arkitektur

Leilighet effektiv moderne Andrea Castrignano

moderne tidsriktig leilighet stue

HJEMME HI Andrea Castrignano er en moderne leilighet med unik design og oppfinnsom design, hvis viktigste kjennetegn er vennlighet, komfort, trivsel, sikkerhet, miljømessig bærekraft og teknologi i menneskets tjeneste.


Prosjektet i denne moderne leiligheten har blitt utviklet for å skape et ideelt miljø, med de mest innovative løsninger innen fornybar energi.

Utformingen av moderne leilighet Andrea Castrignano er helt unikt

Spisestue moderne leilighet

Med denne moderne design teknologi er i menneskets tjeneste mens du holder en grad av respekt for miljøet høy. Dette er de viktigste egenskapene til HI HOME, en moderne leilighet prototype tenkt av designeren Andrea Castrignano for Salone Internazionale del Mobile 2014. Hvis du er ute etter et moderne hus med masse plass, en nøytral farge og stor funksjonalitet dose - dette er en overbevisende forslag.

Fargene er nøye utvalgt

moderne leilighet soverom

Fargepaletten til denne moderne leiligheten er fylt med nøytrale gråtoner, hvit, svart og et notat av limegrønn på boksen lignende stol, tapet på badet og teppe av rommet. I sterk kontrast til det myke grønne, resten av badet er i svart og hvitt. Vasker er så store stein rektangler med høye kraner la mye rom.

Ifølge skaperen, en ny leilighet helt liv i endring

moderne leilighet designtabell

Stuen og åpen og romslig spisestue med moderne leilighetene har en skjult lagringsplass. Alt er funksjonelt delt av de opprinnelige inventar. Rommet med sine kreative bakken king-size-seng og store vinduer er spesielt sjarmerende.

Den grønne fargen er en lys og energisk fokus

moderne leilighet utforming stol

Glass er også svært aktiv som materiale i leiligheten

moderne leilighet Innovative Design

Fargene er innenfor rekkevidde naturlige

baderom design

Rommene er romslige, fylt med luft

Design Show leilighet Andrea Castrignano

Badet er bestemt i svart og hvitt

Andrea Castrignano farger bad

I sitt program "Cambio casa cambio vita", skaperen av denne forskjellige hustyper

Andrea Castrignano moderne design

Rommet har en vakker grønn ramme

Romdesign bibliotek

Oppvarmingen er skjult under sengen

Oppvarming dekselet moderne leilighet Design vasken på badet Vasker edge moderne leilighet komfortabel moderne leilighet seng Lights Lounge Andrea Castrignano Room svart hvitt bad Rom Badet maling grønt papir Andrea Castrignano Salon Nattbord roms leilighet


About the author

admin