hage

Barn utenfor kjøkken: søte DIY ideer

Barn DIY kjøkken

den Kjøkken for barn Outdoor er en av de beste måten for små til å ha det gøy i hagen i det fine været. I utekjøkken, kan lite gjøre mer enn bare å tilberede deilige retter i gjørma - det hjelper dem til å utvikle mange ferdigheter og talenter.


Du kan også lage ditt eget kjøkken for barn med litt fantasi ETDE kreativitet!

Wooden barnas kjøkken med tilbehør

DIY tips for kjøkken barn

Hvert kjøkken trenger en stor matlaging ingredienser lager. Når det gjelder eksterne barnas kjøkken kan ingredienser består av blomster, kongler, skjell, grønt gress, blader eller døde greiner.

kjøkken layout ideer barn i hagen

Utvendig tre kjøkken hyller Barn

Alle disse "ingredienser" kan kombineres for å skape forskjellige menyer av mat gjørme. Den bredt utvalg av former, størrelser og farger gir ubegrensede muligheter for morsomme spill.

kjøkken innredning barn med fargerikt tilbehør

Kjøkken for barn Utvendig tilbehør

Men så hva skal vi gjøre med alle disse fine ingredienser? Barnet vil sannsynligvis måtte sette dem et sted. Han kan sette dem i potter eller tomme bokser eller i skuffer, kurver eller vaser.

Kjøkken barn for utendørs tre paller

Kjøkken for barn utenfor DIY

Men så hva med noen hengende kurver? Som i en ekte kjøkken, bør ingrediensene lagres i ulike avdelinger og kanskje til og med i ulike høyder. Barn elsker å kopiere sine foreldre, og hvis dine barn ser du koker, vil de prøve å etterligne bevegelsene dine.

Deco kjøkken bare et barn

kjøkken for utendørs DIY barn

Men hva gjør kjøkkenet for barn uten kjøkken tilbehør? Du kan gi barnet ditt gamle kjøkken tilbehør eller kjøpe henne allerede brukt for billig tilbehør.

Kjøkkenet produksjon barnet trepaller

Kjøkken for barn Trepaller

Husk at barnet vil leke med tilbehør, og det vil til slutt ødelegge dem. Tre skjeer kan bli funnet for billig, mens siler er svært nyttig for å sile sand småstein.

Barnet Kjøkken med enkel innredning i hagen

kjøkken tre for paller barn

Den morter kan brukes til scrambling ingredienser som gress og blomster. Ikke glem dekorative tilbehør for kjøkkenet som barn, for eksempel, en liten blomsterpotte.

Kjøkken utendørs DIY barn med klosser

Kjøkkenet DIY murstein barn

De virkelige kjøkkenapparater gjør spillet mye mer spennende! I tilfelle du har noen gamle hvitevarer som stekeovn eller mikrobølgeovn som ikke fungerer, kan du godt installert på kjøkkenet og din lille barnet vil føle seg som voksne. Kontroller at alle enhetene er trygge før du installerer dem.

Opprinnelige kjøkkenet for utendørs tre paller

Cooking barn DIY trepaller

Hvis det er én ting som barn fortsatt elsker mer enn gjørme er ... vann. Gi dem plass hvor de kan leke med vann.

DIY Kjøkken for barn i hagen

barne matlaging tre paller

Vann kan brukes for å rense slammet fra kjøkkenet etter bruk, eller som en kilde for fremstilling av ulike "måltid". Vannet er perfekt for støping av slamkaken eller å fremstille slam stuing.

Barnet Kjøkken - for uendelig spill

barnehage kjøkken idé

Vær kreativ med gamle dekk! Gamle dekk kan brukes på svært ulike måter. Du kan transformeres avføring for sitteplasser eller som vasken for å forberede seg.

Ideer hvordan å ordne kjøkkenet barn i hagen

Barnet produksjon kjøkken idé

Dekkene er også svært enkelt å bruke, og de er perfekte for bruk i utekjøkken barn.

Lite kjøkken tre barn

Kjøkken utforminger idé barn

Hvis du har en slags fri badekar, kan du fylle den med en blanding av sand, vann og masse boble badekar. Dette er perfekt for ising sølekaker. En flott måte å få hendene skitne, barna elsker å leke med!

Tre kjøkken med tavle

Barnet utekjøkken tavle

Og har du noen gang tenkt på tavla maling? Faktisk, er det perfekt for spill på kjøkkenet barn. Men ingen trenger å male hele kjøkkenet Barn med tavle maling!

Kjøkkenbord med kroker for tilbehør

Original DIY babymat

Alt avhenger av smak av barnet ditt, men har en tavle på kjøkkenet gjør det mulig å spille inn den daglige menyen, skape et kjøkken definert tegn eller bare sitte og tegne.

Lite kjøkken skap gammelt barn

Wood idee barn i kjøkkenet

Og det er også mulig å finne tavla maling i forskjellige farger for å være enda mer kreativ!

DIY Kjøkken med tak

DIY kjøkken barn utenfor

Ved omfatter kjøkkenet barnet en måte å skille resten av hagen, ved hjelp av paneler eller høye hyller, vil denne plassen skape en følelse av å være i en reell kjøkken, ikke bare et lekehjørne.

Barnet Kjøkken med oransje arbeidsplanen

DIY kjøkken tre barn

Ved å velge ikke veldig høye paneler, kan du likevel fortsette å overvåke barnet samtidig bevare illusjonen gjøre tilgjengelig reelle vegger.

kreative barn for utendørs matlaging

enkelt barn tre kjøkken

I virkeligheten ser det ut til at dette er en populær metode for å skille plass og barna elsker det!

Barn kjøkken utenfor

kjøkken-tre-barn hage

Slå på kjøkkenet barnet i et barn kaffe. Legg en trebenk og små bord og stoler ved siden av kjøkkenet og kaffe barnet vil være klar til å motta de første gjestene.

Stort kjøkken tre barn

store tre barn i kjøkkenet

Dette vil oppmuntre flere sosiale spill mellom flere barn som de kan spille servere, klienter eller høvdinger.

Lite tre kjøkken med sandkasse neste

tre kjøkken barn utforminger


About the author

admin