue med runde glass bord

deco salong åpen plass idé

Som for farger, anbefaler vi å bruke klassikerne, for eksempel sort og hvitt. og fokusere på naturlige materialer slik som glass og tre. Ikke rot rommet ditt fordi du kan miste i stedet. I stedet vurdere å optimalisere ved å sette inn flere oppbevaringsmuligheter. Ikke gå glipp av vår artikkel om lagring tips for å gjøre det selv.

åpen plass med spisestue og stue

Oppsett-ide-stue-spisestue-en

Gartner salong med spisestue

deco opprinnelige åpen plass

Deco liten plass åpen med stue og spisestue

dekorasjon spisesalong

Moderne interiør med stue og spisestue

dekorasjon spisestue stue skinnsofa

interiørdesign med tremøbler og peis

dekorasjon stue møbler

dekorasjon stue liten

deco interiør moderne stue idé

dekorerte spisesalen utforming

dekorert spisesal med plass til liten plass

Moderne stue dekorasjon

stue dekorasjon elegant spisebord

dekorasjon stue og spisestue

stue moderne spise innredning

dekorasjon stue spisebord

deco spisesalong

deco spisestue elegant stue

deco spisestue moderne livsstil

deco stue spisestue

idee deco åpen plass stue

Ideen interiør deco salong

moderne stue dekorasjon idé

moderne deco spisestue idé

deco moderne stue idé

idee deco stue spisestue

idee rom stue møbler

dekorasjon ideer spisesalong

ideer deco spisesalong

Møbler stue spisestue

privaten spisestue

moderne rom stue spisestue

moderne deco stue spisestue

stue utforming spisebord runde


Like this post? Please share to your friends: