Gartner skrånende hage maskiner – oppdrag mulig! – anews24.info

Gartner skrånende hage maskiner – oppdrag mulig!

Planlegging skrånende hageplanter grønne jord

Når har en skrånende hage, men man konfronteres med en rekke vanskeligheter i sin landskaps. Blant dem er det for det første spørsmål om hvordan man best kan organisere uterom.


Legg til dette spørsmål blir stilt om valg av planter; hvordan de vil bli opprettholdt og vannet etterpå; på det arbeidet som vil være nødvendig å klippe plenen hans og kontroll ugress. Dette er bare noen få problemer mot de som vurderer en

møbler hage skrår jorden.

møbler hage utenfor moderne-foto-earth skråningen

Mens skrånende hage er en plass som ofte finnes og hvis kjøpet kan være mer fordelaktig i forhold til lettere terreng å organisere. Men hvordan å gå utvikle skrånende hage? Hvis jorden er den mest åpenbare alternativet, er det fortsatt mange detaljer som må tenke for en vellykket etablering av et vakkert ytre skråning. Her er 5 viktige elementer som må vurderes når du jobber på en hageterrasse.

Drenering er nøkkelen til vellykket utvikling hage terrasser skråningen

jord-hage-oppsett-liten-space-utenfor-trapp-Brazier

For vellykket utvikling skrånende hage jord, begynner vi med å tenke på drenering av eksteriøret. Faktisk, så vi overlater landskapet, er en av de største utfordringene i en terrassehage knyttet til det faktum at vann renner uunngåelig raskere mot de nedre deler av eksteriøret.

Extension-a-hage-in-slope-jord-gress-stein

Over tid kan dette problemet la visse nivåer av din hageterrasse tørrere enn andre. Plantene dine vil lide og, avhengig av organiseringen av utenfor, kan du selv har problemer med grunnmuren til huset ditt.

Extension-a-hage-jord-utenfor-slipp-vannbeholder

For å løse dette problemet, flere alternativer er tilgjengelige for deg. For det første, kan du velge å samle opp vannet i et basseng med vann dannet i den nedre delen av hagen din skrå. Fontener og fossefall er velkommen i områder av denne typen; de vil presse vann å spore seg naturlig til vannbeholderen.

utvikling i liten plass hage-blomst jord skråningen

Hage landskaps plantet med grønnsaker Huettl Landscape Architecture

Et annet attraktivt alternativ, spesielt for planteelskere er å vurdere en utbygging skrånende hage med terrasser myr. Som vi vet, er den bog et spesielt fuktig område, som er kjennetegnet ved en spesifikk flora. Hvis du har en terrassert hage, tenke på muligheten for å samle vannet i et bestemt område. Det vil dekorere utvendig og du vil nyte planter som liker fuktighet.

Utvikle en skrånende hage og bekjempelse av jorderosjon

hage-jord-utformings utenfor-slope-tre pergola

Andre problem som møter de som planlegger en hage ordning skrånende jord: kampen med jorderosjon. I en utendørs terrasse, vil jorden har en tendens til å gå ned til de laveste nivåene av hagen. For å løse dette problemet, tror vi etableringen av flere godt definerte nivåer. Til dette bruker vi murstein rydder eller annen type stein.

møbler hage skrår jord-ide-stål corten

Å utvikle en moderne rekkehus hage, vurdere eksteriør dekorasjon materialer tendens til opsjoner. Prøv å definere noen av terrasser med tre eller med cortenstål.

liten hage-in-slope-jord-tre-dekorasjon-living

I tillegg er det enkelte typer hage dekorative planter har evnen til å gjøre jorden mer motstandsdyktig mot erosjon. De er venner, så ikke nøl med å bruke dem til landskapet hage skrånende jord! Velg stauder eller klatring: geranier, iris, jordbær, rosmarin ...

Hvilke planter velger å ordne hagen grønn skråning?

AMENAGER hage-jord-skråningen trapp-hus-deco

På grunn av erosjon problemer av jord og drenering, kan plante valg for utendørs dekk bli en skikkelig hodepine. Så i løpet av vinteren, kan opphopning av vann i bunnen av dine terrasser slå inn i et rom dekket med frost. Dette kan være ubehagelig for øyet og ber deg mye arbeid hvis din bolig i dette området som skråner hage.

Hagen-in-slope-jord-oppsett-anlagt terrasse-small

Av denne grunn, bør valget av dekorative planter og gulvbelegg bli så informert. I tillegg til planter som kan hjelpe oss å bekjempe jorderosjon, vil vi også velge arter som er enkle å vedlikeholde. Dette vil spare oss for mye fysisk anstrengelse i det lange løp!

Oppsett hage-utenfor-slope-earth-fontene basseng

Tenk over hva slags planter som har evnen til å akkumulere vann i bladene sine, til de som trenger litt vanning og ikke krever klippe gjennom hele året. De bunndekkende planter er også et godt valg!

AMENAGER hage lift-jord-liten-space terrasse

Ellers, her er en idé som vil appellere til elskere av moderne innredning og lett vedlikeholdt hager: velge en minimalistisk innredning av asiatisk inspirasjon. Japanske hager og stein har fordelen av å kreve lite vedlikehold. Og på samme tid, de tillater oss å nyte en veldig attraktiv utvendig!

møbler hage skrår terrasser idé-blomster-grus

Ivareta dine terrasser skrånende hage! Eksperimentere med områder dekket med mulch for planter som trenger mer fuktighet; kombinere dem med tørre hage typen terrasser dekket med grus.

Noen hage planlegging styrene i jord skråningen for å klippe gresset lettere

Oppsett idé-garden-skråningen trapp-jord-gress

Hvordan forene oppsettet hage skrånende jord med gress alltid skjære? Vårt svar: Det er et oppdrag mulig stand til å sørge for utstyr opp til oppgaven.

hage-in-slope-oppsett-utendørs-stue-belegg fliser

Dermed vil plen vedlikehold av en terrassert hage være enklere med en bensin klipperen. Det vil gi deg mer bevegelsesfrihet, spesielt hvis utenfor er større.

Hvordan å arrangere en terrassehage som forbedrer din mobilitet?

jord hage lift-idee-utformingsstein gress-planter

Endelig råd om planlegging av hagen terrasser skråningen fokuserer på måter å lette bevegelse i verdensrommet. Generelt eksterne trapper er den beste måten å sikre enkel tilgang til alle sine hageterrasse.

jord-hage-in-skråningen trapp-tre senger planter

Men landskaps med massevis av trinnene er ikke den mest komfortable løsningen for eldre og for familier med barn. Av denne grunn, noen eiere av denne type områder bruker vi hagestier installasjon langs en del av terrassene.

Hagen-in-slope-utforminger terrasse lounge-tre hage

Koble trappen med utviklede områder som hagestier eller små terrasser er en god måte å veksle klatring med gang. En god idé å begrense risikoen for fall og fysisk anstrengelse!

Oppsett hage anlagt skråning-earth-alle-hage-stein


Like this post? Please share to your friends: