Blå Kjøkken: 50 dekorere ideer – anews24.info

Blå Kjøkken: 50 dekorere ideer

deco design blå kjøkken

den blå kjøkken er sjeldne og noe tradisjonelt. Bli inspirert av vårt utvalg av over 50 dekorere ideer og bringe et originalt preg på plass i ditt hjem!


Fargen blå er vanligvis forbundet med vann, friskhet og renhet. Hvis du liker å bruke tid på sjøen, en elv eller innsjø, du er sikkert fristet av muligheten for å innføre nyanser av blått i ditt hjem. Og siden kjøkkenet er ett av rommene hvor du tilbringer mest tid, hvorfor ikke eksperimentere med disse nyanser?

Ideen dekorasjon blå kjøkken med taupe grå og hvite tangentene

deco moderne blå kjøkken design

Hvis du finner denne ideen tiltalende, holde lesing å vite noen fakta og tips som vil være nyttig. Først må være klar over at bruk av den blå fargen på kjøkkenet er et dristig valg. Dette er slik fordi dens toner regnes som "kald" og ikke tilhører gruppen nyanser stimulerende appetitt.

blå kjøkken åpent moderne stil

blå maling ideer kjøkken

Tenk på det: bortsett fra noen få unntak som aubergine, ikke naturen ikke tilbyr et meget bredt utvalg av matvarer i samme farge. Men det er vanligvis betraktet som fargene på frukt og grønnsaker er de deilige retter, og det er de akkurat som inviterer oss til å spise. Av denne grunn, kan din farge valg anses av noen som uvanlige eller uventede eller dristig.

Hvordan å innlemme nyanser av blått på kjøkkenet?

blå-hvitt kjøkken og bar-flis-vegg-konstruksjon

Imidlertid er blå også forbundet med friskhet og renhet. Dette er hva som gjør henne svært passende farger for å dekorere et kjøkken. Faktisk, de mørkere nyanser av den fargen fremkalle bilder av det brede hav og himmel. De er sikkert litt kaldt, men på samme tid, vil alle bekrefte at de innføre en følelse av skjønnhet og naturlig lys.

Ideen kjøkken innredning i blått og beige av Scavolini

Blå italiensk designer kjøkken

De lyse nyanser av blått, i mellomtiden, vi husker vanligvis renheten av vannet fra fjellbekker. I et kjøkken, de gir en følelse av renhet som er så viktig for denne typen plass.

blågrønn og tre kjøkken - toner tendens maling for interiør

Blue Duck kjøkken-øy-sentral bar-moderne

En annen nyttig å vite er at den blå fargen er en del av trendfarger for kjøkkenet dekorasjon i de siste årene. Som sådan, vises det i en liste over nyanser som inkluderer hvit, svart, grå og taupe.

blå for kjøkken dekorasjon

moderne kjøkken farge ideer

Det er godt å vite fordi det vil tillate deg å tenke på fargetilpasning varianter trend i ditt hjem. For eksempel, for en lysere interiør, kan du stole på en kombinasjon av blått og hvitt. For dristig innredning og moderne, vil bli valgt i svart og blått møbler.

Hva overflater i blå maling til å dekorere kjøkkenet hans?

ordning blå kjøkkenmøbler

Selvfølgelig, en blå kjøkken vil ikke nødvendigvis være fullt malt i denne fargen. Faktisk kan de blå nyanser være til stede på noen av veggene, møbler, tro bordet eller gulvet i innvendig plass. I disse tilfellene er det viktig å vurdere hvordan nyanser av denne fargen inkluderer samarbeid med andre materialer i rommet.

Møbler blå kjøkken

Moderne blå kjøkkenmøbler

Bruk den blå fargen på kjøkkenet dekorasjonen er en god ide hvis du ønsker å lage en frisk og naturlig atmosfære. Den kjølige toner av maleriet vil bli umiddelbart balansert med tre taster i et rom av rustikk eller vintage. Samme dekor vil bli enda mer vellykket hvis du velger å kombinere med parkettgulv.

Ideen blå kjøkkenmøbler

blå kjøkkenmøbler

Noen innslag av tre langt nok til et slikt interiør. Selv en arbeidsplan i dette materialet kan gjøre forskjellen. Bildet ovenfor viser klart!

Kjøkken øy i blått

sentrale øya blå kjøkken

Den lyseblå er ansett som et akseptabelt alternativ for utsmykningen av moderne kjøkken. Man kan fritt eksperimentere med nyanser i kombinasjon med nøytrale farger som hvitt. For en trendy look, vi tenker på en lakkert finish for dører av kjøkkeninnredningen.

