inne

Art Deco – glamour dekorere stil

Art Deco spisebord

Art Deco er en elegant dekorasjon stil og glamour. Det kom fram etter andre verdenskrig, og var populær på 1920-1930 år.


Art Deco er en blanding av luksus, funksjonalitet, eleganse og modernitet som resulterer i en vakker og unik dekorere stil. Den kombinerer mote, smykker, design og materiale menneskeskapte som rustfritt stål. Alt dette er innlemmet i temaet for industriell design som rådet på den tiden. De rene linjene og elegant design av Art Deco fra innlemmelsen av arkitektur og moderne stil i denne dekorere stil.

De svarte, hvite og geometriske former er typisk for Art Deco-stil

Art Deco interiør svart hvit

Møbler og Art Deco tilbehør er en kombinasjon av moderne stil og komfort. Veden er lakkert og vanligvis svart på farge og møbeltrekk er skinn eller fløyel. På grunn av sin moderne basis, er Art Deco-stil minimalistisk med få farger. Dersom det finnes lyse farger, de er i kombinasjon med svarte detaljer, mens krom og gull. Noen ganger lys blå eller grå brukes til å myke opp interiøret.

En original opphold, fargerik og moderne

Art Deco interiør stue

Materialene som brukes Art Deco kan være svært dyrt som gjør denne stilen en luksus stil. Fra sharkskin eller sebra, ibenholt og sjeldne tre er vanlig for stil. Hvis du velger farger for Art Deco, velger geometriske utskrifter fordi de sterkt uttrykk for den stilen. Gulvet er elegant i svart eller hvit, ofte marmor eller fliser.

Lysene i denne stilen er strømlinjeformet som alt annet i denne utformingen. Geometriske figurer er til stede i utformingen av lysene og bronse, jern, krom og glass er materialer.

Art Deco kan meget vel være en inspirasjon til ditt hjem

Art Deco idé deco salong

Soverom med en vakker og stor seng

Art Deco soverom

Badet med svarte og hvite fliser

Art Deco svart hvitt bad

Denne typen dekorasjon er svært luksuriøs

Art Deco sengsrom lux

Nydelig kjøkken med tre og skinnmøbler Art Deco svart hvitt kjøkken

En annen geometrisk utforming for å leve

Art Deco interiør stue

Den gylne detaljer er viktig

Modern Art Deco peis

Innredningen er minimalistisk og inspirert av den industrielle tidsalder

Art Deco innredet rom Art Deco salongbord inne

Art Deco stil

Art Deco esaclier


About the author

admin