spisestue

Et stort spisebord for å imøtekomme alle hans venner

spisebord Riflessi Club uttrekk

Det første bildet som kommer til tankene når jeg tenker på et stort spisebord, er dette filmen La Grande Bouffe, Marco Ferreri, men likhetene slutt der. Fordi mat er en feiring av livet, og følelsen av å spise sammen med venner eller familie, er en kraftig motgift mot de grå dagene når alt virker nytteløst.


spisebord feire livet

spisebord Leen Bakker

I et hus som respekterer bordet ved fortreffelighet er spisebordet, et magisk sted hvor de beste aspektene av vår jordiske tilstand samles; Gleden ved bordet, tilstedeværelse av mennesker vi ønsker, livlige diskusjoner, vennlighet og god humor. Et stort spisebord også vert viktige hendelser i livet vårt, feiring av fødsels, en hyllest til en kjær når de møtt med familien, påske, jul og til og med bursdager. En vakker store bordet er akkurat det pulserende hjertet av huset rundt som vi alle møtes, kan vi også si at det er enda den mest vennlige av hjemmet sted.

det pulserende hjertet av huset

spisebord heltre

I tid, et stort bord var et viktig element, og det var moderne å installere i spisestuen et stort massivt bord som kan romme store familier da. Spisestuen hadde en noe representativt rolle den sosiale betydningen av vertene, og fungerte som et utstillingsvindu for å spre deres status eller rikdom. Tenk på porselen tjenesten dekorert med ekte gull, og de enorme glass buffeer hvor glitrende sølvtøy, suppe tureens og saus båter til sofistikerte ornamenter. Så mye at spisestuen ble ofte adskilt fra stuen og var reservert for spesielle anledninger.

massivt bord av det syttende århundre

antikk spisebord heltre

Situasjonen i dag har utviklet seg, ikke bare på grunn av forsvinningen av mange familier, men også fordi utformingen av det indre av et hus, så vel som å redusere innvendige dimensjoner av huset, har utviklet seg et stort åpent rom hvor spisebordet definerer spisestue. Tabellen er unik, det er for livet av hver dag, men også for spesielle anledninger, og trenden er enda et bord med små dimensjoner som kan ligge når det er nødvendig.

et utvidbart bord for spesielle anledninger

modulære tilleggsbord Pulcinella

Valget av et stort spisebord er et problem har en tendens til å gå tilbake til en søken etter mening. Grensene for vår livsstil talsmann individualisme oppfordrer oss til å forsøke å gjenskape en livskvalitet som er litt tapt i midten av lunsj skuffer tatt alene foran TV. Ved å dele gode øyeblikk av kvalitet, med folk som virkelig betyr noe for oss, kobler vi oss til hva som er fornuftig, ektheten av følelser, og utveksling av synspunkter som kan være forskjellig, men det beriker oss hverandre.

en tabell som angir et søk etter mening

tre holderbord bukker

Et stort spisebord står som et sterkt element i utformingen av spisestue. Det kan kombineres i konfigurasjonen av området som en forlengelse av blokken, i tilfelle av et åpent kjøkken, eller benyttes som en permanent skrivebord, når antallet medlemmer av en familie kan spise på andre enden av bordet. Og inneholder sin bankett bord festlig rolle når omstendighetene tillater igjen for å utnytte hele overflaten. Hvem sier stort bord, ofte sagt god mat, solid og stabil, slik fest som hensiktsmessig, med slutten av måltidet og før dessert, når festen er i full gang, og etter offsuit, noen dans, hvorfor ikke? Og du, hvordan ser du tabellen?

en forlengelse av blokkentre kjøkkenbordet forlengelse blokk

et stabilt bord som gjør at danse y

valnøtt spisebord

fast industriell inspirert tabell

spisebord vintage stil symaskin foten

for en vellykket fest

rustikke tre bankett bord

stort uttrekkbare bord

Maya wood tilleggsbord

en slank design

rom spisebord utforming

adelen av tre

spisebord utforming El Dom Cassina

design og vintage side

rom spisebord utforming Kinesis Linfa Design

i art deco-stil

rom spisebord Design La Dolce Vita Stilema

et gratis design feil

bordet spise massiv

patina rustikk spisebord

rom spisebord utforming Poggenpohl

rustikk spisebord bildet Christophe Rouffio

spisebord utforming Toronto Sovet

rustikke spisebord bukker

Resepsjonen bordet klassisk Villa Venezia Nese Gastone

rå tre minimalistisk spisebord

tre Carpenter Tisettanta benk bord

spisebord Villa rå trevirke

spisebord i mørkt tre

rom spisebord metall tre

bord satt trelag

bordet spise rå tre Outletarreda

bordet spise rå tre STORIA Domus Arte

bordet spisebord Duffy London Woodsman Ax

minimalistisk design tabellen Arcobaleno

stort bord utforming Funksjonelt

Meridiani Gong bronse designtabell

Nytt design tabellen Cillo herdet glass

designtabellen Pianca Arena tre glass

Salix Valcucine designer tabellen tre metall

designtabellen hjul se Sestiniecorti

eksepsjonell design tabellen Wave Riflessi

Sterk trebord Vitamin utforming Dona Handelsges


About the author

admin