Hvordan å innlemme en blå sjenken i hennes kjøkken innredning

credenza blå kjøkken

De som elsker det blå, men som ikke tør bruke det på et stort område av deres inne står fritt til å satse for splash blå nyanser. For å bestemme den mest passende skyggen til hjemmet ditt, bør du vurdere fargene på resten av møblene dine og ditt arbeid planen.

Association of farger og materialer på kjøkkenet

blå grå farge kjøkken

Det sa blå er en kul farge. Det må derfor mykes opp av myke toner eller varme materialer. Men i motsetning til forventningene, kan kombinasjonen av denne fargen med et kaldt materiale som stein også gi svært interessante resultater. Så en idé for de som liker å eksperimentere!

Balansere maling farger for en harmonisk atmosfære kjøkken

farge landsbygda Kitchen dekorasjon

Men pass på: hvis du bestemmer deg for å satse på denne kombinasjonen, må du ha noen innslag av varme toner å balansere atmosfæren. Den pastell eller blek sitron gul er et svært godt alternativ for anledningen.

Deco idé dristig mat: kombinere flere nyanser av blått

kjøkken dekorasjon idé om moderne stil

Et annet interessant alternativ for de mest vågale designere: kombinere to forskjellige nyanser av blått. Ekstremt sjelden, denne ideen om dekorasjon garanterer et resultat uvanlig. Det er imidlertid ikke egnet for alle typer matlaging. Føl deg fri til å teste det hvis du har en vintage stil interiør, industri- eller eklektisk.

Å gjøre et moderne interiør - deco blå kjøkken med metallknapper

skapet blå kjøkken

Hvordan bruke nyanser av fargen blå i en moderne design plass? For å understreke den moderne følelsen av kjøkken innredning, velger vi for metall aksenter. Dørhåndtak, rustfritt stål tilbehør og sølv hette forsterker kald atmosfære og moderne slikt kjøkken.

Liten blå og hvit kjøkken

idee deco hvitt og blått kjøkken

Til slutt, ikke glem at mørke nyanser av blått harmonisere vakkert med lyse nyanser av beige, grå og taupe. Du vil finne i vårt galleri av bilder, illustrasjoner av denne typen fargepalett for kjøkken innredning.

Ideen farget blå Kjøkken og design av Karen Soojian

farge maleri moderne kjøkken design

Blå er en interessant og original farge for å dekorere et kjøkken. Hun er i stand til å gjøre dette rommet i huset veldig sjarmerende og veldig hyggelig, forutsatt at det brukes riktig. Hvis du ønsker å eksperimentere med sine nyanser, bli inspirert av vår vakre samling av bilder nedenfor:

Blå Kjøkken - Deco inspirasjon og lakkfarger

blå kjøkken og-hvit-moderne-stil-sjø-til-kant

Vegg maling og blått kjøkken

blå kjøkken veggmaleri

blå maling moderne kjøkken

farge maling moderne kjøkken

Kjøkken og blå møbler

dekorasjon blå kjøkken

Møbler i mørk blå for moderne mat

blå kjøkken maling farge

sentralt kjøkken øy i blått

ideer sentrale blå kjøkken øy

Ideen om blå maling kjøkken

Blå maling farger kjøkken

Deco idé blå kjøkken

ideer dekorasjon blå kjøkken

Farger av moderne kjøkken: blå og grå

moderne kjøkken farger

stort kjøkken i blått og tremøbler

moderne fasiliteter blå kjøkken

Rustikk kjøkken innredning i blått

Bilde av Country Chic kjøkken

blå deco kjøkkener

freske blå kjøkken

Moderne blå kjøkken innredning

Bilder gul kjøkken

farge maling tre kjøkken

møbler for svart og blå kjøkken

male blå vegger kjøkken

kjøkken design bilde blå møbler

dekorasjon blå kjøkken

kombinere farger mørk blå kjøkken

male blå og svart kjøkken

Bilder fra Blue tre kjøkken

Moderne blå kjøkken dekorasjon

kjøkken rustikk innredning klar farge

hvit blå kjøkken interiør

lakkfarger lyst kjøkken

maling og deco blå kjøkken

ideer kjøkken benken blå

paletet fargen blå kjøkken

harmoni av farger moderne kjøkken

fargen blå kjøkken splash

innredningen av hvitt og blått kjøkken

Ideen blå kjøkken moderne stil

blå kjøkken bar utforminger


Like this post? Please share to your friends: