inne

Hva er maling farge trend denne vinteren?

maling farge interiør trend

Ferien nærmer seg, alle er opptatt å kjøpe gaver, slik emballasje, tenk på menyen. Det er også en perfekt tid til å forberede ditt hjem for festligheter, for å oppdatere og restyle.


men hva maling farge bruke? Med de første snøfnuggene faller, er det på tide å skifte høst design av glitrende vinter fantasier. Og her er vi, som alltid, å gi deg det siste innen trender denne vinteren; for bygging og innredning av interiøret.

La oss vurdere fargen trenden for denne vinteren.

Room keiserlige bad, marmor og forgylling

Foto: Martin King

fargen svart maling og gull for luksuriøst bad

Svart magi og gullstøv!

Metalliske farger er i spissen for utviklingen i 2015, treffende understreker konturene av innredningen, og imbuing den med en subtil energi. Det virker som om funn av denne trenden vil fortsette i 2016, og om vinteren er det perfekte tidspunktet å hamstre glitter og strass legge til festlighetene. Men stjernen element av sesongen er stilig svart og gull blanding, som kombinerer glamour og en målt avslapping. Den svarte og gule har alltid vært sikre valg i innredning, men denne vinteren kan du erstatte den gule av hypnotiserende gnisten av gull.

maling farge oker, gylne nyanser og mørke elementer

maling farge ide deco barokke rom

sort soverom med gylne nyanser, en klassisk

Color room decoration voksen

Den svarte og gull kombinasjon kommer svært godt i alle rom, og det er mulig å variere graden av hver av disse fargene for å lage en palett av farger, tilpasning til både en moderne minimalistisk stil som i en Hollywood palass. For mer nølende, først prøve noen gull tilbehør kontraster mot en svart vegg, før du legger ut på større endringer.

Interiør i gull og mørke farger

farget maling broderi forgylling puter

Deco trender: sort og gull

farge vakre gylne nyanser male soverommet

Voksen Rom med trendy innredning og maleri i gull og svart

Sort gull maling farge

Ideen deco trend bad med gullknapper

maling farge ideer deco bad

moderne design inne og trendy dekor i sort og gull

farge svart maling og innvendig innredning gull

Kontraster av lys og forgylling av bordet på en mørk vegg

maling farge armatur mørk gyllen vegg

Selv bakgrunnsbelyst onyx akseptere hans gull høydepunkter og svart

maling farge trend onyx bakgrunnsbelyst

enkle rektangler komposisjon og vesentlig effekt på veggenmaling farge geometriske elementer

klassisk og koselig atmosfære

klassisk valgt maling farge sort gull i stua

elegant skrivebord i sort og gull

fargen svart kontor gull maling

Den lyse marineblå

Marinen fargen er vanligvis forbundet med marine temaer og sommer dekorasjoner. Men denne vinteren, vil marinen feie i forskjellige nyanser som kan erstatte den gamle grønt og rødt. Måten vi vil bruke den vil gjøre rustikk, moderne eller industrielle. En vakker marineblå veggen i stuen kan gi den perfekte bakgrunn for helligdager.

Marinen gjør flytrafikken

fargen marineblå blå maling hyggelig atmosfære

Nyanser av blått for klassisk stil

farge grå nyanser marineblå blå malingfarge navy åpnet ild maleri

For de som ikke tør også engasjere seg i sterke farger, bare en vakker marineblå sengeteppe innføre i rommet en kontrasterende notat, uten enten permanent. Kontrasten er enda sterkere enn i veggen bak er nøytral. En marineblå blå knappen i et kjøkken eller et kontor er ofte det vakreste effekt.

fargeomslag navy blå malingfargen marineblå blå maling blokkblå maling farge marine elementer innredning fuchsiamarineblå blå vegger kjøkken nytt utseende

Den antrasitt sjarm

Sort, gull og marineblå er stjernene, men hver trend trenger sine nøytrale farger, og denne vinteren, igjen, er nyanser av grått som tar denne rollen. Den koksgrå er ideell for å skape en koselig interiør, med snøen utenfor. Litt mørkere enn andre grå, er det ideelt kombinert med sterkere farger. Det går veldig bra med fuchsia og lilla.

antrasitt farge gir et behagelig utseendemaling farge grå skygge å forbedre estetikkfargekontrast økning soverom

Uansett, aldri glemme at malingen fargen som er trenden er ikke et diktat, bruker den du foretrekker. Vi foreslår at du integrerer viktige farger presentert, samtidig som din nåværende palett. Mens festen forbereder, fordype deg i disse fargene for en trendy effekt garantert.

koksgrå gir elegansemaling farge grå nyanser for kjøkkenet

farge antrasitt grå maling tapet antrasitt grå maling for eksklusiv stil


About the author

admin