Autumn Cup 2017-2018 stilig mann: ideer for å være i harmoni med tiden – anews24.info

Autumn Cup 2017-2018 stilig mann: ideer for å være i harmoni med tiden

Høsten cut mann trendy utseende

Lyst på en ny høst kutt, mine herrer? Du kommet til rett sted! I dag, vil vi introdusere deg til våre ideer av de beste kuttene menn 2017-2018 for kommende sesong.


faller titt trendy cut mann 2017 2018

Ny sesong, nye kutt ... Vi ønsker alle å endre hodet fra tid til annen. Ankomst til frisøren, har vi en meget bred idé om hva vi vil kutte beste. Heldigvis finnes det flere modeller av forskjellige kutt. Med vårt utvalg av 20 ideer, vil vi forsøke å hjelpe deg å finne kuttet tilpasset morfologi av visage.Vous bli overrasket - alt er på moten i år og gå tilbake til retro trender er endelig.

Man Cup Fall 2017-2018: utvalg av tjue ideer virkelig stilig kutt!

Høst mann klippe kort hår idé

Modus, som går ut av stilen.

Tilbake til 60, 70, 80 ... De sykliske trender gjør oss gå tilbake. Mannen kutter 2017-2018 trend inspirert av filmstjerner Marlon Brando, Alain Delon og Belmondo. Vi sier ofte: mote er det som går ut av stilen.

Velg et kutt som det føles behagelig. Et kutt som viser funksjonene i ansiktet vårt og fargen på øynene våre. Dette er trenden fall kutt mann (og kvinne) universell. Hvis du velger din kutt i henhold til dine ønsker, vil du aldri gå galt ...

høst kuttet menneskehår trend mann

Den underkuttet, bollesveis, lang eller mellomlangt hår - du velger din kutt mann falle i henhold til sine ønsker og formen på ansiktet hans. I sommer, vi foretrekker å bruke lys og klippe håret kort. Men i høst, kan vi la dem vokse og variere dens frisyrer. Det hele avhenger av om du er komfortabel med litt lengre hår.

klippe håret mann cut Høst 2017 2018

Den morpho-frisyre: et ansikt historie

I en fersk publikasjon, var vi interessert i hvordan du velger kutte i henhold til morfologi av ansiktet hennes. Vel, det er ikke veldig komplisert! rundt ansikt, avlang, firkantet, rektangulær eller oval - sette deg selv i speilet og trekk håret tilbake. foran, hake, cheekbone, lengde - her er fire ting du bør vurdere som vil hjelpe deg å finne din ansiktsform og valg av en passende kutt. Hvis du vil ha mer informasjon om Morpho-frisyre, kan du lese denne artikkelen.

En langstrakt ansikt og en stor panne? Du kan deretter velge et kutt med smell eller bolle kutt! La din langt hår i midten og kortere på sidene - på denne måten kan du variere frisyrer med smell eller uten. Ideen om moprho-hår ikke skjul sine feil, men å fremheve hennes egenskaper vi liker best.

cut-mann høst-trend-kort

Den berømte cup underskåret er fortsatt svært fasjonable. Noen forbinder det med New York fashion, andre vet det driver sin opprinnelse i Tyskland. Og vi vet vi at dette kuttet er så stilig og universell at det passer alle ansiktsformer. Lykke! Hvis du velger kuttet underskåret, Forføreren utseende 100% garantert. Denne kalk er et godt kompromiss hvis du nøler mellom en snarvei og langt kutt. Det er både på en gang! Du vil la noen hår over hodet og barbere eller klippe kortsidene. Veldig enkel, rask og alltid super original!

trend-breakers mann-look-moderne-trend-2017-2018

Bun: en stadig tilstede tendens for 2017-2018 sesongen?

Hvis du liker å holde håret langt, vil du sannsynligvis trenger frisyre ideer. Den Mahmood (bolle på engelsk) er alltid i mote for menn. Kombiner det med en tre-dagers skjegg, en denim jakke, en rutete skjorte, og du vil få den romantiske musikeren ser stilig 100%. Cute!

bun-menneske-hår-fall-trend
Høst mann cut underslag trendy look 2017 2018

Autumn Cup Menn 2017-2018 og zoome fargelegging.

Du virkelig ønsker å endre hodet og en ny frisyre er ikke nok for deg? Vel, hvorfor ikke velge en original farge? Å forynge ansiktet ditt, er vårt råd å gå for en California skanning eller lysere farge litt. Det er bedre å velge en delvis farge (balayge, skygge hår, sank hår eller høydepunkter). Den delvise coloring er veldig trendy akkurat nå, fordi det er mindre aggressiv for håret. Det er også mange moderne farge produkter med ingredienser som gjør håret mykt og skinnende. Vårt råd er å unngå aggressive farger og fremhever din naturlige hår! Flekke få tråder vil spille. I fashion design og frisør, er naturlig måte. Vi ønsker ikke å være det samme, ikke sant? En bit av originalitet og tillit virkelig bra!

mann-breaker fall-trend-2017-2018

Sett gel på håret fortsatt i mote?

Hvis du har veldig omfangsrik hår, har du sannsynligvis bruker ofte fryser. Svært fasjonable i slutten av Ricky Martin, er gelen lang utdatert. Vel, han er tilbake i år! Med fryse, kan du eksperimentere og endring av håret hver dag. Igjen, anbefaler vi at du velger et produkt basert på naturlige ingredienser og toning. Ta vare på håret, er det viktig å føle seg vakker og trygg i seg selv.

cut-mann høst-trend-look

Liten skjegg som går med Autumn Cup, mine herrer?

Oh, ble skjegget ... Long, skjegg og bart ansett super retro, og noen enda en "god far ting." Ikke nå lenger! Det har vært et par år at skjeggete menn har funnet sin vei inn på catwalken. Hvis du har myke ansiktstrekk, skjegg gi deg et maskulint utseende, for eksempel. Husk skjegg eller bart - både spør behandler hver dag med de riktige produktene. Det er som om du har to kutt å style samme tid!

Jo kortere skjegg eller bart, jo lettere å behandle og mindre produkt å bruke. Velg ditt skjegg eller bart, avhengig av formen på cheekbone og hake. Om sommeren er dette kanskje ikke den beste ideen å la skjegget vokse. Fall er en perfekt tid for å la skjegget vokse. Det vil holde deg varm om vinteren. Hva en smart idé, ikke sant?

mann-breaker fall-hår kort-mann kuttmenneske-hår-kutt lang høsthår krøller-mann cut-fall-trend hair-cut mann-trend-2017-2018hår-kutt mann-ideer Man-bun-bun-hår-fall-trendHuman Hair-long-look-trend-fall-breaker mann hair-cut mann høsthår krøller cut-mann høst










Like this post? Please share to your friends: