baderom

Flislagt rom grå og tre bad 37 Deco ideer

flislagt hall bad og grå tre utforminger liten design plass

Hvordan kombinere en liner med grå fliser og innslag av tre i hans bad? Finn svarene i denne flotte posten som vil stuper du inn i den magiske verden av nøytrale nyanser assosiert med organiske overflater!


Gray er en veldig populær farge i de siste årene. Det har delvis erstattet beige farge som kan bli sett i nesten alle interiør for mye av slutten av det 20. århundre.

Flislagt rom grå og tre bad - moderne og naturlige belegg for en avslappende atmosfære

flislagt hall bad og grå tre fliser bane 3D

Den grå fargen er en del av nøytrale nyanser svært utnyttes av moderne designere. Regnes lett å integrere i et interiør, er denne fargen en av flere naturlige belegg for bad. De konkrete, fliser og marmor kommer i alle nyanser av grått lysere eller mørkere.

Flislagt rom grå og tre bad med hvite detaljer

flislagt hall bad og grå tre mosaikk veggen moderne badekar

Den største vanskeligheten med å dekorere med fargen grå - det være seg en mur eller flis - er at denne fargen er ansett for strenge eller mangler personlighet. Likevel er det nettopp kvalifiseringer vi ønsker å unngå i utsmykningen av hans bad. Wood, organisk materiale og innbydende, er en som vil hjelpe oss å balansere stemningen i et interiør med grå fliser.

Hva slags tre for et moderne bad?

flislagt bad og moderne grå tre bad

Som gråtonene i belegg, er tre seg i forbindelse med naturlig dekorasjon. Den nåværende markedet tilbyr et bredt utvalg av spise belegg tre bad. En del av disse er vanligvis laget av eksotisk trevirke. Det er et navn som brukes for å beskrive hvilke typer trevirke som importeres til Europa til regioner som Asia eller Latin-Amerika.

Ideen deco og grå fliser rom og tre bad med naturlig atmosfære

flislagt bad og grå tre bad

For å sitere noen eksempler på denne typen materiale, teak inkludere det, men også den brasilianske IPE valnøtt, den Massaranduba og Cumaru. Blant de viktigste egenskapene ved de fleste av disse typer av trevirke, er den utmerkede motstandsevne mot vann og fuktighet. Mye av eksotisk trevirke kommer fra tropiske områder, kjent nettopp for sin svært høy luftfuktighet. Tropiske og eksotiske tresorter har utviklet en naturlig motstand mot disse klimatiske forhold. Av denne grunn, de er utbredt i interiøret i moderne bad.

Bad innredning med grå fliser og tre effekt imitasjon

flislagt hall bad og grå tre interiør og moderne design

Men, ved siden av tre bad tropisk eller eksotisk type, er det den klassiske tregulv alternativet. Mer tilgjengelig i form av pris, bør typiske tresorter for Europa være gjenstand for spesiell behandling som sikrer bærekraft. Dette er et viktig aspekt av belegg av denne typen som må nødvendigvis ta hensyn til utvikling av vellykkede bad.

Bad Idea med tremøbler og fliser i grått og hvitt mosaikk

bad veggfliser grå tremøbler bad

For å skape et interiør bad med grå fliser og innslag av tre, kan vi også bruke møbler laget av naturlige materialer. I dette tilfellet, de foretrukne skap og vasker laget av tre. Igjen har man valget av varianter av tropisk tømmer og konvensjonelle i Europa.

Fliser bad i grått og tre interiør i mørke nyanser

flislagt hall bad og grå tre deco ikea møbler

Godt å vite: utvikling av et grått rom og tre bad er også oppnåelig med overflater replikere utseendet av tre. Dette ville være å bruke imitasjon tre fliser eller bad kryssfiner til å kopiere utseendet til denne naturmateriale.

Bad med taupe grå fliser og tremøbler

Veggfliser tremøbler utstyrt med moderne tre bad

Hvilket av disse alternativene er best egnet for deg? For å finne ut, ville bedre være å undersøke ideer om innredning og flislagt bad og grå tre bad som illustrerer disse forskjellige løsninger. Dette er nettopp hva Designmag tilbyr med bildene nedenfor. Utforsk den for å finne baderoms modeller grå innredning og tre og velg det som passer deg!

Ideen flislagte grå tre bad med metall benkeplate

Bildet tre møbler badet veggen belegg grå fliser

For å unnslippe en for ensformig natur, prøve å bygge et privat bad og grå tre består av flere lag av gråtoner. Opphopning av ulike nyanser av grått vil gjøre rommet mer interessant. Dette vil også hjelpe deg å unngå noen modell av uniform og skjemmende innredning.

mørk grå flislagt bad belegg tre bad

fliser bad gulv grå treolje bad

I mange moderne bad, flisbelegg opptar bare en del av veggene. Det er en økonomisk og praktisk valg for enkelt vedlikehold av det indre rom.

Fliser grå bad og tre nyanser av grått og lyse tremøbler

baderomsfliser lys grå zen deco bad

Men hvis du vil ha en en grå bad og interessant tre, vurdere et annet alternativ: det som er helt dekker en av veggene, grå fliser.

Flislagt rom grå og tre bad med dusj, grått fôr og parkettgulv

deco dusj belegg tregulv bad

Det er en løsning som er ganske typisk for luksuriøse rom. Det vil sikkert gi mer karakter til innvendig plass. Kostnaden for bygging av et slikt rom vil være litt høyere, men utseendet på badet vil også være mye mer raffinert.

Bilde moderne bad med grå fliser og tremøbler Suspendert

flislagt en grey badekar og dusj moderne tremøbler

Dette alternativet fristende? Prøv flislagte nyanser av lys grå. De myke nyanser av nøytral farge har et tidløst utseende og din bad innredning vil være aktuell i mange år.

Eksempel bad med grå fliser og tre dekor

Modellen grå rom bad og dusj glassfliser tre

En vegg er dekket med grå fliser kampene utmerket godt med baderomsmøbler med tre og parkettgulv.

Gray bad og lyse tremøbler

grå bad innredning skandinavisk tremøbler

I utgangspunktet er den grå fargen en blanding av hvitt og svart. Derfor, fliser bad grå og tre sammen vellykkede svart belegg.

moderne dekorative bad fliser med grått belegg tre dusj

fliser no grå tregulv dusj badekar

For å unngå for banalt atmosfære, velge tilbehør og taps nøye. De grå fliser og naturlige overflater vil markere disse elementene i interiøret. Mer interessant de er, jo mer bad fliser grå og tre bad vil bli markert.

Leve grå tre bad med moderne betongstein

Oppsett no grå betong tre bad

Hvis du liker grå fordi du elsker den industrielle stilen, vurdere muligheten for å erstatte gulvet med en konkret belegg.

Bad med dusj bilde, grå fliser og tremøbler Suspendert

Modellen bad deco grå trevegg

Dette ville være en måte å skape et bad moderne eller minimalistisk stil. Og for denne innstillingen ikke er for kaldt, fylle betongflater med en eller to tremøbler.

Deco forslag - grå bad med rotting tilbehør

Tilbehør grå rotting deco bad

Rattan er et naturlig materiale fra en familie av planter fra Asia. På grunn av sin robusthet, er rotting brukes til fremstilling av møbler og tilbehør, i likhet med de som er laget av tre. Rattan baderomstilbehør er et flott alternativ til de som er laget av tre. Og fargen blander godt med grå fliser!

grå flislagt bad med moderne design tre

flislagt bad Gray bad og moderne møbler tre stein benkeplate

Noen ganger kombinasjonen av grå fliser og tre er ikke nok til å skape en virkelig spennende dekor. I disse tilfellene er det en enkel måte å endre stemningen i rommet svært raskt. Det består av å legge til det indre av de hvite tangentene!

Nydelig bad med flooring grå fliser og tremøbler

tre møbler bad fliser grå

Hvit vil lyse opp rommet umiddelbart. Derfor er denne løsning foretrekkes for områder som mangler naturlige lyskilder.

Skandinavisk-inspirerte bad interiør med grå fliser og små møbler

lagte gulvbelegg rom grå og tre bad

Her er et eksempel fliser bad grå og tre bad med vegger og en arbeidsplan malt hvit. Den elegante møbler i rommet er inspirert av skandinavisk design for å skape en elegant og moderne atmosfære.

Lite bad med mørk grå belegg og moderne tremøbler

flislagt bad Gray bad og moderne møbler tre hang bassenget

Som beige, har grå farge avslappende egenskaper. Faktisk, for psykologer, nyanser av grått symboliserer viljen til å finne et inkluderende eller avtale.

mørk grå baderomsfliser og lyse tremøbler

flislagt hall bad og grå tre dekorasjon moderne stil

Treoverflater har muligheten til å styrke disse beroligende grå. Derav det faktum at fliser og bad grå tre er utbredt i innlandet Zen atmosfære.

Ideen deco bad med vegger dekket med grå fliser og japansk-inspirert tilbehør

flislagt bad med grå deco japansk stil idé

I dette bildet interiørmalinger med grå fliser og tre tilbehør som tar den japanske stilen deco stil kjent for sin avslappende evner.

Moderne bad med grå fliser og tre og møbeldesign servant

sal fliser grå imitert tre bad

Den grå fargen har også en konservativ og elegant side. Denne fargen er svært merkbar utseende i belegg og i hvit og grå marmorfliser.

Bad med gulvfliser grå og flytende tremøbler

flislagt hall bad grått og hvitt tre avrundet badekar

Baderomsmøbler og tregulv i hvit og grå marmor

flislagt rom og luksuriøse bad grå tre dekorasjon

Hvis du ønsker å arrangere et privat bad luksuriøs og raffinert, ikke forsømme denne evnen marmor. Spesielt når denne type stein og fullført av en eller to moderne tremøbler!

Bad med luksuriøs innredning, tre aksenter og wallcovering grå fliser

inspirasjon grå flislagt bad og tre elegant interiør

Dette aspektet av bad med fliser og tre aksenter er også utnyttet av designere i sine arbeidsområder som er en del av hoteller og private boliger.

Bilde av grått og tremøbler fliser moderne bad

f.eks grå rommet hang servantskap bad

Et annet interessant aspekt av nyanser av grått: deres evne til å bringe en følelse av balanse og kontroll. Dette er en ideell farge for de som blir utsatt for store påkjenninger i hverdagen og som drømmer å utvikle et interiør som ville tillate dem å kontrollere sin daglige rutine.

Moderne bad i grått og tre og stein veggkledning

Modellen rom mur belegg tre bad

Tre er et materiale i flere nyanser. Disse er generelt anerkjent som beige og brun. Dette er to typer farge ofte sett sammen med grå fliser.

Baderom design med moderne møbler i tre og marmor gulv og fliser føflekker

marmor fliser moderne baderomsmøbler

Vet du fargen taupe? Dette er en mellom skygge mellom grått og brunt som virkelig skinner når det brukes sammen med tremøbler. Men noen nyanser av tre har også grå knappene, spesielt tresorter mørkere nyanse.

bad design bilde med mørk grå fliser og tremøbler Suspendert

flislagt hall bad og grå tre innredning
Tre og grå fliser vil sikkert kombinere veldig godt, men badet belegg organisk materiale kan være ganske dyrt. Faktisk er det trevirke som brukes for slike belegg er vanligvis et resultat av sjeldne trær, med helt spesielle fordeler, den største er god fuktighetsresistens.

Fliser imitasjon tre bad vegger belagt med grå fliser

flislagt bad grå tre bad dusj utforminger

Faux wood flis er en fin måte å unngå utgiftene samtidig utvikle et bad med tre flater. Mye billigere enn importert trevirke, denne typen flis reproduserer utseendet av en naturlig overflate. Og dessuten er det svært motstandsdyktig mot fukt på badet!

Flislagt rom grå og tre bad med badekar tremøbler og marmor benkeplate

flislagt hall bad og grå tre deco moderne design

Til slutt, hvis du ikke ønsker å dekke alle dine veggfliser kan du alltids satse på et veggmaleri gråtone.


About the author

admin